06

ponedjeljak

siječanj

2020

Zatvori prozorAko je na predsjedničkim izborima stranka ponudila predsjedničkog kandidata, ciljevi te kandidature moraju biti jasni.
hdz je stranka oko vlasti (siluju vlast pa nisu na vlasti nego su uokolo, najviše u tami (bezakonja)).
Predsjedničkim izborima izgubili su i parlamentarne izbore. Zašto?
Zato što nisu sposobni procjeniti izglede svog kandidata, a jedna je izborna jedinica.
Tko takvim mamlazima može povjeriti državu?

Ankete i predviđanja rezultat izbora imaju određenu točnost i pouzdanost. I sve su ankete tvrdile kako k0linda nema izgleda (od onog trenutka kad se priklonila pLenkoviću i hdzu).

Iako je izborno tijelo naklonjeno tradicionalnim vrijednostima (obitelj, narod, nacija, vjera, domovina), pobjeđuje kandidat koji je izdajnički protiv svih vrijednosti koje većina podržava (to je u zreloj demokraciji nezamislivo).
Svi su sve znali i predviđali.
Zaključak. hdz je gubitak glasačkog tijela iskoristio za obračun s neposlušnim narodom. Narod najbolje uništava jugo-orjunaška četničko-komunjarska ergela lipicanera (paradni konji koji nisu tako lijepi kao pravi lipicaneri, niti imaju moći do prijetvorno i prevarom zagorčavati život narodu).

2 000 000 pušaka. Kad grme topovi i pucaju puške glas naroda se jače čuje.

(Zabluda je očekivati mesiju i vrijeme koje dolazi. Izbor vlasti je sada i za ovo vrijeme. Sve ostalo je nenadoknadiv gubitak.)

Oznake: predsjednički izbori, vlast, silovanje vlasti, parlamentarni izbori, ankete, tradicionalne vrijednosti, obračun s narodom