21

nedjelja

veljača

2021

Tko je tko (među umrlim)






Tko veliča (mrtvog) balaševića?
Šaka jugoslavena i mediji koje se koriste protiv šutljive većine (koja je u ovom slučaju opravdano šutljiva).
Uvijek se uznemirimo ako svi ne trube u naše trube (što znači kako nas nastoje trajno uznemiriti), iako taj jad trebamo samo dobro upamtiti - jer oni će k nama sutra pred oči ... politizirana manjina ne može opstati s osviještenom većinom ... nema krompira, vrtića, čavrljanja niti bilo kakvog ekonomskog suživota (a to je u specijaliziranoj podjeli rada - ekonomska smrt).
Koga se mi bojimo? Dosta mi je rata bez pobjednika, jer smo taj rat odavno dobili kako bi normalno živjeli.
A oni neka žaluju za balaševićem, titom, kraljem ... za vlastitom promašenom sudbinom.

Nije sramota roditi se glup, sramotno je umrijeti kao glupan.
Erich Maria Remarque


Oznake: smrt, biološka smrt, smrt neživih pojava, veličanje, jugoslaveni, mediji, trube, trajno uznemiravanje, specijalizirana podjela rada, ekonomska smert, rat bez pobjednika, politizirana manjina, žalovati, vlastita promašena sudbina

09

utorak

veljača

2021

Oj Hrvati, u dijaspori




Hrvati u dijaspori, vratite se naoružani i po*latite ovu g*mad, mi smo se predali jer mislimo da su nabolji za nas.



Nas stranu što se Rusi od 1699.g., a možda i prije, aktivno nadmeću ostvariti zonu utjecaja - marionetsku državu. Na stranu što se geostrateška nadmetanja odvijaju koristeći izdajice i konvertite.
Na stranu što Hrvatska nije posrbljavanje Vlaha zaustavila, popuštajući ruskom pritisku i popustljivosti zapadnih država čiji smo bili dio ili pripadali civilizacijskom krugu.
Na stranu što se Hrvatsko pitanje oduvijek rješavalo u Moskvi, a nitko nikad nije Moskvu do Tita (koji se navodno odmetnuo od te skrivene Moskve) spomenuo.
Na stranu što su u prvoj okupaciji Jugoslaviji izgubili financijsku, vojnu i političku moć. Na stranu što su u drugoj okupaciji izgubili stanovništvo.

Zadnji ste što nam je ostalo. Vaš povratak na krilima sile. Koja će uspostaviti razvojni mir.

Za Hrvatsku dostojnu življenja.


Oznake: hrvati, dijspora, Predaja, rusi, marionetska država, vlasi, geostrateško nadmetanje, Moskva, prva okupacija, druga okupacija, gubitak finacijske vojne i političke moći, stanovništvo, povratak, razvojni mir

04

četvrtak

veljača

2021

Antifašizam je stvorio fašizam, ali ne i slobodu




Bla bla bla

Sovjetski savez se, po teoriji revolucije, borio za opstanak socijalističko-komunističke vlasti.
Što su sve Kominterna, Moskva i Savez (sovjetski) uradili kako bi opstala tvorevina naučnog komunizma (marksizam) trebaju dokučiti generacije koje dolaze (kad već nisu one koje su prošle).

Mussolini (zet svoga punca) je bio novinar, socijalist, komunist. Njegov je fašizam socijalistički, a nijemci su pedantno svoj socijalizam nazvali nacional-socijalizam.

Lenjin je talijanske komuniste pismeno kritizirao zbog odlaska Mussolinija iz njihove partije.
Tko je upravljao talijanskim fašistima i koja je njihova politička odrednica? (Tko spomene socijalizam - prelaznu etapu od klasnog društva ka besklasnom društvu- komunizmu dobit će čokoladu. Tko spomene Moskvu dobit će vrećicu bombona.)

Podjednako, da nije bilo hrvatskih komunista-partizana-skojevaca-ilegalaca: antifašista talijane bi Hitler poslao na Istočni front, i ne bi bilo okupacije (jedan talijanski vojnik na dva stanovnika dalmacije pod talijanskom okupacijom).
Da nije bilo dogovora komunističkih vođa i talijanske vojske ne bi bilo pobune zbog koje su talijanske vojne snage radije bile stacionirane u Dalmaciji nego pred Staljingradom.
Da nisu antifašisit napadali talijane ne bi bilo odmazde nad civilima i rat bi završio 43.
Dokumenti navode talijanske vojne vlasti kao organizatora pobune - svih pobunjenih osim komunista, koji su znali prije da će se pobuniti.
Znam, mala zemlja, mali problemi. Preglupi da bi sami riješili svoje probleme, premali da bi drugi (pametniji) rješavali njihove probleme.
Kad pogledaš (sa visine) ovog blentona što se kočoperi kao da mu nitko ne može iskopati o*o, jasno ti je da maleni i kad smrde, smrde samo sebi.

Ovaj narod nema slobodu.
Sloboda se ne kupuje, sloboda se ne prodaje. Sloboda se živi.
A robovi umiru u okovima ropstva i onda kad im skinete lance, jer ne znaju slobodno živjeti.
Zato vas stalno pritišću ... kako ne bi slobodno mislili, još slobodnije disali.

Za Hrvatsku dostojnu življenja.


Oznake: Sovjetski savez, revolucija, Kominterna, Moskva, naučni komunizam, marksizam, Fašizam, nacional socijalizam, Lenjin, Mussolini, klasno i besklasno društvo, antifašisti, Staljingrad, hitler, pobuna, sloboda, Ropstvo

03

srijeda

veljača

2021

Legalizirajmo oružje




Legalizirajmo oružje, to je jedini način kako postići podjednaku važnost svakog biračkoga glasa.



Demokracija nema alternativu. A ova prdi-ludi koalicija s polukretenima i debilčićima koja se sakriva iza državnog monopola na uporabu oružja neumitno vodi građanskom ratu.






Oznake: legalizacija oružja, jednakost biračlpg glasa, demokracija, državni monopol na uporabu oružja