14

nedjelja

svibanj

2023

pLenKovićev mandat je navažeći





Sve što je pLenković u mandata proveo je nevažeče. Pravno neobvezujuće.
Tito je podjednako provodio samovolju (samovolja označava "moskovsku pamet"), što je neumitno dovelo do rata (rat poništava i više od nelegitimnih odluka).
Rat at tata tat.

Znali smo, znamo, znat ćemo: takvi postupci (i mutni titpovi) vode nas u rat. Ma koliko okretali glavu i pravili se nevješti.

Ne može Hrvatsku voditi orjunaška klika. Rat nas je naučio, njih nije. (jer Nisu sudjelovali ni u jednom ratu.)


U slavu paloj vojsci i civilima koji su u potrazi za vlastitim identitetom žrtvovali svoje živote.




Oznake: nevažeći mandat, rat, moskovska pamet, Bleiburg

22

petak

srpanj

2022

Rusija je Hrvatsku proglasila neprijateljskom, fala Q!




Hrvatska mora proglasiti Njemačku i Francusku neprijateljskim zemljama


Rusija je Hrvatsku proglasila neprijateljskom zemljom.

Nakon 500 godina potkopavanja i uništavanja Hrvatske, nakon pogroma i genocida nad Hrvatima kao dio zločinačkog plana skovanog u Moskvi (ili na nekom ladanjskom imanju), nakon otimanja hrvatskog teritorija, nakon premreženosti Hrvatske ruskim g*vnima na državnim funkcijama (u socijalističkoj i nesocijalističkoj resPublici).

Ajte u * materinu.

Nakon potpomaganja stvaranja Hitlera (naciona-socijaliste), nakon instalacije Musolinija (komuniste), nakon komadanja Hrvatske od strane dvojca (bez kormilara)(s navođenjem iz Moskve). nakon suučesničkog masakriranja katoličkih zemalja od strane Njemačka-SSSR osovine (zla) (Poljska, Hrvatska, Austrija, Francuska, Italija, ...).

Priznavanje hrvatske nacije (staLJin 1924.), makedonske nacije (Kominterna 1934.) kako bi uspostavili kontrolu nad nacijama i državama (s namjerom pretakanja tih nacija u civilizacijske otpadnike (odstupanje od zapadne a pripajanje pravoslavnoj civilizaciji)), podupiranje ustaške revolucije kao oblika rušenja jedne države (kraljevine Jugoslavije) a ne stvaranja istinske nacionalne države Hrvata proizvela je stradanje i uništavanje Hrvatske.

Kakvi partizani, kakvi antifašisti, samo rusko-sovjetska anticilizacijska podvala.

Francuzi, Njemci i Rusi su se urotili protiv Hrvata (zbog Austro-Ugarskog carstva i teritorija).
Hrvatska nema što tražiti u savezima i tvorevinama koje su pod kontrolom ili dio navedenih država.

Ova kamarila (prdi-ludi klika) zamišlja kako je državna tajna služba neuočljiva u podrivanju hrvatske države i progona hrvatskog naroda koja sustavnije radi od srpsko-ruskih državnih aparata u Jugoslavijama.

U Hrvatskoj je rješenje vojna diktatura (jer se jedino vojna diktatura može oduprijeti terorističkoj navali ruskih prijetnji i ubojstava (Glavan koji je branio Thompsona, Korade, Brodarac, Bobetko, ...) koje provode na tlu Hrvatske kao sredstvo zastrašivanja i podčinjavanja ruskoj volji).

Rusi su nas proglasili neprijateljima, kao da smo ikad bili prijatelji (pamtimo Bleiburg naređen iz Moskve, titovu strahovladu i progone Hrvata-katolika, kao i finaciranje obnove spomenika u Srbu (kao i uplitanje u uspostavu granica (BiH)). Pamtimo siromaštvo i iznuđeno iseljavanje. Pamtimo ruske modele školstva, sporta, mirovinskog, (ne)kulture, zdravstva, bolesništva, ...
Nećemo vam oprostiti Tita.

Ajte u * materinu.

Ove na vlasti i njihove instalatore treba "razoputiti" na naj brutalniji način. Naučiti ih kako boli toljaga demokracije.

Smeta vam Za Dom spremni? E, pa smeta vam mnogo toga jer ste umislili kako ste na vlasti a ne u grobu koji ste sami iskopali.

Marš u * materinu i vi i Rusi.


Negotiation_of_the_peace_of_Karlowitz


Oznake: rusija, Hrvatska, neprijateljska država, 500 godina potkopavanja, Bleiburg, tito, prdi-ludi klik<am tajne službe, vojna diktatura, teroristička ubojstva, Njemačka, Francuska, hitler, Mussolini, demokracija kao okvit življenja

31

četvrtak

ožujak

2022

Rekonstrukcija rusko-titoističkog samovlašća




Rekonstrukcija čega?


Onaj mamlaz, sa još mamlaza kao da smo mi mamlazi nastavlja kao mamlaz (mamlaz, mamlaza, mamlazu, mamlaza, mamlaze, mamlazom).
S kim? S čim? (na oba pitanja je odgovor s mamlazom).

mamlaz (mađ. mamlasz) glupan, blesan, budala
glupan, blesan, luda, "muha bez glave",blesavac, blesavko, bluna, budala, budalaš, bukvan, glupak, klebecam, klipan, klipeta, ludačina, mahnitac, mahnitaš, mazgov, mućurla, norc, sakaludam
sklata, šmokljan, tikvan, zvekan

Bratoljub Klaić, Rječnik stranih riječi A-Ž, Nakladi zavod MH, Zagreb, 1978.


Kao da jUgoslavije i rusko-srpske hegemonije nije bilo? Kao da vojne krvave diktature nije bilo? Kao da pravednog i oslobodilačkog (djelomično oslobađanje) rata nije bilo? Kao da rata za promjenu smjera i društvenog ustroja nije bilo?

Nakon Tuđmanove smrti (usudio bih se nakon silnih trovanja koje su poduzeli rusi i nagle promjene smjera države Hrvatske, posumnjati na trovanje ...) Hrvatska je preuzela već dokazano zločinački sustav proganjanja vlastitog stanovništva u korist zamišljenog panslavizma i jugoslavenstva.
Ne zaboravljamo promjenu Ustava u korist zaštićenog (iako Bog ne može zaštiti takve mamlaze) samovlašća, kao da u ovoj državi nitko nema pojma što je demokracija.

Ukinut je dvodomni parlament, pripremljen sustav za partitokraciju (koja uvijek završi diktaturom).
E, pa treba reći da su sve radili po naputku rusa.

Obezvrijedili su oslobodilački rat (Rat za neovisnost), jer od koga smo se mi to oslobađali? Od rusa i srba, od neznanja i zlobe, od zločinaca!? Nisu to oni, Oni su plemenita bića ...

Bandić je 2018. od Putina primio nekakvo (usrano) odlikovanje jer je Spomenik Domovini na Medvedgradu završno obezvrijedio (iako su Račan, Mesić, Josipović, Sanader (u njegovu mandatu su rusi dali novce za obnovu čega? spomenika ustanku u Srbu ??), Kosor, Milanović, Grabar, Plenković, opet srpsko-rusko smradče Milanović uredno zaobilazili Medvedgrad kao mjesto pijeteta stradalima u ratu za neovisnost), pa skončao kako je skončao.

Branitelje (po ruskom) naputku vodaju kao guske kroz maglu, jer su se drznuli ustati protiv tiranije. (Stopa oboljenja (trovanja u ratu), stopa suicidalnosti, obezvrjeđivanje a za kraj ministra branitelja koji je gluplji od rusko-srpskih nalogodavaca (stravično).

Rasformirati uspješne i proslavljene ratne brigade, specijalne jedinice, specijalnu policiju, uništiti vojsku, ekonomiju, sport, kulturu, zdravstvo, prosvjetu, ...
Socijalističke rak rane miliciju, službe (kos-udba), sudstvo samo su obnovili mlađim (djecom jugoslavenskih kadrova) i izvitoperili.

Obilježje tajnih službu u RH je da od osnutka prate sami sebe, jer su pripremali ostanak-povratak na jugoslavenštinu, srpstvo po ruskom nalogu. To je paradoks, da služba postoji radi sebe (jer su ostali odavno raskrstili s rusima, srbima, socijalizmom, diktaturom, neimaštinom i iseljavanjem-političkim progonima).

Ima li tko u ovoj državi reći da su od osnutka komunističke partije Hrvatske/jUgoslavije, po ruskom nalogu (umotanom u celofan svjetske proleterske revolucije) rušili hrvatsku naciju, katoličku crkvu, stvarali preduvjete za progone, umorstva (masovna) i rastakanje hrvatstva?
Ima li tko prozvati austrijance zbog nečasnih radnji oko memoriranja pokolja na Bleiburškom polju (jer su proruski austrijski malazi pokrenuli to pitanje)? Sada kad se Putin javno prokazuje kao nalogodavac odavno zacrtane ruske politike nasilja i krvoprolića?


Nasrtaji na Za dom Spremni! i HOS je ruski nalog (poticanja obnavljanja parizanskih mitova i uljepšavanja, sa svrhom) koji su i milanovićeve i plenkovićeve vlade žurno provodile.



Sada, kad je Putin javno obznanio svoje (kretenske) naume, vrijeme je za kastraciju putinovskih političara, uništenje diktatorske jezgre (tajne službe).
(U Hrvatskoj nitko nikad nije spreman i na vrijeme ne reagira.)


Ima li tko prozvati pLenkovića za proputinovsku politiku ugnjetavanja vlastiog naroda (bez zakonske osnove, samo na temelju bezobrazluka kojim je pozamašno nadaren)?
Sve što radi je politika ruskog satrapa ...
Tko s francuzima (trećerazredna sila koja po africi lovi krivolovce na slonove) pravi vojne saveze (onaj tko rasipa narodnu imovinu kako bi narod bio siromašan i nezaštićen, pa će upasti u nove tvorevine (rusko-srpske) kako je upao 1918. i 1945. ?)?


Ima li tko jezičinu u ovoj državi pa malazima reći: MAMLAŠČINE, odjbite! Ko jbe ruse i pUtina!

Tito je 71. u Karađorđevu rekao da ga je zvao Brežnjev i rekao da će vojno intervenurati ako on (tito) ne sredi stanje. Prigovorio mu je da samo komunisti/jugoslaveni mogu tražiti društvene promjenem ali da su mu se nekomunisti (nazvao ih je nacionalisti) uvukli i vode društvene promjene.
Taj izbor između proruskih jugoslavena i komunističkih anacionalista je i danas u Hrvatskoj. Postoji samo jedna (ruska, putinovska) strana.

Pa se pitam treba li kome rekonstruirati glavu i majku četničku kako bi shvatio da nas rusi i jugoslavija ne zanimaju …???


Ako sada ne shvaćate da je lustracija nepotrebna, ali uspostava demokracije i otklon od diktatura neophodan, onda ste za Q.



noć golih guzica (srb. himna rukomet bih srbija)



Oznake: rekonstrukcija, mamlaz, B. Klaić. Spomenikm Domovini, Medvedgrad, obilježje tajnih službi, Bleiburg, Austrija, rusija, proputinovska politika, ugnjetavanje vlastitog naroda, demokracija

22

petak

svibanj

2020

Ustaše nisu imale sinova



Ustaški pokret je bio konspirativan, malobrojan i odgovor na velikosrpsku agresiju, srpsku okupaciju i osobnu diktaturu kralja Aleksandra.

Sudbina je htjela pa su ustaški prvaci iznijeli cjelovit nacionalni okvir (koji je odgovarao nacionalnoj, suverenoj republikanskoj, demokratskoj državi), koji je u složenim međunarodnim odnosima bio tek neostvarena težnja.Podmetanjem teza ustaštva i ustašizacije suprotstavljaju se cjelovitom rješenju hrvatskog pitanja, suprotstavljaju se demokratizaciji, nacionalnoj državi i volji naroda.)
U kovitlacu svjetskog ratnog previranja uspostava NDH je više zasluga neprijatelja nego prijatelja Hrvata.

Kraj rata je doveo do ponovne okupacije Hrvatske (jednom okupirane 1918.g.). Ustaše su isčezle (revolucionarna organizacija - hrvatski revolucionarci - nisu dvojili o sudbini u novoj (okupacijskoj) Jugoslaviji).

Nikakva osveta, već strah od narodne volje za vlastitom državom (s razlogom poistovjećenom s NDH) koja bi se mogla iskazati u novim međunarodno pravnim uvjetima (osnivanje nove svjetske organizacije UN, koja je temeljila priznavanje novih država na volji naroda), razlozi su masovnog pokolja na Bleiburškom polju i Križnim putevima (na kojim su marširali neprijatelji nove Jugoslavije, a ne krivci).

Preživjeli, zastrašeni i obespravljeni neviđenim terorom mogli su samo promatrati uzdizanje Jugoslavije kao narodne volje (kojeg naroda?), pa i kroz učestvovanje u osnivanju UN-a.
Oni koji su isporučili Hrvatsku, Zemun, Boku, ... Jugoslaviji i Srbima, a Hrvate na masovne likvidacije, izgone i ropstvo nemaju razloga očekivati ruku pomirenja. Možda tek njihovi sinovi - ako su prošli katarzu.

Malobrojne ustaše su većim dijelom emigrirali, dio je likvidiran bez suda. U Hrvatskoj nema ustaške djece.

Dakle, politika pomirbe ustaških i partizanskih sinova je tuđmanova podvala hrvatskom narodu čije posljedice sada trpimo podnošenjem nedemokratske, nenarodne, nestručne, nepoštene ne nacionalne, nerepublikanske vlasti.


Politika pomirbe se odnosila na komunistički totalitarni i zločinački aparat, a ne na mirenje ustaških i partizanskih nepomirljivih gledišta.

U Hrvatskoj su likvidacijama, raseljavanjem i progonom uništavani svi koji su bili za samostalnu Hrvatsku, a protiv bilo kakve Jugoslavije. Netko je taj teror provodio. U duhu pomirbe, treba ga imenovati. (Orjunaši, komunjare, izdajice.)

Brane granice Velike Srbije, sputavajući svaku pomisao da su Jugoslavije okupatorske i osvajačke tvorevine koje su onda a i sada otimale Hrvatskoj.
Partizanski sinovi (sinovi orjune) mire se sami sa sobom. Jer ih nitko prije nije pomirio sa sudbinom.
Sudbinom izdajica.

Pustimo hdz neka ugine. Iskažimo svoju (narodnu) volju, sposobnost za vlastitom državom dostojnom življenja.

Ili ili (ili hdzsdp, ili narodna država)



Oznake: ustaše, sinovi, partizani, demokracija, republika, narodna volja, UN, Bleiburg, križni put, neviđeni teror, politika pomirbe, obrana granica Velike Srbije, sudbina izdajica

04

srijeda

ožujak

2020

`Ajde u * materinu (tukac na državnim jaslama)




Ni na Bleburško polje, ni u Jasenovac.

Ajde u * materinu.

(Sto godina mamlaza koji su unatoč tuposti vrlo probitačni u javnom prostoru - čitaj: javnim službama.)

Oznake: tukac, državne jasle, Bleiburg, Jasenovac, &, mamlaz

21

petak

veljača

2020

Partizani nisu antifašistička vojska




Partizani su stranačka vojska, gerila komunističke partije.
Protivno svim pravilima ratnog prava (Ženevske konvencije), djelovali su po direktivama (Kominterne) iz Moskve i čekali pojavu Crvene armije.

Nije njih zanimala borba protiv fašizma, već borba za vlast koja će biti prosovjetska, staljinistička, diktatorska, komunističko antinarodna.

Antinarodna vlast mora imati opravdanje za postojanje (narod je fašistički).


Ustaška NDH je vjerovala kako uspostava države (koju, zanimljivo, osim Sovjetskog saveza druge države nisu htjele podržati, pa čak ni nacistička Njemačka nije NDH smatrala prvim rješenjem; htjeli su Kraljevinu Jugoslaviju u paktu, pa Mačeka u samostalnoj Hrvatskoj, tek onda su ponudili Paveliću državu) neće umanjiti žrtve rata (progon po rasnim ili drugim osnovama bi bio u bilo kojoj varijanti), za razliku od partizana koji uspostavu hrvatske države nisu smatrali prihvatljivim.
(Po arhivskoj građi, osim Sovjetskog saveza, svi su odbijali pomisao o bilo kakvoj hrvatskoj državi. Sovjeti su na lenjinskom principu samodređenja naroda, preskačući vjekovno državno pravo, Hrvatima ponudili ravnopravnost naroda u prosovjetskoj socijalističkoj Jugoslaviji. Zbog tog dogovora ustaše nisu branile NDH ni Zagreb pred najezdom Crvene armije i partizana ... Zamisao sovjeta se iskristalizirala na Bleiburgu i Križnim putevima.)

To je činjenica koju nije moguće nikakvim (krivologičkim) izričajem pobiti.
Zločinci su oni koji su osporili pravo hrvatskom narodu na vlastitu državu (koju su imali vjekovima). Nastavak ugnjetavanja Hrvata nije moguće prikriti takozvanim antifašizmom, jer je to fašizam.
Sovjetski plan promjene strukture stanovništva i političke volje (koja iz tih promjena proizlazi) dovela je do vladavine projugoslavenskih, antihrvatskih političkih snaga, što je dovelo do nakaradne pozicije: nacionalna Hrvatskla u rukama odnarođenih orjunaških političkih bestidnika.
Sve žrtve na teritoriju Hrvatske su hrvatske žrtve i imaju smisla jedino ako su stradali za neku bolju Hrvatsku. Ako ih netko smatra žrtvama hrvatskog genocidnog plana s ciljem osporavanja Hrvatske, duboko vrijeđa Hrvate i žrtve. Hrvati su politički narod i nije im moguće nametati krivnju u tom smislu.

Hrvatska je prekinula politički i pravni slijed - genocidom (sustavnim uništavanjem hrvatskog stanovništva s ciljem postizanja nehrvatstva hrvatskog stanovništva).
To je posljedica dugotrajnog antihrvatskog djelovanja, u zadnjih skoro dvjesto godina promicanja jugoslavenstva i proslavenstva.

Izgubljenost jednog naroda se očituje u svakodnevnim brutalnim lažima i nametanjima povijesti koja nije povijest Hrvata.

Hrvati su lijepi, pametni, pošteni, radišni, bogobojazni, plemeniti.

Reci glasno, reci smjelo - Za Dom spremni - prvo polje neka je bijelo.

Oznake: partizani, antifašizam, komunisti, gerila, borba za vlast, Sovjetski savez, ustaše, vlastita država, Bleiburg, genocid, prvo polje bijelo, ZDS

17

ponedjeljak

veljača

2020

I njemu ćemo * mater, vratit će se Valter



Demokracija je društveno uređenje koje teži raspršivanju političke moći, nakon čega se izjašnjavanjem članova društva odlučuje zbrajanjem glasova.

Dugotrajno ponavljanje teze o fikus predsjedniku, osobi koja nema ovlasti je podrivanje demokracije.
U demokraciji nitko nema ovlasti. Demokratskim donošenjem odluka (zbrajanjem glasova) ovlast se prenosi na izvršitelja odluke.
U demokraciji nitko nije izabran da bi donosio odluke.

Ovo je vulgarna lekcija kUščeviću, pLenkoviću, mArkićki, cjelokupnom orjunaško-partijskom zboru, hdzu, idsu, pUpavcu, hnsu, bEljaku i srbijanskoj političkoj eliti.

Nikome ne dajem glas niti ovlast donošenja odluka, već samo pravo demokratski donešene odluke provesti.


Ustoličenje papka miLanovića sadrži dobrotu jer je (s)maknuta ona (kojoj ni ime nisam upamtio ... nešto grr nešto ki-ki). (S)maknuti ćemo i njega.

Dakle, zaista je zločesto umjesto pokretanja demokracije, opetovano napominjati kako predsjednik nema ovlasti (u demokraciji ih nema nitko). Predsjednica nije potakla niti jednu demokratsku rasprava i tražila od nadležnih provedbu demokratske odluke (prvo bijelo, zds, Hrvatska do Drine, manji porez, veće porodiljne naknade, demografska obnova i revitalizacija sela, revitalizacija agrara, smanjenje narkomanske ovisnosti, zdraviji i duži život, misija osvajanja Marsa (na Marsu ima p*čke), ...).

Hrvatska je seljačka i pripada seljacima.
Socijalističke mirovine nisu ukinute, socijalističko obrazovanje nije ukinuto, socijalističko raspolaganje ljudima nije ukinuto.

Rusi su bili 1699. u Srijemskim Karlovcima na mirovnim pregovorima (Južna Hrvatska podijeljena na dva dijela Dalmazia Veneta, Dalmazia Turca (danas Hercegovina)).
...
Rusi su bili kao jamac za RepublikuSrpsku i na potpisivanju Daytonskog sporazuma koji je službeno potpisan u Elizejskoj palači u Parizu, 14. prosinca 1995.

Rusi su 300-400 godina suučesnici svih međunarodnih sporazuma vezanih za područje jugoistoka Europe. U tom su razdoblju dobili prigodu za tiTove vladavine provesti genocid širih razmjera kako bi postavili vlastite marionete (danas znani kao titoisti, orjunaši, antifašisti, petokolonaši, izdajice, bandićevci, sdpeovci, hnsovci, ideesovci, pUpavac, ...).
Pokolj na Bleiburgu i Križnim putevima je naredio sTaljin, proveo tiTo i komunjarska ergele zločinaca.

Nikad nitko nije postavio pitanje (koje sam zaboravio): Otkud toliki je*ivjetri?
Sustavno su 80-ak godina promovirali (selektirali) partizansko-antihrvatsku kamarilu, koju demokracijom ne možemo poraziti jer njih demokracija ne obvezuje.
Eto, tu je sva hdzsdpidssdsshns grupirana.

Nemaju ovlasti, pa vam ne mogu ništa promjeniti, a ako želite da oni nešto promjene nikako to neće uraditi na vašu korist.

Znate onu? Vratit će se Valter. I njemu ćemo * mater!

(Ovaj s*ronja miLanović će dobiti porciju koju je trebao dobiti njegov djed. Uvećano za kamate. Građanski rat je stanje duha, krv je jeftinija od vode.)

Johann Peter Krafft - The Siege of Szigetvár


Oznake: demokracija, demokratske odluke, fikus predsjednik, vulgarna lekcija, provođenje demokratskih odluka, pokretanje demokracije, seljačka Hrvatska, rusi, 300 godina, Bleiburg, križni put, partizansko-antiHrvatska

01

ponedjeljak

travanj

2019

Bleiburg (izbliza)



Bleiburška tragedija nije pitanje koruške katoličke crkve, nije pitanje austrijskih svjetovnih vlasti. U protivnom bi se i i jedni i drugi morali civilizacijski odrediti prema ratnom zločinu i zločinu prema čovječnosti. (Bespotreno su se i ovako odredili, vrlo neprimjereno.)

Bleiburška tragedija je pitanje hrvatske vlasti, koja je Jugoslavije morala proglasiti okupacijama, partizanski i komunistički pokret zločinačkim.
Utemeljeno, sustavno i znanstveno istraživanje (bez primjesa ideologije), u okvirima tadašnjih pravnih normi, ukazuje na nedozvoljeni odnos prema nevinim žrtvama koje su nedozvoljenim načinom masakrirane, po predaji isporučene krvolocima.
Na samom bleiburškom polju, unatoč pregovorima o predaji i izostanku vojnih djelovanja (nepostojanju vojne opasnosti), mnoštvu civila (zbijeg pred komunističkim pogromom) u krvoločnom mitraljiranju i granatiranju ubijeno je od 4 000 do 15 000 osoba.

Razrješavanje pitanje zločina na bleiburškom polju uz orjunaško-partizansku pamet dvojca Grabar-Plenković nije moguće.
Politiziranje (svojstveno nakaradnoj pameti nakinđurene tikve i ispraznoj pozi lašca) (proisteklog iz udbaške urote stvaranja postugoslavenske Hrvatske (oko zagrebačke katedrale)) oko pitanja karaktera masakriranih na bleiburškom polju i Križnom putu je jasan pokazatelj građanskog rata u Hrvatskoj, koji nije završio. Odnos prema bleiburšjoj tragediji, negirajući civilizacijske vrijednosti odraz je neprekidnog građanskog rata u Hrvatskoj. Hrvatska je podijeljena, i svakodnevno se dijeli. Pomirba je za budale.
Mrtve ubijati iznova, živima daje za pravo misliti što misle da je potrebno.

Proglašavanje naroda ustaškim zločincima ima zadaću teritorijalno, demografski, diplomatski, ekonomski oslabiti Hrvatsku. Udariti na temelje države. To su i učinili - čine.
Ovaj put iz ureda osoba koji se predstavljaju demokratski izabranim predstavnicima naroda (protiv kojeg djeluju).
Plenkovića i Grabar treba razriješiti i strogo kazniti.
Ne smijete dozvoliti šarlatanima da vam rastaču temelje države, nacije, gospodarstva.

Znam, ne znate! Znam tko zna! Znam, ne znate tko zna!

Oznake: Bleiburg, tragedija, austrijske vlasti, činjenice o stradanju, pravo, žrtve, masakr, zbijeg, komunisti, politiziranje, orjunaško-partizanska pamet, znam

11

ponedjeljak

ožujak

2019

Strahote komunističkih zločina i orjunaškog divljanja



Bleiburg.

Mjesto strahotnog krvoprolića, prijevare i početak Križnog puta.

Nadiranje komunizma nije svojstveno samo Hrvatskoj. Prva komunistička zemlja (Rusija, SSSR) je iskusila građanski rat i masovne likvidacije pri dolasku komunizma. Kina. Kuba.
Zbjeg vojske i civila pred komunističkom represijom okarakterizirati ustaškim zločincima je negiranje civilizacijskih dosega.

Nečastan postupak austrijskog katoličkoga namještenika ne iznenađuje, crkva deklarativno uzdiže svoje djelatnosti na pijedestal humanizma i civiliziranog ponašanja, ali najčešće pokazuje kako joj je kadar prizeman i potkupiv.

Svakodnevno zasipanje malobrojnih čuvara istinitosti koji bez argumenata zastupaju neodržive teze o zločinu koji se nije dogodio i o zločinu koji je prešućen.
Poigravanje s istinom nije ništa novo. Uvijek ima karijerista (koji igraju kozaračko kolo, a kasnije pjevaju Vilu Velebita).

Nedužnost i žrtva stradalih na Bleiburgu i Križnom putu neće biti umanjene divljanjem orjunaša.

(Idiote koji odobravaju pokolj treba odstraniti iz javnog života Hrvatske.)

Oznake: Bleiburg, nadiranje komunizma, civilizacijski dosezi, Crkva, zločin koji se nije dogodio, prešućeni zločin, nedunost, žrtva, divljanje orjunaša, strahote komunističkih zločina

12

subota

svibanj

2018

Bleiburg



Uspostava Kraljevine SHS pučevima u Hrvatskoj, BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ukazuje na težak međunarodni položaj nesrpskih naroda u srpskom okružju.

Nisu srpska politika i srpska kraljevska kuća (Karađorđevića) pokretači tih pučeva. Međunarodni odnosi su proizveli rušenje dva carstva koja su se stoljeća sukobljavala na tim prostorima.

Proces osamostaljenja Hrvatske je prirodni proces, koji je međunarodna zajednica kasnije priznala i prihvatila. Demokratizacija Hrvatske (republikanske i demokršćanske političke opcije) je jedini put kojim je Hrvatska mogla krenuti nakon raspada AU carstva. (Ali je pučevima 1918.g. i komunističkim sovjetsko-srpskim prevratom (okupacijom) Hrvatska završila porobljena u diktaturama.)
Kraljevina SHS, Kraljevina Jugoslavija su najmračnije razdoblje Hrvatske povijesti. Okupirana, porobljena, raseljavana i asimilirana. Iako nije prvi put pokušavana asimilacija Hrvata, zbog germanskog i ugarskog jezika, tek je jugoslavensko-srpska asimilacija, brižno pripremljena, prvi pravi pokušaj asimilacije Hrvata.

Stradanje Hrvata na Bleiburgu i Križnom putu, pomno isplanirano kao sredstvo obezglavljenja hrvatskog naroda, sredstvo onemogućavanja Hrvata ustrajavati na vlastitoj državi, ma koliko u onom trenutku pragmatičan potez onemogućavanja političke borbe ispred planirane nove svjetske organizacije UN-a i mirovnih pregovora, dugoročno je proizveo trajni otklon od ikakve Jugoslavije.

Pobili su nedužan svijet; željan vlastite države, slobode, demokracije.

Na Bleiburgu je obavljen sukob državotvornih struja i ideja; hrvatska državotvorna misao protiv marksističke sovjetsko-lenjinističke srpsko-četničke karijerističko-partijske psihopatsko-zločinačke "jugoslavenske" zamisli.

Nasilje nije promijenilo već odložilo tijek povijesti. Nasilje nikada ne mijenja povijest. Nasilje stvara protunasilje.
Srpsko nasilje (Amputacijska linija) je prouzročila drukčije promišljanje stvaranja hrvatske države. 10. travnja 1941. nisu nezavisnost nametnule ustaše, već je hrvatski narod spontano sudjelovao u proglašenju i uspostavi neovisne države. Ustaše su u tako stvorenoj državi zauzele vlast naknadno. U ratnim okolnostima to se odvijalo brzo, stoga jugoslavenski povjesničari krivo drže stvaranje NDH ustaškim činom.

Podjednako, Bleiburg i Križni put nisu obračun s ustaštvom već s pravom jednog naroda na vlastitu (neovisnu) državu. To je bio krvavi obračun s pravom naroda na postojanje, pravom tog naroda na uspostavu neovisne države.
Vjerovanje kako će masovnim (ratnim) zločinima uspjeti asimilirati jedan narod i zaustaviti njegovo traženje prava na vlastitu državu zabluda je koju danas moramo jasno okarakterizirati kao zločinački čin u kojem su sudjelovali slovenski komunisti, hrvatski komunisti, "jugoslavenski" komunisti, slovenski partizani, hrvatski partizani, "jugoslavenski" partizani, sovjetska Crvena armija, sovjetski komunisti, orjunaši, četnici, jugoslaveni, odnarođeni elementi, britanska vojna i politička vrhuška, ...

Pravo Hrvatske na vlastitu državu nije ubijeno na Bleiburgu, ubijeni su nedužni ljudi kojima je to pravo pripadalo.

Hrvatska za sva vremena.


Oznake: Bleiburg, Kraljevina SHS, puževi, međunarodna politika, okupacija, asimilacija, ispanirano sredstvo, nasilje i tijek povijesti, amputacijska linija, pravo na državu, narodna volja za vlastitom državom, mjesto razračuna sa idejom samostalnosti. okupacij

26

četvrtak

svibanj

2016

Katarza hrvatskog društva



Socijalizam/komunizam je devastirao hrvatsko društvo.
Zagovornici i sljedbenici tih ideja (nakon međusobnih krvavih obračuna) postali su poznatiji kao titoisti.
Protivili su se hrvatskoj neovisnosti, u nerasvijetljenim povijesnim okolnostima organizirali i izveli pokolj na Bleiburgu i Križnom putu, Hrvatsku okovali hipotekom ratnih zločina, Hrvatsku podredili Jugoslaviji, Hrvate podredili Srbima i Jugoslavenima, Hrvatsku usmjerili na tešku industriju, brisali katolički i prozapadni identitet Hrvatske, iseljavali Hrvate, dodijelili (kao da se njih pitalo) konstitutivnost Srbima na teritorijima na kojim nikad nisu bili konstitutivni (što je kasnije dovelo do agresije na Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Kosovo), opremali (srbiziranu) JNA (što je kasnije dovelo do agresije na Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Kosovo), proizvodili siromaštvo (pričama o pravednosti), proizvodili inflacijom i hiperinflacijom nesposobnost društva odgovoriti na (nove) izazove, proizvodili radničku klasu koja nije brinula o svojim portrebama već je svoje živote ugrađivala u (fiktivni) socijalistički koncept kolektivnosti, ...

Hrvatska je (pri razlazu s neostvarivim socijalizmom/komunizmom), zbog prevelike socijalističke ostavštine (stotine tisuća socijalističkih umirovljenika, koji su ujedno i zdravstveni osiguranici) propustila provesti katarzu hrvatskog društva.
Politikom pomirbe (u ratnim okolnostima) zamaglila je stvarne razloge sloma i ratnog razlaza Jugoslavije.
Vrlo složeni uvjeti nastanka Republike Hrvatske doveli su do politike jedinstva (u ratu) koja je kasnije izrodila novom katastrofom. (Hrvatska politika jugounitarista suprotstavljena politici hrvatskog državnog prava stvarala je okvire za ispuštanje BiH iz hrvatskog integracijskog procesa ...)
Potplaćeni (i protunarodni) elementi su sustavno zaštićeni (u pripravi Hrvatsku iznova baciti u ralje velikosrpske-rusko-britanske regionalne zajednice)(nekad održavane u okvirima jugoslavija).

Da je hrvatsko društvo bilo prisiljeno proći katarzu (suočavanja sa zabludama socijalizma/jugoslavija), takvi elementi bi ostali bez političke zaštite, na vjetrometini povijesne osude (za zločine i izdajstvo).
Bez katarze, država je poludiktatura, osuđena na sektaške borbe za vlast, nedemokratska i neprepoznatljiva, bez mogućnosti stvarati okvire napretka društva i pojedinca.
Hrvatska bez katarze (suočavanja s posljedicama socijalizma i jugoslavenstva) nema budućnosti ...
Katarza se odnosi i na sve pripadnike društva koji koriste socijalističke stečevine (mirovine, stručne spreme, radna mjesta, uloge u društvu (kvaziliderske uloge svojstvene članovima partije i njihovim simpatizerima, koji nas truju svojim djelovanjem zastrašivanja i stvaranja nereda ...).





Oznake: socijalizam, komunizam, hrvatsko društvo, titoisti, hrvatska neovisnost, Bleiburg, križni put, teška industrija, katolički i prozapadni identitet, agresija, siromaštvo, inflacija i hiperinflacija, kolektivnost, socijalistički umirovljenici, jugounitaristi, društvena katarza, kvaziliderska uloga partijaša i simpatizera