11

petak

ožujak

2022

NATO smo mi




Nije NATO morao nas upozoriti na bespilotnu neman, mi smo u sklopu NATO saveza morali identificirati i neutralizirati opasnost, izvijestiti NATO članice.

Ali niste, jer ste uhljebi i pljačkaši. Saberite koliko ste "pojeli" proračuna u ništa.
Umjesto aktivnog sudjelovanja u NATO savezu, vi se sakrivate iza NATO snage, a ono što ste morali utkati u savez "pojeli" ste ili pokrali.

Za Q ste.

Ako vam NATO neće j*bat mater, ja ću. (Iako je ovaj slučaj odgovor NATO-a na vaše ponašanje ... morate otići jer ste za ništa, za štetu stvoreni.)
Ruski politički kadar. Neka netko pokaže porodično stablo ili školsku spremu koja nije usko povezana sa ruskom jugoslavensko-srpskom pozadinom.

Uvijek samo ruski igrači međusobno se nadmeću za državne pozicije.
Milanović (tobožnji nesvrstani rusofil-komunjara)-Plenković (tobožnji proeuropski rusofil-komunjara), jUsipović (tobožnji nesvrstani rusofon komunjara) - Kolinda (tobožnja natO rusofonka komunjarsko služinče), ...
Nađite jednog nerusofila, demokratičnog, nacionalnog, katoličkog, hrvatskog tradicionalistu.

Kad god postane (signali za pobunu i krvavu smjenu vlasti) napeto, ispliva kreten (Ivošević) i pod palicom pUljka (zabranio bih svima koji rade u državnoj službi političke kandidature - to su pretorijanci propalog socijalističkog, netržišnog, prorusko-prosrpskog anti hrvatskog, anti čovječanskog ponašanja) u ime partije terorizira pamet i poštenje.



Putevi u socijalizam i put iz socijalizma

Ubijmo socijalizam, proletersku revoluciju, naciona socijalizam. Ubjimo bilo koji put u socijalizam.
Ciljevi socijalizma se postižu bogaćenjem društva i članova društva, ove horde (instruirane iz srca nerada i neznanja - sibirske stepe) to nikad neće postići jer su za Q (išli na qurc).


Za dom Spremni, s ovima ćemo gladovati i čekati ruske, srpske ili bilo čije tenkove, dronove, naredbe, savjete, upute, milostinju.


Nas je tito(va partija) odveo na put socijalizma, ali puta iz socijalizma mi s ovakvima ne možemo naći. To je i Ukrajinu koštalo ratnog uništavanja. Nitko ne smije skrenuti s puta socijalizma, na čijem čelu stoji qurčev kepec (staljin, tito, putin, plenković ... svi mogu samo ne može jkosor).

Samo je jedan put iz socijalizma (likvidacija).

NATO, to smo MI.

idu ravno na nas



Oznake: nato, bespilotna letjelica, rusofili, komunjare, demokrate, nacionalni, putevi u socijalizam, put iz socijalizma, Ukrajina

05

subota

ožujak

2022

Ne pokazuje Rusija zube NATO-u, već Kini





Nije se Rusija odlučila sukobiti s NATO-m, niti pokazuje svoju snagu naspram jačeg. NATO je financijski i tehnološki nadmoćniji.
Ali Kina je sustigla Rusiju, a ima naglu potrebu za sibirskim resursima, koje su izgubili u ratu s carskom Rusijom.

Rusi imaju dobru strategiju: držat će stranu Kini po pitanju Tajvana (na kojem ima skoro 23 milijuna ljudi, koji su bili Kina prije PRC Kine), odvraćajući Kinu od Sibira. Tajvan ima BDP 1300 milijardi (međunarodnih dolara), PRC 24 000 milijardi. Tajvan se službeno zove Republika Kina, povijesno uglavnom nije pripadao Kini i s Kinom ga veže vrlo malo.
Svjetski mediji unisono podržavaju sliku Rusije kao nuklearne sile koja svojim nuklearnim potencijalom može tražiti što poželi.
A Rusija se bori za status quo Sibira, a ne za strahovanje od širenja NATO-a.
Što će NATO strateški ili ekonomski dobiti u Ukrajini? Mir i demokraciju.
Što bi Rusi izgubili u Sibiru? Milijarde ...

Što će Srbi Rusima? Novaca nemaju, a sve ostalo je nebitno.



Oznake: rusija, nato, kina, Tajvan, nuklearna sila, sibir

03

četvrtak

ožujak

2022

Putinovi lažci, Od*ebite!




U Hrvatskoj je na djelu partijsko-komunistička-srpsko-ruska licemjerna politička svita koja odavno provodi putinovsku zločinačku politiku negiranja demokracije, sloboda i dobrosusjedskih odnosa nacija, naroda i država.

Cjelokupni sAbor licemjerno skandira Ukrajini, a služi pUtinu.

Neljudi ste jer ste lažovi, lopovi. Zbog tog morate nekoga ubiti. A ubili ste ljudskost kad ste se pojavili.

Nećete ni vi ni policijsko-vojno-sigurnosna potpora (odabrani pretorijanci, doušnici i krvoloci) lažima i licemjerjem živjeti na našim životima.


Niste nam ništa, pa nemate ni poseban (zaštićeni) status.
Izvor ste zla, sudjelujete (nekritički) u svim opačinama koje se sada manifestriraju u Ukrajini.

Niste znali Putinu i njegovoj diplomatskoj sviti staviti do znanja da smo odabrali NATO a ne partizanštinu, srboljublje, okupacije i razaranja (Hrvatske, Ukrajine, ...) nego ste uzimali njihove novce za obnovu krvoločnog pirovanja u Srbu s namjerom zastrašiti, od Hrvatske napraviti ratnu zonu i pokoriti.

Ne bavite se politikom naroda, nego politikom satrapa.


Nećete se naslikavanjkem i lažima zadržati na državnoj sisi. Od*ebite!



Oznake: partijsko-komunistička-srpsko-ruska licemjerna pol, služenje pUtinu, neljudi, lažci, licemjeri, zaštićen status, nato, krvoločko pirovanje u Srbu

03

petak

siječanj

2020

Zašto neću glasovati za kGk



Sjaj jugofašizma


Demokracija je nepostojeći temelj hrvatske države.

Zamislite, u Ustavu RH piše Temeljne odredbe.



Svejedno, jugoslavenski politički naivci svrstavaju antifašizam (što je to?) u temelje RH.
Demokracija je po definiciji fašizma, koji je autoritarni oblik vladavine, i antifašistička.

Unatoč tome, jugo(fašisti) su antifašisti protiv svih osim protiv vlastitog fašizma.
Bitna odrednica njihova postojanja je želja za vlašću, po bilo koju cijenu.

U tom komplotu, Kolinda Grabar Kitarović je , kao unuka partizančića, zaluđena vlastitim obmanama, u čudnom spletu postala osoba koja na najgori mogući način sjaji jugofašističkim sjajem.

Operativac NATO organizacije, od početka s jugofašističkom nakupinom, pripremana (ona ili netko sličan) partijsko-doušničkom linijom održavati stanje jugofašizma vladajućom opcijom u RH.

Premještanje ploče HOS-a iz Jasenovca u Gradišku nije pLenkovićevo već kOlindino nedjelo. Premještanje Thompsona iz Čavoglava u Knin, Slunj, ovi-oni trg je njeno nedjelo.
Poništenje referendumskih inicijativa nije pLenkovićevo već njeno nedjelo.
Instanbulska, Marakeška ... su njeno nedjelo.
Iza svih obmanjivanja naroda i zaobilaženja temelja RH (narodne vlasti, demokracije) stoji jugofašistkinja: kGk.

Izbori su vođeni jednosmjerno, po uzoru na pUtina, sa svrhom osiguravanja povlaštene pozicije (uzurpatora narodne vlasti).
pLenković je hsls-ovac (do 2008.g.), u stranci koja je pregrmila politički slom socijalizma-komunizma, velikosrpsku i jugoslavensku agresiju. Nikako pored zaslužnih nije mogao preuzeti cjelokupni hdz i provoditi antisuverenističku jugofašističku politiku.
Na predizbornim sučeljavanjma, kOlinda se izjasnila kao osoba koja je u hdzu od početka. Zaslužna za stvaranje ovakve Hrvatske.

Jugofašističke armade, ma koliko puta i ma kojim argumentima suočeni sa stvarnošću pogubnosti jugoslavenske ideje nameću (želju za vlašću) jugofašizam hrvatskom narodu. U želji nadživjeti Hrvate.

Sjaj jugofašizma u izdanju bitno ograničene kgk, uz svu veličinu pompe koju oko sebe stvara taj krug, dosegao je svojom ispraznošću zenit. Iz kojeg najjače sjaji.

Ne treba nam takva vlast. Bolju nismo sposobni birati.

Glas protiv kgk, jugofašizma nije glas za nikoga do glas za povratak razuma i odgovornosti za vlastitu sudbinu.


Oznake: demokracija, temelji države, antifašizam, jugofašisti, želja za vlašću, operativac, nato, partizančići, HOS, Jasenovac, Gradiška, Čavoglave, Thompson, sjaj, ispraznost

21

četvrtak

ožujak

2019

Srpske pudlice, Kameni svatovi



Hrvatska je samostalna (otrgla se iz zagrljaja Jugoslavije), članica EU, članica NATO pakta. Ne postoji način tvoriti politička povezivanja s Rusima ili /i Srbima.

Što onda rade Srbi u hrvatskoj vlasti?


Tuđmanština je ostavila partizančiće na vlasti, iako je partizanska epizoda dovela orjunaše-komuniste (umjesto orjunaša - monarhista). Jugoslavija je nastala na monarhističkim osnovama, premetnuta u socijalističku tvorevinu. Krik naroda (NDH) između dviju Jugoslavija ugušen je na Bleiburgu i Križnom putu.

Bleiburška tragedija je uzrokovana novim konceptom u međunarodnom pravu - priznanja države samo ako narod traži državu (američki utjecaj na osnivanje UN-a, međunarodne organizacije koja će skrbiti o svjetskom miru i poretku).
Vojni britanski izvještaji o 200 000 vojnika i 500 000 civila zorno ukazuju na razmjere stradanja, s čijom veličinom je povezan drugi cilj od osvete ustašama (koji su partijski učenici). Za cijelo vrijeme Križnog puta zarobljenicima je spočitavana nezavisna država a ne ustaštvo.

U Hrvatskoj su ustaše (ne na temeljima učenja A. Starčevića, u kojeg su se zaklinjali, već na temeljima bana J. Jelačića) provodile državopravnu politiku samosvojnog naroda.
Divlje ustaše su provodile osvetničku politiku (pozivanja na ustaštvo, s prizemnim pobudama).

Praksa nepostojanja transparentne politike, izazvana pučističkim nastupom jugoslavena, osvetnički nagoni doveli su do trajnog razdora između dva naroda: Hrvata i Srba. Samo su Hrvati zahvaljujući svojim orjunašima dodijelili ogromna materijalna sredstva Srbima, kao i teritorijalne ustupke.

Današnja uporaba Srba u hrvatskoj politici ima zadatak iskoristiti stoljetne prevrate, pljačke, otimanja i ratove za skretanje pogleda s materijalnoga stanja hrvatske države. Klijentela na vlasti iscrpljuje (pljačka) hrvatski narod i mora izazvati društveni rascjep kako bi (pljačkaši) ostali usamljeni na privilegiranim pozicijama.

Stoljetno ludilo podvojenosti (nacionalista koji se mire sa srpskom monarhijom, popljačkanih egoista koji se mire s komunističkim konceptom jednakosti u siromaštvu, partizanskih sinova i unučadi koji se mimikrijski uvlače u pore nacionalne države) Hrvatsku razara.

Srbi u hrvatskoj politici imaju ulogu pudlice. Kameni svatovi.


Oznake: Hrvatska, samostalnost, EU, nato, rusi, srbi, tuđmanština, partizančići, orunaši, bleiburška tragedija, UN, prava naroda na državu, uzroci stradanja. divlje ustaše, stoljetno ludilo podvojenosti, pudlice, kameni svatovi

30

nedjelja

prosinac

2018

Tri pitanja



Tko je odavao nacionalne i NATO tajne rUsima i sRbima?

Tko ne poštuje demokraciju?

Kome treba o*kinuti glavu?


Oznake: tajne, nato, demokracija

26

ponedjeljak

veljača

2018

Avioni hrvatske ratne avijacije



Nekrštena djeca hrvatske državne vlasti


Državna vlast, nagurana i zbijena od nekrštene djece, nesposobne klijentele koja povlastice državne vlasti koristi bez pružanja protu-vrijednosti koristi državne ovlasti za raspolaganje državnim proračunom.
Iz državnog proračuna je potrebno platiti nabavku novih (novih, majku vam četničku) aviona ratnog zrakoplovstva.

Nikad država s ratnom avijacijom, red je ulaskom u NATO pakt i priključivanje zapadnim demokracijama kupiti nove kompatibilne ratne avione. Dakle, nove F-16 američke ponude, koji jamče rezervne dijelove, logističku podršku pripadnici NATO pakta, čime bi s nekoliko aviona pokazali kako smo spremni biti dio zapadne demokracije.

Ali ... vlast razmatra "kupovinu" rabljenih aviona bez jamstva roka trajanja, ... s provizijom.
Dvojbe oko nabavke aviona su samo zbog provizije koju od drugih mogu dobiti, a od USA ne smiju tražiti.

Ružno je od države koja nas je priznala i zaštitnički primila u NATO pakt tražiti proviziju.


Vrijeme je za nasilnu smjenu plekovićevo-šeksovske-račanovo-granićeve-milanovićevo-linićeve-pupovčevo-pusićkine kamarile koja nas krade i razoružava na svakom koraku. Vrijeme je za obračun s idiotima koji milijarde kradu a državu guraju u ropstvo i siromaštvo.
Vrijeme je za javno prozivanje čobanske kamarile koja glumata intelektualnu elitu. Vrijeme je za prozivanje akdemika i akademije koji crpe državni proračun ( za Q). Vrijeme je za ugasnuće svih političkih stranaka financiranih iz državnog proračuna jer služe isključivo iscrpljivanju državnog proračuna. Vrijeme je za raspuštanje Ustavnog i Vrhovnog suda jer ne brane kriminal i očiglednu korupciju.
Vrijeme je da netko pokrene narod ka slobodi i državi koja će biti narodna.

2 000 000 biračkih glasova za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo.



Oznake: državna vlast, nekrštena djeca, povlastice, državni proračun, raspolaganje, F-16, nato, saveznici, provizija, vrijeme, 2 000 000 biračkih glasova

07

ponedjeljak

studeni

2016

Logika (sedmoligaške garniture)




Kaže Plenković išao bih u državni posjet BiH. Netko (u BiH) kaže dođite. Državne posjete dogovarate prije posjete. Utanačite teme dogovorenog posjeta.

Plenković je kazao kako je otišao u BiH izraziti podršku proeuropskoj politici pristupanja BiH Europskoj uniji.
Stop.

Plenković je objavio razloge svojeg državnog posjeta.
Uhićeni u Orašju su dio dogovorenoga paketa izražavanja podrške pristupnim pregovorima.
Političko partnerstvo (zajedničkog pristupanja NATO paktu i Europskoj uniji) približilo bi Bošnjake i Hrvate.
Ratna razbijanja zajedništva (na štetu muslimana, jer su pretrpjeli veće gubitke u samostalnoj borbi protiv velikosrpske agresije) nastavljaju se proeuropskim putem Bošnjaka i Hrvata (ali uz animozitet prema približavanju ta dva politička subjekta).
Proces podrške europizacije BiH u ime Hrvatske vodi (jugoslavenčina, četnik) Plenković i (jugoslavenčina, četnik) Čović.
Nema srpske agenture, moskovske naredbe, beogradske službe. Dva jugoslavena (naočigled svih) nastavljaju titoističku politiku nacionalizacije muslimana (jer su bez hrvatstva lakša meta).
Logično je uočiti titoizam (titoista).

(Kad bi tita proglasili zločincem, koncept BiH kao trojednog naroda bi se raspršio kao mjehur sapunice na suncu.)

Oznake: EU, RH, RbiH, nato, EU integracija, politika, titoizam, orašje, uhićenja, jugoslavečine, četnici, logično

18

nedjelja

rujan

2016

Desnica i ljevica



U Hrvatskoj nema političara (nakon titove partijske škole jednoumlja stvorena je klima poltronstva i kupovine/potkupljivanja).

Ako je politika djelatnost, onda bi političari morali imati kvalifikaciju (na temelju kvalificiranosti i mjerljivost vlastitog rada).




Ustrajavnje medija i polupolitičara u Hrvatskoj na statusu/stanju "desnice" zapravo je uspostava "ljevice", koja ne postoji.
U Hrvatskoj je "ljevica" proruski instrument geostrateškig pozicioniranja (sovjetskog/ruskog carstva/države).
Slom Josipovića, Milanovića, sdpa (Mesića, Lončara, Manolića, Pusića, Dokumente, kvaziumjetničkih kvazilijevih kvaziudruga, ...) proističe iz optužbi NATO pakta o odavanju nato tajni rusima i srbima odgovornih osoba (Mesić, Josipović, Milanović) ...
Nesposobnost hrvatske politike razriješiti nastalo stanje (prorusku politiku članice NATO-pakta) završila je potpunim slomom orjunaško-marionetske politike (jednoumlja i poltronstva).
Ali je s tom politikom poražena i politika HDZ-a (koji je bio nesposoban Hrvatsku transformirati od porobljene marionetske totalitarne tvorevine jugoslavensko-srpske u slobodnu, demokratsku, prozapadnu državu boljitka i vladavine prava).

Prikrivanje nepostojanja "ljevice", nametanjem tvrdnje o nepostojanju "desnice" (prvi je korak fokusiranja na drugi objekt ...), ima zadaću prikrivanja uloge prorusko-prosrpske struje u državnim službama.

U Hrvatskoj ne postoji ni ljevica, ni desnica jer nije moderna nacija, nije moderna država, nije politički isprofilirana (i lako je provoditi političke obmane). Uspostavljanje desnice, kako bi postizborno stvorili ikone novih napada (tkz ljevice) nastavak je politike obmanjivanja (politički nezrelog naroda).

HDZ ni danas nije sposoban politički odgovoriti na stvaranje desnice (koju "formiraju" prosrpsko-proruski mediji). Demokracija je san nedosanjani (a NATO članica u EU ne može time biti ponosna ...).

Već vidim pukotine rusko-srpskoj medijsko-političkoj najezdi (na državne položaje).



Oznake: škola jednoumlja, kupovina/potkupljivanje, politika, desnica, ljevica, prikrivanje, proruska politika, političke obmane, politička nesposobnost, demokracija, nato

16

ponedjeljak

studeni

2015

Je li ovo osveta HDZ-a ...?!


Republika Srpska Hrvatska


Vjerojatnost da su sdp dobili 742653 glasova, ili Josipović preko 1 milijun, na izborima graniči sa fantazijom.
Znam da je prozivanje izbornih rezultata naknadna pamet (onaj kome je stalo do izbora morao je poduzeti sve potrebne radnje (osiguranja izbora)).

Ali, nakon srpske vlade koja je sakatila branitelje, uništavala sve Hrvatsko i bezdušno sudjeluje u širenju terorizma u EU (nepoštivanjem protokola o migrantima). Nakon premijera narkomana (koji se ustaje nadrogiran poslije 10 sati). Poslije svesrdnog rasipanja novaca koje uplaćujemo u EU fondove, a zablokirali su projekte kojim bi te novce povratili. Taj postupak plaćanja i dobivanja novaca nazad bitno je poremetio investicijske cikluse.
Preko 740 000 glasova takvoj stranci (partiji)?

Onaj tko krade izbore previše zahtijeva od birača. Neki od njih su dostatno školovani i mogu matematički dokazati da su izbori pokradeni.
A tko krade izbore, krade i novac. Tko krade novac laže. Tko laže ubija. A tko sve to radi preziva se Milanović!

Pretpostavimo da se birači i stranke slažu s rezultatima izbora. Tko će državu sa dugom većim od BDP-a potaknuti na gospodarsku aktivnost dostatnu za podupiranje državnog proračuna i vraćanje dugova? Vlada Republike Srpske Hrvatske?

Zašto onda kreten (titoist, proruski agent) krade izbore ...?
Hrvatska je punopravna članica NATO saveza i EU.

Je li ovo osveta HDZ-a HSP-ovcima, HSLS-ovcima, umirovljenicima, riječanima, međimurcima, sisčanima, zagrepčanima, splićanima, istranima, slavoncima ... jer su (ambivalentno, podvojeno) HDZ smatrali nenarodnom strankom. Sada nitko (unatoč tome što je HDZ u oporbi) ne ostvaruje svoje ciljeve. Začudo, HDZ ih ne uništava a njih nema nigdje.
Da, bez svehrvatskog pokreta cjelokupna Hrvatska propada. Četiri milijuna Hrvata ne mogu istovremeno sastaviti nogometnu i rukometnu reprezentaciju ... jedna mora izgubiti.
Teorija (upravljanja) upućuje na zablude, koje nas koštaju slobode.



Oznake: broj glasova, osiguranje izbora, nenarodna vlast, rasipništvo, rasprodaja, bdp, Vračanje dugova, Vlada Republike Srpske Hrvatske, kreten, krađa izbora, nato, EU fondovi, nenarodna stranka, Osveta, svehrvatski pokret, zablude

11

srijeda

studeni

2015

Tvornica slatkiša



Hrvatska je 25 godina na putu samostalnosti (ulaskom u NATO pakt, potom u EU).
Izbori su prodrmali hrvatsku stvarnost. Povratak komunista 2000.g., Mesića, Josipovića, komunista 2011.g i ove su izbore učinili uzbudljivim.
Komunisti (s 3 % glasova) juirišaju na vlast ... Zaboravili smo da nikad nismo glasali za njih, a oni su svejedno 45 godina vladali u Jugoslaviji.
O tom što su komunisti spremni, možemo pretpostaviti ...

Ali, nije riječ o komunistima. Riječ je o "Hrvatima" koji su nezadovoljni s 25 godina hrvatske nacionalne države.
Kritika tih 25 godina (uz obavezno naslikavanje kao nove političke struje) ima i vlastitu kritiku. 25 godina im je trebalo kako bi pokazali svoje sposobnosti, ali na mjestima obnašanja vlasti?
Ja kritiziram od početka, i ne iskazujem volju za državnim funkcijama!
Zaista smo sretni. Rad nas vodi u ropstvo, ropstvo u slobodu, sloboda u ropstvo, ropostvo u rad, ... Hvala Bogu (bar budala ima).
Prošle izbore nas je poučavao raspop, ove (zasluženo) novi moralisti ... samo su pošteni Hrvati lopovi.
I glupom je jasno da uvijek ima slatkiša. Ali su gorka okusa.

(Strategija uljepšavanja stvarnosti ponudom bolje prošlosti i nerealne budućnosti, bez sadašnjosti)


Oznake: samostalnost, nato, EU, komunisti, slatkiši, gorak okus