18

petak

lipanj

2021

aNtifašistička ljiga




Obračun s povjesničarima koji su sudjelovali u stvaranju kulta ličnosti


Što muči rusko-srpske orjunaško antikatoličke, intelektualno potkapacitirane aktiviste?

Antifašizam je izmišljotina onog tko je smislio fašizam (Mussolini je staljinov-kominternin agent (komunist-socijalist-fašist). Fašizam je oblik socijalizma (nacional-socijalizam), koji je u Njemačkoj provodila Nacional-socijalistička radnička partija na čelu s vođom Hitlerom i SS-om.

Vratimo se jugo-šljamu: titova kPj je bila instrument u rukama Staljina-Kominterne. tito nije nikakav genijalni vojskovođa i humanist već morbidni patološki masovni ubojica. Tito nije imao nikakvu viziju i strategiju pred početak Drugog svjetskog rata.
To što su službeni (državni (partijski)) povjesničari (mahom mentalno zaostali) falsificirali smišljajući i nadopunjavajući nepostojeću povijest veličajući lik i djelo Tita.

Nije Kominterna tražila savjete od Tita, niti mu je polagala račune, nije ga informirala o svojim zakulisnim planovima u osvit i tijekom Drugog svjetskog rata. Tito je bio strogo kontrolirani kadar tog tijela (krvavi poslušnik).

Obrati sporazumom Ribbentrop-Molotov i raskidom tog sporazuma za tita je potpuna nepoznanica. Očekivati kako je tito s partijom (u ilegali) pravovremeno poduzimao ispravne korake je nevjerojatna, i plod je uljepšavanja slike o velikom vođi. Tito i kPj su beznačajni mali lažci.
Unatoč odmaku vremena, slobodi izražavanja mišljenja, naoko promjeni duštvenoga uređenja ostala je kasta titoista koji zatvaraju oči i retorikom titova doba pokušavaju porobiti društvo.

Samo nasilje ispravlja takve zablude.


Oznake: rusko-srpski aktivisti, antifašizam, izmišljotina, Mussolini, hitler, nacional socijalizam, Staljin, Kominterna, tito, sorazum Ribbentrop-Molotov, falsificiranje povijesti