11

petak

ožujak

2022

NATO smo mi




Nije NATO morao nas upozoriti na bespilotnu neman, mi smo u sklopu NATO saveza morali identificirati i neutralizirati opasnost, izvijestiti NATO članice.

Ali niste, jer ste uhljebi i pljačkaši. Saberite koliko ste "pojeli" proračuna u ništa.
Umjesto aktivnog sudjelovanja u NATO savezu, vi se sakrivate iza NATO snage, a ono što ste morali utkati u savez "pojeli" ste ili pokrali.

Za Q ste.

Ako vam NATO neće j*bat mater, ja ću. (Iako je ovaj slučaj odgovor NATO-a na vaše ponašanje ... morate otići jer ste za ništa, za štetu stvoreni.)
Ruski politički kadar. Neka netko pokaže porodično stablo ili školsku spremu koja nije usko povezana sa ruskom jugoslavensko-srpskom pozadinom.

Uvijek samo ruski igrači međusobno se nadmeću za državne pozicije.
Milanović (tobožnji nesvrstani rusofil-komunjara)-Plenković (tobožnji proeuropski rusofil-komunjara), jUsipović (tobožnji nesvrstani rusofon komunjara) - Kolinda (tobožnja natO rusofonka komunjarsko služinče), ...
Nađite jednog nerusofila, demokratičnog, nacionalnog, katoličkog, hrvatskog tradicionalistu.

Kad god postane (signali za pobunu i krvavu smjenu vlasti) napeto, ispliva kreten (Ivošević) i pod palicom pUljka (zabranio bih svima koji rade u državnoj službi političke kandidature - to su pretorijanci propalog socijalističkog, netržišnog, prorusko-prosrpskog anti hrvatskog, anti čovječanskog ponašanja) u ime partije terorizira pamet i poštenje.



Putevi u socijalizam i put iz socijalizma

Ubijmo socijalizam, proletersku revoluciju, naciona socijalizam. Ubjimo bilo koji put u socijalizam.
Ciljevi socijalizma se postižu bogaćenjem društva i članova društva, ove horde (instruirane iz srca nerada i neznanja - sibirske stepe) to nikad neće postići jer su za Q (išli na qurc).


Za dom Spremni, s ovima ćemo gladovati i čekati ruske, srpske ili bilo čije tenkove, dronove, naredbe, savjete, upute, milostinju.


Nas je tito(va partija) odveo na put socijalizma, ali puta iz socijalizma mi s ovakvima ne možemo naći. To je i Ukrajinu koštalo ratnog uništavanja. Nitko ne smije skrenuti s puta socijalizma, na čijem čelu stoji qurčev kepec (staljin, tito, putin, plenković ... svi mogu samo ne može jkosor).

Samo je jedan put iz socijalizma (likvidacija).

NATO, to smo MI.

idu ravno na nas



Oznake: nato, bespilotna letjelica, rusofili, komunjare, demokrate, nacionalni, putevi u socijalizam, put iz socijalizma, Ukrajina