Gurmanka

26.02.2018., ponedjeljak

OSSO BUCCO

Pozdrav!
Cijela ova priča je započela ovako: Kratko ispeći koljenicu te prodinstati sitno nasjeckano povrće!



Dodajemo pelate, crno vino i začine te poklopljeno pečemo u gusenoj posudi na laganoj temperaturi oko 3 sata!




Dan prije sam skuhala palentu i ohladila je te narezala na kocke koje sam kratko prepržila na grill tavi prije serviranja.
Meso mekano i puno mirisa, umak fantastičan, a ručak i više nego uspio!


Servus i u slast :)

Oznake: osso bucco, ručak, povrće


- 07:00 - Komentari (26) - Isprintaj - Link

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2018 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

KONTAKT

TORTE

KOLAČI

KRUH, PECIVA I RAZNO