09

subota

prosinac

2017

Što je radila žena Vladimira Šeksa? Sada svi znajuKrala.
Radila je kao liječnica na Rebru (otorinolaringolog). Propisivala slušne aparatiće uvjetujući stotinjak eura (nekada maraka).
To je razgranat posao u RH (otimanje novaca iz fonda HZZO-a).

Ako je V. Šeks toliko značajna osoba za hrvatsku politiku (polupravničić koji je obnašao funkciju javnog tužitelja, predsjednik Vlade, predsjednika Sabora), morao bi znati čime se bavila supruga. Znao on ili ne znao, sada zna sva hrvatska javnost.

A što je radio Šeks? (Svi znaju kako je služio Tuđmanu održavati većinu u HDZ-u, pa je tu ulogu iskoristi za uništavanje HDZ-a dovlačenjem Sanadera, Plenkovića. Podjednako je rušio antisocijalističke i nacionalne ustavne vrijednosti. Ipak je riječ o žešćem papku kojeg treba izbrisati iz sjećanja domoljuba.)
* vas takav HDZ.

Stvorit ćemo mi novi pokret u kojem udbašija i lopovska žgadija neće polagati prijemni ...


2 000 000 glasova za državu naroda, a ne državu poluludih idiota (koji su se u ludosti osilili pa se osjećaju posve sigurno). To vrijedi i za šeksovu komunjarsku udbašku sdp bratiju s kojima se lakše nagodi nego s Hrvatima).

Šeks je politički pravnik, pravni političar. Ništa. Muljator.

(U modi su dokumenti i istinite priče. Šeks je prava spodoba za istinu.)(Dok je bilo novaca, takve budaletine su harale, sada je vrijeme za glogov kolac i istinu koja nas ne boli ali je bolna za one koji su haračili.)(HDZ s plenkovićem i šeksom je postao partija bez partijaša, vrijeme je da tu nakupinu idiota uklonimo iz državne vlasti po žurnom postupku.)

Oznake: Šeks, liječnica, rebro, slušni aparatići, dekomunzacija, udbašija, politički pokret, prijemni, polupravnik, komunjarsko udbaška bratija

12

subota

studeni

2016

Pun mi je Q plenkovićaKako se riješiti lopova (koji je u državnu službu došao ostvarivati vlastite interese koje nije sposoban bez državnog represivnog aparata ostvariti)?


Komad ničega.
Polupravnik koji je nesposoban otvoriti vlastit odvjetnički ured.
Pravnici ne mogu biti glavni (jer je pravo popratna djelatnost). Ništa ne radite radi prava ... Iz određenja prava se da odrediti i (hijerarhijski) doseg pravnika.Ja sam pravnik i želim biti vođa NASA-inog projekta spuštanja na Mars ...!? (baš!)

Odnosi nastaju u "određenoj društvenoj zajednici" ...
Pravnik ne može biti "glavni" jer odnosi proizlaze po nekoj drugoj osnovi, i takvi odnosi postaju predmet prava.

Ne može državom upravljati (pri)pravnik, jer ne shvaća (nije stručan, za ovoga tvrdim da je gluplji nego bi njegova majka htjela čuti da je) određenu društvenu zajednicu, niti shvaća objektivnosti iz kojih proizlaze odnosi.

Po pitanju osude Perkovića-Mustača izjavio je kako je država ubijala pojedince (teroriste?, ustaše?), po pitanju generala Matuzovića izjavio je kako treba procesuirati sve ratne zločince i pokazao kako kao pravnik nema pojma o odnosima koji vladaju u društvu (te je nemoguće primjenjivati pravnu normu koja kvari te odnose). Takvu normu nismo ni prihvatili. Nije nam potrebno tumačenje prava budalaša koji u pravu nije stekao nikakav ugled. U čemu je stekao ugled, ako smijem pitati? Jadno.

Državna je sramota tako priprostog i priglupog idiota pripustiti u bilo kakvu državnu službu. 13. bataljun.


crna rupa

Oznake: polupravnik, nesposoban, vlastiti odvjetnički ured, popratna djelatnost, ukupnost pravnih pravila, odnosi, određena društvena zajednica, spuštanje na Mars, (pri)pravnik, 13. bataljun