12

srijeda

listopad

2022

Što rade-ne rade hrvatski debili na vlasti!

Zamisao krkana iz moskovskih utvrda pokazivati (kome) Zapadu kako je greška hrvatsko osamostaljenje (država s atributima (a) stalno stanovništvo; (b) definirani teritorij; (c) vlast; i (d) sposobnost da stvara odnose s drugim državama) proizvedi stanje stalnog uplitanja u demokratske procese (krađe izbora, negiranje narodne volje, …), raseljavanje zbog vlasti i nesposobnost stvaranja odnosa s drugim državama (pLenković i miLanović ne stvaraju odnose s drugim državama već pribjegavaju obraćanje komitetima, visokim predstavnicima, …).
Stalno osporavanje broja stanovnika, broja katolika, … ima samo jednu zadaću - dokinuti pojam stalnog stanovništva),

Greška hrvatske samostalnosti proizlazi iz nesposbnosti stanovništva uspostaviti vlast koja će održavati atribute državnosti.

Onaj tko se ponadao kako će komunističko-lopovske partije odabrati zaštitu i razvijati demokraciju (a ne rusku čizmu i rusku pamet (od koje zubi cvokoću a nokti otpadaju)) prevario se.

Prevario se jer vlast kvari ljude, a pokvareni ljudi nemaju države.
Na svu sreću su rusi u još gorem položaju - oni nemaju ni susjednu državu (od koje bi učili). Bjelorusija je za Q, Ukrajinu niti ne žele u blizini (jer se boje države i demokracije). Boje se bilo kakve države … pa ruske prigovore vezane za Hrvatsku nitko ne uzima ozbiljno (iako je Hrvatima ozbiljnost nužna).

(Za one koji dvoje tko je tko u sazviježđu glupog ćopavca, kojeg su orjunaši komunjare držali na vlasti inače bi sovjeti vojno intervenirali).

Jel` još besplatno školovanje i liječenje? A radnici samoupravljači?

Oznake: Drava, rusi, hrvati, vlast