Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    22.06.2022. (15:56)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Imaš ozbiljne probleme sa percepcijom. Baš ozbiljne. Ovo je tužan tekst, tužno je da neko ovako razmišlja. Antifašizam je civilizacijska tekovina i antifašisti nisu samo komunisti. Ili bi ti radije da je umisto Jugoslavije, ostaka genocidna i sramotna NDH?

    avatar

    22.06.2022. (17:19)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    tebi ni napisano ne može pomoći, ali to nije stvar samopercepcije (da bi se uvijek izvlačili na tvrdnje koje ne proizlaze iz objektivnih izvora)

    Percepcija ili opažanje je proces kojim mozak organizira podatke dospjele iz raznih osjetila i interpretira ih tvoreći smislenu cjelinu.

    Dakle, naveo sam povijesne činjenice i podastrao ih zbog mogućnost obrade (stvaranja zaključka), tebe je navedeno odvelo (iako ništa napisano ne navodi na taj smjer) na drugi put ...

    Civilizacija (zapadna) kojoj pripada Italija je proizvela fašizam, pa mi nije jasno kako je antifašizam civilizacijska tekovina (čije civilizacije?)

    Ja pak u blogu navodim povijesne činjenice koje govore kako je rusija-sovjeti (pravoslavna civilizacija) proizvela fašizam u specijalnom ratu kako bi porazila Zapadnu civilizaciju (kukavičjim, podmetnutim jajem), a komentar se odnosi na tvoju ljudskost i može biti moju upitnu ljudskost ...

    Nisam uvjeren u smislenost komentara ...

    avatar

    22.06.2022. (19:39)    -   -   -   -  

  • eum

    "antifašizam danas" smokvin list za čuvanje privilegija i penzija preostalim ... a među njima i brojnim koji su ostali nekažnjeni za poratna nedjela bez suđenja!

    avatar

    24.06.2022. (12:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...