21

četvrtak

ožujak

2019

Srpske pudlice, Kameni svatoviHrvatska je samostalna (otrgla se iz zagrljaja Jugoslavije), članica EU, članica NATO pakta. Ne postoji način tvoriti politička povezivanja s Rusima ili /i Srbima.

Što onda rade Srbi u hrvatskoj vlasti?


Tuđmanština je ostavila partizančiće na vlasti, iako je partizanska epizoda dovela orjunaše-komuniste (umjesto orjunaša - monarhista). Jugoslavija je nastala na monarhističkim osnovama, premetnuta u socijalističku tvorevinu. Krik naroda (NDH) između dviju Jugoslavija ugušen je na Bleiburgu i Križnom putu.

Bleiburška tragedija je uzrokovana novim konceptom u međunarodnom pravu - priznanja države samo ako narod traži državu (američki utjecaj na osnivanje UN-a, međunarodne organizacije koja će skrbiti o svjetskom miru i poretku).
Vojni britanski izvještaji o 200 000 vojnika i 500 000 civila zorno ukazuju na razmjere stradanja, s čijom veličinom je povezan drugi cilj od osvete ustašama (koji su partijski učenici). Za cijelo vrijeme Križnog puta zarobljenicima je spočitavana nezavisna država a ne ustaštvo.

U Hrvatskoj su ustaše (ne na temeljima učenja A. Starčevića, u kojeg su se zaklinjali, već na temeljima bana J. Jelačića) provodile državopravnu politiku samosvojnog naroda.
Divlje ustaše su provodile osvetničku politiku (pozivanja na ustaštvo, s prizemnim pobudama).

Praksa nepostojanja transparentne politike, izazvana pučističkim nastupom jugoslavena, osvetnički nagoni doveli su do trajnog razdora između dva naroda: Hrvata i Srba. Samo su Hrvati zahvaljujući svojim orjunašima dodijelili ogromna materijalna sredstva Srbima, kao i teritorijalne ustupke.

Današnja uporaba Srba u hrvatskoj politici ima zadatak iskoristiti stoljetne prevrate, pljačke, otimanja i ratove za skretanje pogleda s materijalnoga stanja hrvatske države. Klijentela na vlasti iscrpljuje (pljačka) hrvatski narod i mora izazvati društveni rascjep kako bi (pljačkaši) ostali usamljeni na privilegiranim pozicijama.

Stoljetno ludilo podvojenosti (nacionalista koji se mire sa srpskom monarhijom, popljačkanih egoista koji se mire s komunističkim konceptom jednakosti u siromaštvu, partizanskih sinova i unučadi koji se mimikrijski uvlače u pore nacionalne države) Hrvatsku razara.

Srbi u hrvatskoj politici imaju ulogu pudlice. Kameni svatovi.


Oznake: Hrvatska, samostalnost, EU, nato, rusi, srbi, tuđmanština, partizančići, orunaši, bleiburška tragedija, UN, prava naroda na državu, uzroci stradanja. divlje ustaše, stoljetno ludilo podvojenosti, pudlice, kameni svatovi

11

nedjelja

lipanj

2017

Blogom dana logikaJesam li ja rojnik?Da bi se hsp konsolidirao, treba pozamašna pronevjera. Podjednako vrijedi za raspadnuti sdp. Jedini je hdz iznad razine vode (onda znate o kolikoj je pronevjeri riječ).

U Hrvatskoj članstvo i birači slijede one koji rasipaju (makar uzimali 100, a dijelili 30).
Trenutno se HDZ qurči državnim novcima (neće dugo).


Povratak rusa (i srba) preko račana, mesića (manolića, gregurića, orjunaša), josipovića, kosorice, milanovića prestao je izborom Grabar-Kitarović za predsjednicu. Suzbijanje plaćeničkih hordi koje su razarale iznutra mlado hrvatsko državno i državotvorno tkivo spalo je na razbijanje sdpa i HNSa kao uporišta ruske agenture ...
Nepostojanje državotvorne stranke (već svi sanjaju o pozamašnoj pronevjeri) Hrvatsku (unatoč američkoj supremaciji i naklonosti) će skupo stajati.
Ne pobjeđuje iskrena ljubav prema narodu i državi, već se roje rojevi osa ubojica koje uništavaju (svega čega se dotaknu).
HDZ je nesposoban i nekvalificiran voditi hrvatsku državu.


Mlada hrvatska demokracija može pobijediti samo krvavom bunom. Povijest bi to pamtila, ovako će nastati rupa u povijesnom slijedu.
Nitko ne pamti lopove, lažove i njihove (kukavice) žrtve.

Živio Za Dom Spremni! (Svi na front, sve za front, svi u * materinu)


Osa zemljarica (vespula germanica)

Oznake: blog, logika, pronevjera, konsolidacija, povratak, rusi, amerikanci, državotvorne stranke, nesposoban, nekvalificiran, ljubav, narod, ose ubojice, rojevi, mlada demokracija, krvava buna, povijest

22

četvrtak

listopad

2015

Kukuriku, zatvor na vidiku

Nismo slijepi, nismo glupi ...


Mandat nenarodne, kukuriku vlasti je vrijeme ugroze osnovnih demokratskih standarda. Niti jedan zakon nisu izglasala a prethodno proveli javnu raspravu.
Tako su hrvatsko zakonodavstvo unazadili 400 godina.
Preferencijalno glasovanje su zakonom uveli kako bi buduću saborsku većinu (koja neće pripasti njima) opteretili unutarstranačkim/koalicijskim neslaganjima i iskoristili prebjege za umanjenje demokratske snage budućeg Sabora.
Ankete, koje unatoč pučkoj percepciji, najavljuju izjednačenu borbu (s ovakvom vladom biti izjednačen u anketama je sramota) i/ili tijesnu prevagu oporbe (na parlamentarnim izborima).
Jasno je kako kradu, varaju, zloupotrebljavaju ovlasti. Jasno je kako omalovažavaju demokraciju i Hrvatsku. Takvi idioti ne mogu dobiti 3% glasova (a sada drže, prevarama, saborsku većinu). Očito je kako namjeravaju destabilizirati buduću vlast. Onako kako sada s pozicije vlasti destabiliziraju hrvatsku državu.
Ako Hrvatska nije ruska (kolonija), neće biti ničija.

Bore se za prevlast (Rusa), a ne za dobro naroda (što bi morali po povelji UN-a i Ustavu RH).

Hrvatska je propatila s ruskim agentima građanski rat (u NDH), srpsku pobunu (u NDH), Bleiburg i Križni put, ubojstva, progone i zatvaranja, Jugoslaviju, komunizam, srpsku okupaciju, izgone, uništavanje, obezvređivanje, napad JNA, pobunu srba (u RH), ...

Uvjereni u snagu pokradenih novaca (kukuriku koalicija je u 4 godine vlasti pokrala milijarde za buduću političko-subverzivnu borbu protiv Hrvatske), pripremaju se za specijalni rat protiv Hrvatske.
Onaj tko to ne razriješi (strogim kaznama) neće napraviti ništa dobrog za Hrvatsku!
Kukurikavce treba optužiti za niz nedjela protiv države, protiv građana ... i kazniti.
Oznake: kukuriku, rusi, politička premoć, dobro građana