29

ponedjeljak

lipanj

2020

Eto ga na!



Šest nula koje mijenjaju svijet


U Hrvatskoj haraju horde (zla).

Toliku vojsku, policiju i tajne službe opskrbiti potrebnim sredstvima (materijalnim) i dati sve u ruke nekog koga niti poznamo (ruku na srce, u Hrvatskoj nema osobe kojoj možete povjeriti toliku (zlokobnu) moć).

Zasipaju nas bezprizornim likovima. Taritaš, Beljak, Milanović, Josipović, Pusići, Jandroković, Plenković, Kajtazi, Pupovac, Radin, Bernardić, Maras, Matić, Mesić, Kosor, Glavašević, ...

Što je zajedničko svim tim osobama? Upravo to da su besadržajni; isprazni i nakrivljeni. Beznačajni.

Utapaju nas u moru takvih osoba.
Kad se Ante vrati, vratio se Ante i traži da se okrenemo budućnosti.
Referendum. Kuščević- Markić-rog.
Izbori. Škoro. Skoro.

Bez oružane pobune svitu koja se dokopala nepripadajuće moći nećemo razvlastiti.
Ne rade oni otvoreno (unazad 20 godina niste upamtili jedne rečenice koja bi ukazivala na političara koji vraća vjeru u državu dostojnu življenja. Samo budale koje kokodaču i ispiru mozak svojom truleži.) sve što rade.
Od nedopustivo niskih kriterija kadroviranja državne dužnosnika, do katastrofalno loših postupaka odgovornih osoba tog profila i razornog djelovanja na sve segmente društva.

Oni kradu izbore. Nikakav Škoro (iako ću ja dati svoj glas Škorinoj listi) neće pomaknuti takve zlotvore. Škoro je samo gromobran koji će s 15-20 % mandata legalizirati otimanje vlasti narodu (koji odbija biti išta drugo do narod).
Iako bi narod trebao biti politički odgovoran i koordiniranom akcijom svrgnuti zlotvore. To ovaj narod nije sposoban.
Zato će kasnije morati oružano vraćati vlast.

Oružje ima istovremeno moć glasnog govora i glasnije šutnje.

1 000 000 birača koji jamče svoj odabir.

Oznake: horde zla, vojska, policija, tajne službe besprizorni likovi, besadržajni, beznačajni, oružana pobuna, nepripadajuća moć, vjera u državu dostojnu življenja, krađa izbora, politički odgovoran narod, govor oružja

11

četvrtak

lipanj

2020

Hrvatska, majka svih izdajica



Hrvatska, moja napaćena Hrvatska, izmorena, umorena i umorna.

Intelektualno-stručno-moralno potkapacitirani kadrovi Hrvatsku lome (iako je na koljenima) i umjesto svekolikog oporavka (duhovnog i materijalnog, institucionalnog i obiteljskog), uskrsnuća i revitalizacije, Hrvatsku siromaše (pljačkaju na razini međudržavne pljačke, i pojedinačno za vlastiti interes).
Riječ je o pLenkoviću (i njegovoj malobrojnoj sviti).

Nakon svega (njegova potkapacitiranost je prouzročila mnoge neželjene događaje i "obrate" u politici, protivno interesu naroda) on se nada drugom mandatu. Valjda je bio neuspješan u slamanju Hrvata i Hrvatske, pa mu je potreban još jedan mandat.

Ne. Jedini način na koji pLenković može opstati u politici je krađa izbora. Nitko ne bi tako brutalno radio protiv interesa birača i čekao izbore na kojima narod bira.
Izborna krađa je isplanirana prije prvog dana pLenkovićeva mandata, zato je on slobodno kršio sve demokratske norme, nestručan lomio gospodarski oporavak (osim titoističkog koncepta oporavka samo onih privrednih aktivnosti koje kontrolira partija, gušeći slobodu tržišta).

Da. Hdz pod pLenkovićevim vodstvom statistički bilježi porast bdpa, ali ne kroz zdravi rast privrede, već temeljen na kineskim kreditima koje kanalizira kroz udbo-hdz-sdpovske firme (novčani tok prelazi samo preko poslušnih, i tek će ga uvećanog za kamate trebati zaraditi).

To je titoistička politika namicanja sredstava i plaćanja političke poslušnosti (doduše oskudnim naknadama), ali sredstva posuđena od budućih generacija, jer sadašnje ionako ne zanima ta politika, ali je za nikakve novce ipak toleriraju.
Koncept takve političke prakse je dokumentima UN-a nedozvoljen.
Taj pokvareni mehanizam nametanja nedemokratskim putem određene politike (uz raseljavanje) izaziva i smanjenje privredne aktivnosti (jer uhljebi i poslušnici ne povećavaju već smanjuju proizvodne mogućnosti).
Svrha nametanja neuspješnog političko-ekonomskog modela ima zadaću promicanja određenih nenarodnih politika i osiguranje protoka vremena kako bi određene političke aktivnosti postale trajne.
Prvenstveno se misli na mogućnost povratka Zemuna u sastav Hrvatske, pripajanja Bosne, ...
Hrvati protiv Hrvatske. Partizani protiv Boga. Komunisti protiv svih, pa i sebe samih.


pLenkovića treba likvidirati


Oznake: Hrvatska, intelektualno-stručno-moralno potkapacitirani, oporavak, koljena, krađa izbora, interes birača, izbori, demokratske norme, titoistička politika

10

petak

travanj

2020

Clint E: Bosonogi



Svjedoci smo što jugoslavenskog, što udbo-hrvatskog jednoumlja.
Partijska država kao spas od kraljevine Srba, posrbica i srbofila.

Kako je iza te katastrofe (i kada) krenulo nizbrdo?
Prije nego su nastale jugoslavenske tvorevine (monarhistička i partijsko-udbaška).
Uvijek nam se povijest osvećuje.
Ono što niste uradili na vrijeme i ispravno osvećuje vam se odmah i poslije. Nama je poslije postala prošlost, a budućnost katastrofalno poslije.

Izlaz iz feudalnog doba (ban Jelačić formalno ukida kmetstvo 1848.g., iako to nije kraj feudalizma), u kojem se nasljeđivao društveni status (plemstvo)(koje je bilo vladajuće) pokušalo se s partijskom državom (u kojoj se vladajući položaj stiče).
Feudalizam nije zamijenio kapitalizam i građansko društvo s mehanizmima zaštite.




Unutarnja rušilačka snaga

Zamijenila ga je kvazidemokracija u kojoj je nejasan put do vlasti i benefita koji se otvaraju s nejasnom vlašću (znamo, kradu izbore i zastrašuju birače, ništa nije nejasno).

Problem nejasnog puta do vlasti i (zbog takva puta) vremena trajanja vlasti, vlastodršci su pohlepni (pljačkaši), razorni i bezobzirni.

Mislite li da su oni koji potkradaju zdravstveni sustav 20 godina, a pLenkovićeva svita zadnje dvije godine (nisu sanirali nego su dugove produbljavali i rušili sposobnost zdravstvenog sustava oduprijeti se pošasti epidemije) naši spasitelji?

Njihovo vrijeme ne postoji, zato je vrijeme koje oni provedu na vlasti izuzetno opasno.
Oni će to vrijeme iskoristiti maksimalno.
Oni su unutarnja rušilačka snaga, jer jedino razaranjem (nisu sposobni stvarati) mogu profitirati.


Oznake: jugoslavensko jednoumlje, udbo-hrvatsko jednoumlje, partijska država, kraljevine Srba, posrbica i srbofila, osvećivanje povijesti, feudalizam, kapitalizam, građansko društvo, nasljeđivanje društvenog statusa, kvazidemokracija, krađa izbora, zastrašivanje birača

25

srijeda

svibanj

2016

Bez lustracije. Bez pardona.



SDP krade izbore, a proziva druge (HDZ) za krađe ...
Vrijeme je za oštriji odnos prema notornim idiotima, vrijeme je za referendumsko uređivanje vlasti i političkih odnosa. (Referendum pod nadzorom neutralnih međunarodnih institucija.) Vrijeme je za obračun sa sdpovcima (orjunašima, četnicima, komunjarama, izdajicama) za sva vremena.
Bez lustracije. Bez pardona.



Oznake: krađa izbora, oštriji odnos, referendumsko uređivanje, obračun, orjunaši, četnici, komunjare, izdajice, bez lustracije, bez pardona

16

ponedjeljak

studeni

2015

Je li ovo osveta HDZ-a ...?!


Republika Srpska Hrvatska


Vjerojatnost da su sdp dobili 742653 glasova, ili Josipović preko 1 milijun, na izborima graniči sa fantazijom.
Znam da je prozivanje izbornih rezultata naknadna pamet (onaj kome je stalo do izbora morao je poduzeti sve potrebne radnje (osiguranja izbora)).

Ali, nakon srpske vlade koja je sakatila branitelje, uništavala sve Hrvatsko i bezdušno sudjeluje u širenju terorizma u EU (nepoštivanjem protokola o migrantima). Nakon premijera narkomana (koji se ustaje nadrogiran poslije 10 sati). Poslije svesrdnog rasipanja novaca koje uplaćujemo u EU fondove, a zablokirali su projekte kojim bi te novce povratili. Taj postupak plaćanja i dobivanja novaca nazad bitno je poremetio investicijske cikluse.
Preko 740 000 glasova takvoj stranci (partiji)?

Onaj tko krade izbore previše zahtijeva od birača. Neki od njih su dostatno školovani i mogu matematički dokazati da su izbori pokradeni.
A tko krade izbore, krade i novac. Tko krade novac laže. Tko laže ubija. A tko sve to radi preziva se Milanović!

Pretpostavimo da se birači i stranke slažu s rezultatima izbora. Tko će državu sa dugom većim od BDP-a potaknuti na gospodarsku aktivnost dostatnu za podupiranje državnog proračuna i vraćanje dugova? Vlada Republike Srpske Hrvatske?

Zašto onda kreten (titoist, proruski agent) krade izbore ...?
Hrvatska je punopravna članica NATO saveza i EU.

Je li ovo osveta HDZ-a HSP-ovcima, HSLS-ovcima, umirovljenicima, riječanima, međimurcima, sisčanima, zagrepčanima, splićanima, istranima, slavoncima ... jer su (ambivalentno, podvojeno) HDZ smatrali nenarodnom strankom. Sada nitko (unatoč tome što je HDZ u oporbi) ne ostvaruje svoje ciljeve. Začudo, HDZ ih ne uništava a njih nema nigdje.
Da, bez svehrvatskog pokreta cjelokupna Hrvatska propada. Četiri milijuna Hrvata ne mogu istovremeno sastaviti nogometnu i rukometnu reprezentaciju ... jedna mora izgubiti.
Teorija (upravljanja) upućuje na zablude, koje nas koštaju slobode.



Oznake: broj glasova, osiguranje izbora, nenarodna vlast, rasipništvo, rasprodaja, bdp, Vračanje dugova, Vlada Republike Srpske Hrvatske, kreten, krađa izbora, nato, EU fondovi, nenarodna stranka, Osveta, svehrvatski pokret, zablude