09

nedjelja

srpanj

2023

UE je okupacija Hrvatske




Hvalospjevi i novinske eskapade o eUropskoj Uniji (tvorevini koja proždire slabe a truje jake) su uobičajena režimska procedura zadržavanja (provociranja s namjerom detektiranja nepodobnih) nadzora nad procesima (okupacije).

Članstvo Republike Hrvatske u Europskoj uniji je okupacija, i nije odabir hrvatskog naroda već vojno-političko-međunarodno pravni akt nasilja nad hrvatskom državom i hrvatskim narodom.

Da je Europska unija odabir hrvatskog naroda onda bi Hrvatska vojno umarširala u Paris-Berlin i uspostavila vladavinu koju bi narod odabrao. Sve drugo je uvjeravanje Hrvata kako su sami odabrali ropstvo (pod čizmom trećerazrednih svjetskih hohštaplera).





Oznake: EU, Hrvatska, odabir, Ropstvo, okupacija

UE je okupacija Hrvatske





Hvalospjevi i novinske eskapade o eUropskoj Uniji (tvorevini koja proždire slabe a truje jake) su uobičajena režimska procedura zadržavanja (provociranja s namjerom detektiranja nepodobnih) nadzora nad procesima (okupacije).

Članstvo Republike Hrvatske u Europskoj uniji je okupacija, i nije odabir hrvatskog naroda već vojno-političko-međunarodno pravni akt nasilja nad hrvatskom državom i hrvatskim narodom.

Da je Europska unija odabir hrvatskog naroda onda bi Hrvatska vojno umarširala u Paris-Berlin i uspostavila vladavinu koju bi taj narod odabrao. Sve drugo je uvjeravanje Hrvata kako su sami odabrali ropstvo (pod čizmom trećerazrednih svjetskih hohštaplera).







Oznake: EU, Hrvatska, odabir, Ropstvo, okupacija

15

srijeda

veljača

2023

Mama pQ




Ne bi hRvati znali za Mamu (rUsiju), ŞÇ, traktoR, morona i Armagedon bez (S)leta 3!?

Tko uopće zna za pismo i napise istočno od Zemuna?
I to još sarkastično.

Sve navedeno nije razlog u-blogiranju (u vrijeme sv. Valentina)(ljubav a ne pacifizam).

(S)let 3 nisu izveli antiratnu pjesmu. Izveli su agitpropovsku pjesmicu (po nalogu službi). (TkO bi inače glasovao za taj3?)

Prikazivanje Rusije Majkom koju moron vodi gdje? U rat, koga? malog čovjeka (rUsa) nije protest već pila naopako.

Rusija nije prevarena Majka. To je prava Rusija: krvoločna, genocidna, zločinačka, stoljetno okrenuta uništavanju svega.
Nije pUtin iskoristio Rusiju, već je Rusija stvorila Putina takvog kakav je.

To što službe u specijalnom ratu koriste nakupinu koja (iz ne znam kojeg razloga) barata pojmovima svojstvenim ruskom (ne)kulturološkom krugu samo upućuje na neantiratnost pjesme Mama pQ.
Rusija kvari eUroviziju, i na Uskrs.
Neka pogine bolji.





Oznake: pQ, majka, sLet 3, pxUtin, EU

21

četvrtak

ožujak

2019

Srpske pudlice, Kameni svatovi



Hrvatska je samostalna (otrgla se iz zagrljaja Jugoslavije), članica EU, članica NATO pakta. Ne postoji način tvoriti politička povezivanja s Rusima ili /i Srbima.

Što onda rade Srbi u hrvatskoj vlasti?


Tuđmanština je ostavila partizančiće na vlasti, iako je partizanska epizoda dovela orjunaše-komuniste (umjesto orjunaša - monarhista). Jugoslavija je nastala na monarhističkim osnovama, premetnuta u socijalističku tvorevinu. Krik naroda (NDH) između dviju Jugoslavija ugušen je na Bleiburgu i Križnom putu.

Bleiburška tragedija je uzrokovana novim konceptom u međunarodnom pravu - priznanja države samo ako narod traži državu (američki utjecaj na osnivanje UN-a, međunarodne organizacije koja će skrbiti o svjetskom miru i poretku).
Vojni britanski izvještaji o 200 000 vojnika i 500 000 civila zorno ukazuju na razmjere stradanja, s čijom veličinom je povezan drugi cilj od osvete ustašama (koji su partijski učenici). Za cijelo vrijeme Križnog puta zarobljenicima je spočitavana nezavisna država a ne ustaštvo.

U Hrvatskoj su ustaše (ne na temeljima učenja A. Starčevića, u kojeg su se zaklinjali, već na temeljima bana J. Jelačića) provodile državopravnu politiku samosvojnog naroda.
Divlje ustaše su provodile osvetničku politiku (pozivanja na ustaštvo, s prizemnim pobudama).

Praksa nepostojanja transparentne politike, izazvana pučističkim nastupom jugoslavena, osvetnički nagoni doveli su do trajnog razdora između dva naroda: Hrvata i Srba. Samo su Hrvati zahvaljujući svojim orjunašima dodijelili ogromna materijalna sredstva Srbima, kao i teritorijalne ustupke.

Današnja uporaba Srba u hrvatskoj politici ima zadatak iskoristiti stoljetne prevrate, pljačke, otimanja i ratove za skretanje pogleda s materijalnoga stanja hrvatske države. Klijentela na vlasti iscrpljuje (pljačka) hrvatski narod i mora izazvati društveni rascjep kako bi (pljačkaši) ostali usamljeni na privilegiranim pozicijama.

Stoljetno ludilo podvojenosti (nacionalista koji se mire sa srpskom monarhijom, popljačkanih egoista koji se mire s komunističkim konceptom jednakosti u siromaštvu, partizanskih sinova i unučadi koji se mimikrijski uvlače u pore nacionalne države) Hrvatsku razara.

Srbi u hrvatskoj politici imaju ulogu pudlice. Kameni svatovi.


Oznake: Hrvatska, samostalnost, EU, nato, rusi, srbi, tuđmanština, partizančići, orunaši, bleiburška tragedija, UN, prava naroda na državu, uzroci stradanja. divlje ustaše, stoljetno ludilo podvojenosti, pudlice, kameni svatovi

15

četvrtak

veljača

2018

Komunikacijski šum



Hrvatska ima više problema nego ih može stvoriti. Proizlazi, nije sposobna riješiti probleme koji se stvore, te je zagušena neriješenim problemima.
Hrvatska nije sposobna stvoriti okružje koje ne opterećuje njeno stanovništvo.

Ako je država ustavno narodna, onda je narod odgovoran za vlast i državu (pa makar ta vlast bila apsolutistička ili totalitaristička).

U uvjetima gomilanja problema, komunikacijski šum je metoda dijagnosticiranja (priznavanja) problema bez nuđenja rješenja ili pokušaja rješavanja problema.

Zagušljivo vriskanje prozvanih i neprozvanih stvara društvenu klimu indiferentnosti (ravnodušnosti) prema problemima koji nas pritiskaju.



Upravo stvoren komunikacijski šum omogućio je privikavanje na Agrokorov neuspjeh restrukturiranja, obavezu europske politike susretljivosti prema novim članicama.
Agrokor je sustavno razvijan kao ruska logistička firma (sastavljena od ne-tržišnih, uvijek vojno logističkih poduzeća ili firmi), koja je kršeći nametnuti embargo Ruskoj Federaciji izvezla desetke milijardi kuna roba što nije pripravna poslovno knjižiti.
Suretljivost EU članica prema širenju Unije Hrvatska mora poštivati (na toj susretljivosti je zasnovana unija), pa makar Hrvatska morala tu susretljivost iskazivati prema Srbiji, je težak zadatak (koji Hrvatska nije sposobna riješiti bez stvaranja komunikacijskog šuma).

U sjeni krošnje (bez plodova), pod okriljem komunikacijskog šuma, promiče praksa koja nas drži u ropstvu i siromaštvu. Dalić je pisala Lex Agrokor.
Praksa po kojoj zakone "pišu" i nameću parlamentarnom većinom a ne usvajaju javnim, stručnim raspravama društvo čini nedoraslim suvremenim spoznajama o ulozi države i vrijednosti društva.

Vrijeme je za 2 000 000 biračkih glasova, koji će stvoriti uvjete ustavnih i ostalih promjena ustroja države i društva. Vrijeme je za hrvatsku izbornu i političku revoluciju. Vrijeme je za demokratizaciju i oslobađanje društva. Vrijeme je za političku smjenu beskorisnih.
Hrvatska zaslužuje bitku za boljitak svojeg stanovništva.


Oznake: komunikacijski šum, Hrvatska, problemi, rješenja, narodna država, Apsolutizam, totalitarizam, metoda priznavanja, Agrokor, EU, kršenje embarga, rusija, nove članice EU, pisanje zakona, civilizacijski put usvajanja zakona, 2 000 000 biračkih glasova

12

subota

studeni

2016

Pun mi je Q plenkovića II



Kako se riješiti lopova (koji je u državnu službu došao ostvarivati vlastite interese koje nije sposoban bez državnog represivnog aparata ostvariti)?






Odnosi nastaju u "određenoj društvenoj zajednici" ...
Pravnik ne može biti "glavni" jer odnosi proizlaze po nekoj drugoj osnovi, i takvi odnosi postaju predmet prava.

Ne može državom upravljati (pri)pravnik, jer ne shvaća (nije stručan, za ovoga tvrdim da je gluplji nego bi njegova majka htjela čuti da je) određenu društvenu zajednicu, niti shvaća objektivnosti iz kojih proizlaze odnosi.


Ali plenković ne ustrajava na pravima unutar hrvatskog društva. On je bio spreman služiti jugovini, sada služi EU. Hrvatska je članica EU i zastupa pravni sustav te društvene zajednice. Protektorat (nametnuti izbor). Hrvatska je porobljena, na čelo "vlade" je instaliran pravničić kojeg nije briga što Hrvati političke žele. Njemu je dovoljno provoditi pravo (koje on smatra prikladnim, jer se uvjerio kako ima demokratski mandat za takvo ponašanje). Zaboravio je kako u demokratskim društvima predsjednik Vlade nema takve ovlasti. Zaboravio je kako u demokrastkim državama predsjednik Vlade svoje ponašanje usklađuje s biračkom potporom (koju je dobio). Odmjeri svoj položaj i radi ono što većina podržava.
Ali, Hrvatska je okupirana (što ovog blesu najmanje zanima), kao što je i bila okupirana u dvije jugoslavije. Hrvatska nije referendumom izglasala pristup EU (milanović (istovjetni ružni, glupi pravnik) je izmjenio zakon o referendumu samo za prigodu referendumskog pristupanja EU, i kasnije vratio prijašnji zakon). Plenković samo glumi gubernatora (dok ne polete sjekire i vile).
Pravno porobljavanje (i osiromašivanje). A vi trackate o generalima (Domovinskog rata).
Plenković je pokreno lavinu neutemeljenih optužbi i progona hrvatskih generala. Pravnik ne puca, nego se svaki dan pojavljuje na televiziji sa izjavama (podrške vlastitom usranom životu).

Plenković je drtina koja je okupila lažive lopove, kojima je cilj "oguliti" i smjestiti svoje stražnjice. Napraviti usrane gadove važnim osobama. Inače bi (da nije premijer) prvi poletio prema Marsu ...



Airlander 10



Oznake: odnosi, određena društvena zajednica, spuštanje na Mars, jugovina, EU, okupacija, Referendum, porobljavanje, osiromašivanje, drtina, stražnjice, važne osobe

07

ponedjeljak

studeni

2016

Logika (sedmoligaške garniture)




Kaže Plenković išao bih u državni posjet BiH. Netko (u BiH) kaže dođite. Državne posjete dogovarate prije posjete. Utanačite teme dogovorenog posjeta.

Plenković je kazao kako je otišao u BiH izraziti podršku proeuropskoj politici pristupanja BiH Europskoj uniji.
Stop.

Plenković je objavio razloge svojeg državnog posjeta.
Uhićeni u Orašju su dio dogovorenoga paketa izražavanja podrške pristupnim pregovorima.
Političko partnerstvo (zajedničkog pristupanja NATO paktu i Europskoj uniji) približilo bi Bošnjake i Hrvate.
Ratna razbijanja zajedništva (na štetu muslimana, jer su pretrpjeli veće gubitke u samostalnoj borbi protiv velikosrpske agresije) nastavljaju se proeuropskim putem Bošnjaka i Hrvata (ali uz animozitet prema približavanju ta dva politička subjekta).
Proces podrške europizacije BiH u ime Hrvatske vodi (jugoslavenčina, četnik) Plenković i (jugoslavenčina, četnik) Čović.
Nema srpske agenture, moskovske naredbe, beogradske službe. Dva jugoslavena (naočigled svih) nastavljaju titoističku politiku nacionalizacije muslimana (jer su bez hrvatstva lakša meta).
Logično je uočiti titoizam (titoista).

(Kad bi tita proglasili zločincem, koncept BiH kao trojednog naroda bi se raspršio kao mjehur sapunice na suncu.)

Oznake: EU, RH, RbiH, nato, EU integracija, politika, titoizam, orašje, uhićenja, jugoslavečine, četnici, logično

11

srijeda

studeni

2015

Tvornica slatkiša



Hrvatska je 25 godina na putu samostalnosti (ulaskom u NATO pakt, potom u EU).
Izbori su prodrmali hrvatsku stvarnost. Povratak komunista 2000.g., Mesića, Josipovića, komunista 2011.g i ove su izbore učinili uzbudljivim.
Komunisti (s 3 % glasova) juirišaju na vlast ... Zaboravili smo da nikad nismo glasali za njih, a oni su svejedno 45 godina vladali u Jugoslaviji.
O tom što su komunisti spremni, možemo pretpostaviti ...

Ali, nije riječ o komunistima. Riječ je o "Hrvatima" koji su nezadovoljni s 25 godina hrvatske nacionalne države.
Kritika tih 25 godina (uz obavezno naslikavanje kao nove političke struje) ima i vlastitu kritiku. 25 godina im je trebalo kako bi pokazali svoje sposobnosti, ali na mjestima obnašanja vlasti?
Ja kritiziram od početka, i ne iskazujem volju za državnim funkcijama!
Zaista smo sretni. Rad nas vodi u ropstvo, ropstvo u slobodu, sloboda u ropstvo, ropostvo u rad, ... Hvala Bogu (bar budala ima).
Prošle izbore nas je poučavao raspop, ove (zasluženo) novi moralisti ... samo su pošteni Hrvati lopovi.
I glupom je jasno da uvijek ima slatkiša. Ali su gorka okusa.

(Strategija uljepšavanja stvarnosti ponudom bolje prošlosti i nerealne budućnosti, bez sadašnjosti)


Oznake: samostalnost, nato, EU, komunisti, slatkiši, gorak okus