26

ponedjeljak

veljača

2018

Avioni hrvatske ratne avijacije



Nekrštena djeca hrvatske državne vlasti


Državna vlast, nagurana i zbijena od nekrštene djece, nesposobne klijentele koja povlastice državne vlasti koristi bez pružanja protu-vrijednosti koristi državne ovlasti za raspolaganje državnim proračunom.
Iz državnog proračuna je potrebno platiti nabavku novih (novih, majku vam četničku) aviona ratnog zrakoplovstva.

Nikad država s ratnom avijacijom, red je ulaskom u NATO pakt i priključivanje zapadnim demokracijama kupiti nove kompatibilne ratne avione. Dakle, nove F-16 američke ponude, koji jamče rezervne dijelove, logističku podršku pripadnici NATO pakta, čime bi s nekoliko aviona pokazali kako smo spremni biti dio zapadne demokracije.

Ali ... vlast razmatra "kupovinu" rabljenih aviona bez jamstva roka trajanja, ... s provizijom.
Dvojbe oko nabavke aviona su samo zbog provizije koju od drugih mogu dobiti, a od USA ne smiju tražiti.

Ružno je od države koja nas je priznala i zaštitnički primila u NATO pakt tražiti proviziju.


Vrijeme je za nasilnu smjenu plekovićevo-šeksovske-račanovo-granićeve-milanovićevo-linićeve-pupovčevo-pusićkine kamarile koja nas krade i razoružava na svakom koraku. Vrijeme je za obračun s idiotima koji milijarde kradu a državu guraju u ropstvo i siromaštvo.
Vrijeme je za javno prozivanje čobanske kamarile koja glumata intelektualnu elitu. Vrijeme je za prozivanje akdemika i akademije koji crpe državni proračun ( za Q). Vrijeme je za ugasnuće svih političkih stranaka financiranih iz državnog proračuna jer služe isključivo iscrpljivanju državnog proračuna. Vrijeme je za raspuštanje Ustavnog i Vrhovnog suda jer ne brane kriminal i očiglednu korupciju.
Vrijeme je da netko pokrene narod ka slobodi i državi koja će biti narodna.

2 000 000 biračkih glasova za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo.



Oznake: državna vlast, nekrštena djeca, povlastice, državni proračun, raspolaganje, F-16, nato, saveznici, provizija, vrijeme, 2 000 000 biračkih glasova