27

nedjelja

veljača

2022

Gdje je gdje (eng: Who is Who) Hrvatska?*




Zadnja (u nizu) etapa hrvatskih eskapada je pLenkovićeva era rastakanja Hrvatske.

Podsjetimo se pLenkovićevih titoističkih bisera: ja odlučujem, spomen ploča u Jasenovcu, zaduživanja, obmane o bdpu, uništavanje vojske i policije, destrukcija HOS i ZDS, koalicija s 3 manjinca (u ime jugoslavije), sakakutanje po EU fondovima, blokiranje referenduma (o njemu i četničko-ruskoj politici), imunološki i plandemija, ... ima li kraja (raseljavanje).

Sve u korist i po nalogu Putin-pUtin dvoglave nemani.
Postoji li organizirana politička snaga koja bi suvislo i dokazima iznijela istinu o lekarkinom kopiletu koje je instalirano kako bi prikrivao sustavno putinovsko uplitanje (povrataka rusko-sovjetskog imperija na kostima, krvi, znoju i patnji neruskih, nekomunističkih, prodemokratskih naroda) preko službenih i neslužbenih obavještajnih službi koje su provodile povratak krvoločne sovjetssko-komunjarske srbo-jugoslavenske tiranije?

Znali su (službe) da igraju opasnu igru, pa su rastočili političku scenu na blatnjavo-prašnjave ostatke političke misli i organiziranosti. Jer kad padne maska (prijetnja cijelom svijetu atomskim oružjem kepeca)(pitanje je može li nakon napada na Ukrajinu i prijetnje atomskim ratom rUsija više biti nuklearna sila) nitko ne smije preuzeti vlast bez njihove kontrole.
A njihova nas je kontrola dovela u stanje kad oni moraju izgubiti kontrolu. Nije to za njih - neka idu čuvati ovce. S pUtinom i četnicima.

Ukinuti sve proslave partizansko-četničkih vampirskih pohoda koje finacira ruska federacije (prvenstveno onu u Srbui čiji je spomenik potpomogla obnoviti), sada vidimo s kojim ciljem, obustaviti falsificiranje povijesti drugog svjetskog rata koja veliča partizaštinu u ime rusa-sovjeta, prikriva genocidnost partizana i četnika ...


Predlažem privremenu vladu intelektualaca, koji će pripremiti zakone i kontolne mehanizme demokracije (koji sada ne djeluju u pozitivnom smislu).
I nakon toga njegovati demokraciju, vladavinu prava, graditi državu boljitka.

Ovi i ovakvi više ne mogu na svoj i ovakav način raditi ovo (ono).
Kopilad titova sistema.

Gdje je tu Hrvatska (Dom Hrabrih, kolijevka Hrvata, zemlja pradjedova)?



Oznake: pLenkovićeva era rastakanja, titoistički biseri, lekarkino kopile, rusko-sovjetski imperij, službe, opasna igra, rastakanje politike, sovjetsska tiranija, privremena vlada, kontrola demokracije, kopilad titova sistema

26

subota

veljača

2022

Zašto dAlićka nije nacistica? Zašto je Agrokor fOrtenova?




Sovjetska strategija kvazineutralnosti (nesvrtane) Jugoslavije koja je opskrbljivala Sovjete robama koje zapadne demokracije nisu isporučivale Sovjetskom bloku, nakon sloma Varšavskog pakta i pada socijalističkih država (nije se dogodio pad komunizma) nastavila se i samostalnošću Hrvatske.
(Marksizam je poučavao provođenje proleterske revolucije profesionalnim kadrovima, koji nisu ideološki vezani za revoluciju. Tako imamo revoluciju bez revolucije, iako je nitko ne zagovara ona i dalje traje. Instrumentima tržišnog svijeta - novcima, pogodnostima - osigurava se rastakanje jednog ali ne nužno i stvaranje komunističkog svijeta. Nismo na dobrom putu ...)


Glavni trgovinski subjekt je bio Agrokor (objedinjeni socijalistički kombinati u novim okolnostima ruske ekspanzije koju su prikazivali kao proletersku revoluciju).

Agrokor je rušio sankcije nametnute Rusiji zbog okupacije Krima, a Agrokor je preko kćeri firmi u Srbiji isporučivao robe Rusiji pod embargom. Dalićka je razvlastila titove pijonire (Todorić. Gregurić, skh-hdz, skj-sdp partije i njihove revolucionare i poklonila Agrokor Sber b-anci (mi rusima robu, oni nama kredit koji su pretočili u vlasništvo Agrokora, sada Fortenova grupe ...)).
Poklanjanje Agrokora rusima je (pokazalo se) dobar potez. Sada su Fortenova grupa i Sber banka (iako je planski izmakla) pod sankcijama, a Dalićka u Podravci.

Hrvatska prekida opskrbu rusije pod sankcijama.
Time značaj Gregurića, Granića, Mesića, pLenkovića, bUde, policijskih proruskih visoko pozicioniranih dužnosnika, vojnih visoko pozicioniranih dužnosnika prestaje.
A ostaje pitanje naše odgovornosti: Kako je moguće da se vlast koju trpimo tako poigrava s našom državom?
Mislite li da je bOžinović lijep, pametan i sposoban? Čim je on na čelu policije, rusi su iza ...

Nije rat za neovisnost uzrokovan nacionalnim strujama, već terorističkom ulogom titove jugoslavije, koja je sijala teror i ratnu bijedu po svijetu, dok sama nije skončala u ratnom plamenu. Možda je to odgovor zašto nam ni danas država ne služi boljitku, nego nam iza leđa sudjeluje u svjetskim urotama i sijanju ratnih strahota.

Svi koji se uzdaju u strategiju titove neutralnoisti i naplaćivanja uloge u svjetskim previranjima, moraju znati da je novac dolazio od šverca oružja a ne od nepovratnih kredita.

U ovom slučaju netko je inU (instrument plaćanja oružja), Agrokor (instrument zaobilaženja sankcija) poklonio drugom jer partijaši nisu mogli prihvatiti svijet bez partije.

Hrvatska živi vječno.




Oznake: sovjeti, neutralnost, nesvrstani, jugoslavija, Agrokor, rusija, sankcije, opskrba, oružje, teroristička uloga titove jugoslavije, šverc, svijet bez partije, proleterska revolucija

20

nedjelja

veljača

2022

Napalm gori sporo - Za Dvodom spremni





Reset društva, novo normalno, četvrta industrijska revolucija.


Za Hrvate je to sve povod za sakrivanje pod materine ili ženine skute. Ko će to ...?

Umjesto izmjene socijalističkih zakona (školstvo, zfravstvo, mirovinski zakoni, gospodarstvo, osobne i političke slobode, ...), obuzdavanja samovlasti (komunjarskih drkaroša) titoističke g*madi, uspostave prosperitetnog društva, đikan pLenković nas svakodnevno navikava na samovolju (kretena).

E pa veći smo mi kreteni od tih idiota.
Mi ćemo ih pustit da sve upropaste pa neće imati više što upropastiti.

Zato mariĆ svakodnevno javlja o porastu bdPA, tako raszte da će za sto godina doseći stanje 1887.

A što smo trebali i zbog čega uraditi?

1. Ojačati politički pluralizam - demokraciju.

Političke stranke osposobiti za regrutiranje i obrazovanje (ne zatupljivanje, ponavljam ne zatupljivanje) birača.
Osigurati neovisnost stupova vlasti i poboljšati mehanizam kontrole svih stupova vlasti (vratiti dvodomni Državni sabor, od kojih je jedan sastavljen isključivo po teritorijanom ključu, ojačati referendumski institut, omogućiti brži opoziv državnih dužnosnika voljom birača).

2. Ukinuti solidarni mirovinski sustav i ozakoniti model životne štednje.
Minimalni odnos zaposlenih i umirovljenika je 4:1. Modelom solidarne štednje na 1,5 milijuna zaposlenika kad se umirove treba bar 6 milijuna radnika, a to znači 12 milijuna stanovnika. Nakon 40 godina broj radnika treba biti 24 milijuna a broj stanovnika 48 milijuna. TiTo je bio genijalac - obmane.

3. Zdravstveni sustav svesti na tržišne temelje.
Zdravstveno osoblje daje najbolje rezultate (najbolje liječi) na tržišnim osnovama (to ste se pri svkom posjetu zdravstvenoj ustanovi uvjerili).


4. Školstvo i visoko školstvo svesti na tržišne temelje.
Prosvjeta i znanost daju najbolje rezultate kad su učenici i studenti (materijalno) motivirani. Ostale motivacije su nedostatne za obilno učenje.

5. Lustracijskim Zakonom o komunističkim kadrovima provesti selekciju državnih službenika i dužnosnika.
Marx je zacrtao revoluciju koju mogu provesti samo profesionalni revolucionari, a ne ideološki pobornici. Koliko je bio vidovit govori da se mi revolucije ne možemo riješiti iako nitko u nju ne vjeruje, ponajmanje pokojni titO i njegovi pijoniri (zoka, Pleeenky, jAca, mate, bAčIć, GRBIN).

Sve nabrojano po međunarodniom ratnim pravima nije bilo moguće provesti u ratu za neovisnost. Iako većina misli kako je Hrvatska provela sve mjere osamostaljenjem, a poslije smrti Tuđmana vratila na jugoslavenštinu, komunjarstvo i srboulizništvo (rusofilnu kakicu).

Pad svjetske privrede je idealno vrijeme za temeljne reforme za izlazak iz socijalističko-marksističkog sovjetsko-komunjarskog rusko-srpskog jugoslavensko-bezidejnog okupiranog dtuštva u slobodno društvo.
Ali samo za one koji se ne boje slobode.

Na-palm gori sporo.


Oznake: reset društva, četvrta industrijska revolucija, novo normalno, izmjena socijalističkih zakona, jačanje demokracije, ukidanje solidarne mirovinske štednje, model životne štednje, zdravstveni sustav, školstvo, visoko školstvo, međunarodno ratno pravo, rat za neovisnost. marksistička revolucija, napalm

16

srijeda

veljača

2022

Što radi kreten?





Mjere, mjera, mjerama, mjera.


To nisu mjere nego pretakanja ... zato je taj isti paketdžija u zadnje tri godine meni isisao 100 000 kuna (mjerama koje ne spominje)(a o onome što je uradio u zdravstvu, strahotno).

Društva koja vlast spašava završe u dubokoj podjeli na one koji kradu i one kojima kradu.
Oni koji kradu, iako su u državama od 1918. prevladavali, nemaju dostatno za sve kradljivce a tada stupa propaganda (ispiranje mozga), svakodnevno tulenje o bogtepitaopjkakvomstandardu, o mjerama koje luče rezultate.

Koga to drogira, neka mu bude.

Država gospodari državnim zemljištem (šumama), zaduživanjem i obmanama.
Vlast opstaje na urušavanju društva. (Urušavanje školstva, zdravstva, kulture, mirovinskog sustava, kupovne moći, ... živaca.)

Ono što oni rade nama, mi moramo raditi njima.

Ne možeš naći većeg kretena od njihova, da im daje život ...

Društvo, laku noć.





Oznake: mjere, pretakanja, kradljivci, urušavanje društva, kreten

11

petak

veljača

2022

Pun Q bolji od nas!?





Blog te *ebo!


Puljci, Ivošević, partija, neovisni, ... sPlit. Sustav je riknija.

Povlačenje iz javnog života nekoga tko je na javnoj funkciji može se provesti samo ostavkom.
Kako to u stvarnosti djeluje kad neko tko bi trebao služiti javnosti odluči da će dalje raditi ali bez kontakta s javnošću? Samovlašće.

Idi čuvat ovce, mamlaščino.

Ivica Puljak : "Split ne treba izgubiti ovako beskompromisnog borca za bolji i uređeniji grad".

Pun nam je Q boraca za naše bolje, koji s nama ne razgovaraju. Oba(dva) uzmite motiku i učinite mi dan boljim u mom vinogradu.

J*bo vas tito, rusi i partija - koji su vas napravili pun Q boljim od nas.





Oznake: povlačenje iz javnog života, javna funkcija, doprdonačelnik, ostavka, čuvati ovce, motika, pun Q bolji