18

subota

ožujak

2023

Vilime, ajde u * materinu




Čovjek je cio svoj (U-srani) životni vijek potrošio na laganje, vlastito koristoljublje, demagogiju i iskušavanje strpljenja svih koji su znali za njegovo postojanje (uključujući majku).

Nakon pomisli da je okončao svoj (u-Srani) aktivni vijek, učlanio se u stranku jer jedino u njoj vidi odgovornu politiku.

To što je on gledao i vidi cio svoj (u-sRani) život, mi (glupani) ne vidimo niti ćemo vidjeti.

Pajdo, pUši Q.

Ne koračaj uzdignute glave jer si smrad koji smeta normalnim ljudima koji bi živjeli svoje živote, po vlastitom nahođenje, a u skladu s prihvaćenim normama života u (ne socijalističkom) društvu.

Ustaljeno uzdizanje moralnog taloga u medijske i nacionalne ikone (svega lošeg) zapravo je zapišavanje teritorija koje provode službe (tkz. tajne) uvijek i iznova instalirajući moralne nakaze.

To dokazuje potčinjenost tih službi (centralnoj) ruskoj službi koja razara društvo kretenima (sjetite se svih sdpovih kadrova - p*dera, lopova, lažova, bolesnika, ...) (kojima hdz nakon preuzimanja stranke od instaliranih krkana konkurira istom lepezom).

Jedini izlaz iz tragedije je vojna diktatura i masovne ***********!

Ruskim ubojicama može se suprotstaviti jedino antiruska, antikomunistička, poluhumana vojna diktatura.



xXx
An abbreviation for kisses, usually placed at the end of a letter or text message, often alongside ooo (hugs).

Oznake: demagogija, majka, stranka, službe, vojna diktatura, ruska služba, poluhumana vojna diktatura

15

srijeda

veljača

2023

Mama pQ




Ne bi hRvati znali za Mamu (rUsiju), ŞÇ, traktoR, morona i Armagedon bez (S)leta 3!?

Tko uopće zna za pismo i napise istočno od Zemuna?
I to još sarkastično.

Sve navedeno nije razlog u-blogiranju (u vrijeme sv. Valentina)(ljubav a ne pacifizam).

(S)let 3 nisu izveli antiratnu pjesmu. Izveli su agitpropovsku pjesmicu (po nalogu službi). (TkO bi inače glasovao za taj3?)

Prikazivanje Rusije Majkom koju moron vodi gdje? U rat, koga? malog čovjeka (rUsa) nije protest već pila naopako.

Rusija nije prevarena Majka. To je prava Rusija: krvoločna, genocidna, zločinačka, stoljetno okrenuta uništavanju svega.
Nije pUtin iskoristio Rusiju, već je Rusija stvorila Putina takvog kakav je.

To što službe u specijalnom ratu koriste nakupinu koja (iz ne znam kojeg razloga) barata pojmovima svojstvenim ruskom (ne)kulturološkom krugu samo upućuje na neantiratnost pjesme Mama pQ.
Rusija kvari eUroviziju, i na Uskrs.
Neka pogine bolji.





Oznake: pQ, majka, sLet 3, pxUtin, EU

28

nedjelja

kolovoz

2016

Sudar Titana



Milanović je spomenuo majku. Plenkoviću. Plenković nije spomenuo i oca i majku. Milanoviću.

Plenković je oprostio. Milanoviću. Milanović se nije ispričao. Milanoviću. (Njemu je to normalno.)

Milanović je spočitnuo Plenkoviću Jadranku Kosor, HDZ (u 42. godini), domoljublje (a to ipak govori kako mu je spominjao majku (bez obzira na profesionalnost i ugled dotične)).

Milanović je zaboravio spomenuti kako je i on preko HDZ-a utrčao na državne jasle. I sudario se. S Plenkovićem.
Sudar Titana.(Tito je mitsko biće koje je ljude pretvaralo u lažive, neprepoznatljive nakaze, ili ih je bacalo u jame (pretvorene ili nepretvorene).)


Kao da sam prespavao stoljeće (tuge), agoniju jugoslavenstva, bratstva i jedinstva, samoupravnog socijalizma. I poltrone koje ustaše nisu zaplašili. Iznova započinje bal vampira (krvopija), koji se (nakon laganog obračuna s domoljubima) međusobno iscrpljuju (vlastitom ispraznošću). Dobro je ivan (spominjani) rimac rekao kako je milanović preokrenuo kampanju ...sad je ono što je jedino moguće postala stvarnost. Proročki je (ivan plemeniti (p)rimac) potvrdio svoju nadaranost (u promicanju društvene istine). Očito je obučen za tako teške teme ... partija i priroda, u uzajamnom sažimanju.

Normalno, sarkastičan sam ...

Cornelis van Haarlem: Pad Titana, 1588.


Oznake: Milanović, majka, Plenković, otac i majka, oprost, isprika, Sudar, titani, jame, stoljeće tuge, ivan rimac, društvene istine, sarkazam