09

subota

prosinac

2017

Što je radila žena Vladimira Šeksa? Sada svi znaju



Krala.
Radila je kao liječnica na Rebru (otorinolaringolog). Propisivala slušne aparatiće uvjetujući stotinjak eura (nekada maraka).
To je razgranat posao u RH (otimanje novaca iz fonda HZZO-a).

Ako je V. Šeks toliko značajna osoba za hrvatsku politiku (polupravničić koji je obnašao funkciju javnog tužitelja, predsjednik Vlade, predsjednika Sabora), morao bi znati čime se bavila supruga. Znao on ili ne znao, sada zna sva hrvatska javnost.

A što je radio Šeks? (Svi znaju kako je služio Tuđmanu održavati većinu u HDZ-u, pa je tu ulogu iskoristi za uništavanje HDZ-a dovlačenjem Sanadera, Plenkovića. Podjednako je rušio antisocijalističke i nacionalne ustavne vrijednosti. Ipak je riječ o žešćem papku kojeg treba izbrisati iz sjećanja domoljuba.)
* vas takav HDZ.

Stvorit ćemo mi novi pokret u kojem udbašija i lopovska žgadija neće polagati prijemni ...


2 000 000 glasova za državu naroda, a ne državu poluludih idiota (koji su se u ludosti osilili pa se osjećaju posve sigurno). To vrijedi i za šeksovu komunjarsku udbašku sdp bratiju s kojima se lakše nagodi nego s Hrvatima).

Šeks je politički pravnik, pravni političar. Ništa. Muljator.

(U modi su dokumenti i istinite priče. Šeks je prava spodoba za istinu.)(Dok je bilo novaca, takve budaletine su harale, sada je vrijeme za glogov kolac i istinu koja nas ne boli ali je bolna za one koji su haračili.)(HDZ s plenkovićem i šeksom je postao partija bez partijaša, vrijeme je da tu nakupinu idiota uklonimo iz državne vlasti po žurnom postupku.)





Oznake: Šeks, liječnica, rebro, slušni aparatići, dekomunzacija, udbašija, politički pokret, prijemni, polupravnik, komunjarsko udbaška bratija