Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Gdje je gdje (eng: Who is Who) Hrvatska?*




Zadnja (u nizu) etapa hrvatskih eskapada je pLenkovićeva era rastakanja Hrvatske.

Podsjetimo se pLenkovićevih titoističkih bisera: ja odlučujem, spomen ploča u Jasenovcu, zaduživanja, obmane o bdpu, uništavanje vojske i policije, destrukcija HOS i ZDS, koalicija s 3 manjinca (u ime jugoslavije), sakakutanje po EU fondovima, blokiranje referenduma (o njemu i četničko-ruskoj politici), imunološki i plandemija, ... ima li kraja (raseljavanje).

Sve u korist i po nalogu Putin-pUtin dvoglave nemani.
Postoji li organizirana politička snaga koja bi suvislo i dokazima iznijela istinu o lekarkinom kopiletu koje je instalirano kako bi prikrivao sustavno putinovsko uplitanje (povrataka rusko-sovjetskog imperija na kostima, krvi, znoju i patnji neruskih, nekomunističkih, prodemokratskih naroda) preko službenih i neslužbenih obavještajnih službi koje su provodile povratak krvoločne sovjetssko-komunjarske srbo-jugoslavenske tiranije?

Znali su (službe) da igraju opasnu igru, pa su rastočili političku scenu na blatnjavo-prašnjave ostatke političke misli i organiziranosti. Jer kad padne maska (prijetnja cijelom svijetu atomskim oružjem kepeca)(pitanje je može li nakon napada na Ukrajinu i prijetnje atomskim ratom rUsija više biti nuklearna sila) nitko ne smije preuzeti vlast bez njihove kontrole.
A njihova nas je kontrola dovela u stanje kad oni moraju izgubiti kontrolu. Nije to za njih - neka idu čuvati ovce. S pUtinom i četnicima.

Ukinuti sve proslave partizansko-četničkih vampirskih pohoda koje finacira ruska federacije (prvenstveno onu u Srbui čiji je spomenik potpomogla obnoviti), sada vidimo s kojim ciljem, obustaviti falsificiranje povijesti drugog svjetskog rata koja veliča partizaštinu u ime rusa-sovjeta, prikriva genocidnost partizana i četnika ...


Predlažem privremenu vladu intelektualaca, koji će pripremiti zakone i kontolne mehanizme demokracije (koji sada ne djeluju u pozitivnom smislu).
I nakon toga njegovati demokraciju, vladavinu prava, graditi državu boljitka.

Ovi i ovakvi više ne mogu na svoj i ovakav način raditi ovo (ono).
Kopilad titova sistema.

Gdje je tu Hrvatska (Dom Hrabrih, kolijevka Hrvata, zemlja pradjedova)?





Post je objavljen 27.02.2022. u 19:06 sati.