08

nedjelja

svibanj

2022

Dva (i pol) okupatorska muškarca





Kaže neki mamlaz u ZagRebu da su ustaše okupirale Zagreb, a Koča Popović s 45. Srpskom divizijom (to nije rekao) oslobodio Zagreb.
Slavi oslobođenje od imenovanih okupatora, ali ne govori tko je osloboditelj (jer ružno zvuči).

Svejedno, ni 45. ni 455. hrvatska divizija nije oslobađala Beograd od Miloševića koji ga je okupirao ...

Tip je grdonačelnik poslije bAndića (za kojeg su svi oni odreda glasali)(pa kad je otišao (odlikovan putinovim veleredom domaćeg razbijača) onda se pojavio karikaturalni lik koji uvjerava svojom prirodnom tupošću da je bAndić bio tuplji ...). Uvijek rUski igrači.
J*beš Zagreb. To je leglo neradnika i lopova (koji su pobjegli s pašnjaka i livada jer im je tamo smrdjelo na izvorno mlijeko i prirodni sir).
U Zagrebu proizvode bezličan, nesmrdljiv proizvod - izdaju. Sebe samih.
Tko god je koristio jeftiniji ruski (sibirski) plin, kasnije je plaćao skuplje kruh. Paradoks socijalističke ekonomije. Što je besplatnije to je skuplje.


Drugi (čovjek i pol) problem je potreba za radnom snagom kako bi se održale mirovine. Netko (Zorić) reče kako treba zaposliti još milijun radnika kako bi se održale mirovine. (Normalno, taj novi milijun će proizvoditi visoko sofisticirane sustave samozadovoljavanja ...)
Zar umirovljenici za radnog vijeka nisu odvajali za mirovine?
Koji Q sad netko treba za njih raditi?
Koja bi budala radila za sebe, općinu, lokalni nogometni klub, vrtić, školu, crkvu, pupovčeve legionare, plaćao razvoj alternativnih izvora električne energije (kao da će imati dividendu od dobiti), plaćao ulaganje u razvoj vodoopskrbe, ..., pa još i za cijele mirovine nekoga tko je cio život uplaćivao (za Q) u mirovinski fond.
Koji je smisao prisilnog (PLJAČKA) plaćanja mirovinskog osiguranja, kad će za 20 godina morati zaposliti 10 milijuna crnaca inače nećete imati mirovinu?

Izgleda da nekolicina (ruskih mamlaza) smatra kako je Hrvatska nedovoljno iskorištena pa treba zaposliti još milijun (a milijun je radno sposobnih Hrvata iselilo za njihova mandata) kako bi oni uživali sve blagodati Hrvatske.
Praksa je bila u svim djelatnostima probrati radno sposobne i poslati ih u vlastite firme otvorene po bogatijim državama, ... Selekcija dobrih. I njihovo iseljavanje.
Koji Q mudrujete. Mirovine ste popljačkali. Radnu snagu raselili. I prodajete pamet.

To s mirovinama najbolje određuje izbore. Ili krvavi građanski rat u kojem nikom tko nije zaradio ne bi palo na pamet kemijati za vlastitu crkavicu koju u naponu snage nije mogao zaštiti i dočekati starost dostojanstveno.
Ponosan na vlastiti život jer je hodao uspravno, radio pogrbljeno, i branio svoje stojećki, ležećki - samo ne klečeći.

Bog i Hrvatisvatri
Za Dom Spremnisvatri
S Vjerom u Krista protiv komunistasvetrojice
Jošsamneštohtionapisatialisamzaboravio


Oznake: Zagreb, mamlaz, srpska divizija, Koča Popović, grdonačelnik, paradoks socijalističke privrede, mirovine, radna snaga