24

nedjelja

rujan

2023

Ko j* pLenkovića
Svi smatraju (drže, ali dalje od sebe) politiku pokvarenom.

Upravljanje masama ima smisla u zaustavljanju ratnih sukoba, koji se zaustavljaju jedino ako su plod nastojanja nekontroliranih masa.


U tom svjetlu (kutu gledanja) pLenković je kreten/pajac kojm nam daju do znanja da smo nebitni (u izazivanju i kontroli ratnih događanja).
Ali nije pLenković moderator samo ratnih okvira. Osiguravajući politiku ograničenog rata, instaliranje krkana na mjesto nelegalne prekomjerne ovlasti, pajac razara i sve ostale (neratne) segmente društva.

Ukratko, pLenkovićevo antiustaštvo (nekakva komisija o podobnosti i uporabi tkz ustaških (a ne partizanskih) obilježja, micanje ploče HOSa iz Jasenovca, ukinuće kune, ...) nije produkt antifašizma već četničke orjentacije krkana iz pripi*dine (donje).

Jugoslavenstvo na četničkim osnovama (integralno jugoslavenstvo (nekada jedan narod tri plemena, sada šest/sedam/osam država jedan narod) jest uzrokovalo ratove, pa je i pLenkovićeva (krkan k`o krkan) verzija jugoslavenstva put u novi rat.

Napomena: komunisti/komunjare su se (perfidno) proglasili jedinim antifašistima ( jer su fašizam i nacionalsocijalizam-nacizam oblici socijalizma i puta u komunizam s kojima se ratoborni marksizam nije slagao) iako su istinski antifašisti (antikomunisti) oni koje su pobili po jamama i Križnom putu jer su bili antikomunisti (znači i antifašisti), a ti (komunisti/komunjare) nisu bili integralni jUgoslaveni već unitarni jUgoslavenčići).
Integralno i unitarno jugoslavenstvo su prouzročilo ratove koje nastoje prikriti kretenskim spodobama ala pLenković (tog tipa treba nabiti na k*).
Dakle, tko toleritra pLenkovića nadvija mi nad glavu novi rat i smatram ga smrtnim neprijateljem,

Uz pLenkovića. neki oblik amorfnog jUgoslavena je i miLanović.
I pLenkovič (debilče), i miLanović (kretenče) su oblici "političara" koji iskakanjem o svjetskim žarištima svrstavaju Hrvatsku u švercere oružjem (što je nesvrstani, mirovljubivi, humani antifašist Tito radi do daske).

Politiziranje, a ne rješavanje osnove društva (ekonomija, iz koje se razvija društvena nadogradnja), prokazuje debile kao švercere oružjem.
Zbog toga stalno društvo dovode do ruba iako nitko ne može vidjeti razloge takvim postupcima.
Ustaše i partizani se ne moraju miriti niti sukobljavati jer su živjeli u vrijeme kad su zajednički krenuli protiv integralnog jugoslavenstva, a razišli se kad je svjetska politika dovela ruse/sovjete pa vratila amerikance u ove krajeve.
Ni ustaše ni partizani nisu na to mogli utjecati, ali su se razdjelili i dočekali pobjenike koji ne ustrajavaju na jednom narodu.

Otkud onda (kreten) pLenković koji vraća četništvo, osim kao vražje kopile (nedoje*ano i neuko) koje služi pomutiiti bilo kakav razuman plan (sređenie društvo)!?
Hdz se može sramiti, sdp se može sramiti, oporba se može sramiti. Jer bez njihovih poltronskih gU*ica društvo bi samo pronašlo izlaz iz problema-
Njihova je zadaća stvarati nered (uvjete za rat), a i to će jednom izroditi ratom u kojem će oni () platiti cijenu.

Pitate se zašto (kreteni) stvaraju uvjete za rat? Vanjske silnice (svjetske sile) nemaju planove držati utjecaj stvaranjem boljeg društva, već ratom uspostaviti društvo koje žele. pLenković provodi politiku izbijanja novog rata u kojem bi četnici vratili svoje pozicije - jugoslaviju bez jugoslavena (pokolj širih razmjera).
Oznake: Plenković, antifašizam, jugoslavenstva, ratovi, šverc oružjem, društvena osnova, vražje kopile, pokolj

06

petak

kolovoz

2021

Pitanje je zašto je ratovala Hrvatska, a ne protiv koga je ratovala HrvatskaHrvatska je ratovala mnoge ratove, a zadnji rat je pobijedila vanjskog okupatora, ali nije unutarnjeg.

Zašto Hrvatska nije pobijedila unutarnje neprijatelje?


Rat, suludom (kurvanjsko-šovinističkom poluprimitivnom rusko-srpskom ustrajnom debilnom) propagandom pretvoren u rat protiv nekoga a ne rat s razlozima (nije važno protiv koga ratujete već zašto ratujete), niste dobili ako niste ostvarili razloge ratovanja.

Hrvatska je u nametnutom ratu, pravednim ratom uspjela zaustaviti agresiju, etničko čišćenje i trajnu okupaciju vlastitog teritorija (dio razloga rata), ali i zbog uvođenja demokracije, ostvarivanja nacionalnog i državnog suvereniteta, ekonomskog probitka i sveukupnog napretka stanovništva otklonom od socijalizma, proruske politike zaogrnute takozvanom nesvrstanošću, nedemokratičnog i militantnog društva, netržišne privrede, društva rastočenog teorijama o modernom i pravednom marksističkom društvu, partijsko-policijskog uređenja, rušenju tradicijskih (kulturnih i civilizacijskih dosega) vrijednosti, pretakanja državnih i etničkih granica, unijaćenja i asimilacije, susprezanja nacionalnih promicanja, ...

Dakle, ako su srbi okupatori, partijaši i udbaši, faktor nametanja socijalizma, proruske politike, umanjenja suvereniteta, onda rat protiv takvog ponašanja nije rat protiv srba već protiv zla.
Udbaško-orjunaške snage nameću poimanje rata za slobodu i neovisnost Hrvatske u rat proti srba, i po onom koliko smo ciljeva rata postigli - uspijevaju.
Niti smo demokratični (p*enkoviću treba odrubiti *lavu), niti smo nemarksisti, niti smo suvereni, niti smo nacionalni, niti napredujemo, živimo u siromaštvu.

Sljedeći rat moramo povesti protiv sebe samih.

Za dom spremni.29

ponedjeljak

ožujak

2021

Hrvatska nema ni katoličkih ni hrvatskih političara
pLenković i miLanović se svađaju, iako su isti okot


Hrvatska je pripadala zapadnom civilizacijskom krugu. Mala zemlja, mali ljudi.
Granica civilizacija koja je hrvatska stvarnost, izložena prodorima drugih civilizacija svrstala je Hrvatsku u slabije zemlje tog civilizacijskoga kruga.

Odabir (??, kakav odabir) hrvatskog lutanja po južnoslavenskom panslavizmu, monarhističko-komunističkoj nesvrstanosti je naivno i zlokobno osvećivanje zapadnoj civilizaciji (odbijanje pripadanja vlastitoj civilizaciji) kao da su ostali koji pripadaju toj civilizaciji krivi za više stoljetne ratove s turcima i našu zaostalost.

Koliko smo zaostali?
Urotnička manjina je odlučila povesti narod u avanturu negiranja pripadanja vlastitoj civilizaciji.
Negiranje religijskog karaktera (pola hrvatskih biskupa su rigidni komunisti), nacionalnog karaktera (iako su multi-kulti društva nastala na premisi podjele rada u kojoj slabije plaćena radna snaga dolazi iz drugih civilizacija ili kultura s ciljem apsorpcije posebno nadarenih (Tesla, Einstein, ... ) bez kojih industrijska društva ne bi u kontinuitetu rasla i jačala) dovela je do stanja u kojem se Hrvatska nalazi.
Nesrazmjerno (mnogo) troši na obrazovanje, s ciljem selekcioniranja kvalitetnih i nadarenih koji (za ta društva besplatno) završe u visoko (industrijski) razvijenim društvima, bez posebne koristi za Hrvatsku.

Takvo oružje je potpomoglo i/ili potpomognuto aspiracijama (poslije turaka) rusko-pravoslavne agresivno-osvajačke politike/strategije koja srpstvo-pravoslavlje koriste kao instrument te politike. Ne jedini.

Bitan instrument takve strategije je potpuno ovladavanje političkim prostorom (bile diktature, autokracije ili kvazidemokracije). Proklamiranjem (ustavna kategorija) demokracije, ruska kamarila koristi kvazidemokraciju (koja s demokracijom nema dodirnih točaka) za porobljavanje i osvajanje Hrvatske.

U titovo doba, zadaća diktature (proletarijata) (titove despocije i autokracije) je bila ukinuti religijsku vezanost za zapadnu civilizaciju (stradanje Stepinca), gospodarsku vezanost za zapadna industrijska društva (zatvorene granice, visoke carine, gospodarska vezanost za nesvrstane vojne diktature (ilegalni izvoz oružja), zabrana političkih stranaka koje bi zagovarale demokršćanske ili prozapadne političke svjetonazore, ...

Postojanje političara (ili bolje rečeno imenovanje idiota političkim vođama) ruskih svjetonazora dovelo je do nemogućnosti uspostave demokratskoga društva.
Čvrsti zagrljaj idiota koji nas je obujmio ne dopušta povratak Hrvatske korijenima i vlastitoj civilizaciji.

Hrvatska ne izborima ne bira demokratski jer su kandidati (i vladajući i oporba) politički idioti koji s Hrvatskom nemaju blage veze. Nisu politički Hrvati, nisu katolici, nisu demokratični.

Hrvatsku nema tko braniti.

Hrvatskoj su velike ljude oteli, pobili ili izgurali na margine.

(pLenković i miLanović se svađaju, iako su isti okot, kako bi skrenuli pozornost s mamićevih prokazivanja, a koje on iznosi u vlastitu obranu.)(To je u Hrvatskoj moguće jer su Hrvati mediokriteti, pa medijski eksponirani (idioti) imaju veću važnost od stvarnih događaja.)
Oznake: pripadnost civilizaciji, ratovi, granica, rusko-pravoslavna strategija, idioti, diktature, demokracija, političari, imenovanje idiota, veliki ljudi