Gurmanka

18.11.2017., subota

DOMAĆE KOBASICE






Ono je doba godine kada počinjemo praviti kobasice, kulene, kulenove seke, švargle, krvavice... za sve ljubitelje konkretnih jela, pikantnih i rustikalnih okusa!
Uživajte :)

Oznake: ostalo, kobasice


- 13:17 - Komentari (28) - Isprintaj - Link

15.11.2017., srijeda

SACHER TORTA

Pozdrav!
Čokoladna fantazija kojoj nećete moći odoljeti, svima poznat bečki specijalitet Sacher torta koja je, kažu nastala sasvim slučajno na veliku sreću nas koji uživamo u ovom klasiku!
Sastoji potrebni za izradu torte:
150 g omekšalog maslaca
100 g šećera u prahu
150 g rastopljene čokolade
aroma vanilije
5 jaja
60 g brašna
80 g mljevenih badema
- odvojite bjelanjke i izradite čvrsti snijeg
- mikserom posebno izradite maslac i šećer u prahu
- otopite čokoladu i umiješajte joj žumanjke i aromu vanilije
- na kraju dodajte bademe i brašno
- sve skupa promiješajte te lagano ručno umiješajte snijeg od bjelanjaka
- tortu pecite u kalupu promjera 24 cm na 180*C oko 30 minuta ( provjerite sa čačkalicom)
- prerežite je na pola i premažite ugrijanom marmeladom od marelica
. osobno, volim sitno nasjeckati marelice iz kompota i staviti ih preko marmelade u sredinu torte
- tortu prelijte glazurom i ukrasite prema želji
Glazura:
150 g čokolade
200 ml ugrijanog slatkog vrhnja
- natrgane kockice čokolade prelijte vrućim vrhnjem i dobro razmutite
- glazuru ostavite da se malo ohladi i prelijte preko torte
- svježe voće je uvijek moj izbor za ukrašavanje, ali fantastičan odabir je i tučeno slatko vrhnje
Servus i uživajte :)

Oznake: torte, Sacher, marelice, čokolada


- 07:32 - Komentari (31) - Isprintaj - Link

12.11.2017., nedjelja

VESELO MARTINJE





Mjesto radnje: Marija Bistrica, Vinarija Micak
Vrijeme radnje: Martinje
Glavni likovi: Veseli pajdaši
Samo sem bregima dragim obečal , da vrnul se bum nazaj... lalalalalala

Oznake: Veselo Martinje


- 10:59 - Komentari (36) - Isprintaj - Link

07.11.2017., utorak

TORTA OD KLEMENTINA

Pozdrav!
Zimsko doba je vrijeme kada se citrusno voće najviše konzumira, a za kolač koji vam danas nudim je potrebno tek nekoliko komada ovog slasnog voća i vaša istančana nepca će biti i više nego zadovoljna!
Torta slasna, sočna, osvježavajuća i za svaku preporuku :)
Sastojci potrebni za izradu torte:
200 g šećera
100 g mljevenih badema
50 g krušnih mrvica
prašak za pecivo
4 jaja
175 ml ulja
naribana korica 5 klementina (mandarina)
- izradite mikserom jaja i šećer te dodajte ulje
- suhe sastojke posebno izmješajte i dodajte im mokre sastojke
- sve skupa dobro promiješajte i smjesu izlijte u podmazani kalup promjera 20 cm
- tortu pecite na 180*C oko 40 minuta (provjerite čačkalicom)
Sirup:
75 g šećera
sok od 3 klementine
- pomiješajte sastojke i kuhajte ih oko 5 minuta dok se šećer dobro ne rastopi
- još toplu tortu izvadite iz kalupa, ukrasite je s nekoliko narezanih kriški klementina te prelijte vrućim sirupom
Servus i u slast :)


Oznake: torte, voće, klementine


- 07:47 - Komentari (32) - Isprintaj - Link

05.11.2017., nedjelja

... još malo s rođendana!





... pokažite svojim prijateljima koliko vam znače :)

Oznake: večerica


- 18:49 - Komentari (19) - Isprintaj - Link

29.10.2017., nedjelja

ROĐENDAN




... nekako ti se došuljaju dani kada shvatiš da je bitno ispuniti godine životom,a ne život godinama!
Jednostavno spakiraš nekoliko stvarčica i pobjegneš od svega upiti malo mira i tišine, uživati u jednostavnim stvarima koje čine naš život boljim, a nas sretnijima :)
P.S. Degustacija Žlahtine i krčkog pršuta u Vrbniku, predivno more Malinske i Njivica te nezaboravan ručak i šetnja našom bajnom Opatijom :)

Oznake: rođendan


- 18:36 - Komentari (33) - Isprintaj - Link

23.10.2017., ponedjeljak

MALI SLANI ZALOGAJČIĆ




Roladice od lisnatog tijesta sa špinatom i sirom, više nego dovoljan razlog da pozovete prijatelje na druženje :):)
Servus :)

Oznake: slani zalogajčić, večera, Druženje


- 20:14 - Komentari (26) - Isprintaj - Link

19.10.2017., četvrtak

CHEESECAKE S LIMUNOM



Lagano, slatko i osvježavajuće!
Detalje recepta možete pronaći ovdje!
Servus :)

Oznake: torte, limun, cheesecake


- 07:52 - Komentari (32) - Isprintaj - Link

13.10.2017., petak

KOLAČ S MALINAMA

Pozdrav!
Jednostavno, aromatično i ukusno!
Kolač koji ćete zavoljeti zbog njegove mekane sočne unutrašnjosti i hrskave korice posute bademima, a možete ga kombinirati s raznim vrstama voća!
Sastojci potrebni za izradu kolača:
200 g omekšalog maslaca
180 g šećera
3 cijela jaja
aroma vanilije
130 ml jogurta ( Dukatos)
200 g glatkog brašna
pola praška za pecivo
pola žličice sode bikarbone
pola žličice soli
250 g malina
50 g listića badema
- izradite mikserom maslac i šećer te smjesi dodajte vaniliju i cijela jaja
- kada ste sve dobro promiješali dodajte jogurt i na samom kraju brašno s praškom i sodom
- u podmazani kalup promjera 22 cm izlijte smjesu i po njoj poslažite voće koje ste izabrali
- kolač pecite na 180*C oko 40 minuta ( provjerite sa čačkalicom)
- pred sam kraj ga posipajte s bademima i još kratko pecite
- posipajte ga sa šećerom u prahu i spreman je za serviranje
Servus i uživajte :)



Oznake: kolači, maline, bademi


- 15:27 - Komentari (25) - Isprintaj - Link

09.10.2017., ponedjeljak

HRSKAVI TART OD BOROVNICA

Pozdrav!
Hrskavo, sočno zadovoljstvo koje ćete sigurno zavoljeti!
Tart možete kombinirati s raznim sezonskim voćem i raditi kada god poželite, jednostavan je, ali i vrlo ukusan!
Sastojci potrebni za izradu tijesta:
100 g brašna od badema
100 g oštrog brašna
50 g šećera
pola žličice soli
pola praška za pecivo
70 g omekšalog maslaca
1 žlica arome vanilije
1 jaje
- od navedenih sastojaka zamijesite tijesto i razvaljajte ga tako da malo obložite i stijenke kalupa za pite
- odrežite dijelove tijesta koji vire i spremite ih jer ćete s njima kasnije posipati vašu pitu po vrhu
Nadjev:
300 g borovnica
žlica meda ili 50 g šećera
2 žličice gustina
- sve sastojke dobro promiješajte i njima prekrijte koru koju ste prethodno razvaljali u kalupu
- sada krupno nasjeckajte šaku oraha i posipajte po borovnicama
- od onog ostatka tijesta trgajte komadiće i njih razbacajte po piti
- pecite je na 180*C oko 30 minuta dok ne dobije lijepu zlatnu boju
Servus i u slast :)




Oznake: kolači, tart, borovnice, orasi


- 13:54 - Komentari (27) - Isprintaj - Link

04.10.2017., srijeda

JESENSKI KOLAČ

Pozdrav!
Uživate li u okusima jeseni ovaj kolač je kao stvoren za vas!
Miris pečenih jabuka i cimeta te okusi koje ćete osjetiti pružit će vam pravo zadovoljstvo i utjehu u ovim hladnim jesenskim danima!

Sastojci potrebni za izradu biskvita:
110 g omekšalog maslaca
150 g šećera
4 žumanjka
50 ml kiselog vrhnja
naribana korica od limuna
aroma vanilije
pola žličice soli
250 g brašna
pola praška za pecivo

Sastojci za nadjev:
5 jabuka
sok od pola limuna
2 žličice cimeta
4 žlice brašna

Meringa:
4 bjelanjka
150 g šećera

- ogulite i narežite jabuke, preko njih iscijedite limunov sok i posipajte ih šećerom i brašnom te sve dobro promiješajte
- pećnicu uključite na 180*C i podmažite kalup za torte promjera 26 cm
- za biskvit prvo izradite mikserom maslac i šećer te dodajte žumanjke
- zatim postepeno dodajte vrhnje, aromu vanilije i limunovu koricu
- na samom kraju dodajte brašno i sve dobro promiješajte
- izlijte smjesu u kalup i preko nje složite narezane i začinjene jabuke
- kolač prvo pecite oko 30 minuta, izvadite pa ga prekrijte bjelancima izrađenim sa šećerom i nastavite peći dok bjelanjci ne poprime lijepu boju ( cca. 20 minuta, probajte čačkalicom)
Nadam se da ćete ga isprobati, servus i u slast :)




Oznake: kolači, jabuke, meringa


- 07:58 - Komentari (54) - Isprintaj - Link

29.09.2017., petak

ZIMNICA




Pozdrav!
Mirisi i okusi ljeta spremljeni u staklenke koje će nam uljepšati hladne zimske dane!
Servus :)

Oznake: zimnica


- 09:11 - Komentari (26) - Isprintaj - Link

26.09.2017., utorak

ZIMNICA - CIGANSKI GRAH





Pozdrav!
Posebna delicija za kraj ljeta, ciganski grah pripremljen i začinjen tako da zadovolji i one najizbirljivije!
Detalje recepta možete pronaći ovdje!
Servus :)

Oznake: zimnica, grah, paprika


- 08:29 - Komentari (24) - Isprintaj - Link

18.09.2017., ponedjeljak

KRUH S LUKOM

Pozdrav!
Evo ga,hladi se na prozorskoj dasci, miriše i mami, prolaznike, mene, pa opet prolaznike...
Nestao je moj današnji osjećaj tuge i sjete, a mojom kuhinjom i dušom sada su zavladale samo ugoda i toplina koje bude lijepa sjećanja i uspomene!
Njih može probuditi samo miris netom pečenog, još toplog domaćeg kruha :)
P.S. Recept danas nije važan, danas su važni osjećaji!


Oznake: kruh i peciva, mladi luk, sreća


- 12:16 - Komentari (42) - Isprintaj - Link

14.09.2017., četvrtak

PALAČINKICE





Ovako izgleda malo slatko zadovoljstvo i dobar trenutak ukraden od svakodnevice...
Servus :)

Recept možete pronaći ovdje!

Oznake: ostalo, palačinke, slastice


- 18:31 - Komentari (29) - Isprintaj - Link

11.09.2017., ponedjeljak

AJVAR




Usprkos trenutnoj životnoj situaciji u kojoj se nalazim tradicija nije iznevjerena i oooooogromna količina ajvara jučer je pripremljena uz svesrdnu pomoć i na sveopće zadovoljstvo moje obitelji!
Detaljniji recept možete pronaći ovdje!
Servus :)

Oznake: ostalo, zimnica, ajvar


- 07:17 - Komentari (43) - Isprintaj - Link

05.09.2017., utorak

SVILENI CHEESECAKE

Pozdrav!
Danas nešto jednostavno, samo jedan sasvim, sasvim običan kolač koji me je ostavio bez riječi!
Kolač koji je tako svilen, mekan, sočan, ukusan... koji je jednostavno savršen!
Uvjerite se sami :)
Sastojci potrebni za izradu kolača:
6 jaja
250 g krem sira
50 g maslaca
100 ml mlijeka
aroma vanilije
žlica limunovog soka
60 g glatkog brašna
20 g gustina
prstohvat soli
140 g šećera
- odvojite bjelanjke i izradite ih mikserom u snijeg postepeno dodavajući šećer
- na pari otopite maslac, sir i mlijeko te maknite da se malo ohladi i dodajte vaniliju
- sada polako umiješajte žumanjke, gustin i brašno
- na samom kraju rukom lagano pomiješajte snijeg od bjelanjaka dobivenoj smjesi
- pećnicu ugrijte na 160*C, a smjesu ulijte u kalup promjera 22 cm i s vanjske strane obložite aluminijskom folijom jer se kolač peče u vodenoj kupelji
- znači, kalup sa smjesom stavite u dublji pleh i nalijte vruće vode do pola njegove visine
- kolač pecite točno 1 sat, ugasite pećnicu i otvorite malo vrata pećnice te ga ostavite još 15-tak minuta u njoj da se malo rashladi
- možete ga servirati dobro ohlađenog s narezanim jagodama koje ste prethodno pomiješali s nekoliko žlica šećera i ostavili da se šećer dobro otopi
- po želji prelijte jagode crvenim preljevom za torte
Lagano, osvježavajuće i ukusno, za svaku preporuku!
Servus :)







Oznake: kolač, chesecake, svileni, jagode


- 21:24 - Komentari (25) - Isprintaj - Link

01.09.2017., petak

MEDENE KOCKE



Jednostavnost koja će vam podariti poseban užitak i vratiti vas u djetinjstvo kada su medenjaci Medeno srce bili vaš omiljeni desert :)
Recept za ove ukusne medene kocke pronašla sam na Majinom blogu!
Detalje možete pogledati ovdje!
U slast :)

Oznake: kolači, med, cimet, čokolada


- 11:46 - Komentari (26) - Isprintaj - Link

30.08.2017., srijeda

DOBAR TEK!





Njoke s brokulom u umaku od sira!
U slast :)

Oznake: ostalo, brokula, sir, njoke


- 14:22 - Komentari (20) - Isprintaj - Link

28.08.2017., ponedjeljak

LEDENE MINI TORTICE

Pozdrav svima!
Ponekad zaista nedostaje vremena za pripremu deserta, a nenajavljeni gosti su gotovo na vratima. Napravite ove brze i interesantne mini tortice, a s dekoracijom se možete poigrati sami. Ne morate znati gotovo ništa o izradi slastica da bi napravili ovaj desert. Ovo je samo jedna mala ideja koja mi se svidjela, a draga je i mojoj obitelji!
Postupak pripreme:
Uzmite kalup za muffine i obložite ga papirnatim čašicama.
Sameljite oko 100 g čajnih keksa i prelijte ih sa 20 g otopljenog maslaca. Koristila sam čokoladne kekse Gran Cereale i super su se okusom uklopili u cijelu ovu priču. Stavite veliku žlicu keksa u svaku čašicu i lagano ih pritisnite na dno.
Sada možete uzeti Dukatos jogurte raznih voćnih okusa i njima napuniti čašice tj, po nekoliko žlica jogurta stavite preko keksa. Vaše tortice stavite u škrinju da se blago zamrznu. Mislim da je potrebno oko sat-dva i tada ih izvadite da se malo otope da možete izvaditi tortice iz papirnatih čašica i servirati vašim gostima.
Ukrasite ih svježim voćem, prelijte ih otopljenom čokoladom ili nekim finim voćnim preljevom, posipajte lješnjacima... Mogućnosti ukrašavanja su bezbrojne i vjerujte da će gosti biti zadovoljni, ali i da ćemo svi uživati u toplim danima rashlađujući se ovim mini ledenim torticama!
Servus i uživajte :)


Oznake: mini tortice, Dukatos, keksi, voće


- 10:52 - Komentari (29) - Isprintaj - Link

25.08.2017., petak

BRZA TORTA






... tek toliko da ostanem u formi :)
P.S. Detalje recepta možete pronaći ovdje!
Servus :)

Oznake: torte, sir, višnje


- 13:14 - Komentari (18) - Isprintaj - Link

23.08.2017., srijeda

KUHANI PARADAJZ






Pozdrav!
Ove svježe, mirisne i sočne rajčice su me izazvale i natjerale na ozdravljenje :)
Bolovanje se polako privodi kraju jer dolazi vrijeme pripreme zimnice koju već tradicionalno pripremam godinama i beskrajno uživam u svakom trenutku!
Ako vas zanimaju detalji recept možete pronaći ovdje!
Servus :)

Oznake: zimnica, kuhanje paradajza


- 15:33 - Komentari (31) - Isprintaj - Link

13.08.2017., nedjelja

Odmor




Pozdrav sa naše predivne obale!

Oznake: ljetovanje plaža


- 10:29 - Komentari (19) - Isprintaj - Link

02.07.2017., nedjelja

DŽEM OD MARELICA







Kada ti prijatelji donesu domaće marelice, a kćeri odrade i tvoj dio posla!
Može li zvučati bolje?
P.S. Recept možete pronaći ovdje!

Oznake: ostalo, džem, marelice


- 11:22 - Komentari (45) - Isprintaj - Link

26.06.2017., ponedjeljak

KATINA ŠARENA TJESTENINA

Pozdrav svima!
Kada vam ponestane vremena za pripremu ručka pokušajte s ovim receptom i pripremite ovo jednostavno i lagano jelo. Već provjereno i opisano tisuću puta, a uvijek tako fino i originalno jer slijedi sezonu povrća s kojim ga pripremate. Šarena tjestenina je spoj jednostavnosti i dobrog okusa, a piletina se može zamijeniti bilo kojom vrstom mesa po vašem ukusu. Razno povrće, lagano meso i tjestenina pripremljeni u istoj posudi vam garantiraju brz i jednostavan, ali i posebno ukusan obrok!
Način na koji ga moja Kata priprema:
Pileći file nareže na kockice, začini ga mješavinom začina i preprži u woku ili nekoj širokoj tavi. Kada izvadi piletinu preprži nasjeckani mladi luk (velike količine), papriku, paradajz, grašak, šampinjone, limun... Izbor povrća se uglavnom prilagođava sezoni ili vašem ukusu. Kada je povrće malo omekšalo vraća piletinu i sve skupa lagano krčka još desetak minuta. Tjesteninu dodaje na samom kraju (ako se je kuhala posebno) i obavezno sve podlijeva sa škrobnom vodom u kojoj se je kuhala, što jelu daje kompaktniji i sočniji okus! Ponekad tjesteninu (suhu) ubaci kada i povrće u wok te sve krčka zajedno, a podlijeva je s toplom vodom po potrebi. Prednost ovog načina pripreme je kompletan obrok u jednoj posudi.Kada je gotovo dodajte samo malo maslaca koji je zaista točka na " i "ovog finog laganog obroka!
P.S. Moje cure obožavaju špagete i one su neizostavan dio ove kombinacije!
Servus i uživajte :)


Oznake: šarena tjestenina, piletina, povrće


- 12:46 - Komentari (27) - Isprintaj - Link

19.06.2017., ponedjeljak

DOMAĆI LIKER OD VIŠANJA

Pozdrav svima!
Pošto imamo u dvorištu višnju bila bi šteta ne napraviti pravi domaći višnjevac za koji je potrebno odvojiti zaista malo vremena.
Liker od višanja je piće koje se tradicionalno pije i priprema u našim krajevima,a u njemu osobito uživaju pripadnice ljepšeg spola.
Jedini nedostatak ovog recepta je vrijeme koje je potrebno proći do prve konzumacije, rado bismo ga probali odmah!
Jako je dobrog okusa, pa se isplati čekati, probajte ga i vi :)
LIKER OD VIŠANJA 1
Priprema:
Operite 1.5 kg višanja i 1/3 ostavite cijelu, a ostale višnje zgnječite rukama i stavite ih u dvije velike staklenke.
Sve skupa promiješajte i ostavite da stoji 12 sati.
Sada im dodajte 2 litre domaće fine rakije i 1 kg šećera u prahu.
Staklenke držite na suncu 40 dana te povremeno promiješajte višnjevac da bi se šećer što bolje otopio.
Nakon 40 dana procijedite višnjevac i dodajte mu 750 ml dobrog crnog vina.
Cijele višnje vratite u staklenku koju sada premjestite na tamno i hladno mjesto gdje će stajati još 30 dana.
Nakon 30 dana ga ponovo procijedite, prelijte u ukrasne bočice i višnjevac je napokon spreman za posluživanje!
Ako ste nestrpljivi kao ja i želite brzo uživati u višnjevcu, napravite ga po provjerenom receptu moje kume Sanje.
Osim što je brže gotov, okusom je puno slađi i gušće teksture od prve varijante, a ako volite intenzivniju aromu rakije i da je višnjevac žešći držite se prvog recepta.
LIKER OD VIŠANJA 2
Priprema:
Uzmite 3 kg opranih i očišćenih višanja, dodajte im 500 ml ruma, 2.5 kg šećera, 2 litre rakije i litru dobrog crnog vina. Promiješajte i ostavite stajati 48 sati. Višnjevac prelijte u staklene boce i možete odmah uživati u vašem domaćem aperitivu!
Servus i živjeli :)
P.S. Recept je iz arhive od prošle godine pa ako netko ima višanja i želi napraviti svoj domaći liker možda mu pomogne :)



Oznake: domaći liker, višnjevac


- 09:22 - Komentari (47) - Isprintaj - Link

12.06.2017., ponedjeljak

POZDRAV




... tek jedan mali
trenutak opuštanja…
Lijep pozdrav dragi prijatelji, želim vam ugodan dan :)

Oznake: malo zadovoljstvo


- 07:55 - Komentari (32) - Isprintaj - Link

28.05.2017., nedjelja

BRANCIN ZA PET!

Pozdrav svima!
Donosim vam jednostavan recept za pripremu brancina u pećnici. Cijela moja obitelj obožava brancina pripremljenog na ovaj način, pa pokušajte i vi, ako još niste. Sigurno svaka domaćica ima svoj omiljeni recept, ni sama nikada ne mijenjam ono s čime sam zadovoljna, zato izvolite :)
Sastojci:
4 brancina
1 kg mladog krumpira
3 mrkve ili nekog povrća po vašem ukusu, možda tikvice
1 glavica luka
6 režnjeva češnjaka
2 dcl bijelog vina
1 dcl vode
maslinovo ulje
ružmarin, sol, biber...
Postupak:
Očistite ribu, osušite je i posolite samo s unutarnje strane, a ako je veća malo je zarežite nožem.
Krumpir i mrkvu očistite i narežite na ploške. Luk prerežite na pola, a češnjak na krupnije komadiće. Začinite krumpir i povrće, dodajte maslinovo ulje i posložite na pleh za pečenje. Ribu stavite na posteljicu od povrća, prelijte vinom, vodom i maslinovim uljem te pokrite folijom. Pecite je sat vremena na 220*C, maknite foliju i nastavite peći na 250*C dok ne dobije lijepu boju,a korica
ne postane hrskava.
Ako nismo u prilici ispeći je na roštilju uživamo u ribi pripremljenoj i na ovaj način!
Servus, uživajte i vi:)






Oznake: brancin, pećnica, čista petica


- 11:21 - Komentari (46) - Isprintaj - Link

25.05.2017., četvrtak

KREM PITA OD JAGODA

Pozdrav!
Pošto sam oduvijek veliki obožavatelj tradicionalnih pita pokušat ću ovu napraviti u malo modernijem ruhu!
Za njenu izradu koristila sam samo jagode, ali vi možete koristiti bilo koju kombinaciju voća, sigurna sam da će i dalje ostati ukusna!
Mislim da bi se i maline savršeno uklopile, ali to ću ostaviti za slijedeći put :)
Sastojci potrebni za podlogu:
250 g oreo keksa
80 g otopljenog maslaca
- usitnjene kekse prelijte maslacem i utisnite u kalup veličine 22 cm tako da i bočne stranice budu oko 2 cm visine obložene keksima
- sada rastopite 150 g čokolade i 100 ml slatkog vrhnja te 2/3 čokolade prelijte po podlozi od keksa, a mali dio ostavite za ukrašavanje
- podlogu stavite u frižider da se stisne dok vi radite kremu
Sastojci potrebni za kremu:
500 g mascarponea
100 g šećera
100 ml kiselog vrhnja
aroma vanilije
240 ml slatkog vrhnja od kojeg napravite šlag
300 g svježih jagoda
- prvo mikserom izradite sir, kiselo vrhnje, vaniliju i šećer
- dodajte ručno šlag od slatkog vrhnja i kremu premažite preko podloge od keksa
- pitu ukrasite narezanim sočnim jagodama i prelijte ostatkom čokolade
- dobro je ohladite prije serviranja
Servus i uživajte u ovoj osvježavajućoj i ukusnoj poslastici :)



Oznake: kolači, pita, oreo keksi, jagode, mascarpone


- 07:42 - Komentari (32) - Isprintaj - Link

23.05.2017., utorak

LEDENI VJETAR

Pozdrav!
Moji me mole već danima da napravim ovaj kolač, ali nekako je sve bilo preče od njega :)
Pošto nemam svoj recept posegnula sam za rješenjima koja se nude na internetu i nisam pogriješila što sam izabrala blogericu Sandru jer na njenom blogu Reci Peci sam otkrila taj, ali još i puno drugih recepata koje ću sigurno isprobati!
Ovo sočno i voćno zadovoljstvo će vas osvježiti i oraspoložiti :)
Za svaku je preporuku i nemojte ništa mijenjati jer Sandra, vjerujte mi dobro zna što radi :)
Ako vas zanima recept možete ga potražiti ovdje!
Servus i u slast :)






Oznake: kolači, ledeni vjetar, voćni


- 07:22 - Komentari (33) - Isprintaj - Link

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2017  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

KONTAKT

TORTE

KOLAČI

KRUH, PECIVA I RAZNO

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se