20

ponedjeljak

rujan

2021

Tko je d*bil i zašto nam ispire mozak?







Tko uopće ulazi u monetarne unije? (D*bili)

Liberalizacija tijekova kapitala mijenja društvo u svim segmentima zbog kojih su nastale države i formirani suvereniteti, negira državu i suverenitet i uspostavlja novu strukturu države i suvereniteta (uvijek je netko zaštićen tim instrumentima).
Teorija kojom je mijena stalna ima opravdanje uz pretpostavku da nitko državu ne plaća i ne trpi njeno postojanje.
Iluzija je podržavati stajališta izgradnje i jačanja države koja će u određenom trenutku zaboraviti tko je i s kojim ciljem izgradio tu državu, te će državnim aparatom iskoristiti prisilu i izgrađenu moć u nametanju onima koji su je uzdigli, a u korist treće strane.

Zaključimo: multi-kulti, emigranti, manjine (ne brinite kako su ove tri pojave završile na popisu, država je u represiji inventivna), monetarne unije su instrumenti porobljavanja onog stanovništva sredstvima koje je priskrbilo upravo to stanovništvo, protivno njihovoj volji.

(Zašto su se države okrenule (zar je to novina?) protiv vlastitog stanovništva i teoriji obilja - realnosti resursa kao uzrocima raspodjele dobara koji formiraju sadašnju političku stvarnost nekom drugom zgodom.)

Hrvatska je i s uporabom kune u monetarnoj uniji, nije obavezna uvoditi euro.

Oznake: monetarna unija, liberalizacija tijekova kapitala, države, Suverenitet, instrumenti zaštite, država protiv vlastitog stanovništva, hrvatska kuna

01

srijeda

rujan

2021

Je li Afganistan ukrajinski (pLemijeru)?




U Afganistanu su sovjeti 1979. intervenirali krvavo svrgavajući marksističkog (sovjetsko-sovjetskog) predsjednika.
Devet godina sovjetsko-afganistanskog rata je okončano (1989.) pred raspad (demontažu) SSSR-a.

2001. su USA započele 20-godišnju vojnu intervenciju, koju su okončali 2021.

Vojne misije nisu besmislene, ali je čuvanje vojnih i državnih tajni uzrok beskonačnom broju besmislenih teorija i proturiječja u rasčlambi takvih misija.

Afganistan je vojno neutralan (nesvrstana vukojebina), u kojoj su sovjeti instalirali nuklearne bojeve glave.
Stoga su pred raspad (nakon Černobilske katastrofe) otišli u miru (prikriveno vojnim ratnim aktivnostima) relocirati nuklearne bojeve glave (povući se iz Afganistana)(u postupnom povlačenju vojske nakon završetka vojne intervencija).

Zatim su amerikanci (USA) poslali svoju vojsku preorati afganistanske rupe kako bi se uvjerili u nesvrstanost (vukojebine) Afganistana. Kao i svih drugih nesvrstanih država.
Talibani i Bora Bora su idealan paravan za vojnu misiju denuklearizacije (nesvrstanog - titovog pokreta koji je služio kao paravan za terorizam i ugrozu svjetskom miru) Afganistana.

(Pakistan - nuklearna sila, Kina - nuklearna sila, Indija - nuklearna sila, Rusija - nuklearna sila, Iran - nastoji postati nuklearna sila, ... i Afganistan koji svima može pomoći u nuklearnim nastojanjima)

Došli sovjeti, otišli Rusi. Došli Ameri, ostali Talibani. I Plenković koji denuklearizirani Afganistan ne spominje ali prijeti Krimu na koji su Rusi rasporedili nuklearne bojeve glave.
Bez diplomatskih aktivnosti s članicama konferencije u Kijevu. Bez diplomatskog usaglašavanja s članicama EU. Bez diplomatskog usaglašavanja s članicama NATO pakta. Nesvrstani (taliban). (I ćaća mu je takvi ...)

Pe*er na zadatku

Zadaća je politički svjesnih formirati političku snagu za smjenu debila koji nas očigledno sa šakom jada iz represivnoga aparata) uvjeravaju u svoju mesijansku ulogu (stalne političke ispravnosti) predodređenu na stalnu vlast nad narodom.
Hrvatska se mora demokratizirati, a to je moguće samo totalnim slomom lažova i lopova koji je potkopavaju sa svih pozicija državnih institucija.


Oznake: afganistan, sovjeti, Ameri, rusi, talibani, denuklearizacija, vojna misija, rat, nesvrstani, svjetski mir, pe*er na zadatku