26

utorak

srpanj

2022

Pelješki most




Politički marketing veličanja partizana, Hrvata-srbina (Dodik), orjunaša, europjeskih (nacističkih) kolonizatora (našim novcima bespovratno financiraju ...), diktature koja pripaja Republiku (Dubrovačku), ...
Zgadili su mi se.

Onaj tko se nije sposoban osloboditi "vječne" težnje za vlašču umire zaboravljen.
Nije Galeb oliverova već rUnjićeva skladba, tekst Tomislav Zuppa.

(Zašto se most nije zvao Most Jasne Zlokić?)

U Hrvatskoj je najezda tupana potisnula najezdu skakavaca.
Samo bezvrijedne budale, pune samohvale (tito, partija, ...) dominiraju.

Tražili su načina promovirati kukca (pLenkovića) u neimara i graditelja, šupka u veličinu nedostojnu spomena.
G*vna nitko ne spominje (jer se nitko ne osjeća ugodno).

Stalno rusko uplitanje kroz model ustoličenja onog što danas imamo (titoizam), Tito je stalno prijetio povlačenjem (gdje se krvavi diktator može povući) i intervencijom rusa, ako skrećemo s puta (u propast), proizvelo je veličanje troška od 300 milijuna eura kao višestoljetnog sna.
Toliko ste potrošili na putne troškove u jednoj godini (kao da ste guverneri Kine).


Jad i bijeda, mrvice kojima se trebamo veseliti narednih 400 godina (koliko most neće trajati).

Bi li (sv.) Jure trošio novce na most ? Možda (ali u Zemunu).

Hrvatska se guši u vlastitoj gluposti.


Oznake: most, politički marketing, kukac, promocija, rusko uplitanje, titoizam, mrvice

22

petak

srpanj

2022

Rusija je Hrvatsku proglasila neprijateljskom, fala Q!




Hrvatska mora proglasiti Njemačku i Francusku neprijateljskim zemljama


Rusija je Hrvatsku proglasila neprijateljskom zemljom.

Nakon 500 godina potkopavanja i uništavanja Hrvatske, nakon pogroma i genocida nad Hrvatima kao dio zločinačkog plana skovanog u Moskvi (ili na nekom ladanjskom imanju), nakon otimanja hrvatskog teritorija, nakon premreženosti Hrvatske ruskim g*vnima na državnim funkcijama (u socijalističkoj i nesocijalističkoj resPublici).

Ajte u * materinu.

Nakon potpomaganja stvaranja Hitlera (naciona-socijaliste), nakon instalacije Musolinija (komuniste), nakon komadanja Hrvatske od strane dvojca (bez kormilara)(s navođenjem iz Moskve). nakon suučesničkog masakriranja katoličkih zemalja od strane Njemačka-SSSR osovine (zla) (Poljska, Hrvatska, Austrija, Francuska, Italija, ...).

Priznavanje hrvatske nacije (staLJin 1924.), makedonske nacije (Kominterna 1934.) kako bi uspostavili kontrolu nad nacijama i državama (s namjerom pretakanja tih nacija u civilizacijske otpadnike (odstupanje od zapadne a pripajanje pravoslavnoj civilizaciji)), podupiranje ustaške revolucije kao oblika rušenja jedne države (kraljevine Jugoslavije) a ne stvaranja istinske nacionalne države Hrvata proizvela je stradanje i uništavanje Hrvatske.

Kakvi partizani, kakvi antifašisti, samo rusko-sovjetska anticilizacijska podvala.

Francuzi, Njemci i Rusi su se urotili protiv Hrvata (zbog Austro-Ugarskog carstva i teritorija).
Hrvatska nema što tražiti u savezima i tvorevinama koje su pod kontrolom ili dio navedenih država.

Ova kamarila (prdi-ludi klika) zamišlja kako je državna tajna služba neuočljiva u podrivanju hrvatske države i progona hrvatskog naroda koja sustavnije radi od srpsko-ruskih državnih aparata u Jugoslavijama.

U Hrvatskoj je rješenje vojna diktatura (jer se jedino vojna diktatura može oduprijeti terorističkoj navali ruskih prijetnji i ubojstava (Glavan koji je branio Thompsona, Korade, Brodarac, Bobetko, ...) koje provode na tlu Hrvatske kao sredstvo zastrašivanja i podčinjavanja ruskoj volji).

Rusi su nas proglasili neprijateljima, kao da smo ikad bili prijatelji (pamtimo Bleiburg naređen iz Moskve, titovu strahovladu i progone Hrvata-katolika, kao i finaciranje obnove spomenika u Srbu (kao i uplitanje u uspostavu granica (BiH)). Pamtimo siromaštvo i iznuđeno iseljavanje. Pamtimo ruske modele školstva, sporta, mirovinskog, (ne)kulture, zdravstva, bolesništva, ...
Nećemo vam oprostiti Tita.

Ajte u * materinu.

Ove na vlasti i njihove instalatore treba "razoputiti" na naj brutalniji način. Naučiti ih kako boli toljaga demokracije.

Smeta vam Za Dom spremni? E, pa smeta vam mnogo toga jer ste umislili kako ste na vlasti a ne u grobu koji ste sami iskopali.

Marš u * materinu i vi i Rusi.


Negotiation_of_the_peace_of_Karlowitz


Oznake: rusija, Hrvatska, neprijateljska država, 500 godina potkopavanja, Bleiburg, tito, prdi-ludi klik<am tajne službe, vojna diktatura, teroristička ubojstva, Njemačka, Francuska, hitler, Mussolini, demokracija kao okvit življenja

07

četvrtak

srpanj

2022

Problem Splita (i Hrvatske)




Većina stanovnika Splita bi najradije da na izborima nitko ne pobijedi. (Stoga, ne izlaze ili izlaze bez prethodno izgrađene vlastite biračke opcije).
A oni (manjina) bi upravo to, sa što manje glasova bi osvajali vlast jer tada odgovaraju (pokriće za vlastite loše namjere) samo sebi i službama koje ih instaliraju (rusi, srbi, pa čak i kolumbijci).

Demokracija nisu nakaradni izbori, već svakodnevna odgovornost za društvo i zajedničke obaveze.

Podjednak je problem cijele Hrvatske što upućuje da je Split nedvojbeno Hrvatski.
Zabunu stvara pomak cijele Hrvatske ka civilizacijskom krugu Rusije (pravoslavna civilizacija), što je ogroman gubitak za Hrvatsku, a maleni dobitak za pravoslavlje.
Pupovac (Vlah) je hrvatsrbindrughumanistpolitičarlobistagent, njemu i nama bi život bio znatno bolji da je Vlah, Hrvat ili Srbin u Hrvatskoj.

Većina Hrvata bi najradije da na izborima nitko ne pobijedi, a oni (manjina) bi sa što manje glasova osvajali vlast (ruski model).
Ali to nije demokracija. Niti život kojim bih ja htio živjeti.

Samo postojanje pLenkovića je "teško" ruganje s demokracijom, zdravim razumom i životom.


Oznake: stanovnici Splita, izbori, demokracija, manjina, civilizacijski pomak

03

nedjelja

srpanj

2022

Euro i kreteni




Uvođenje eura u vrijeme kad euro (duže) gubi vrijednost je najistaknutiji doseg plenkovićeve izdajničke kamarile.

Stoljeće pljačkanja Hrvatske (u ime ruskog plana širenja) dobiva svoj tragični epilog: nema akademika, nema poluakademika, nema doktora znanosti, nema političara, nema polupolitičara, nema crkve, nema udruga proisteklih iz ratova.

(Su)Mrak.


Pretvoriti kune u eure (Hrvatska ima štednju, pretpostavimo, oko 300 milijardi kuna), kada za kune možete kupiti zlata ( pri cijeni 430 000 kn za 1 kilogram zlata) 667 tona, pa ćete nakon toga zbog pada vrijednosti eura moći kupiti čak i do 10 puta manje zlata (znači, možda samo 66 tona) i pri tome niti trepnuti (referendum, opoziv vlade, ustanak, ...) je istinski pokazatelj hrvatske stvarnosti: nema privrede, samo lopovi (koje će sada netko pošteno pokrasti).

Zašto rusi? Kad god netko pljačka i krade Hrvatsku, rusija je barem supomagač (ako nije organizator). Poslije će "jeftinim" "ruskim" plinom uspostaviti (već uspostavljenu) prorusku vlast koja će pomagati pljačku hrvatskog stanovništva (koje samo sebe pljačka, jer ništa ne radi nego sanja o novcima bez rada).

Koji vam je Q?

Oznake: euro, kuna, zlato, stoljeće pljačke, ruski plan, Q