18

subota

ožujak

2023

Vilime, ajde u * materinu




Čovjek je cio svoj (U-srani) životni vijek potrošio na laganje, vlastito koristoljublje, demagogiju i iskušavanje strpljenja svih koji su znali za njegovo postojanje (uključujući majku).

Nakon pomisli da je okončao svoj (u-Srani) aktivni vijek, učlanio se u stranku jer jedino u njoj vidi odgovornu politiku.

To što je on gledao i vidi cio svoj (u-sRani) život, mi (glupani) ne vidimo niti ćemo vidjeti.

Pajdo, pUši Q.

Ne koračaj uzdignute glave jer si smrad koji smeta normalnim ljudima koji bi živjeli svoje živote, po vlastitom nahođenje, a u skladu s prihvaćenim normama života u (ne socijalističkom) društvu.

Ustaljeno uzdizanje moralnog taloga u medijske i nacionalne ikone (svega lošeg) zapravo je zapišavanje teritorija koje provode službe (tkz. tajne) uvijek i iznova instalirajući moralne nakaze.

To dokazuje potčinjenost tih službi (centralnoj) ruskoj službi koja razara društvo kretenima (sjetite se svih sdpovih kadrova - p*dera, lopova, lažova, bolesnika, ...) (kojima hdz nakon preuzimanja stranke od instaliranih krkana konkurira istom lepezom).

Jedini izlaz iz tragedije je vojna diktatura i masovne ***********!

Ruskim ubojicama može se suprotstaviti jedino antiruska, antikomunistička, poluhumana vojna diktatura.



xXx
An abbreviation for kisses, usually placed at the end of a letter or text message, often alongside ooo (hugs).

Oznake: demagogija, majka, stranka, službe, vojna diktatura, ruska služba, poluhumana vojna diktatura

05

petak

svibanj

2017

Zbogom ateisti - novi izbori



Koja demagogija ... novi izbori ne bi ponudili isto stanje jer bi birači iste ljude kaznili.

Zadnje parlamentarni izbori su preferencijalno istakli gospođu Esih, Stiva Culeja, Zlatka Hasanbegovića, Željka Glasnovića.
Samo je politika ignorirala poruku naroda (Plenković je zanemario volju birača).
Dakle, novi izbori nikako ne bi ponudili isto stanje, kao što ni prethodni nisu nudili istovjetnost, već bitne promjene.

Demagoški je ponavljati tezu o beznačajnosti novih izbora, Umjesto te teze treba ponavljati istinu (tvrdnju) da je mamlaz Plenković izigrao rezultate izbora i zaslužio je nasilnu smjenu.
(Svi koji podržavate ili ste podržavali plenkovića odgovorni ste za izigravanje demokracije ...)

Zbogom ateisti (meni se vjeruje).








Oznake: demagogija, parlamentarni izbori, poruka naroda, zanemarivanje volje naroda, novi izbori, mamlaz, nasilna smjena, ateisti

14

utorak

ožujak

2017

Makroekonomija (jedne vlade)



Iseljavanje hrvatskog stanovništva problem je koji ukazuje na mnoštvo lažima i demagogijom zatrpanih istina.

Demagogija kljusadi u vladi a. Plenkovića zasniva se na ekonomskom rastu koji će biti povećan vanjskim investicijama koje će privući nova administracija (kada vam 100 - 200 tisuća radno sposobnih iseli nitko neće investirati u u neradno (socijal-socijalističko) stanovništvo).

Investirati će u projekte koji ne zahtijevaju ljudski (ni robotizirani) rad. Investicija u resurse koji donose dobit bez rada (vode, energija (obnovljiva), otpad, prometnu (međunarodnu) infrastrukturu, ...).
Uložit će u izvore koji ne mogu osigurati GDP per capita, samo će osigurati neke novce vladajućoj ergeli.

Vlast se namiruje (lažima).


Oznake: iseljavanje, demagogija, ekonomski rast, investicije, radno sposobni, ljudski rad, roboti, resursi, GDP, vlast

08

subota

listopad

2016

Novovjeka kuga



Novo (bez)vlašće


Milanovićeva era je imala osobinu jednosmjernosti. Krivog puta, ali po direktivi jednog čovjeka. Lakoća uočavanja kataklizmičnosti takve politike i lakoća kritiziranja. (Milanović je mila majka u odnosu na ove koji dolaze.)

Nadolazeća vlast će biti kriva, ali u sedamnaest smjerova (jer će svaka budala vući na svoju stranu).
Uistinu će biti teško suvislo i konstruktivno objediniti kritiku ... a demagogija kojom su oboružani će relativizirati takve kritike.
Kada lopovi zaposjednu na vlast (s koje nikad nisu ni odstupili) nastaje dugoročno destabilizirajuće stanje oporavka i stalnih obećanja o boljitku. Koje nikad neće stići. Osuđeni smo na dugogodišnje stanje gorega.

Potkradanjem i prikrivenim otimanjem produžavati će sumor ovog društva, uz stalnu anesteziju (događaje koji će umrtljivati percepciju o katastrofičnosti vlasti koja je bešćutna i zločinačka).
Plenković, Petrović, Stier, (Šeks, Kovačić, ...) su poluga vlasti?
Plenkoviću je stotinjak tisuća hdzeovaca morala dati potporu (na neviđeno) na unutarstranačkim izborima, podjednako su morali dati potporu (neprovjerenom, tatekovom glupku) na parlamentarnim izborima, moraju dati porezne priloge kako bi taj isti Plenković s pozicije vlasti (i upravljanja novcima) od njih proizveo sluge (iako su se nadali državnim dotacijama).
Pao je i prije nego je poletio (isto se zgodilo s milanovićem ... isprazna bratija koja nema skrupula, niti sposobnosti sračunati koliko treba sredstava za funkcioniranje vlasti).
Kad glupan izjavi kako su svi koji će se pridružiti potpisima podršci vladi dobrodošli (zanemarujući kako oni predstavljaju interese svoga biračkoga tijela onda je razvidno o kakvoj se besprizornoj nakazi radi). Budali je netko rekao neka šarmira ... i na šarm dobije podršku sračunatih i mukotrpno osvojenih mandata.
Kada nikome ne daješ, nitko te nije dužan trpjeti ... iz priloženog se da isčitati koliko ja dobivam novom vlašću (* im materina).
Od dobivenog ću sagraditi zakladnu kulu (od obećanja).

Probudite me kada kuga prođe ...



Oznake: milanovićeva era, krivi put, kataklizmičnost, sedamnaestosmjerna, demagogija, pad (jastreba), kuga