04

nedjelja

veljača

2024

seBerina




Dok je po Splitu tražila Q, Split je bio odličan?
Kad je po zaGrebu tražila droge, i Zagreb i Split su bili izvanredni?

Dok se službe koriste takvim spodobama za kreiranje javnog mnijenja, mogu računati na neoružani otpor stanovništva (smrt jUngoslavije 2.dio).


pun nam je Q seberine i kosa

Light, I see the Light

EIELSON AIR FORCE BASE, Alaska -- The Aurora Borealis, or Northern Lights, shines above Bear Lake here Jan. 18. The lights are the result of solar particles colliding with gases in Earth's atmosphere. Early Eskimos and Indians believed different legends about the Northern Lights, such as they were the souls of animals dancing in the sky or the souls of fallen enemies trying to rise again. (U.S. Air Force photo by Senior Airman Joshua Strang)




Oznake: seBerina, Zagreb, Split

03

subota

veljača

2024

Milanovićeva U-s-t(r)ajnost





Ako je točno što Milanović priča, Mamić je obavljao važan posao u interesu Republike Hrvatske, pa ga (hdz) politika brani svim sredstvima, a on (Milanović) se ne slaže s tom politikom (hdza na državnoj vlasti) pa niti sa djelovanjem Mamića.

Progon Mamića za vrijeme Milanovića i njegova ministra (??)(ah, Jovanović) je početak (van)institucionalnog progona.
Mora postojati razlog (djelovane Mamića) zbog kojeg je sdp--orjuni-komunjarama Mamić bio smutnja a sad objavljuju da su ga savjetovali visoko rangirani suci.

Znači Mamić nije kriv, krivo je nekome drugom.

Odoh ja pržiti kokice (dok orjunu ne z*mlate).




Oznake: Milanović, Mamićm RH, državni interes

02

petak

veljača

2024

Hrvatska, na rubu pameti



(Samo) U Hrvatskoj nedostaju odgojiteljice u vrtićima, i djeca.





Uvesti će indijsko-nepalske (gotove kantautore).
Neka roboti proizvode za ugrožene vrste (narode), kojih je manje od nas.

pS
Jedini način da se riješimo i indijaca i nepalaca je da im kažemo; J*bemo vam tita i nametnemo izjašnjavanje o Za Dom spremni. Ako su za ZDS onda su fašisti, ako nisu onda su komunjare, ako su neizjašnjeni onda su oboje.

Da su Indijci/Nepalci u Hrvatsku išli zaobilaznim putem nabasali bi na američke domoroce, pomislili da su u Hrvatskoj te ih proglasili Croatama.


Oznake: Hrvatska, Croatoan indijanci, roboti, vrtići