24

nedjelja

rujan

2023

Ko j* pLenkovića
Svi smatraju (drže, ali dalje od sebe) politiku pokvarenom.

Upravljanje masama ima smisla u zaustavljanju ratnih sukoba, koji se zaustavljaju jedino ako su plod nastojanja nekontroliranih masa.


U tom svjetlu (kutu gledanja) pLenković je kreten/pajac kojm nam daju do znanja da smo nebitni (u izazivanju i kontroli ratnih događanja).
Ali nije pLenković moderator samo ratnih okvira. Osiguravajući politiku ograničenog rata, instaliranje krkana na mjesto nelegalne prekomjerne ovlasti, pajac razara i sve ostale (neratne) segmente društva.

Ukratko, pLenkovićevo antiustaštvo (nekakva komisija o podobnosti i uporabi tkz ustaških (a ne partizanskih) obilježja, micanje ploče HOSa iz Jasenovca, ukinuće kune, ...) nije produkt antifašizma već četničke orjentacije krkana iz pripi*dine (donje).

Jugoslavenstvo na četničkim osnovama (integralno jugoslavenstvo (nekada jedan narod tri plemena, sada šest/sedam/osam država jedan narod) jest uzrokovalo ratove, pa je i pLenkovićeva (krkan k`o krkan) verzija jugoslavenstva put u novi rat.

Napomena: komunisti/komunjare su se (perfidno) proglasili jedinim antifašistima ( jer su fašizam i nacionalsocijalizam-nacizam oblici socijalizma i puta u komunizam s kojima se ratoborni marksizam nije slagao) iako su istinski antifašisti (antikomunisti) oni koje su pobili po jamama i Križnom putu jer su bili antikomunisti (znači i antifašisti), a ti (komunisti/komunjare) nisu bili integralni jUgoslaveni već unitarni jUgoslavenčići).
Integralno i unitarno jugoslavenstvo su prouzročilo ratove koje nastoje prikriti kretenskim spodobama ala pLenković (tog tipa treba nabiti na k*).
Dakle, tko toleritra pLenkovića nadvija mi nad glavu novi rat i smatram ga smrtnim neprijateljem,

Uz pLenkovića. neki oblik amorfnog jUgoslavena je i miLanović.
I pLenkovič (debilče), i miLanović (kretenče) su oblici "političara" koji iskakanjem o svjetskim žarištima svrstavaju Hrvatsku u švercere oružjem (što je nesvrstani, mirovljubivi, humani antifašist Tito radi do daske).

Politiziranje, a ne rješavanje osnove društva (ekonomija, iz koje se razvija društvena nadogradnja), prokazuje debile kao švercere oružjem.
Zbog toga stalno društvo dovode do ruba iako nitko ne može vidjeti razloge takvim postupcima.
Ustaše i partizani se ne moraju miriti niti sukobljavati jer su živjeli u vrijeme kad su zajednički krenuli protiv integralnog jugoslavenstva, a razišli se kad je svjetska politika dovela ruse/sovjete pa vratila amerikance u ove krajeve.
Ni ustaše ni partizani nisu na to mogli utjecati, ali su se razdjelili i dočekali pobjenike koji ne ustrajavaju na jednom narodu.

Otkud onda (kreten) pLenković koji vraća četništvo, osim kao vražje kopile (nedoje*ano i neuko) koje služi pomutiiti bilo kakav razuman plan (sređenie društvo)!?
Hdz se može sramiti, sdp se može sramiti, oporba se može sramiti. Jer bez njihovih poltronskih gU*ica društvo bi samo pronašlo izlaz iz problema-
Njihova je zadaća stvarati nered (uvjete za rat), a i to će jednom izroditi ratom u kojem će oni () platiti cijenu.

Pitate se zašto (kreteni) stvaraju uvjete za rat? Vanjske silnice (svjetske sile) nemaju planove držati utjecaj stvaranjem boljeg društva, već ratom uspostaviti društvo koje žele. pLenković provodi politiku izbijanja novog rata u kojem bi četnici vratili svoje pozicije - jugoslaviju bez jugoslavena (pokolj širih razmjera).
Oznake: Plenković, antifašizam, jugoslavenstva, ratovi, šverc oružjem, društvena osnova, vražje kopile, pokolj

17

nedjelja

rujan

2023

Mene ne mogu optužiti za silovanje
Nisam poznat, nisam slavan. Nemam novaca.

Da bih nekog silovao morao bih trčati 7 km ( a danas nitko ne pješači 5 km do kuće/doma)(samo Hrvati/ce stoljeće pješače do Doma/zEmuna).

Silovanje je društveno zlo, u svakom pogledu. Pa i kad ga zloupotrebljavaju kao sredstvo osvete za neostvarene životne ambicije.

Sve me podsjeća na politiku ... svi j*, svi pošteni.

Pravda ne postoji, to je ideal koji nema formu i svi je doživljavaju na svoj način.
Pravo nije niti blizu ideala. (Jer takvo pravo nije moguće. Nije moguće imati milijardu oblika istovremeno.)

Optužiti nekoga za silovanje nakon 20 godina spada u red lovačkih legenedi (ja sam poj* tisuću žena, a 20 njih veli da sam ih silovao ... ostale se javno ne sramote jer svi mi ne znamo što činimo). Jesmo li emotivno zreli ili smo nagonski stupili u intimne odnose?

Silovanje je oduran čin koji kao zakleti apstinent oštro osuđujem. Pa tako i one silovane jer su nesavjesno došle/i u položaj silovane osobe.

Koristite vatreno or*žje kao sredstvo odvraćanja.

Hrvatski jezični portal:

apstinent - onaj koji se u potpunosti uzdržava od čega, od sudjelovanja u čemu ili od onoga od čega prijeti ovisnost

Samuel 2-13
https://biblija.ks.hr/druga-knjiga-o-samuelu/13
Oznake: silovanje, pravo, pravda, odvraćanje

11

ponedjeljak

rujan

2023

Osjetila energetske krize

Hrvati nisu osjetili energetsku krizu jer su cijene energenata formirane kao da je započela super kriza i nikada nije prestala.

U Hrvatskoj (U Hrvatska) su cijene energenata trajno precijenjene. Svjetske krize samo pomiču cijene prema već postojeći

m, koje opet pronađu (neprimjetno) načina pomicanja ka skupljem na jeftiniji način.

Hrvatska je energetski mrtva (ubijena), pa je i sve ostalo mrtvo (osim popova koji drže misu o socijalnoj pravdi i dobrobiti).Oznake: Hrvatska, energetika, kriza