30

nedjelja

travanj

2023

Zrinski - Frankopan



Oznake: Zrinski, Frankopan

22

subota

travanj

2023

Industrija vlasti





Sukob civilizacija ne mogu rješavati anemični tipovi, a siromašni ne mogu sudjelovati u ratu civilizacija


Je li Hrvatska genocidna ili je Hrvatska genocidom umanjena (i teritorijalno) nije političko pitanje.

To je vječno pitanje, jer je razlika između agresije i pravednog rata u međunarodnom pravu teško dokazati.
Takva pitanja ne razrješuješ dnevnom politikom. Nikakvom politikom.
Tko je tko, ako su pobjedili pravi, nitko ne objašnjava.

Vječna pitanja ne postavljate svakodnevno, ne postavljate ih nikada. Živite i rješavate ono što možete riješiti.

Ali. Industrija vlasti ništa ne riješava, pa je generator - proizvođač svakodnevnih pitanja na koje nećemo dobiti odgovore.
Zapravo, stalno se sakrivaju iza istine koju ne znaju. Tako sakrivaju i druge jednostavnije (porazne) istine o svojoj (pljačkaškoj i izdajničkoj) vladavini.
pLenković je go Q. Kret*n žešćih razmjera. Rekli bi krećanin (stanovnik Kret*).

Ako mogu lagati o genocidu, mogu lagati i o lopovluku i siromašenju vlastitog stanovništva. O izdaji epskih razmjera. O lažima uvođenja eura (na*ebali smo, istinski). O ulasku u Šengensku zonu i isteku moratorija na prodaju poljoprivrednog zemljišta, o neuspjelom restrukturiranju i jačanju privrede za dolazak stranih (EU) kompanija , ... o kretenluku širokih razmjera.
Zato je važno što vičete (kao da je važno vičete li ili ne vičete, vikati možete samo na kretene a ne na osjetljive društvene skupine).
Umjesto toga im jednostavno j * ebete majku (a oni znaju što to znači)(jer su ionaku nastali kao nusprodukt životne sile koju spominjete).
I stavite do znanja kako suživota nema jer s kretenima se ne suživljava. A to sve na kraju znači ono čega se boje ...

Geneza sukoba je iznova (ruski upliv s namjerom teritorijalnog i demografskog gubitka koji neumitno vodi ratu) ista koja se ponavlja sve dok ne pobjedi snaga koju obuzdaju.

rUSko srpska kamarila na privremenom radu u hrvatskim državnim službama. Anemija na kvadrat.
Društvo preplašenih kretena. Koje bi zbog njihove volje za vlašću morali slušati?

Da, sakrivaju razmjere siromašenja, ali vas to ionako ne zanima (ishrana, društveni život, ... sve ovisi o bogatstvu pojedinca). Boje se revolucije i nasilne smjene vlasti (sada kad su se ponadali da će novim izbornim krađama produžiti svoju vladavinu). Vi ste izgubi onog trenutka kad su oni dobili. Svoje možete vratiti samo na jedan način.

Krv je jeftinija od vode.


Oznake: Hrvatska, vječno pitanje, industrija vlasti, ISTINA, siromašenje stanovništva, kreteni, suživot

19

srijeda

travanj

2023

Tko tu koga drži spremnoga?




Predsjednik strančice (rusko-srpske orjunaško komunjarsko lopovske zločinačko koljačke) koju su osnovali ratni zločinci i bila je pokretač genocidnog rata proziva pripadnika hrvatskih vojnih obrambenih postrojbi za korištenje pozdrava ZDS kao uznemirujućeg (dakle, onog koji je dvosmisleno uporabljen).

Suludo. neDvosmisleno.
Hrvatska je pod orjunaškom svitom poklekla do neprepoznatljivosti. rUska kamarila prekraja pamet, logiku, činjenice i slobodnu volju jednog naroda.

Za Dom spremni nije ni ustaški ni hosovski već od Cicerona republikanski (vlast naroda, (od lat. res publica = javna stvar)).

Sudaranje civilizacija ne mora nužno izazivati sukobe, ali ako ih izaziva onda treba proglasiti zabranjenim one koji pripadaju civilizaciji koja nije domicilna.

Pitate se tko je od Hrvata (osim ustaša) koristio ZDS? Pa Radići (Antun Radić je (hss - ali bez talibana beljka) hspovcima u zamjenu za starčevićevu Bog i Hrvati koju je koristio Stjepan (brat) "iskovao" Za Dom Spremni - zapravo podmetnuo Ciceronovu Pro patria paratus - Za Dom (vazda) spremni).

Kome smeta neka se ne laća zabrana, već neka razmisli o svojoj civilizacijskoj pripadnosti.

Hrvati su veliki narod ali nas ima malo. (Jungoslavenski lopovi, kad im se vlast (bilo jUngo-hDz ili jUngo-sDp) zatetura političku snagu koja bi civilizacijsku pripadnost istakla manevrima pokušavaju proglasiti zločinačkom. To što su u 100 godina jUngoslavijama i prorusko prosrpskom politikom izazvali 3 rata, genocide i razaranja ne smatraju svojom krivicom. Usklađivanje javnog prostora (protivno volji naroda) s rUskim planovima o širenju majčice rU(munije)ske na zapad ne smatraju prijetnjom već sve koji su sposobni i spremni zaustaviti rastakanje hrvatskog identiteta i opstojnosti proglašavaju krivcima.

I za to smo spremni. Bog i Hrvati (izdajice).



Oznake: stranica, Ciceron, ZDS, sudar civilizacija, krivnja, genocid, agresija

17

ponedjeljak

travanj

2023

Strateški strateg




Tko to kaže, tko to laže?

Hrvatska je raspadom komunizma, koji je izazvao svjetski preokret, dobila prigodu ostvariti izlazak iz jUngoslavije, socijalizma, napustiti satelitsku ulogu istočnog bloka, napustiti nesvrstane/nerazvijene. Ostvariti samostalnost u svojim predjUngoslavenskim granicama.

Skoro ništa od tog nije ostvarila. Izišla iz nesvrstanih (čitaj: ruskih satelita).

Soacijalizam (školski, zdravstveni, (U)sudbeni, mirovinski, ... sustavi su ostali netaknuti ... prorusko-presrpsko-promašeni i beživotni koji su izazvali iseljavanje i demografsku kataklizmu) je ostao. A ratovali smo za demokraciju, jednakost vlasništva, vlast naroda (ali ne srpskog)(a dobili smo vlast srpskih sluga velikosrpstva -srba i hrvata na opasnom zadatku zadržavanja rusko-srpske dominacije i vlasti).

Ulazak u NATO pakt nije hrvatski strateški cilj (jer Hrvatska ne može postavljati takve ciljeve, već se nadati takvoj zaštiti u odnosu na sovjetsku genocidnu nakanu rastakanja Hrvatske na komadiće i pretapanje tih djelova u Veliku sRbiju).

Hrvatska nije ratom ostvarila niti jedan strateški cilj, jer nije promjenila vlast (prosrpsko-orjunaško-četničku). Ni danas to ne može. Za ostvarenje strateških ciljeva moraš biti slobodan, odlučan i promišljen - a ne ćosavo k*pile.
Hrvatska nije ostvarila demokraciju ...

Ostaci jUngoslavensko-četničke vladavine strepe od istinskih strateških ciljeva koje današnja politička svita ne može ostvariti.
Hrvatska mora ekonomski osnažiti, vojno ojačati, i riješiti se parazitske kamarile koja joj pije krv svojim priglupim tezama i antitezama.

Hrvatska za sva vremena, protiv svih koji vremena čine izgubljenim.


Oznake: Hrvatska. strateški ciljevi, strateg. socijalizam, vlasništvo, demokracija

08

subota

travanj

2023

Gdje je pLenkoviću mjesto ?




Makroekonomija i kult sličnosti


Da je nešto trulo (U-hdzu) bilo je jasno kad su mijenjali Karamarka pLenkovićem (U-stranci), a na državnoj razini prijevremenim izborima s (prijevremenim) izbornim programom o rječitosti i uglađenosti p-L-enkovića(debila) čime će Hrvatskoj priskrbiti novce iz europskih fondova.??
Poznavatelji makroekonomije nisu upoznati s takvim pristupom rješavanja gospodarskih problema.

Sustavnost zamagljivanja i izbjegavanja stručnosti, nametanja političenja dovelo je do najteže erozije cjelokupnog hrvatskog društva od osamostaljenja.

pLenkovićevo šarlatanstvo (kad su u pitanju ozbiljni problemi društva) prouzročili su ozbiljnost u teroru nametanja i očuvanja kulta ličnosti (nedodirljivosti) (što upućuje na rusku upletenost jer jedino oni ustrajavanju u 2.1 stoljeću na takvom modelu lenina-stalina-brežnjeva-putina tita-četnika-partizana-drugova-komunista pLjenkovića).

Kupovanje vremena (za učvršćenje represivne vladavine sakrivenih policijsko-doušničkih struktura prikrivenijh pLenkovićemdebilom) o pLenkovićevom odlasku u eU-komisije, sada se nastavlja pričama o pLenkovićevom odlasku u NATO strukture.
Što će ruski kepec u NATO paktu ...?

Kamo će pLenković malo tko sa sigurnošću zna, ali dobro znamo odakle dolaz.i (iz *materine)

Ima jedna modra rijeka, valja nama preko rijeke

Oznake: makroekonomija, sustavnost, teror, kult ličnosti, nedodirljivost