20

nedjelja

lipanj

2021

Antifašizam je zlokoban stadij društvene neodređenosti




Može li netko biti istovremeno fašist i antifašist?


Antifašizam je stadij društvene neodređenosti upravo onoliko koliko je bilo potrebno nekome (rusima) za osvajanje i prodor u druge civilizacije, društveno formirane i jasno određene (protiv komunizma).
Istočnu Europu su osvojili vojno (C. Armija)(obilato potpomognuta američkom vojnom pomoći bez koje bi Hitler pokorio Sovjetski savez), a politički je uspostavljena vlast na floskuli antifašizam.
Uspostavom antifašizma u okupiranim državama nije ništa određeno (do ropstvo pod fašističkom diktaturom).

Poratna obnova (ma kakva obnova) tih država je temeljena na antifašizmu, te je protivno ženevskim konvencijama postokupacija protekla u novoj okupaciji i komunističkim revolucijama, a ne obnovi prvotnog društva.

Tako je zločinačka nakana staljinovih hordi pronašla poslušnike koji nas i danas fasciniraju svojom neodređenošću, ali i voljom baciti nas u novo ropstvo pod ruskom čizmom. Znači, Rusi plaćaju.

Jer ovi što zagovaraju antifašizam ne idu ni pišati ako im ne platite ...

Normalno, nema potrebe obrazlagati zašto netko tko se izjašnjava antifašistom ništa ne kaže o svojim društvenim određenjima ...

Drugovi, idete mi na Q!

Kad ja dođem na vlast pišat ćete bez nadoknade.

Oznake: antifašizam, društvena neodređenost, civilizacije, države, olupacija, komunističke revolucije, ženevke konvencije, obnova, okupacija, poslušnici

18

petak

lipanj

2021

aNtifašistička ljiga




Obračun s povjesničarima koji su sudjelovali u stvaranju kulta ličnosti


Što muči rusko-srpske orjunaško antikatoličke, intelektualno potkapacitirane aktiviste?

Antifašizam je izmišljotina onog tko je smislio fašizam (Mussolini je staljinov-kominternin agent (komunist-socijalist-fašist). Fašizam je oblik socijalizma (nacional-socijalizam), koji je u Njemačkoj provodila Nacional-socijalistička radnička partija na čelu s vođom Hitlerom i SS-om.

Vratimo se jugo-šljamu: titova kPj je bila instrument u rukama Staljina-Kominterne. tito nije nikakav genijalni vojskovođa i humanist već morbidni patološki masovni ubojica. Tito nije imao nikakvu viziju i strategiju pred početak Drugog svjetskog rata.
To što su službeni (državni (partijski)) povjesničari (mahom mentalno zaostali) falsificirali smišljajući i nadopunjavajući nepostojeću povijest veličajući lik i djelo Tita.

Nije Kominterna tražila savjete od Tita, niti mu je polagala račune, nije ga informirala o svojim zakulisnim planovima u osvit i tijekom Drugog svjetskog rata. Tito je bio strogo kontrolirani kadar tog tijela (krvavi poslušnik).

Obrati sporazumom Ribbentrop-Molotov i raskidom tog sporazuma za tita je potpuna nepoznanica. Očekivati kako je tito s partijom (u ilegali) pravovremeno poduzimao ispravne korake je nevjerojatna, i plod je uljepšavanja slike o velikom vođi. Tito i kPj su beznačajni mali lažci.
Unatoč odmaku vremena, slobodi izražavanja mišljenja, naoko promjeni duštvenoga uređenja ostala je kasta titoista koji zatvaraju oči i retorikom titova doba pokušavaju porobiti društvo.

Samo nasilje ispravlja takve zablude.


Oznake: rusko-srpski aktivisti, antifašizam, izmišljotina, Mussolini, hitler, nacional socijalizam, Staljin, Kominterna, tito, sorazum Ribbentrop-Molotov, falsificiranje povijesti

01

utorak

lipanj

2021

zAgreb u vrtlogo u kojem se ne snalazi




Glavni grad neke države ima značajnu ulogu (što ne znači da je riječ o glumi).

Funkcionalna uloga nameće i ostale, pa i simboličku ulogu.

zAgreb je odavno prestao postojati kao glavni grad Hrvata, i time rastočio hrvatske izglede u suprotstavljanju osvajačkom ratu s istoka. (Srbi iza kojih su skriveni rusi i njihova višestoljetna bolesna ambicija stvaranja svjetskog imperija.)
Hrvatska ju supotpisnik Daytonskog sporauma, ali ovakva (a baš zbog te uloge i je ovakva) nije sposobna braniti vlastite interese a ne sudjelovati u kreiranju zaštite bilo koga,
Sve je to rastočila ruska agentura, finacijski potkopala, a domaća potkapacitira rulja nesposobna shvatiti.
U zagrebu je nekon miLe bandića, tomašević iz istog legla, s istim ciljevima.
Aktivni povratak ruske agenture podigao je josipovića i milanovića ...

Na državnoj razini razni "poslovnjaci" (gregurić, ...), ppd, ... s rusima odavno osvajaju pozicije i krše embargo (time nas udaljavaju od zapada i guraju u ralje iz kojih smo se ratom jedba izvukli.
Više nije lov na plenkovića nego na službe, policijske i vojne namjesnike koji plenkoviću osiguravaju nedemokratsko nametanje mjera koje nas uništavaju a rusima daju prednost u agresiji.

U Hrvatskoj nema tko reći izdajicama čije su sluge. Nema tko spasiti Hrvatsku.

Zbog tog se zagreb utapa u vrtlogu iz kojeg se nema snage otrgnuti.
Hrvatska mora stvarati novi glavni grad (bez vili matule i tomaševića. bez plenkovića, milanovića, josipovića).

Koliko je zagreb intelektualno propao kad komunistički glumci, crveni aktivisti i neradnička rulja nakon 20 godina crvenog baruna (polupismenog krkana s partijskim instrukcija) teroriziraju grad? Ili bi neki filipović s plenkovićem obilazio tramvajskle remize i građanima dijelio čaj u besplatnim tramvajima?

E, bijedo ruska ... vozite porsche pa vam bandić tomašević niti rusi neće trebati.



Oznake: glavni grad, funkcionalna i simbolička uloga, suprotstavljanje osvajačkom ratu s istoka, Daytonski sprazum, isto leglo, Hrvatsku nema tko spasiti, Porsche