27

nedjelja

studeni

2022

`Ko j* euro




Euro nije moja valuta.

Zašto bi uvodili/uvode euro?
Komunističko-orjunaška srpsko-ruska klika provodila je ekonomsku samostalnost, uključujući neovisnu valutu ... pa, gle čuda, zaokrenuli u zajedničku valutu (zajedničku državu u kojoj smo mi zajedno ali bez instrumenata države, uključujući i nedostatak valute).
Dakle, niti smo u Europskoj Uniji, niti nam je euro valuta jer su to instrumenti koji nama ne služe niti će služiti.

Za koji smo Q onda ušli u EU, za koji Q uvodimo euro?
Hrvatska nije imala privredu, već je služila (u robovskoj ekonomiji) srbima i rUsima u podupiranju svjetske revolucije (svjetskog ekonomskog, vojnog i civilizacijskog sukoba).

To je ujedno i razlog uvođenja eura, preko kojeg će kontrolu nad ekonomskim subjektima preuzeti netko (iz svjetske klike) i zaustaviti sudjelovanje hRvatske u svjetskom sukobu na strani rUsa.

Ali, kako je hrvatska privreda robovska (robijanje jugoslavenima-srbima-rusima) kao takva ne proizvodi vrijednost pa je uvođenje eura besmisleno. Hrvati su radili za puko preživljavanje (robovi, bez slobode i atributa koji krase slobodu: stvaranje bogatstva kao zaloga za sigurniju budućnost). Robovi ne stvaraju zalihe za sebe.
Dakle, Hrvati mijenjaju eure za kune (a nakon uvođenja eura to neće biti moguće), oni koji daju eure profitiraju, oni koji daju kune profitiraju. sada su i jedni drugi monetarni mrtvaci (nema tečajne razlike niti generatora koji stvara tečajna razlika). Hrvati u Hrvatskoj nemaju valutu (jer rade za puko preživljavanje). Na kraju mjeseca nemaju kuna, eura, dolara, rubalja, jena, lira, niti bilo koje druge valute. Nemaju ništa. Svew jedno im je koja je valuta proglašena državnom (jer nemaju ni države). Roblje, gladno roblje.

Nema slobode, poduzetništva, inovativnosti, stvaranja zaliha, ... jednom ispuštena državna suverenost (kao razlog okretnijem i promišljenijem življenju) svodi se na ropstvo (kontrolu vanjskih čimbenika).

J*bo vas tItO, nesvrstani, oslobodilački pokreti, svjetska revolucija, socijalna država, antifašizam, samouprtavljanje i tri mjeseca kursa preko kojih ste postajali direktori ili samoupravljači.
Cijeli ste život sudjelovali kao roblje u svjetskim previranjima (ratovima), i nikad ništa niste priskrbili ...
Niti ste odgojeni kao odgovorni za vlastite živote i živote onih koji vas okružuju.

j*bo vas euro, i vi njega.



Oznake: euro, valuta, Drava, sloboda, roblje, kontrola