26

ponedjeljak

veljača

2018

Avioni hrvatske ratne avijacije



Nekrštena djeca hrvatske državne vlasti


Državna vlast, nagurana i zbijena od nekrštene djece, nesposobne klijentele koja povlastice državne vlasti koristi bez pružanja protu-vrijednosti koristi državne ovlasti za raspolaganje državnim proračunom.
Iz državnog proračuna je potrebno platiti nabavku novih (novih, majku vam četničku) aviona ratnog zrakoplovstva.

Nikad država s ratnom avijacijom, red je ulaskom u NATO pakt i priključivanje zapadnim demokracijama kupiti nove kompatibilne ratne avione. Dakle, nove F-16 američke ponude, koji jamče rezervne dijelove, logističku podršku pripadnici NATO pakta, čime bi s nekoliko aviona pokazali kako smo spremni biti dio zapadne demokracije.

Ali ... vlast razmatra "kupovinu" rabljenih aviona bez jamstva roka trajanja, ... s provizijom.
Dvojbe oko nabavke aviona su samo zbog provizije koju od drugih mogu dobiti, a od USA ne smiju tražiti.

Ružno je od države koja nas je priznala i zaštitnički primila u NATO pakt tražiti proviziju.


Vrijeme je za nasilnu smjenu plekovićevo-šeksovske-račanovo-granićeve-milanovićevo-linićeve-pupovčevo-pusićkine kamarile koja nas krade i razoružava na svakom koraku. Vrijeme je za obračun s idiotima koji milijarde kradu a državu guraju u ropstvo i siromaštvo.
Vrijeme je za javno prozivanje čobanske kamarile koja glumata intelektualnu elitu. Vrijeme je za prozivanje akdemika i akademije koji crpe državni proračun ( za Q). Vrijeme je za ugasnuće svih političkih stranaka financiranih iz državnog proračuna jer služe isključivo iscrpljivanju državnog proračuna. Vrijeme je za raspuštanje Ustavnog i Vrhovnog suda jer ne brane kriminal i očiglednu korupciju.
Vrijeme je da netko pokrene narod ka slobodi i državi koja će biti narodna.

2 000 000 biračkih glasova za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo.



Oznake: državna vlast, nekrštena djeca, povlastice, državni proračun, raspolaganje, F-16, nato, saveznici, provizija, vrijeme, 2 000 000 biračkih glasova

18

srijeda

svibanj

2016

Milivoj Lokas


Moj cijenjeni prijatelj (znalac i dobričina, poštenjak i gospodin starog kova) Milivoj Lokas objavio je na portalu Kamenjara pregled učinka nove vlade RH na gospodarska kretanja u prvom tromjesečju 2016. godine.

Članak RAST BDP-a, Milivoj Lokas Svibanj 18, 2016., Kamenjar, Analiza, Gospodarstvo
Članak je na razini dosega cijenjenog gospodina, ali je zbog pravovremenosti od posebnog značaja ... preporučam pročitati.


Uistinu je s razbojnicima bilo teško (glupi, nemarni, zlobni, nesposobni, pokvareni, ... ne znaš koja im je "vrlina" glavna), sada je prirodno očekivati bolje (što se i pokazuje) ... sdp je krao i da bi prikrio krađu desetaka milijardi kuna izvodio je sva moguća čudesa uništavanja (najlakše im je bilo uzeti gotove novce od zaduživanja ...)(ostale novce netko knjiži ... i teško ih je pokrasti) ...

SDP je izveo klasičnu zakonodavstvom i ostalim oblicima vlasti poduprtu pljačku više desetaka milijardi kuna proračunskih novaca. Proizvodnja krize (kriza je nesposobnost donositi odluke) na planu gospodarstva je zapravo prouzročena kako bi se uništila privreda u kojoj funkcioniraju knjigovodstva (koji bilježe i najmanju novčanu aktivnost). Takve novce ne možete otuđiti. Dok privreda funkcionira i puni proračun, nemate potrebe za državnim zaduživanjem. Najlakše je otuđivati novce pri zaduživanju (preko provizija). Ako je na 100 milijardi kuna zaduženja provizija 20%, izvučeno je 20 milijardu kuna.
Ako ste prouzročili pad gospodarstva možete se neometano zaduživati, a ostatak novaca interventno slati na kontrolirane račune (kao su i radili). Državne firme (HZZO sa preko 20 milijardi kuna i bez smislene kontrole raspolaganja novcima) su služile za (užurbano)(jer se sdp neće skoro vratiti na vlast) pranje velikog dijela proračunskih novaca ...
U krizi su svi kooperativni sa lopovima ...
HRT je raspustio dopisništva, srozao program (nakrivom programskom shemom, srbo-ruskim filmovima, ...) a trošak ostavio na prijašnjoj razini. Gdje je završavao ostatak novaca ...?

Hrvatska mora pobijediti (sile zla)!

Ovaj je blog napisan u čast velikom znalcu i domoljubu, živućoj legendi virtualnog i stvarnog (političko-gospodarskog) svijeta (svjetla i sjena) u kojim se snalazi i opstaje vertikalan (dosljedan svojoj istinskoj vrijednosti) ...



Oznake: Milivoj Lokas, gospodarska kretanja, tromjesečje, Kamenjar, članak Rast BDP-a, knjiženje, urota i pljačka proračunskih novaca, zaduživanje, provizija, interventni računi, ubrzano pranje proračunskih novaca, HRT

24

utorak

studeni

2015

Reforme (monetarno planetarnog sustava)



Hrvatska, u svijetlu apsolutizma i totalitarizma, s ustavnom ovlasti Sabora utjecanja na gospodarske odnose (nedemokratski) bez potrebne suglasnosti naroda stvara (otuđene) reformatorske snage (MOST, Lovrinović) koje nastoje ovladati tokom novca preusmjeravajući ga od jednog izvora ka drugom (uz proviziju).
Do sada je od osnutka RH bilo više valova istih političkih pokušaja (uglavnom profesora (ekonomskih znanosti)) stvaranja uvjeta lociranja izvora novca i korištenja zakonske regulative u skretanju tog novca prema ciljanom primatelju.
Umjesto stvarati opće zakonske uvjete ravnopravnosti, svi prijedlozi veleuvažene "znanstvene" ekonomske elite su identificirali izvore i zakonom traže okvir za upućivanje novaca na točno određene subjekte (tijeka novca).

Od 1969. godine se dodjeljuje Nobelova nagrada za ekonomiju, koju nitko nije dobio dva puta. Onaj tko je dobio zna koliko je puta bio glup, a koliko je puta bio pametan (samo jednom). Ovi što nisu nikad dobili Nobelovu nagradu za ekonomiju iako su stalno glupi, misle kako su stalno pametni.

Nobelovu nagradu za ekonomiju 2015. godine je dobio Angus Stewart Deaton.

"Angus Stewart Deaton, (Edinburgh, 19. listopada 1945.), je škotsko-američki ekonomist. Godine 2015.. dobio je Nobelovu nagradu za ekonomiju "za analizu potrošnje, siromaštva i blagostanja".[1][2]

Doktorirao je 1974. na Sveučilištu u Cambridgeu u Engleskoj. Profesor je enonomije i međunarodnih odnosa na Sveučilištu Princeton od 1983. godine."

https://hr.wikipedia.org/wiki/Angus_Deaton

Hrvatska mora ugasiti totalitarizam, apsolutizam. Hrvatska mora oduzeti pravo Saboru na donošenje odluka bez naroda. Hrvatska mora lustrirati sve nedemokratske stranke, udruge, pojedince.


Oznake: Hrvatska, Apsolutizam, totalitarizam, ravnopravnost, ciljani izvor, ciljani primatelj, provizija, Nobelova nagrada za ekonomiju, glupost, pamet, nobelovac Deaton, lustracija nedemokratskih snaga