23

četvrtak

veljača

2017

Zašto je HDZ jugoslavenska stranka!


Osnovne zablude hrvatskog pitanja


Stoljetno pitanje opstojnosti hrvatskog naroda i hrvatske države suprotstavljeno je jugoslavenskoj ideji.
Jugoslavenstvo je smrtni neprijatelj hrvatstvu.

Zabluda je (time i mit o genocidnosti hrvatskog naroda naspram Srba) kako se Hrvatska (ultra)nacionalistički suprotstavlja postojanju Srba.
Srpska povijesna i državna prava nisu ozbiljna prijetnja hrvatstvu. Zbog toga je jugoslavenstvo (nadnacionalna i državno bespravna zamisao) jedini i istinski neprijatelj hrvatstvu.

Hrvatsko pitanje (prava na državu i naciju) se ne rješava u političkom ili ratnom sukobu s nacijama, već unutar hrvatskog korpusa kao borba za nacionalno jedinstvo. Ljubav prema domovini (u predplenkovićevom hdzu deklarirano kao Domoljublje).
Zbog tog Plenković ne može politički opstati na čelu Vlade RH, a HDZ ne može opstati kao politička stranka sa značajnijim učešćem u kreiranju politike RH.
Ili dok HDZ igra ikakvu ulogu u političkom životu RH, hrvatsko se nacionalno biće neće ujediniti (i pobijediti sebe), nećemo poraziti jugoslaviju. (S jugoslavenstvom (novovjekom religijom potkupljivih) koje se zavlači u Hrvatsku (kao što se zavlačio i prije 100 godina) osuđeni smo na propast.

Žalosno je što se niti nakon sto godina jugoslavenstva, genocida, iseljavanja i propasti ponavljaju (zbog jugoslavenčina) podjednake zlobe i u RH.
Demografski gubitak, grupiranje stanovništva u tri ili četiri urbana centra, pad gospodarskog proizvoda, osiromašenje stanovništva. Preko 50 godina demografi i ekonomisti ukazuju na krivi model i štete koje nastaju, političari (kako god se zvali) se oglušuju na ta upozorenja i donose krive odluke.
Vrijeme je za narodne odluke.

Hrvatska, dovijeka!




Oznake: opstojnost, Hrvatska država, jugoslavenstvo, genocidnost, državno pravo, nacionalno jedinstvo, uloga HDZa

24

četvrtak

studeni

2016

Sindikat hrvatskih radnika



Logički poliptih


Traje rat. Dezinformacijama.

Ako ste izgubili položaje izgubili ste bitku.
Kada izgubite vlast izgubili ste rat.

Hrvatska nema svoju vlast, jer nije pobijedila u ratu. Pobjeda nad velikosrbima samo je bitka u ratu za državnost.
Komunjare, orjunaše, jugoslavenčine, prodane duše nismo porazili jer smo provodili politiku pomirbe, pa se nismo mi sukobljavali s takvim snagama. Kad porazimo te (bezbojno šarene), ratovati ćemo protiv svjetskih silnica (koje su stvorile velikosrbe, orjunaše, jugoslavenčine (prodanih duša ima svaka nacija)).

Zabluda je vjerovati kako je poraz velikosrba dovoljan za opstojnost (poraženi su i u prethodnom ratu).

Za Hrvate je sramota vlada gubernatora Plenkovića (četničko-jugoslavenskog pionira).

Osnovati ću sindikat hrvatskih radnika (vjerujte mi, vlast neće prstom pomaknuti za njih ...)

Ja sam rekao!




Oznake: položaj, bitka, vlast, rat, pobjeda nad velikosrbima, bitka za državnost, komunjare, orjunaši, jugoslavenčine, prodane duše, politika pomirbe, bezbojno šareni, svjetske sinice, zabluda, opstojnost, gubernator, četničko-jugoslavenski pionir, sindikat hrvatskih radnika

07

četvrtak

srpanj

2016

Kako(kamo)(kome) vratiti Hrvatsku



Izborni trikovi (1)

Tko zna što će budućnost misliti o njima (kad sada tvrde da su stvorili državu) ...? (Pomoći će im plenković ... (mlađi))


Hrvatska je izlazak iz socijalizma i Jugoslavije iskoristila za uspostavu modela kvalitetnog izbora zakonodavne vlasti.
(Razmatrajući nedostatke okupacionog razdoblja (druge) Jugoslavije.)
Uvela je posebne mirovine za saborske zastupnike, što je (bez obzira na socijalističke ili postsocijalističke mirovine) bio preveliki mamac za kvalitetne kandidate.
Istinsko nadmetanje na izbornim listama i jamstvo istinskog biračkoga opredjeljivanja.
Profil kandidata jamčio je ugled (među biračima), ulog je bio zamašan ... (povlaštena mirovina nakon 2 godine mandata je istinska nagrada za služenje domovini).

Rušenjem tog modela (ukidanjem povlaštene mirovine), smanjenjem primanja i najavljivanjem daljnjeg smanjivanja otvoren je put nižim porivima i neodgovornim karakterima. Posljedica je zatrpavanje Sabora nehrvatskim, nedržavnim elementima koji su degradirali hrvatsko zakonodavstvo (i politički milje). Zapravo smo se vratili na stadij okupacionih režima i njihovih poslušnika (koji su redom bili istovjetni današnjim (vlastitim sinovima) saborskim zastupnicima).

Povlaštenim mirovinama se stvaralo okružje istinskih domoljuba i zaslužnika, bolje izlaznosti birača i odgovornije ponašanje birača. U takvom okružju sdp-koalicije su gubile polovicu biračke snage (u demokraciji smo,a sdp nenarodna partija ...). Kako se moglo dogoditi promjena izbornoga zakona na štetu naroda i Hrvatske ...? Kako se moglo dogoditi da sdpovi saborski zastupnici dominiraju Saborom? (Stranka koja se držala državotvornom je ispustila mnoge (projektirane) detalje, što upućuje da su odreda paraziti ... HDZ treba ukopati toliko duboko, kad ih arheolozi pronađu da dobiju patinu (koju nikad nisu imali). Ili tko zna što će budućnost govoriti o njima ...?)

povlaštene mirovine su jamčile slabiju propusnost za neugledne i nenarodne elmente (u službi zla)


Nova politička snaga (istinska Hrvatska mora odgovoriti na izazove koji je stavljaju na kušnju opstojnosti) obećava povratak digniteta državnim dužnosnicima (ma tko oni bili, ako pridonose boljitku RH) i povratak povlaštenih saborskih (državnih) mirovina ...

Jednom osvojena (i usvojena) kvaliteta (koju kvazi stranka nije znala braniti) mora se s istim ciljem i razlozima iznova uspostaviti. U interesu Hrvatske.

Hrvatska će ponuditi najbolje ... (prvi parlamentarni izbori na jesen će ponuditi listu koja će jamčiti povratak povlaštenih mirovina).



Oznake: Hrvatska, izborni trikovi, socijalizam, jugoslavija, okupacija, zakonodavna vlast, povlaštene mirovine, nova politička snaga, opstojnost, dignitet, degradacija zakonodavstva

18

subota

lipanj

2016

HDZ-ovi mudraci



Povijesni obračun s titoistima


Pojavila se skupina HDZovaca (Tolj, Babić Petričević, Jurica, ...) koja zahtijeva odstupanje Karamarka sa svih stranačkih dužnosti. Predlažu provedbu stranačkih reformi kojima bi se pripremili za izvanredne parlamentarne izbore. Zamislite (stranka kojoj je izborno geslo bilo Zna se!)!
Pa što se to zna? (A tko i što ne zna?)

Zna se kako je tranzicija trebala biti ključna reforma uređenja RH na modernim (nekomunističkim, nesocijalističkim, netitoističkim, nejugoslavenskim, neprosrpskim, neproruskim temeljima). Samostalna, slobodna Hrvatska (katolička, prozapadna, radišna s poštovanjem vlasništva i civilizacijske pripadnosti (krugu zemalja čije se pravo temelji na strorimskom pravu).
Zna se tko je osvojio (i kako) vlast da bi provodio tranziciju. Nisu to bili Tolj, Babić Petričević, Jurica, ... Njih nitko ne pamti kao one koji su znali, pamte ih kao one koji su se prikrpili novoj vlasti (i unovčili svoju odanost).
Zna se kako je Račan nakon Tuđmanove smrti (pored Tolja, Babić Petričević, Jurice, ...) s lakoćom (pokrao) dobio parlamentarne izbore, a Mesić (pokrao) dobio predsjedničke izbore.
Zna se kako je Sanader izgubio prve parlamentarne izbore (Račan i SDP su bili relativni pobjednici (opet krađom izbora)), a osvojio vlast.
Zna se kako je Kosor izgubila predsjedničke izbore, a Mesić (opet krađom) dobio druge predsjedničke izbore.
Zna se kako je Milanović (pokrao) dobio parlamentarne izbore (i suludo vladao četiri godine).

Zna se kako je Sabor pretvoren u jednodomni, promijenjen datum Dana Državnosti, izborni zakon, Ustav RH, ...
Zna se zašto RH nije prestala biti totalitaristička ...
Zna se ...

Kakve veze ima Karamarko s tim pojavama? Možda i ima (kao pripadnik obavještajne zajednice). Ali mu se to ne stavlja na teret. Karamarko je osoba koja HDZ (nakon Tuđmana koji je bio dio obavještajne hobotnice i surađivao/kontrolirao kosovsko-udbaške (orjunaške) kadrove, a čijom je smrću HDZ izgubio Zna se! podatke o antihrvatskom radu tih obavještajnih zajednica) može vratiti u poziciju razračuna sa udbaškim kadrovima smještenih u Vrhovnom sudu (Horvatin je zločinac koji odavno sudjeluje u falsificiranju izbornih rezultata), izbornom povjerenstvu, Ustavnom sudu, ...
Tri su stupa vlasti (a parlamentarni izbori omogućavaju osvajanje jednog stupa i (moguće) imenovanje (polovice) drugog stupa te vlasti ...). Treba sustavno pristupiti potpunoj reformi društva ("čišćenje", lustracija, kažnjavanje svih pošteđenih u proteklih 25 godina).
Karamarko je izborni pobjednik (ali izbornim prevarama i zlouporabom ostalih oblika vlasti orjunaška se svojta svim sredstvima bori protiv Karamarka i istinske reforme - uništenja orjunaško-titoističkog legla veleizdajnika (koje je tuđman (privremneno) zbog rata protiv srba i JNA "poštedio" politikom pomirbe, suradnje, podmićivanja (ostavljajuću im milijarde na računima i fiktivnoj privatizaciji (koju je partija provodila u svoju korist)).
Zna se!
Tko se to sada poziva na Tuđmanovo vrijeme HDZ-a (kad je upravo Tuđman ostavio divlje sjeme (nije ih lustrirao, kriminalizirao, razvlastio, finacijski razbaštinio)).
Tuđmanov HDZ je pobijedio SFRjot, JNA, Srbiju, Srbe, pobunjene Srbe, međunarodnu zajednicu (dio, nesklonu samostalnoj Hrvatskoj).
Ali nije pobijedio orjunaše, komunjare, udbaše, kosovce, titoiste. To je sakrio takozvanom politikom pomirbe (koja je spasila mnoge (nedužne) živote, ali je i ostavila talog taloga (agente spremne uništiti i Hrvatsku i Hrvate/ce).
Zna se!

Vrijeme je za obračun sa tim titoističkim otpadom (koji se Hrvatskom valja zlobom, s namjerom prevaliti granice i restituirati neHrvatsku u međunarodnim okvirima).
U toj borbi nema mjesta za Nevena Juricu, niti Ivana Tolja. Oni su (promišljeni) suputnici borbe (u kojoj nisu sudjelovali).
Nikad nisu ništa znali. Pa ni danas!

Hrvatska je na granici civilizacija (izložena specijalnom ratu i nasrtanju na osnovne vrednote (opstojnost)). Domaći elementi (titoisti, agenti (spavači) pozicionirani na poluge vlasti, spremni bezobrazno koristiti te poluge u rušenju Hrvatske) podrivaju mladu državu i mladu demokraciju iznutra (a takve radnje su najrazornije).
Samo odlučni i sposobni mogu sudjelovati u stvaranju bolje i prosperitetnije Hrvatske.
Sukob s titoistima (koji su ostali dosljedni svoj rušilačkoj ulozi unatoč politici pomirbe) je ono što (Zna se!) treba obaviti sada. Tuđman(ov)(HDZ) to nije odradio (jer nije bilo vrijeme).
Karamarko je osoba za ovo vrijeme (bez ikakve mogućnosti komparacije s Tuđmanom).
Hrvatska se (voljom) gradi ...

(Nije li preočito da nestranački (ex)premijer uz pomoć (dugo odlaganog imenovanog) čelnika SOA-e "ruši" Karamarka, a ta ista SOA nije "rušila" notornu budalu i narkomana (koji je u četiri godine javašluka Hrvatsku zavio u crno ...).)

Upamtite, sve se zna!! (Znamo tko je tko.)

U borbi protiv agenata (titoista) vrijede druga pravila. Tu borbu ne mogu voditi klipani (karijeristi, muljatori, zgubidani).
Ne računajte na mlitave polupismene (polupravnike, poluekonomiste ili slične poluškolovane) idiote.

(Privremena vladavina Domoljubne koalicije i MOSTA je bila dostatna da pokaže kako sdp nije imao ni volju ni sposobnost savladati gospodarsku krizu. Pokazao je kako su sdpovci krvnici bilo kakve Hrvatske ... Nema potrebe koalirati u neprirodnoj koaliciji (s udbaškim kadrovima), štiteći udbu i titoiste, u trenutku kada ih treba politički poraziti zauvijek).
Vrijeme je za minoriziranje socijaldemokracije (socijalizma na parlamentaran, prosrpski, proruski, anticivilizacijski način), uništenje titoista, onesposobljavanje udbe, progon veleizdajnika i terorista (koji ugrožavaju svjetski mir).

Vrijeme je! Zna se!


Oznake: zahtjev za odstupanje, Zna se!, tranzicija, Tuđmanova smrt, Račan, mesić, parlamentarni izbori, predsjednički izbori, Obavještajna zajednica, tri stupa vlasti, tuđmanova povijesna ostavština, politika pomirbe, granica civilizacija, pogibelji, opstojnost, sukob s titoistima, očitost nevoljnosti kukuriku vlade, povijesni obračun s titoistima