06

ponedjeljak

siječanj

2020

Zatvori prozorAko je na predsjedničkim izborima stranka ponudila predsjedničkog kandidata, ciljevi te kandidature moraju biti jasni.
hdz je stranka oko vlasti (siluju vlast pa nisu na vlasti nego su uokolo, najviše u tami (bezakonja)).
Predsjedničkim izborima izgubili su i parlamentarne izbore. Zašto?
Zato što nisu sposobni procjeniti izglede svog kandidata, a jedna je izborna jedinica.
Tko takvim mamlazima može povjeriti državu?

Ankete i predviđanja rezultat izbora imaju određenu točnost i pouzdanost. I sve su ankete tvrdile kako k0linda nema izgleda (od onog trenutka kad se priklonila pLenkoviću i hdzu).

Iako je izborno tijelo naklonjeno tradicionalnim vrijednostima (obitelj, narod, nacija, vjera, domovina), pobjeđuje kandidat koji je izdajnički protiv svih vrijednosti koje većina podržava (to je u zreloj demokraciji nezamislivo).
Svi su sve znali i predviđali.
Zaključak. hdz je gubitak glasačkog tijela iskoristio za obračun s neposlušnim narodom. Narod najbolje uništava jugo-orjunaška četničko-komunjarska ergela lipicanera (paradni konji koji nisu tako lijepi kao pravi lipicaneri, niti imaju moći do prijetvorno i prevarom zagorčavati život narodu).

2 000 000 pušaka. Kad grme topovi i pucaju puške glas naroda se jače čuje.

(Zabluda je očekivati mesiju i vrijeme koje dolazi. Izbor vlasti je sada i za ovo vrijeme. Sve ostalo je nenadoknadiv gubitak.)

Oznake: predsjednički izbori, vlast, silovanje vlasti, parlamentarni izbori, ankete, tradicionalne vrijednosti, obračun s narodom

05

petak

svibanj

2017

Zbogom ateisti - novi izboriKoja demagogija ... novi izbori ne bi ponudili isto stanje jer bi birači iste ljude kaznili.

Zadnje parlamentarni izbori su preferencijalno istakli gospođu Esih, Stiva Culeja, Zlatka Hasanbegovića, Željka Glasnovića.
Samo je politika ignorirala poruku naroda (Plenković je zanemario volju birača).
Dakle, novi izbori nikako ne bi ponudili isto stanje, kao što ni prethodni nisu nudili istovjetnost, već bitne promjene.

Demagoški je ponavljati tezu o beznačajnosti novih izbora, Umjesto te teze treba ponavljati istinu (tvrdnju) da je mamlaz Plenković izigrao rezultate izbora i zaslužio je nasilnu smjenu.
(Svi koji podržavate ili ste podržavali plenkovića odgovorni ste za izigravanje demokracije ...)

Zbogom ateisti (meni se vjeruje).
Oznake: demagogija, parlamentarni izbori, poruka naroda, zanemarivanje volje naroda, novi izbori, mamlaz, nasilna smjena, ateisti

17

srijeda

kolovoz

2016

Liste (značenje)Pojava velikog broja lista za predstojeće parlamentarne izbore govori o dosadašnjoj nedemokratičnosti Hrvatske.
Četiri godine sdpove vladavine otvorilo je oči svima, probudilo političko biće u svima nama.

Ako milanović, pusić i slični mogu neometano ostvarivati sve vlastite političke ciljeve u (demokratskom, hrvatskom, kršćanskom) Saboru, onda je vrijeme za opću pobunu.
Vrijeme je za buđenje svih (demokratskih) političkih interesa (koje je HDZ zagušio pričama o domoljublju i državotvornosti).

Jednoumlje (izrazito nedemokratično, bez ostvarenja parcijalnih interesa određenih političkih i ostalih skupina društva) smjenjuje višestranačka poplava lista (pluralitet političkih zahtjeva), koje neće ni ulaskom u Sabor ostvariti vlastite ciljeve.
To je zadaća jednoumlja (nakon vlastitog monopola na odlučivanje), stvoriti privid političkih mogućnosti (i u potpunosti onemogućiti ikakve političke promjene (disperzije političke moći i posljedica takve disperzije)).
Cilj više stranačkih i nezavisnih lista je zadržati okvire političke moći (uspostavom nefunkcionalnog višestranačkog parlamenta) skoncentrirane na priveligiranu skupinu ...

HDZ je (kroz 26 godina) samo u vrijeme Franje Tuđmana uspješno (učinkovito) odgovarao ovom (političkom) izazovu. Kasnije verzije HDZ-a se nisu približile ovom problemu, nego su vlastitim političkim djelovanjem potpomagale stvaranje političkog monopola.
HDZ je napustio demokratizaciju (društva), zajedništvo (proglasio se strankom, umjesto pokretom) i hrvatstvo (odustajući od demokršćanskih načela; otklonom od dijaspore, BiH Hrvata, branitelja, simbola hrvatstva ...).

Pojava preko 170 lista za predstojeće izbore ukazuje na prethodni problem (nedemokratičnosti i nepostojanja disperzije političke moći; neostvarenja političkih ciljeva velikih skupina društva) i nailazeći (planirani) problem neusaglašavanja ostavrenaj parcijalnih političkih interesa inače ostvarivih u demokraciji).
Predstoji paraliza političkog sustava (dosada ostvarivana političkim monopolom jedne ili druge partije (HDZ, SDP)), od sada tvorbom raznolikog parlamenta (koji kao i do sada nije sposoban provoditi politiku zadovoljavanja interesa birača ...).

Ne zna se zašto, ali cilj hrvatske politike je izvlaštenje naroda kao nositelja vlasti ...
Oznake: Izborne liste, parlamentarni izbori, nedemokratičmnost, političko biće, politički monopol, opća pobuna, jednoumlje, pluralitet političkih zahtjeva, privid političkih mogućnosti, disperzija političke moći, politički izazov (uspješnosti), obilježje HDZa, paraliza parlamentarnog života, izvlaštenje naroda

21

četvrtak

srpanj

2016

Zašto Plenković ne smije osvojiti vlast ...Plenković jest alternativa Milanoviću, ali udbaška ....


Onaj tko se muči ili sumnja u pobjedu nad komunjarsko-udbaškom garniturom koju predvodi Milanović (u vrijeme Tuđmana i Đodana takvi se ne bi ni bavili politikom) zaista ima problema ...
Koliko moraš biti loš kad su ti prepreka osobe koje se niti prekrstiti ne znaju ...?

Ali, ...
Na parlamentarnim izborima ne smije pobijediti Plenković. Milanović nas otvoreno iritira i narod će mu "skinuti" glavu, Plenković će nas pokvareno "baciti" u nevolje od koji ćemo se oporavljati petsto godina (on je komunjara umotan u novi celofan).


Ostaje nejasno zašto je (bilo koja) stranka HDZ ponudila umjesto vlade nacionalnog spasa kvazi elitističku garnituru (Plenković, Stier, Krstičević, ...) koja je nesposobna zapamtiti put do Banskih dvora (a kamo li sagledati složenu situaciju i ponuditi riješenje). Uostalom, stalnim previranjem došli smo do novih izbora na koje političke stranke i političari nastupaju bez spomena glavnog problema: prevelik vanjski i javni dug.

Umjesto konsenzusa i angažiranja najboljih hrvatskih sinova i kćeri (službe) nam serviraju isprazne, anonimne, nesposobne, kljaste (i ćorave) osobe (bez kompasa i kočnice).
Smisao monopola na zakonodavstvo i izbjegavanja javnog sučeljavanja o javnom dugu neumitno zahtijeva organiziranje referenduma o narodnoj volji (bez obzira na parlamentarne izbore).
Vrijeme je sticanja uvida javnosti u genezu nastanka dugova i odabir modela rješavanja dugovanja.
Sakrivanje iza ispraznih stranačkih programa najbolje je vidljiv na primjeru HDZ-a.

Nude osobu koja s 20 godina nije ustajala protiv Račana i komunista, s 21 godinu nije ustajala protiv srpske agresija , a s 46 godina bi nas trebao spašavati od Milanovića ... i to im je izborni program (plenković je umjeren i vješti retoričar koji će poraziti milanovića?! milanovića je porazila majka priroda (vidim i plenkovića)). Trećerazredni otpad maršira Hrvatskom.

Upravljanje službi izbornim procesima otklonilo je Hrvatsku od politike nezavisne države (s granicom na Drini), ali je pomaklo ka državi s granicom na rubu razuma ...
Uništiti gospodarstvo i sve ono što počiva na gospodarstvu suludi je plan razbijanja (poveljom UNa zagarantiranih) odlika države koja objedinjava teritorij, stalno stanovništvo, vlast i sposobnost stvarati odnose s drugim državama.
Hrvatska je sustavno onemogućavana djelovati i nastupati kao država. Onaj tko će je naviše zakočiti je (prerušeni)(komunjarski otpad) Plenković.
Glasujte za vragove, s njima ćemo se lako obračunati. Hrvati vole otvorene neprijatelje, protiv prevare i nekaraktera se ne znaju (i ne mogu) boriti... izgubiti će mjesto u raju.

Ja sam rekao!Oznake: komunjarsko-udbaška garnitura, alternativa, parlamentarni izbori, Plenković, Milanović, narod, nevolje, Vlada, nacionalnog spasa, najbolji hrvatski sinovi i kćeri, javni i banjski dug, javno sučeljavanje, Referendum, službe, onemogućavanje djelovanja kao države, prerušen, komunjarski otpad, vragovi, otvoreni neprijatelji, pokvareni i nekarakterni, mjesto u raju

20

ponedjeljak

lipanj

2016

O Tomislavu Karamarku (i hDZovim igrama)Ja bih bio počasni i doživotno jedini predsjednik HDZa (imam tri semestra prava i semestar rada preko student servisa)


Članstvo stranke glasuje na izborima, prikuplja nestranačke glasove,
Ako je HDZ na prošlim izborima skupio dovoljan broj glasova za samostalno i stabilno upravljanje državom, izborno povjerenstvo je izvaralo i birače i HDZ. U tom slučaju Karamarko ne snosi odgovornost (za prijevremene izbore).

Ako su izborni rezultati istinski (a službeno je HDZ dobio oko 760 000 glasova), nedopustivo je držati stranku i rukovodstvo obaveznom pred prijetnjom srbo-ruske orjunaško-komunjarske titoističke opasnosti izlaziti na izbore bez osiguranih glasova dostatnih za premoćnu izbornu pobjedu. Svaki je član HDZa trebao osigurati od 5 do 10 glasova nečlanova.
Ali nisu uradili ništa (nego su se tiskali uz stožerne stražnjice nadajući se kako će narod poletjeti HDZu).

Nisu računali na narod, nisu računali na titoističke prevare.
Simptomatično je tko proziva Karamarka i tko traži ostavku (niti jedan nije pridobio niti jednog nestranačkog glasača jer su ulizice i idioti).
Gospodo, niste gospoda nego tati koji se za Hrvatsku ne borite (iako je ugrožena).
Karamarko je pričao o lustraciji, o zločinačkom sustavnom teroriziranju totalitarista (titoista), o pokolju na Bleiburgu, o strahotama socijalističke jugoslavije, o strahotama KOSa i UDBAe ... meni kao nečlanu niti jedan HDZovac nije prišao i uvjeravao me u pogubnost titoističkog, proruskog, prosrpskog, orjunaškog, antihrvatskog koncepta,
Nitko mi nije rekao kako Ustav (RH), kao i svi ustavi svijeta brane sustav koji su proklamirani u ustavu (samodržanje), kako istovremeno po Ustavu RH ne mogu ostati i jugoslaveni, prosrbi i nacionalni Hrvati.
Vama je sve bilo teško (osim trčkarati za osobom koja će vas pozicionirati).
Nije Karamarko izgubio vlast, vi je niste birali.

Vrijeme je za pranje Plenkovića, ovog onog, Šeksa, bilo koga.

Plenković nikad nije spašavao Hrvatsku (a Hrvatska u raljama titoista je uistinu teško ugrožena), ništa nije uradio po čemu bi ga zapazili. Primijetili smo ga po nesmotrenom karijerizmu (podržavanog od udbaških struktura, a kao takav ne može biti značajan kadar u HDZu). Nije ratovao prije rata (u socijalizmu), nije ratovao u Domovinskom ratu, Nije ratovao u obnovi i oporavku, nije ratovao u zaustavljanju povratka zločinačkih apsolutista/totalitarista titoista. Tko bi takvu protuhu koja se sama nudi htio za predsjednika (ili člana)?

Tko bi Vladimira Šeksa (komunjaru kojeg su komunjare u sftjotu "oderali", a on se osvetio preko HDZa tako što je glumeći demokraciju zadržao socijalistički ustav i parlamentarni apsolutizam, potakao promjenu Dana državnosti, nikad nije bio Hrvat (bez obzira na židovsko podrijetlo), nego je ostao komunjara ...)?

S takvim izbornim tijelom (ulizicama i prevarantima) nitko ne može dobiti parlamentarne izbore, pogotovo ne u zemlji u kojoj službe kradu iz tanjura (i očigledno, zastrašivanjem i izbornim prevarama namještaju izbore),
Protiv takvih se mogu boriti samo Hrvati (a ne titoistički talog koji se navikao čekati zaposlenje i stan ... dok je Tito po jamama bacao one koji su nešto zaradili).


HDZ Arena (koliko je tko osigurao biračkih glasova ...)


Oznake: HDZ, članstvo, parlamentarni izbori, prijevremeni izbori, ugroza Republike Hrvatske, opsanost, izborne porevare, izborni nemar, hrvatski tati, Plenković. Šeks

18

subota

lipanj

2016

HDZ-ovi mudraciPovijesni obračun s titoistima


Pojavila se skupina HDZovaca (Tolj, Babić Petričević, Jurica, ...) koja zahtijeva odstupanje Karamarka sa svih stranačkih dužnosti. Predlažu provedbu stranačkih reformi kojima bi se pripremili za izvanredne parlamentarne izbore. Zamislite (stranka kojoj je izborno geslo bilo Zna se!)!
Pa što se to zna? (A tko i što ne zna?)

Zna se kako je tranzicija trebala biti ključna reforma uređenja RH na modernim (nekomunističkim, nesocijalističkim, netitoističkim, nejugoslavenskim, neprosrpskim, neproruskim temeljima). Samostalna, slobodna Hrvatska (katolička, prozapadna, radišna s poštovanjem vlasništva i civilizacijske pripadnosti (krugu zemalja čije se pravo temelji na strorimskom pravu).
Zna se tko je osvojio (i kako) vlast da bi provodio tranziciju. Nisu to bili Tolj, Babić Petričević, Jurica, ... Njih nitko ne pamti kao one koji su znali, pamte ih kao one koji su se prikrpili novoj vlasti (i unovčili svoju odanost).
Zna se kako je Račan nakon Tuđmanove smrti (pored Tolja, Babić Petričević, Jurice, ...) s lakoćom (pokrao) dobio parlamentarne izbore, a Mesić (pokrao) dobio predsjedničke izbore.
Zna se kako je Sanader izgubio prve parlamentarne izbore (Račan i SDP su bili relativni pobjednici (opet krađom izbora)), a osvojio vlast.
Zna se kako je Kosor izgubila predsjedničke izbore, a Mesić (opet krađom) dobio druge predsjedničke izbore.
Zna se kako je Milanović (pokrao) dobio parlamentarne izbore (i suludo vladao četiri godine).

Zna se kako je Sabor pretvoren u jednodomni, promijenjen datum Dana Državnosti, izborni zakon, Ustav RH, ...
Zna se zašto RH nije prestala biti totalitaristička ...
Zna se ...

Kakve veze ima Karamarko s tim pojavama? Možda i ima (kao pripadnik obavještajne zajednice). Ali mu se to ne stavlja na teret. Karamarko je osoba koja HDZ (nakon Tuđmana koji je bio dio obavještajne hobotnice i surađivao/kontrolirao kosovsko-udbaške (orjunaške) kadrove, a čijom je smrću HDZ izgubio Zna se! podatke o antihrvatskom radu tih obavještajnih zajednica) može vratiti u poziciju razračuna sa udbaškim kadrovima smještenih u Vrhovnom sudu (Horvatin je zločinac koji odavno sudjeluje u falsificiranju izbornih rezultata), izbornom povjerenstvu, Ustavnom sudu, ...
Tri su stupa vlasti (a parlamentarni izbori omogućavaju osvajanje jednog stupa i (moguće) imenovanje (polovice) drugog stupa te vlasti ...). Treba sustavno pristupiti potpunoj reformi društva ("čišćenje", lustracija, kažnjavanje svih pošteđenih u proteklih 25 godina).
Karamarko je izborni pobjednik (ali izbornim prevarama i zlouporabom ostalih oblika vlasti orjunaška se svojta svim sredstvima bori protiv Karamarka i istinske reforme - uništenja orjunaško-titoističkog legla veleizdajnika (koje je tuđman (privremneno) zbog rata protiv srba i JNA "poštedio" politikom pomirbe, suradnje, podmićivanja (ostavljajuću im milijarde na računima i fiktivnoj privatizaciji (koju je partija provodila u svoju korist)).
Zna se!
Tko se to sada poziva na Tuđmanovo vrijeme HDZ-a (kad je upravo Tuđman ostavio divlje sjeme (nije ih lustrirao, kriminalizirao, razvlastio, finacijski razbaštinio)).
Tuđmanov HDZ je pobijedio SFRjot, JNA, Srbiju, Srbe, pobunjene Srbe, međunarodnu zajednicu (dio, nesklonu samostalnoj Hrvatskoj).
Ali nije pobijedio orjunaše, komunjare, udbaše, kosovce, titoiste. To je sakrio takozvanom politikom pomirbe (koja je spasila mnoge (nedužne) živote, ali je i ostavila talog taloga (agente spremne uništiti i Hrvatsku i Hrvate/ce).
Zna se!

Vrijeme je za obračun sa tim titoističkim otpadom (koji se Hrvatskom valja zlobom, s namjerom prevaliti granice i restituirati neHrvatsku u međunarodnim okvirima).
U toj borbi nema mjesta za Nevena Juricu, niti Ivana Tolja. Oni su (promišljeni) suputnici borbe (u kojoj nisu sudjelovali).
Nikad nisu ništa znali. Pa ni danas!

Hrvatska je na granici civilizacija (izložena specijalnom ratu i nasrtanju na osnovne vrednote (opstojnost)). Domaći elementi (titoisti, agenti (spavači) pozicionirani na poluge vlasti, spremni bezobrazno koristiti te poluge u rušenju Hrvatske) podrivaju mladu državu i mladu demokraciju iznutra (a takve radnje su najrazornije).
Samo odlučni i sposobni mogu sudjelovati u stvaranju bolje i prosperitetnije Hrvatske.
Sukob s titoistima (koji su ostali dosljedni svoj rušilačkoj ulozi unatoč politici pomirbe) je ono što (Zna se!) treba obaviti sada. Tuđman(ov)(HDZ) to nije odradio (jer nije bilo vrijeme).
Karamarko je osoba za ovo vrijeme (bez ikakve mogućnosti komparacije s Tuđmanom).
Hrvatska se (voljom) gradi ...

(Nije li preočito da nestranački (ex)premijer uz pomoć (dugo odlaganog imenovanog) čelnika SOA-e "ruši" Karamarka, a ta ista SOA nije "rušila" notornu budalu i narkomana (koji je u četiri godine javašluka Hrvatsku zavio u crno ...).)

Upamtite, sve se zna!! (Znamo tko je tko.)

U borbi protiv agenata (titoista) vrijede druga pravila. Tu borbu ne mogu voditi klipani (karijeristi, muljatori, zgubidani).
Ne računajte na mlitave polupismene (polupravnike, poluekonomiste ili slične poluškolovane) idiote.

(Privremena vladavina Domoljubne koalicije i MOSTA je bila dostatna da pokaže kako sdp nije imao ni volju ni sposobnost savladati gospodarsku krizu. Pokazao je kako su sdpovci krvnici bilo kakve Hrvatske ... Nema potrebe koalirati u neprirodnoj koaliciji (s udbaškim kadrovima), štiteći udbu i titoiste, u trenutku kada ih treba politički poraziti zauvijek).
Vrijeme je za minoriziranje socijaldemokracije (socijalizma na parlamentaran, prosrpski, proruski, anticivilizacijski način), uništenje titoista, onesposobljavanje udbe, progon veleizdajnika i terorista (koji ugrožavaju svjetski mir).

Vrijeme je! Zna se!


Oznake: zahtjev za odstupanje, Zna se!, tranzicija, Tuđmanova smrt, Račan, mesić, parlamentarni izbori, predsjednički izbori, Obavještajna zajednica, tri stupa vlasti, tuđmanova povijesna ostavština, politika pomirbe, granica civilizacija, pogibelji, opstojnost, sukob s titoistima, očitost nevoljnosti kukuriku vlade, povijesni obračun s titoistima