12

subota

studeni

2016

Pun mi je Q plenkovića IIKako se riješiti lopova (koji je u državnu službu došao ostvarivati vlastite interese koje nije sposoban bez državnog represivnog aparata ostvariti)?


Odnosi nastaju u "određenoj društvenoj zajednici" ...
Pravnik ne može biti "glavni" jer odnosi proizlaze po nekoj drugoj osnovi, i takvi odnosi postaju predmet prava.

Ne može državom upravljati (pri)pravnik, jer ne shvaća (nije stručan, za ovoga tvrdim da je gluplji nego bi njegova majka htjela čuti da je) određenu društvenu zajednicu, niti shvaća objektivnosti iz kojih proizlaze odnosi.


Ali plenković ne ustrajava na pravima unutar hrvatskog društva. On je bio spreman služiti jugovini, sada služi EU. Hrvatska je članica EU i zastupa pravni sustav te društvene zajednice. Protektorat (nametnuti izbor). Hrvatska je porobljena, na čelo "vlade" je instaliran pravničić kojeg nije briga što Hrvati političke žele. Njemu je dovoljno provoditi pravo (koje on smatra prikladnim, jer se uvjerio kako ima demokratski mandat za takvo ponašanje). Zaboravio je kako u demokratskim društvima predsjednik Vlade nema takve ovlasti. Zaboravio je kako u demokrastkim državama predsjednik Vlade svoje ponašanje usklađuje s biračkom potporom (koju je dobio). Odmjeri svoj položaj i radi ono što većina podržava.
Ali, Hrvatska je okupirana (što ovog blesu najmanje zanima), kao što je i bila okupirana u dvije jugoslavije. Hrvatska nije referendumom izglasala pristup EU (milanović (istovjetni ružni, glupi pravnik) je izmjenio zakon o referendumu samo za prigodu referendumskog pristupanja EU, i kasnije vratio prijašnji zakon). Plenković samo glumi gubernatora (dok ne polete sjekire i vile).
Pravno porobljavanje (i osiromašivanje). A vi trackate o generalima (Domovinskog rata).
Plenković je pokreno lavinu neutemeljenih optužbi i progona hrvatskih generala. Pravnik ne puca, nego se svaki dan pojavljuje na televiziji sa izjavama (podrške vlastitom usranom životu).

Plenković je drtina koja je okupila lažive lopove, kojima je cilj "oguliti" i smjestiti svoje stražnjice. Napraviti usrane gadove važnim osobama. Inače bi (da nije premijer) prvi poletio prema Marsu ...Airlander 10Oznake: odnosi, određena društvena zajednica, spuštanje na Mars, jugovina, EU, okupacija, Referendum, porobljavanje, osiromašivanje, drtina, stražnjice, važne osobe

Pun mi je Q plenkovićaKako se riješiti lopova (koji je u državnu službu došao ostvarivati vlastite interese koje nije sposoban bez državnog represivnog aparata ostvariti)?


Komad ničega.
Polupravnik koji je nesposoban otvoriti vlastit odvjetnički ured.
Pravnici ne mogu biti glavni (jer je pravo popratna djelatnost). Ništa ne radite radi prava ... Iz određenja prava se da odrediti i (hijerarhijski) doseg pravnika.Ja sam pravnik i želim biti vođa NASA-inog projekta spuštanja na Mars ...!? (baš!)

Odnosi nastaju u "određenoj društvenoj zajednici" ...
Pravnik ne može biti "glavni" jer odnosi proizlaze po nekoj drugoj osnovi, i takvi odnosi postaju predmet prava.

Ne može državom upravljati (pri)pravnik, jer ne shvaća (nije stručan, za ovoga tvrdim da je gluplji nego bi njegova majka htjela čuti da je) određenu društvenu zajednicu, niti shvaća objektivnosti iz kojih proizlaze odnosi.

Po pitanju osude Perkovića-Mustača izjavio je kako je država ubijala pojedince (teroriste?, ustaše?), po pitanju generala Matuzovića izjavio je kako treba procesuirati sve ratne zločince i pokazao kako kao pravnik nema pojma o odnosima koji vladaju u društvu (te je nemoguće primjenjivati pravnu normu koja kvari te odnose). Takvu normu nismo ni prihvatili. Nije nam potrebno tumačenje prava budalaša koji u pravu nije stekao nikakav ugled. U čemu je stekao ugled, ako smijem pitati? Jadno.

Državna je sramota tako priprostog i priglupog idiota pripustiti u bilo kakvu državnu službu. 13. bataljun.


crna rupa

Oznake: polupravnik, nesposoban, vlastiti odvjetnički ured, popratna djelatnost, ukupnost pravnih pravila, odnosi, određena društvena zajednica, spuštanje na Mars, (pri)pravnik, 13. bataljun