08

nedjelja

svibanj

2022

Dva (i pol) okupatorska muškarca





Kaže neki mamlaz u ZagRebu da su ustaše okupirale Zagreb, a Koča Popović s 45. Srpskom divizijom (to nije rekao) oslobodio Zagreb.
Slavi oslobođenje od imenovanih okupatora, ali ne govori tko je osloboditelj (jer ružno zvuči).

Svejedno, ni 45. ni 455. hrvatska divizija nije oslobađala Beograd od Miloševića koji ga je okupirao ...

Tip je grdonačelnik poslije bAndića (za kojeg su svi oni odreda glasali)(pa kad je otišao (odlikovan putinovim veleredom domaćeg razbijača) onda se pojavio karikaturalni lik koji uvjerava svojom prirodnom tupošću da je bAndić bio tuplji ...). Uvijek rUski igrači.
J*beš Zagreb. To je leglo neradnika i lopova (koji su pobjegli s pašnjaka i livada jer im je tamo smrdjelo na izvorno mlijeko i prirodni sir).
U Zagrebu proizvode bezličan, nesmrdljiv proizvod - izdaju. Sebe samih.
Tko god je koristio jeftiniji ruski (sibirski) plin, kasnije je plaćao skuplje kruh. Paradoks socijalističke ekonomije. Što je besplatnije to je skuplje.


Drugi (čovjek i pol) problem je potreba za radnom snagom kako bi se održale mirovine. Netko (Zorić) reče kako treba zaposliti još milijun radnika kako bi se održale mirovine. (Normalno, taj novi milijun će proizvoditi visoko sofisticirane sustave samozadovoljavanja ...)
Zar umirovljenici za radnog vijeka nisu odvajali za mirovine?
Koji Q sad netko treba za njih raditi?
Koja bi budala radila za sebe, općinu, lokalni nogometni klub, vrtić, školu, crkvu, pupovčeve legionare, plaćao razvoj alternativnih izvora električne energije (kao da će imati dividendu od dobiti), plaćao ulaganje u razvoj vodoopskrbe, ..., pa još i za cijele mirovine nekoga tko je cio život uplaćivao (za Q) u mirovinski fond.
Koji je smisao prisilnog (PLJAČKA) plaćanja mirovinskog osiguranja, kad će za 20 godina morati zaposliti 10 milijuna crnaca inače nećete imati mirovinu?

Izgleda da nekolicina (ruskih mamlaza) smatra kako je Hrvatska nedovoljno iskorištena pa treba zaposliti još milijun (a milijun je radno sposobnih Hrvata iselilo za njihova mandata) kako bi oni uživali sve blagodati Hrvatske.
Praksa je bila u svim djelatnostima probrati radno sposobne i poslati ih u vlastite firme otvorene po bogatijim državama, ... Selekcija dobrih. I njihovo iseljavanje.
Koji Q mudrujete. Mirovine ste popljačkali. Radnu snagu raselili. I prodajete pamet.

To s mirovinama najbolje određuje izbore. Ili krvavi građanski rat u kojem nikom tko nije zaradio ne bi palo na pamet kemijati za vlastitu crkavicu koju u naponu snage nije mogao zaštiti i dočekati starost dostojanstveno.
Ponosan na vlastiti život jer je hodao uspravno, radio pogrbljeno, i branio svoje stojećki, ležećki - samo ne klečeći.

Bog i Hrvatisvatri
Za Dom Spremnisvatri
S Vjerom u Krista protiv komunistasvetrojice
Jošsamneštohtionapisatialisamzaboravio


Oznake: Zagreb, mamlaz, srpska divizija, Koča Popović, grdonačelnik, paradoks socijalističke privrede, mirovine, radna snaga

31

četvrtak

ožujak

2022

Rekonstrukcija rusko-titoističkog samovlašća




Rekonstrukcija čega?


Onaj mamlaz, sa još mamlaza kao da smo mi mamlazi nastavlja kao mamlaz (mamlaz, mamlaza, mamlazu, mamlaza, mamlaze, mamlazom).
S kim? S čim? (na oba pitanja je odgovor s mamlazom).

mamlaz (mađ. mamlasz) glupan, blesan, budala
glupan, blesan, luda, "muha bez glave",blesavac, blesavko, bluna, budala, budalaš, bukvan, glupak, klebecam, klipan, klipeta, ludačina, mahnitac, mahnitaš, mazgov, mućurla, norc, sakaludam
sklata, šmokljan, tikvan, zvekan

Bratoljub Klaić, Rječnik stranih riječi A-Ž, Nakladi zavod MH, Zagreb, 1978.


Kao da jUgoslavije i rusko-srpske hegemonije nije bilo? Kao da vojne krvave diktature nije bilo? Kao da pravednog i oslobodilačkog (djelomično oslobađanje) rata nije bilo? Kao da rata za promjenu smjera i društvenog ustroja nije bilo?

Nakon Tuđmanove smrti (usudio bih se nakon silnih trovanja koje su poduzeli rusi i nagle promjene smjera države Hrvatske, posumnjati na trovanje ...) Hrvatska je preuzela već dokazano zločinački sustav proganjanja vlastitog stanovništva u korist zamišljenog panslavizma i jugoslavenstva.
Ne zaboravljamo promjenu Ustava u korist zaštićenog (iako Bog ne može zaštiti takve mamlaze) samovlašća, kao da u ovoj državi nitko nema pojma što je demokracija.

Ukinut je dvodomni parlament, pripremljen sustav za partitokraciju (koja uvijek završi diktaturom).
E, pa treba reći da su sve radili po naputku rusa.

Obezvrijedili su oslobodilački rat (Rat za neovisnost), jer od koga smo se mi to oslobađali? Od rusa i srba, od neznanja i zlobe, od zločinaca!? Nisu to oni, Oni su plemenita bića ...

Bandić je 2018. od Putina primio nekakvo (usrano) odlikovanje jer je Spomenik Domovini na Medvedgradu završno obezvrijedio (iako su Račan, Mesić, Josipović, Sanader (u njegovu mandatu su rusi dali novce za obnovu čega? spomenika ustanku u Srbu ??), Kosor, Milanović, Grabar, Plenković, opet srpsko-rusko smradče Milanović uredno zaobilazili Medvedgrad kao mjesto pijeteta stradalima u ratu za neovisnost), pa skončao kako je skončao.

Branitelje (po ruskom) naputku vodaju kao guske kroz maglu, jer su se drznuli ustati protiv tiranije. (Stopa oboljenja (trovanja u ratu), stopa suicidalnosti, obezvrjeđivanje a za kraj ministra branitelja koji je gluplji od rusko-srpskih nalogodavaca (stravično).

Rasformirati uspješne i proslavljene ratne brigade, specijalne jedinice, specijalnu policiju, uništiti vojsku, ekonomiju, sport, kulturu, zdravstvo, prosvjetu, ...
Socijalističke rak rane miliciju, službe (kos-udba), sudstvo samo su obnovili mlađim (djecom jugoslavenskih kadrova) i izvitoperili.

Obilježje tajnih službu u RH je da od osnutka prate sami sebe, jer su pripremali ostanak-povratak na jugoslavenštinu, srpstvo po ruskom nalogu. To je paradoks, da služba postoji radi sebe (jer su ostali odavno raskrstili s rusima, srbima, socijalizmom, diktaturom, neimaštinom i iseljavanjem-političkim progonima).

Ima li tko u ovoj državi reći da su od osnutka komunističke partije Hrvatske/jUgoslavije, po ruskom nalogu (umotanom u celofan svjetske proleterske revolucije) rušili hrvatsku naciju, katoličku crkvu, stvarali preduvjete za progone, umorstva (masovna) i rastakanje hrvatstva?
Ima li tko prozvati austrijance zbog nečasnih radnji oko memoriranja pokolja na Bleiburškom polju (jer su proruski austrijski malazi pokrenuli to pitanje)? Sada kad se Putin javno prokazuje kao nalogodavac odavno zacrtane ruske politike nasilja i krvoprolića?


Nasrtaji na Za dom Spremni! i HOS je ruski nalog (poticanja obnavljanja parizanskih mitova i uljepšavanja, sa svrhom) koji su i milanovićeve i plenkovićeve vlade žurno provodile.



Sada, kad je Putin javno obznanio svoje (kretenske) naume, vrijeme je za kastraciju putinovskih političara, uništenje diktatorske jezgre (tajne službe).
(U Hrvatskoj nitko nikad nije spreman i na vrijeme ne reagira.)


Ima li tko prozvati pLenkovića za proputinovsku politiku ugnjetavanja vlastiog naroda (bez zakonske osnove, samo na temelju bezobrazluka kojim je pozamašno nadaren)?
Sve što radi je politika ruskog satrapa ...
Tko s francuzima (trećerazredna sila koja po africi lovi krivolovce na slonove) pravi vojne saveze (onaj tko rasipa narodnu imovinu kako bi narod bio siromašan i nezaštićen, pa će upasti u nove tvorevine (rusko-srpske) kako je upao 1918. i 1945. ?)?


Ima li tko jezičinu u ovoj državi pa malazima reći: MAMLAŠČINE, odjbite! Ko jbe ruse i pUtina!

Tito je 71. u Karađorđevu rekao da ga je zvao Brežnjev i rekao da će vojno intervenurati ako on (tito) ne sredi stanje. Prigovorio mu je da samo komunisti/jugoslaveni mogu tražiti društvene promjenem ali da su mu se nekomunisti (nazvao ih je nacionalisti) uvukli i vode društvene promjene.
Taj izbor između proruskih jugoslavena i komunističkih anacionalista je i danas u Hrvatskoj. Postoji samo jedna (ruska, putinovska) strana.

Pa se pitam treba li kome rekonstruirati glavu i majku četničku kako bi shvatio da nas rusi i jugoslavija ne zanimaju …???


Ako sada ne shvaćate da je lustracija nepotrebna, ali uspostava demokracije i otklon od diktatura neophodan, onda ste za Q.



noć golih guzica (srb. himna rukomet bih srbija)



Oznake: rekonstrukcija, mamlaz, B. Klaić. Spomenikm Domovini, Medvedgrad, obilježje tajnih službi, Bleiburg, Austrija, rusija, proputinovska politika, ugnjetavanje vlastitog naroda, demokracija

06

ponedjeljak

srpanj

2020

Što smo naučili nakon ovih parlamentarnih izbora?



Izfabricirana politika prikrpljena mamlazu pLenkoviću, gašenja suverenizma (pa i monetarnog nametanjem eura), prekomjernog zaduživanja i rasipanja tog novca na kupovinu glasova je krvoločno-zločinačka politika koja nije mogla dozvoliti okupljanje ozbiljne političke snage (oporbe) na drugim političkim osnovama.
Napuhivanje sdpovih zastupnika (saborska plaća, imunitet), populistički pokreti (poznate osobe bez političkih programa), unatoč krvoločnosti dosadašnje hdzove kamarile produžetak istih s tvrdnjom kako su izbori dokaz i podrška naroda i birača takvoj politici ukazuje s kime (i tko) imamo posla.





Vlada nacionalne sramote

Produžavanje politike nenarodnog jedinstva (sve prikrpljeni slabići) i formiranje Vlade nacionalne sramote zahtijeva vanparlamentarno organiziranje na zaustavljanju štetnog i lažnog predstavljanja takozvane vlade.

Rušenje demokracije tvrdnjama kako je netko na izborima dao legitimitet vladi u samostalnom odlučivanju, umjesto očuvanja demokracije poštivanjem demokratske procedure u donošenju odluka koje onda Vlada provodi titoistički je koncept izgradnje jugoslavije i komunizma na razvalinama jugoslavije i komunizma (obavijeno europskim integracijama - mada se s Hrvatskom ne ujedinjuje Belgija, Švedska ili Nizozemska već Srbija).

Izbori u demokraciji daju legitimitet samo nadgledanja demokratskih procesa odlučivanja, a ne odlučivanja umjesto birača.
Ali pLenjkovićeva retorika, istovjetna Vučićevoj ne potvrđuje demokratičnost, već naprotiv svrstava ga u ljutog neprijatelja demokracije kojeg ćemo morati razvlastiti ovako ili onako (bolje onako).


Ilja Rjepin, "Burlaci na Volgi"

Oznake: isfabricirana politika, mamlaz, gašenje suverenizma, prekomjerno zaduživanje, napuhivanje sdpa, populistički pokreti, nepostojanje političke oporbe, hdzova kamarila, krvoločnost, politika nenarodnog jedinstva, titoistički koncept, procedura donošenja odluka, razvaline jugoslavije i komunizma, integracije, vanparlamentarno organiziranje, ovako ili onako

04

subota

srpanj

2020

Izbori su mjesto gdje budale najviše griješe




Prohujalo vrijeme (propalo i nepovratno unakaženo) pLenkovićeve vladavine je obilježila nenarodna režimska politika potpunog negiranja naroda.

Ne začuđuje mamlaz (pLenković), on bi čuvao koze, da koze ne čuvaju školovaniji, moralniji i odgovorniji ljudi ...

Začuđuje hdzova stranačka vojska (spasa) koja je pLenkovića zaštitila od hdzovih jastrebova (a takozvani jastrebovi (oni najmoćniji u hdzu) su "fake - lažni" koji su pripremani za trenutak (koji traje 4 godine) i potpuna potpora orjunašini-lešinaru pLenkoviću).

Koze.



Potpuno rasulo ustavno pravnog poretka, gospodarstvo uništeno (nikad nije ni postojalo, ma tko mislio obnuto), prekomjerna zaduživanja. Kreten. (Zaista jest rješenje.)

Pametan se ne prihvaća tuđih dugova i tuđe gladi.
Prorok (jEremija) će vas odvesti u zemlju blagostanja (kad vratite dugove).

Ja još sanjam.

Rembrandt: Jeremija oplakuje razorenje Jeruzalema


Oznake: prohujalo vrijeme, nenarodni režim, mamlaz, koze, stranačka vojska, tuđi dugovi, prorok Jeremija

04

srijeda

ožujak

2020

`Ajde u * materinu (tukac na državnim jaslama)




Ni na Bleburško polje, ni u Jasenovac.

Ajde u * materinu.

(Sto godina mamlaza koji su unatoč tuposti vrlo probitačni u javnom prostoru - čitaj: javnim službama.)

Oznake: tukac, državne jasle, Bleiburg, Jasenovac, &, mamlaz

06

subota

travanj

2019

Kako (koga) krade pLenković((eva) vlada)




Hrvatska (RH, ne cijela) uplaćuje u EU fondove. Porezne novce. Naše. Pa i moje (mala količina, ali moja.)
Različitim mjerama EU rasprostire te (porezne) novce po državama članicama. O omjeru uplaćenog i vraćenog (kao da su smislili perpetuum mobile) i razmatranjem tog omjera dolazimo do zaključaka: EU poreznim novcima raspolaže veličajući mjere i bespovratnost (nekome 100%), iako su porezni novci već jednom oduzeti stanovništvu s ciljem općeg dobra (a ne veličanja EU).

EU i Vlada RH omjer izokrenu u korist neisplaćivanja (propadanja) novca iz fondova. Za nekoliko milijardi eura hrvatskog poreznog novca za koji Hrvati neće uspješno ili neće nikako aplicirati, EU birokracija može pLenkoviću i nekolicini otvoriti radno mjesto u tijelima EU (jer njihov trošak neće prelaziti 3% dobiti koju će Unija ostvariti pljačkom hrvatskog naroda.

Kupit ćemo INA-u, kupit ćemo borbene zrakomlate, kupit ćemo borbene zrakoplove, kupit ćemo Q, ...
Ja odlučujem tko će biti na listi (za zatvor), ja odlučujem o euru, ....

Sramotno je takvog idiota koji je/će oštetio/ti Hrvatsku za nekoliko milijardi eura smatrati naivnom budalom. (Uvođenje eura bi nas oštetilo za desetke milijardi eura.) Sanader, Mesić, Josipović, Milanović, Kosor i Grabar su go Q za tog mamlaza!

Brže, bolje, više!

Vaš plemenski vrač-poglavica (poglavnik) (Oni koji su bili hdz dok hdz nije postojao)(oni koji nikad više neće biti hdz, niti će hdz biti hdz)

Oznake: Hrvatska, RH, EU fondovi, porezni novac, veličanje EU, omjer uplaćenog i vraćenog, kupoviuna, Q, sramota, mamlaz, vrač-poglavica

05

petak

svibanj

2017

Zbogom ateisti - novi izbori



Koja demagogija ... novi izbori ne bi ponudili isto stanje jer bi birači iste ljude kaznili.

Zadnje parlamentarni izbori su preferencijalno istakli gospođu Esih, Stiva Culeja, Zlatka Hasanbegovića, Željka Glasnovića.
Samo je politika ignorirala poruku naroda (Plenković je zanemario volju birača).
Dakle, novi izbori nikako ne bi ponudili isto stanje, kao što ni prethodni nisu nudili istovjetnost, već bitne promjene.

Demagoški je ponavljati tezu o beznačajnosti novih izbora, Umjesto te teze treba ponavljati istinu (tvrdnju) da je mamlaz Plenković izigrao rezultate izbora i zaslužio je nasilnu smjenu.
(Svi koji podržavate ili ste podržavali plenkovića odgovorni ste za izigravanje demokracije ...)

Zbogom ateisti (meni se vjeruje).








Oznake: demagogija, parlamentarni izbori, poruka naroda, zanemarivanje volje naroda, novi izbori, mamlaz, nasilna smjena, ateisti