31

četvrtak

ožujak

2022

Rekonstrukcija rusko-titoističkog samovlašća




Rekonstrukcija čega?


Onaj mamlaz, sa još mamlaza kao da smo mi mamlazi nastavlja kao mamlaz (mamlaz, mamlaza, mamlazu, mamlaza, mamlaze, mamlazom).
S kim? S čim? (na oba pitanja je odgovor s mamlazom).

mamlaz (mađ. mamlasz) glupan, blesan, budala
glupan, blesan, luda, "muha bez glave",blesavac, blesavko, bluna, budala, budalaš, bukvan, glupak, klebecam, klipan, klipeta, ludačina, mahnitac, mahnitaš, mazgov, mućurla, norc, sakaludam
sklata, šmokljan, tikvan, zvekan

Bratoljub Klaić, Rječnik stranih riječi A-Ž, Nakladi zavod MH, Zagreb, 1978.


Kao da jUgoslavije i rusko-srpske hegemonije nije bilo? Kao da vojne krvave diktature nije bilo? Kao da pravednog i oslobodilačkog (djelomično oslobađanje) rata nije bilo? Kao da rata za promjenu smjera i društvenog ustroja nije bilo?

Nakon Tuđmanove smrti (usudio bih se nakon silnih trovanja koje su poduzeli rusi i nagle promjene smjera države Hrvatske, posumnjati na trovanje ...) Hrvatska je preuzela već dokazano zločinački sustav proganjanja vlastitog stanovništva u korist zamišljenog panslavizma i jugoslavenstva.
Ne zaboravljamo promjenu Ustava u korist zaštićenog (iako Bog ne može zaštiti takve mamlaze) samovlašća, kao da u ovoj državi nitko nema pojma što je demokracija.

Ukinut je dvodomni parlament, pripremljen sustav za partitokraciju (koja uvijek završi diktaturom).
E, pa treba reći da su sve radili po naputku rusa.

Obezvrijedili su oslobodilački rat (Rat za neovisnost), jer od koga smo se mi to oslobađali? Od rusa i srba, od neznanja i zlobe, od zločinaca!? Nisu to oni, Oni su plemenita bića ...

Bandić je 2018. od Putina primio nekakvo (usrano) odlikovanje jer je Spomenik Domovini na Medvedgradu završno obezvrijedio (iako su Račan, Mesić, Josipović, Sanader (u njegovu mandatu su rusi dali novce za obnovu čega? spomenika ustanku u Srbu ??), Kosor, Milanović, Grabar, Plenković, opet srpsko-rusko smradče Milanović uredno zaobilazili Medvedgrad kao mjesto pijeteta stradalima u ratu za neovisnost), pa skončao kako je skončao.

Branitelje (po ruskom) naputku vodaju kao guske kroz maglu, jer su se drznuli ustati protiv tiranije. (Stopa oboljenja (trovanja u ratu), stopa suicidalnosti, obezvrjeđivanje a za kraj ministra branitelja koji je gluplji od rusko-srpskih nalogodavaca (stravično).

Rasformirati uspješne i proslavljene ratne brigade, specijalne jedinice, specijalnu policiju, uništiti vojsku, ekonomiju, sport, kulturu, zdravstvo, prosvjetu, ...
Socijalističke rak rane miliciju, službe (kos-udba), sudstvo samo su obnovili mlađim (djecom jugoslavenskih kadrova) i izvitoperili.

Obilježje tajnih službu u RH je da od osnutka prate sami sebe, jer su pripremali ostanak-povratak na jugoslavenštinu, srpstvo po ruskom nalogu. To je paradoks, da služba postoji radi sebe (jer su ostali odavno raskrstili s rusima, srbima, socijalizmom, diktaturom, neimaštinom i iseljavanjem-političkim progonima).

Ima li tko u ovoj državi reći da su od osnutka komunističke partije Hrvatske/jUgoslavije, po ruskom nalogu (umotanom u celofan svjetske proleterske revolucije) rušili hrvatsku naciju, katoličku crkvu, stvarali preduvjete za progone, umorstva (masovna) i rastakanje hrvatstva?
Ima li tko prozvati austrijance zbog nečasnih radnji oko memoriranja pokolja na Bleiburškom polju (jer su proruski austrijski malazi pokrenuli to pitanje)? Sada kad se Putin javno prokazuje kao nalogodavac odavno zacrtane ruske politike nasilja i krvoprolića?


Nasrtaji na Za dom Spremni! i HOS je ruski nalog (poticanja obnavljanja parizanskih mitova i uljepšavanja, sa svrhom) koji su i milanovićeve i plenkovićeve vlade žurno provodile.



Sada, kad je Putin javno obznanio svoje (kretenske) naume, vrijeme je za kastraciju putinovskih političara, uništenje diktatorske jezgre (tajne službe).
(U Hrvatskoj nitko nikad nije spreman i na vrijeme ne reagira.)


Ima li tko prozvati pLenkovića za proputinovsku politiku ugnjetavanja vlastiog naroda (bez zakonske osnove, samo na temelju bezobrazluka kojim je pozamašno nadaren)?
Sve što radi je politika ruskog satrapa ...
Tko s francuzima (trećerazredna sila koja po africi lovi krivolovce na slonove) pravi vojne saveze (onaj tko rasipa narodnu imovinu kako bi narod bio siromašan i nezaštićen, pa će upasti u nove tvorevine (rusko-srpske) kako je upao 1918. i 1945. ?)?


Ima li tko jezičinu u ovoj državi pa malazima reći: MAMLAŠČINE, odjbite! Ko jbe ruse i pUtina!

Tito je 71. u Karađorđevu rekao da ga je zvao Brežnjev i rekao da će vojno intervenurati ako on (tito) ne sredi stanje. Prigovorio mu je da samo komunisti/jugoslaveni mogu tražiti društvene promjenem ali da su mu se nekomunisti (nazvao ih je nacionalisti) uvukli i vode društvene promjene.
Taj izbor između proruskih jugoslavena i komunističkih anacionalista je i danas u Hrvatskoj. Postoji samo jedna (ruska, putinovska) strana.

Pa se pitam treba li kome rekonstruirati glavu i majku četničku kako bi shvatio da nas rusi i jugoslavija ne zanimaju …???


Ako sada ne shvaćate da je lustracija nepotrebna, ali uspostava demokracije i otklon od diktatura neophodan, onda ste za Q.



noć golih guzica (srb. himna rukomet bih srbija)



Oznake: rekonstrukcija, mamlaz, B. Klaić. Spomenikm Domovini, Medvedgrad, obilježje tajnih službi, Bleiburg, Austrija, rusija, proputinovska politika, ugnjetavanje vlastitog naroda, demokracija

25

petak

ožujak

2022

Stvaranje ruskog svijeta





Ruska strategija preskakanja razvoja i nasilne uspostave vlastite hemisfere (polukugla; koja ne mora biti polovica i ne mora biti zaokružena cjelina) možda bi imalo smisla da je zasnovana na humanom odnosu prema stanovništvu.
Zašto ne ističem potrebu za humanim odnosom prema Rusima? Jer vrhuška ne štiti Ruse, već u svoju sferu (utjecaja) stavlja i druge narode-države. Pa bi odnos prema Rusima različit od odnosa prema drugima bio hegemonistički.
Svejedno, odnos prema Rusima je diktatorski i krvoločan, time je moguća zaštita nerazvijene Rusije samo paravan za zločinačke čine.

Stvaranje ruskog svijeta podrazumijeva stvaranje srpskog svijeta i razgradnju hrvatskog svijeta. Cjelokupna (opančarska) politička scena u Hrvatskoj je izdajničko-velikosrpsko-putinovsko ruska.

Plenkovića su instalirali (umjesto Karamarka) kako bi prilagodili sve toj nečovječnoj viziji zatvorenog svijeta, u kojem smo za vrijeme titove strahovlade živjeli.

Nema smisla čuvati prirodne resurse a ljudske trošiti kao bezvrijedne (zašto ih onda troši??).

Od Tuđmanove smrti, sve vlasti i političke garniture su krkani koji kleče pred krkanom Putinom (strmoglavi pizdek kojem mozak služi za donošenje pogrešnih odluka). Za*ebo ga mozak, inače je dobar čovjek (krvava ironija).

Sve su umjetne tvorevine u svjetskim krizama nestajale, a plenkovićevo-račanovska mesićevo-čovićevska josipovićevo-kosoričina milanovićvo-milanovićevska sanadersko-grabarijanska Hrvatska je u ekonomskim krizama jačala (jer smo neradnici i dopuštamo takvim krkanima da nam piju krv jer se osjećamo krivima), ali u političko-ratnim krizama nestaju jer su ih okupirali bezvrijedni paraziti.
U ekonomskim krizama se uzdamo u fukare, ali u ratu su nam takvi neprijatelji, samo to kasno shvaćamo. (Koliko puta u sto godina?)

Gluperde.

Hrvatska nema ni oporbe, ni neoporbe.
Hrvatska nema radišnog, vrijednog stanovništva. Nema sposobnog i aktivnog stanovništva. Stoga nema ni identitet, te je podložna potpadanju pod okupacijske režime (ako vas ne okupira sRbija ili rUsija nećete imati plina ...!?).
Je li to onaj plin ...? Što smrdi.

Tvrdnja: Je*a te "ruski" plin, pokrenite se i okupirajte rUsiju pa će plin biti besplatan.


visibabe - vjesnici krvavog proljeća





Oznake: ruski svijet, srpski svijet, hemisfera, umjetne tvorevine, ekonomske krize, ratne krize, fukare-prijatelji, fukare-neprijatelji, besplatan plin

22

utorak

ožujak

2022

Ako su vam birači budale, morate slušati budale




Ustav (RH) i demokracija (kao osnovni temelj/i Republike Hrvatske) podrazumijevaju zastupanje glasača/birača a ne korištenje zastupničkog mandata za provedbu vlastitih stajališta zastupnika (i državnih institucija) (što je naknadno, protustavno naklepano u Ustav u vrijeme račanove-smradokoalicije).
Namjerno ne spominjem vlast, jer vlast postoji u samo jednom obliku - vlast naroda.

Pozivanje na ustavne ovlasti zastupnika, bez odgovornosti prema biračima je suspendiralo demokraciju, suspendiralo Ustav a samim tim i dodanu krpicu o slobodi zastupnika samostalno donositi odluke bez odgovornsoti prema biračima.

I s tom ustavno-neustavnom "krpicom" kradu izbore (grijeh grijeha), jer je bitno tko će kršiti Ustav i obezvlastiti narod.
Sad vidimo da ruski novci i ruske ubojice stoje iza svih postuđmanovskih vladavina nevladavine ustavnog prava.

Spomenici ruskom imperijalizmu

Ruska federacija dotira novce za obnovu jugoslavenskih ideja, partizanskih spomenika i omalovažavanja spomenika Hrvatskog rata za neovisnost (od dijela prorusko-prosrpskih huligana (ftužman) po sovjetskom ratu s i protiv Hitlera nazvan Domovinskim).
Tako su dotirali novce za obnovu spomenika i proslave u srbU (Sanaderu Ivi, Kosor Jadnici, Jusipović Mutavcu, Milanović Cvetka Zoranu, Plenković mutantu Andreji. Dotirali novce i udijelili odlikovanje pokojnom mili jer je spomeničkim fontanama i nekakvim spomenikom domovini (u koju kao nevjernik nije stigao) kojim je pokušao razmontirati spomenik na Medvedgradu (kamo, opet, mile neće stići).
I jUsipović je odlikovan putinovim ordenom kretena velereda debilčine (partizanskog sina s dva razreda muzičke i jednim razredom poluprava).

U pokušaju restauracije anti-protiv-nesvrstano-ruskih teritorija prvo je ISIL rezervirao Hrvatsku za granično područje (s razvijenom Europom). Sada Putin traži novu Jaltu (Jestedebili 2), ali pod uvjetom da Bruce Willis ne sudjeluje (Umri muški) nakon čega bi Hrvatska bila granična s razvijenom Europom, pod srpskim i ruskim nadzorom (raseljavanja profašističkih građana, a ostatak bi komunistički služio širenju srba i rusa - kao pravi kreteni (nekad su ih zvali orjunaši).

Izborne prijevare, postizborni kriminal bi trebali okarakterizirati kao visoku politiku u kojoj smradovi (gjuro pucar stari) zauzimaju visoka mjesta.
Nenarodni režim u ime naroda.

Dobro, sve treba p*klati, pa se onda ispričati i okrenuti budućnosti (u kojoj bi, ako ste se zapitali zašto bi bili pogranični teritorij, trudom i radom izgradili društvo dostojno življenja).

Dakle, ako su vam birači budale, nemojte se praviti pametni.


Napomena: Ako iz iskustva Dubrovačke republike niste shvatili zašto kretene treba razvlastiti prije nego polude onda ste za ništa.




Oznake: birači, budale, ustav, RH, zastupnici, vlast naroda, restauracija ruskih teritorija, ordeni, spomenici ruskom imperijalizmu, izborne prijevare, kreteni, pogranični teritorij

17

četvrtak

ožujak

2022

Svi sveci Ukrajine




Svi sveci Ukrajine/Bosne

https://blog.dnevnik.hr/goto/2017/12/1632113630/svi-sveci-bosne.html




Oznake: bosna, Ukrajina, sveci

11

petak

ožujak

2022

NATO smo mi




Nije NATO morao nas upozoriti na bespilotnu neman, mi smo u sklopu NATO saveza morali identificirati i neutralizirati opasnost, izvijestiti NATO članice.

Ali niste, jer ste uhljebi i pljačkaši. Saberite koliko ste "pojeli" proračuna u ništa.
Umjesto aktivnog sudjelovanja u NATO savezu, vi se sakrivate iza NATO snage, a ono što ste morali utkati u savez "pojeli" ste ili pokrali.

Za Q ste.

Ako vam NATO neće j*bat mater, ja ću. (Iako je ovaj slučaj odgovor NATO-a na vaše ponašanje ... morate otići jer ste za ništa, za štetu stvoreni.)
Ruski politički kadar. Neka netko pokaže porodično stablo ili školsku spremu koja nije usko povezana sa ruskom jugoslavensko-srpskom pozadinom.

Uvijek samo ruski igrači međusobno se nadmeću za državne pozicije.
Milanović (tobožnji nesvrstani rusofil-komunjara)-Plenković (tobožnji proeuropski rusofil-komunjara), jUsipović (tobožnji nesvrstani rusofon komunjara) - Kolinda (tobožnja natO rusofonka komunjarsko služinče), ...
Nađite jednog nerusofila, demokratičnog, nacionalnog, katoličkog, hrvatskog tradicionalistu.

Kad god postane (signali za pobunu i krvavu smjenu vlasti) napeto, ispliva kreten (Ivošević) i pod palicom pUljka (zabranio bih svima koji rade u državnoj službi političke kandidature - to su pretorijanci propalog socijalističkog, netržišnog, prorusko-prosrpskog anti hrvatskog, anti čovječanskog ponašanja) u ime partije terorizira pamet i poštenje.



Putevi u socijalizam i put iz socijalizma

Ubijmo socijalizam, proletersku revoluciju, naciona socijalizam. Ubjimo bilo koji put u socijalizam.
Ciljevi socijalizma se postižu bogaćenjem društva i članova društva, ove horde (instruirane iz srca nerada i neznanja - sibirske stepe) to nikad neće postići jer su za Q (išli na qurc).


Za dom Spremni, s ovima ćemo gladovati i čekati ruske, srpske ili bilo čije tenkove, dronove, naredbe, savjete, upute, milostinju.


Nas je tito(va partija) odveo na put socijalizma, ali puta iz socijalizma mi s ovakvima ne možemo naći. To je i Ukrajinu koštalo ratnog uništavanja. Nitko ne smije skrenuti s puta socijalizma, na čijem čelu stoji qurčev kepec (staljin, tito, putin, plenković ... svi mogu samo ne može jkosor).

Samo je jedan put iz socijalizma (likvidacija).

NATO, to smo MI.

idu ravno na nas



Oznake: nato, bespilotna letjelica, rusofili, komunjare, demokrate, nacionalni, putevi u socijalizam, put iz socijalizma, Ukrajina

05

subota

ožujak

2022

Ne pokazuje Rusija zube NATO-u, već Kini





Nije se Rusija odlučila sukobiti s NATO-m, niti pokazuje svoju snagu naspram jačeg. NATO je financijski i tehnološki nadmoćniji.
Ali Kina je sustigla Rusiju, a ima naglu potrebu za sibirskim resursima, koje su izgubili u ratu s carskom Rusijom.

Rusi imaju dobru strategiju: držat će stranu Kini po pitanju Tajvana (na kojem ima skoro 23 milijuna ljudi, koji su bili Kina prije PRC Kine), odvraćajući Kinu od Sibira. Tajvan ima BDP 1300 milijardi (međunarodnih dolara), PRC 24 000 milijardi. Tajvan se službeno zove Republika Kina, povijesno uglavnom nije pripadao Kini i s Kinom ga veže vrlo malo.
Svjetski mediji unisono podržavaju sliku Rusije kao nuklearne sile koja svojim nuklearnim potencijalom može tražiti što poželi.
A Rusija se bori za status quo Sibira, a ne za strahovanje od širenja NATO-a.
Što će NATO strateški ili ekonomski dobiti u Ukrajini? Mir i demokraciju.
Što bi Rusi izgubili u Sibiru? Milijarde ...

Što će Srbi Rusima? Novaca nemaju, a sve ostalo je nebitno.



Oznake: rusija, nato, kina, Tajvan, nuklearna sila, sibir

03

četvrtak

ožujak

2022

Putinovi lažci, Od*ebite!




U Hrvatskoj je na djelu partijsko-komunistička-srpsko-ruska licemjerna politička svita koja odavno provodi putinovsku zločinačku politiku negiranja demokracije, sloboda i dobrosusjedskih odnosa nacija, naroda i država.

Cjelokupni sAbor licemjerno skandira Ukrajini, a služi pUtinu.

Neljudi ste jer ste lažovi, lopovi. Zbog tog morate nekoga ubiti. A ubili ste ljudskost kad ste se pojavili.

Nećete ni vi ni policijsko-vojno-sigurnosna potpora (odabrani pretorijanci, doušnici i krvoloci) lažima i licemjerjem živjeti na našim životima.


Niste nam ništa, pa nemate ni poseban (zaštićeni) status.
Izvor ste zla, sudjelujete (nekritički) u svim opačinama koje se sada manifestriraju u Ukrajini.

Niste znali Putinu i njegovoj diplomatskoj sviti staviti do znanja da smo odabrali NATO a ne partizanštinu, srboljublje, okupacije i razaranja (Hrvatske, Ukrajine, ...) nego ste uzimali njihove novce za obnovu krvoločnog pirovanja u Srbu s namjerom zastrašiti, od Hrvatske napraviti ratnu zonu i pokoriti.

Ne bavite se politikom naroda, nego politikom satrapa.


Nećete se naslikavanjkem i lažima zadržati na državnoj sisi. Od*ebite!



Oznake: partijsko-komunistička-srpsko-ruska licemjerna pol, služenje pUtinu, neljudi, lažci, licemjeri, zaštićen status, nato, krvoločko pirovanje u Srbu