22

petak

srpanj

2022

Rusija je Hrvatsku proglasila neprijateljskom, fala Q!
Hrvatska mora proglasiti Njemačku i Francusku neprijateljskim zemljama


Rusija je Hrvatsku proglasila neprijateljskom zemljom.

Nakon 500 godina potkopavanja i uništavanja Hrvatske, nakon pogroma i genocida nad Hrvatima kao dio zločinačkog plana skovanog u Moskvi (ili na nekom ladanjskom imanju), nakon otimanja hrvatskog teritorija, nakon premreženosti Hrvatske ruskim g*vnima na državnim funkcijama (u socijalističkoj i nesocijalističkoj resPublici).

Ajte u * materinu.

Nakon potpomaganja stvaranja Hitlera (naciona-socijaliste), nakon instalacije Musolinija (komuniste), nakon komadanja Hrvatske od strane dvojca (bez kormilara)(s navođenjem iz Moskve). nakon suučesničkog masakriranja katoličkih zemalja od strane Njemačka-SSSR osovine (zla) (Poljska, Hrvatska, Austrija, Francuska, Italija, ...).

Priznavanje hrvatske nacije (staLJin 1924.), makedonske nacije (Kominterna 1934.) kako bi uspostavili kontrolu nad nacijama i državama (s namjerom pretakanja tih nacija u civilizacijske otpadnike (odstupanje od zapadne a pripajanje pravoslavnoj civilizaciji)), podupiranje ustaške revolucije kao oblika rušenja jedne države (kraljevine Jugoslavije) a ne stvaranja istinske nacionalne države Hrvata proizvela je stradanje i uništavanje Hrvatske.

Kakvi partizani, kakvi antifašisti, samo rusko-sovjetska anticilizacijska podvala.

Francuzi, Njemci i Rusi su se urotili protiv Hrvata (zbog Austro-Ugarskog carstva i teritorija).
Hrvatska nema što tražiti u savezima i tvorevinama koje su pod kontrolom ili dio navedenih država.

Ova kamarila (prdi-ludi klika) zamišlja kako je državna tajna služba neuočljiva u podrivanju hrvatske države i progona hrvatskog naroda koja sustavnije radi od srpsko-ruskih državnih aparata u Jugoslavijama.

U Hrvatskoj je rješenje vojna diktatura (jer se jedino vojna diktatura može oduprijeti terorističkoj navali ruskih prijetnji i ubojstava (Glavan koji je branio Thompsona, Korade, Brodarac, Bobetko, ...) koje provode na tlu Hrvatske kao sredstvo zastrašivanja i podčinjavanja ruskoj volji).

Rusi su nas proglasili neprijateljima, kao da smo ikad bili prijatelji (pamtimo Bleiburg naređen iz Moskve, titovu strahovladu i progone Hrvata-katolika, kao i finaciranje obnove spomenika u Srbu (kao i uplitanje u uspostavu granica (BiH)). Pamtimo siromaštvo i iznuđeno iseljavanje. Pamtimo ruske modele školstva, sporta, mirovinskog, (ne)kulture, zdravstva, bolesništva, ...
Nećemo vam oprostiti Tita.

Ajte u * materinu.

Ove na vlasti i njihove instalatore treba "razoputiti" na naj brutalniji način. Naučiti ih kako boli toljaga demokracije.

Smeta vam Za Dom spremni? E, pa smeta vam mnogo toga jer ste umislili kako ste na vlasti a ne u grobu koji ste sami iskopali.

Marš u * materinu i vi i Rusi.


Negotiation_of_the_peace_of_Karlowitz


Oznake: rusija, Hrvatska, neprijateljska država, 500 godina potkopavanja, Bleiburg, tito, prdi-ludi klik<am tajne službe, vojna diktatura, teroristička ubojstva, Njemačka, Francuska, hitler, Mussolini, demokracija kao okvit življenja

11

ponedjeljak

travanj

2022

Za Dom, Spremni! nije fašistički-nacistički-marksistički
U Hrvatskoj ne postoje antifašisti. U Hrvatskoj ne postoje fašisti. U Hrvatskoj postoje nacisti (nacional-socijalisti).

Da bi bio nacist moraš biti socijalist- (S fašizmom je podjednako - B. Mussolini je ljevičar, najvjerojatnije je osnovao fašističku stranku kako bi potpomogao očuvanje sovjetske revolucije - Kominternin agent).Italijanska socijalistička partija(ital.:Partito Socialista Italiano, PSI) je bivša politička partija Italije demokratsko-socijalističke orijentacije, član Socijalističke internacionale i Partije europskog socijalizma

Osnivanje i prve godine
PSI je osnovan 1892 pod imenom Partija italijanskih radnika.1895 mijenja ime a nakon toga otpočinje sve intezivniji rad koji će dovesti već krajem 1898 do prvih represija od strane policije.

Međutim od 1907 počinju prve podjele unutar partije između reformista i masimalista(komunisti). A na kongresu 1910 dolazi do direktnog konflikta između Filipa Turatija(reformisti) i Benita Mussolinija(masimalisti). Ali ipak Turati je izabran za sekretara.

1914 PSI odlučno odbija ulazak Italije u Prvi Svjetski rat i radi toga Mussolini je izbačen iz partije jer u neslaganju sa tom odlukom,1921 on će osnovat Fašističku nacionalnu partiju, koja će 1923 dobiti vlast.

Fašistički režim
Pojava fašista na političkoj sceni, dovodi do definitivnog rascjepa i krize:1921 masimalistička struja izlazi iz partije i osniva Komunističku partiju Italije(PCI). Fašistički režim,1926 proglašava nezakonitost PSI i drugih antifašističkih pokreta u Italiji.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Italijanska_socijalisti%C4%8Dka_partija


Nacional socijalizam je politički smjer osvajanja vlasti parlamentarnim putem i uvođenja socijalizma-komunizma, te kasnijim ujedinjavanjem s ostalim socijalističkim--komunističkim državama.
Razlikuje se od marksizma po metodi uvođenja socijalizma-komunizma. Marksizam zagovara proletersku revoluciju u svjetskim okvirima (iako proleteri ne rastu svugdje).


Dana 24. veljače 1920. godine održala je njemačka nacistička stranka u münchenskoj pivnici Staatliches Hofbräuhaus svoj prvi skup pod nacističkim imenom. To je prije bila malena stranka imena Njemačka radnička stranka (njem. Deutsche Arbeiterpartei). Na današnji dan istupila je s novim imenom Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP).

Hitler je u to vrijeme bio samo jedan od članova stranke, a predsjednik je bio Anton Drexler. Zanimljivo je da je Hitler želio da novo ime bude Socijalno revolucionarna stranka, no prihvaćen je prijedlog Rudolfa Junga i dodan je pojam nacional-socijalizam u naziv.
https://narod.hr/kultura/24-veljace-1920-kako-je-nastao-naziv-nacionalsocijalizam-nacizam-2


Teza o fašistima/nacistima i antifašistima podrazumijeva raslojenost među socijalistima/komunistima, i unutar ideološke sukobe.
Svijet nije satkan od fašista i antifašista.
Postoje i druge skupine ljudi i ideologije.
Jedna od ideologija tvrdi da sve oblike komunista treba l*kvidirati.
Označeni su kao najtvrđi nacisti/fašisti (iako imaju specifičan stav prema toj ideologiji).
Sklonost ljevičara protivnike etiketirati nacistima/fašistima potječe iz doba ilegalnog rada kad su se samo međusobno politički nadmetali.

Te dvije skupine (pravovjernih i krivovjernih "komunista") i danas su u međusobnom sukobu do te mjere da sve svoje protivnike etiketiraju izričajem iz tog, specifičnog sukoba.

Normalno, ostatak populacije čiji se politički svjetonazori ne poklapaju s komunističkim, nemaju potrebe dokazivati neutemeljenosti tih etiketiranja koji im dolazi iz političkog spektra koji ima poprilično problema s temeljnim vrijednostima društva i ljudskog života ...

Za Dom Spremni nije fašistički, nije nacistički, nije komunistički pozdrav.
To je pozdrav onog političkog tijela koji se ne svrstava u komunističke poklonike. Barem ne onog oblika komunizma koji zagovaraju fašisti-nacisti-marksisti.

Politička platforma ujedinjenja svih proletera-antikapitalista-slavena-pravoslavaca-kršćana koji će slušati (Stalina)Putlera je potčinjavanje volji centralnog božanstva (glupana)(iz Moskve) koji vas u protivnom smatra zločincem.

Primili smo na znanje.

Ovu domaću srbo-rusku fašističko-nacističko-marksističku proletersko-antikapitalističko-panslavensko-pravoslavno-kršćansku bolesno vlastodržačku represivnu garnituru na državnim jaslama treba p**lat.
A onda Putlera pozvati u predsjednički posjet (ako ga već nisu balzamirali, s ordenom sveca sovjetskog saveza).


Oznake: Italijanska socijalistička partija, B. Mussolini, Njemačka radnička partija, Socijalno revolucionarna stranka, hitler, fašisti, nacisti, marksisti, Za dom spremni umrijeti

18

petak

lipanj

2021

aNtifašistička ljiga
Obračun s povjesničarima koji su sudjelovali u stvaranju kulta ličnosti


Što muči rusko-srpske orjunaško antikatoličke, intelektualno potkapacitirane aktiviste?

Antifašizam je izmišljotina onog tko je smislio fašizam (Mussolini je staljinov-kominternin agent (komunist-socijalist-fašist). Fašizam je oblik socijalizma (nacional-socijalizam), koji je u Njemačkoj provodila Nacional-socijalistička radnička partija na čelu s vođom Hitlerom i SS-om.

Vratimo se jugo-šljamu: titova kPj je bila instrument u rukama Staljina-Kominterne. tito nije nikakav genijalni vojskovođa i humanist već morbidni patološki masovni ubojica. Tito nije imao nikakvu viziju i strategiju pred početak Drugog svjetskog rata.
To što su službeni (državni (partijski)) povjesničari (mahom mentalno zaostali) falsificirali smišljajući i nadopunjavajući nepostojeću povijest veličajući lik i djelo Tita.

Nije Kominterna tražila savjete od Tita, niti mu je polagala račune, nije ga informirala o svojim zakulisnim planovima u osvit i tijekom Drugog svjetskog rata. Tito je bio strogo kontrolirani kadar tog tijela (krvavi poslušnik).

Obrati sporazumom Ribbentrop-Molotov i raskidom tog sporazuma za tita je potpuna nepoznanica. Očekivati kako je tito s partijom (u ilegali) pravovremeno poduzimao ispravne korake je nevjerojatna, i plod je uljepšavanja slike o velikom vođi. Tito i kPj su beznačajni mali lažci.
Unatoč odmaku vremena, slobodi izražavanja mišljenja, naoko promjeni duštvenoga uređenja ostala je kasta titoista koji zatvaraju oči i retorikom titova doba pokušavaju porobiti društvo.

Samo nasilje ispravlja takve zablude.


Oznake: rusko-srpski aktivisti, antifašizam, izmišljotina, Mussolini, hitler, nacional socijalizam, Staljin, Kominterna, tito, sorazum Ribbentrop-Molotov, falsificiranje povijesti

04

četvrtak

veljača

2021

Antifašizam je stvorio fašizam, ali ne i slobodu
Bla bla bla

Sovjetski savez se, po teoriji revolucije, borio za opstanak socijalističko-komunističke vlasti.
Što su sve Kominterna, Moskva i Savez (sovjetski) uradili kako bi opstala tvorevina naučnog komunizma (marksizam) trebaju dokučiti generacije koje dolaze (kad već nisu one koje su prošle).

Mussolini (zet svoga punca) je bio novinar, socijalist, komunist. Njegov je fašizam socijalistički, a nijemci su pedantno svoj socijalizam nazvali nacional-socijalizam.

Lenjin je talijanske komuniste pismeno kritizirao zbog odlaska Mussolinija iz njihove partije.
Tko je upravljao talijanskim fašistima i koja je njihova politička odrednica? (Tko spomene socijalizam - prelaznu etapu od klasnog društva ka besklasnom društvu- komunizmu dobit će čokoladu. Tko spomene Moskvu dobit će vrećicu bombona.)

Podjednako, da nije bilo hrvatskih komunista-partizana-skojevaca-ilegalaca: antifašista talijane bi Hitler poslao na Istočni front, i ne bi bilo okupacije (jedan talijanski vojnik na dva stanovnika dalmacije pod talijanskom okupacijom).
Da nije bilo dogovora komunističkih vođa i talijanske vojske ne bi bilo pobune zbog koje su talijanske vojne snage radije bile stacionirane u Dalmaciji nego pred Staljingradom.
Da nisu antifašisit napadali talijane ne bi bilo odmazde nad civilima i rat bi završio 43.
Dokumenti navode talijanske vojne vlasti kao organizatora pobune - svih pobunjenih osim komunista, koji su znali prije da će se pobuniti.
Znam, mala zemlja, mali problemi. Preglupi da bi sami riješili svoje probleme, premali da bi drugi (pametniji) rješavali njihove probleme.
Kad pogledaš (sa visine) ovog blentona što se kočoperi kao da mu nitko ne može iskopati o*o, jasno ti je da maleni i kad smrde, smrde samo sebi.

Ovaj narod nema slobodu.
Sloboda se ne kupuje, sloboda se ne prodaje. Sloboda se živi.
A robovi umiru u okovima ropstva i onda kad im skinete lance, jer ne znaju slobodno živjeti.
Zato vas stalno pritišću ... kako ne bi slobodno mislili, još slobodnije disali.

Za Hrvatsku dostojnu življenja.


Oznake: Sovjetski savez, revolucija, Kominterna, Moskva, naučni komunizam, marksizam, Fašizam, nacional socijalizam, Lenjin, Mussolini, klasno i besklasno društvo, antifašisti, Staljingrad, hitler, pobuna, sloboda, Ropstvo

29

petak

svibanj

2020

U susretDan državnosti je opet Dan državnosti. Onaj dan u RH kad veličamo hrvatsku samobitnost, suverenitet (koji opet nemamo, već ga tražimo).

Pragmatičnost onih koji su paktirali s Hitlerom prije nastanka NDH-HDZ države, ideološka (uvijek su djelovali ideološki) opravdavanja o ispravnosti Hitlerovog rata (onog na zapadu, bratskog njemačkog naroda protiv kapitalizma) ukazuje na jednodimenzionalno i isključivo tumačenje povijest sa stajališta ideološki ispravnog.

Nitko drugi nije imao pravo strateški sklapati savezništva (u zadanim okvirima).

Takav postupak je okarakteriziran kao jednoumlje.
U susret Danu državnosti, zapravo u susret Danu antifašističke borbe, koji po svojoj prirodi ne mogu istovremeno (makar na različite datume) egzistirati.