05

nedjelja

prosinac

2021

Kratki Troblogipo





Budite se odgovorni - mislite na njih

Poslodavci su se (nekad) zauzimali za radnike, njihove obitelji kao izvor nove radne snage, napretka i porasta BDP-a.
Komunističke zemlje su uspostavile komitete koji su upravljali proizvodnjom i razvojem, zapadne zemlje su razvile privatno poduzetništvo.
Prvi su proganjali nekomuniste, drugi komuniste (bez obzira na utjecaj na BDP).
Robotizacijom povećanje stanovništva gubi smisao. Niti jedna strana nije zainteresirana za populaciju bilo kojeg usmjerenja.

Jedino je moć (politička - zapravo represivna) moneta budućnosti.
U tim okvirima politička i društvena moć mora biti strože kontrolirana, a osobe na takvim funkcijama brže rotirane.
Mandati na četiri godine su predugi, spodobe to pretvore u vječnost.
Sadašnje vlade su opomena za budućnost.







Referendum je uvijek dobrodošao

Referendum je uvijek dobro došao.






Rimac

Rimac je opasnost. Sposobni smetaju, jer su milijuni i milijarde stanovnika ove Zemlje nesposobni preživljavati. Treba sposobnim oduzeti mogućnosti i hraniti milijarde sirotinje (dok se ne dokopate vlasti). Kad se dokopate vlasti onda su i Rimac i milijarde sirotinje nesposobni.
A Rimac će i tada biti opasnost.








1/2






Oznake: budite se odgovorni, poslodavci, radnici, bdp, komunisti, zapad, mo, rotacija vlasti, Referendum, Rimac, sposobnost, opasnost

06

srijeda

svibanj

2020

Kome je pomogla korona-kriza?



Korona-kriza nije pomogla nikome, ali je sučelila određene političke i ostale snage.

Otvorio se prostor za raščlambu i otvoreno (ili prikriveno) istupanje.


Veliki meštri obmane (hdz, udbo-komunistički kadrovi), korona-krizu su podjednako nastojali iskoristit (samo obmanama).
U Hrvatskom ratu za neovisnost su sudjelovali u velikosrpskoj agresiji kojoj je cilj bio raspad jUgoslavije i ostvarenja cilja uspostave Velike Srbije (što je značilo i uspostavu samostalne Hrvatske).
Za razumijevanje stvarne uloge takozvanih očeva domovine je veličina i oblik novostvorene Hrvatske.
Republika Hrvatska, koja je tim ratom nastala, malo je veća (u granicama nastalim mirom u Srijemskim Karlovcima 1699. koje su radije zvali avnojevskim granicama). Razliku su prepustili/prepuštaju nepovijesnim narodima koji nikad nisu imali državnost na tim teritorijima.
A oblik vladavine nije demokratska u republici, već partijska (ili osobna) diktatura, s kmetsko-robovskom privredom (većina privrede je u partijskim rukama i pod partijskom upravom).
(Tuđmanovi kadrovi, tadašnji ministar Boljkovac, i predsjednik Vlade pa šef Ureda za zaštitu ustavnoga poretka Josip Manolić su do smjene dostavljali srbima podatke. Tek smjenom koju je tražila vojna obavještajna služba, prestala su vojna napredovanja srbo-četničkih agresora. Obojica su bili vrlo povjerljivi tuđmanovi kadrovi.)
Slom Krajina (koji se odvio unatoč UN-ovim mirovnim snagama koje obično zamrznu stanje) je povijesni presedan, kojem se jugo-udbašija nije nadala.

Progoni branitelja, haške optužnice, sustavno zatiranje hrvatskih a veličanje jugoslavenske vojske (četnika, partizana), iskrivljavanje povijesnih činjenica je posljedica pritajene (jugoslavenske) uloge udbo-kosovskog krila koje je preuzelo vođenje Hrvatskom u sudbonosnim trenucima sloma jugoslavije i komunizma.


Podjednak postupak (udbo-kosovsko-četničko-komunistički model) odnosa prema svemu hrvatskom producira (tutle) pLenković. U ime prijema Srbije u EU, napada HOS i ZDS, abolirajući velikosrpsku agresiju. Pa Srbi su sve branitelje nazivali ustašama, zašto im sada smeta da svi budemo Za dom spremni (DOM je bio glasilo Hrvatske seljačke stranke (označavao je domovinu za koju smo spremni), Za dom spremni geslo Hrvatskog domobrana (i Hrvatske seljačke stranke), Bog i Hrvati geslo HSS-a (ali ga je smislio Ante Starčević), ...).

Korona-kriza je vođena na istim premisama, protiv Hrvata (sustavno uništavanje zdravstva, pa tako i javnog zdravstva), poslušno provođenje naputaka prosrpsko-kineskog marksističko-zločinačkog terorističkog WHO, čije su smjernice u svim zemljama koje su ih provodile polučile iste rezultate. Podjednake rezultate su postigli BiH, CiG, Makedonija, ... Ako je hrvatski stožer mudar (lijepogli hrvatsko-titoističkog izraza), a bOsanci glupi, zašto su nam rezultati podjednaki? (Jer su mudraci glupi.)
Hrvatska je privreda mala, preko 30% BDP-a je od turizma (a bar još 20% od tog novca koji oni koji ga zarade u turizmu troše za proširenje poslovanja ili osobnu potrošnju). Ostalih 30% su državna poduzeća (prosvjeta, zdravstvo, ...). Da smo ostavili privredu bez izolacije, tko bi nam dolazio (kad su drugdje mjere ograničenog kretanja)?
Uspjeh stožera i pLenkovićeve vlade je mit koji bez skretanja na ideološke razračune (titova metodologija - staljinovi sljedbenici - vražiji đaci) je neodrživ.

Minimalno uložiti, prethodno potkopati bilo koju mogućnost učinkovite mjere, maksimalno profitirati proglašavanjem uspješnosti ostvarenja nemoguće misije ... I spomenuti zabrane prava na samobranu, na vlastita obilježja i izričaj.

Taj problem potkopavanja svake hrvatske osobenosti (samosvojnosti) je (više)stoljetna politika nametanja i trpljenja antihrvatskih institucionalnih kadrova.

pLenković (politička lešina) je doveden (zašarafljen) kako bi svojom (pretjeranom, ha!) uglađenošću osigurao nova zaduženja (i dosadašnja nas ubiše). Kako bi ostvario zaduženja, a narod bi ih morao vraćati, mora narod utjerati u krivicu (ustaštvo, genocidnost) kako taj narod ne bi imao pravo ostvariti narodnu vladavinu, i nacionalizacijama odbiti plaćanja potajice zaduženih novih kredita. Vrlo uspješan način nametanja osobne diktature.
miLanović je ostvario mandat na 5 godina (koji mu je osigurao upravo ovakav hdz o kojem pišem), nenadano-neiznenadnim aboliranjem velikosrpske agresije napadima na HOS prebacuje pred izbore lopticu na ideološke teme, na kojim pLenkovićeve gazde dobivaju.
U protivnom bi se predizborni napor uložio u objašnjavanje ekonomskih rezultata (idiota) pLenkovića: kupiti ćemo INA-u, kupiti ćemo borbene zrakoplove, s kUjundžićem je potkradao zdravstveni sustav i dočekao korona-krizu potpuno nespreman, ...).

I izgubio bi izbore jer nas je materijalno uništio: ne može prevariti EU (potkradaju nas i pokrast će nas do potpunog siromaštva, kako su to uradili Italij, Španjolskoj, Portugalu, ...), ne može prevariti Kineze, ne može prevariti Ruse, ... nikome ne može prodati oružje niti dobiti nepovratne kredite (sve je to tito radio, i plaćao samoupravni nerad). Ovaj to bleso ne može, nema razloga da ga dalje trpimo.

Bog i Hrvati, Za Dom spremni (sve je skuhao HSS, jer su oni koristili pravaški a zauzvrat ponudili "svoj" Za Dom spremni pravašima)

DOM (Domovina), kasnije glasilo HSS-a, prvi put izdano 15. prosinca 1899.
Tijekom Drugoga svjetskog rata izlazio je u partizanima na Petrovoj gori pod naslovom Slobodni Dom. Zanimljivo je da se taj list ugasio tek 1963. godine.



Nije k bEljak seljak, ... odavno je to način na koji se koriste protiv Hrvata.
U ono su doba provodili promjenu obrazaca i osobnosti Hrvata, kao i danas. Sve Hrvatsko na isti manipulativni način pretapaju u blato.






Svaka kriza, pa i ova s koronom, možda pomogne Hrvatima (krvavo) skinuti okove ropstva i postići vlastitu slobodu. Ali im to neće uraditi korona virus, već samo oni sami.



Oznake: korona kriza, veličanje jugoslavenske vojske, mit o uspjehu vlade, bdp, turizam, potkopavanje hrvatske samosvojnosti, velikosrpska agresija, zašarafljen, ideološka i ekonomska rasčlamba

24

ponedjeljak

rujan

2018

Glup ko *



Premijer (izvan dosega) jedne (Nezavisne)(Lijepe)(Naše) uvjeren kako je "lep (ko slika)", glup je k`o *.

Poziva strane ulagače u tu (jednu) državu jer je radna snaga (koja je iselila)( cijena rada je porasla (zakon ponude i potražnje)) jeftina.
Strani ulagači ulažu u automatizirana i robotizirana postrojenja, jer jedino tako mogu biti produktivni i konkurentni. Za takva ulaganja im je potrebna blizina tržišta, energetski izvori, sirovina, ...

Visoko razvijena društva imaju udio uslužnih djelatnosti preko 60%, a radna snaga im je potrebna uglavnom u tom sektoru. (Zbog toga mlado i radno sposobno hrvatsko stanovništvo iseljava ...)
Primjerice, Njemačka čiji je BDP preko 3000 milijardi eura, ima sastav radne snage (43.66 milijuna) prema zanimanju raspoređen u poljoprivredi (2.8%), industriji (33.4%), uslugama (63.8%). (Gospodarstvo Njemačke)

A ja? Ja sam nezaposlen i nisam jeftina radna snaga jer neću raditi umjesto robota. Rusi i Kinezi mi neće biti poslodavci, pLenković nema pravo nikoga pozivati na ulaganja jer sam nezaposlen. Ja sam besposličar (politikant, revolucionar i anarhist).
Tito (rAčan, sAvka, sAvka, rAčan, mEsić, kOsosr, jOsipović, milAanović, pLenković, pokojni rAčan, pokojni tiTo) me neće zapošljavati.
Ja sam protiv rada nedjeljom i ponedjeljkom.
Ja sam protiv titoista i rusko-kineske državne diktature. Ja sam protiv jugoslavena.

Ja sam zagovornik radišne, nezavisne (proameričke) države slobodnih ljudi.
Država, to sam ja .



Oznake: &, premijer, strani ulagači, jeftina radna snaga, zakon ponude i potražnje, razvijena društva, bdp, sastav radne snage, usluge, roboti, diktatura, nezavisna

24

nedjelja

rujan

2017

Gdje je taj porast BDP-a?





Vlada RH (koju vodi A. Plenković) je ustrajavala na tvrdnjama o porastu BDP-a u iznosu peko 2%, što smatra dobrim pokazateljem i svojom zaslugom (??).

Tvrdnja se potkrepljivala porastom trgovine na malo (što bi trebalo značiti porast osobne potrošnje (C)). O značajnim investicijama (I) je bilo riječi samo uz potporu EU fondova. Državna potrošnja (G) je na razini prijašnjih godina (??). Razlika izvoza i uvoza (X) je očigledno ukazuje na smanjena uvoza (manje automobila, manje bijele tehnike, ...).
Raščlambom prvog postupka ne bi uočili faktor porasta BDP-a. (Jer je osobna potrošnja zbirno korištena i tek bi njenom raščlambom možda uočili uzrok povećanja BDP-a.)
Primjenom drugog postupka bi kroz najamnine (w), rente (R) i profit (Pf) mogli uočiti uzroke porasta BDP-a.

Pretpostavimo kako su tvrdnje o porastu BDP-a koje je predočila Vlada u predočenom obliku točne (porast industrijske proizvodnje, izvoza, trgovine na malo, ...).

Time bi ostala nerazjašnjena stavka državne potrošnje (proračunski povrat dospjelih kreditnih obaveza, koje je trenutna Vlada RH (A. Plenkovića) riješila zaduženjem koje nije smatrala povećanjem javnog duga (jer je zaduženo proslijedila otplaćujući prijašnja zaduženja). Time je dužništvo produžila za jednu kalendarsku godinu. I time Hrvatskoj priskrbila dodatno zaduženje na ime godišnje kamate u iznosu od najmanje jedne milijarde eura, što je oko 2,5% BDP-a RH).
Time je Vlada A. Plenkovića anulirala (mogući) porast BDP-a, čuvajući državnu potrošnju (G) na razini koja je neodrživa.

Ili, da je Vlada A. Plenkovića iz proračunskih sredstava podmirila prispjele rate dugovanja, ne bi financirala druge korisnike proračunskih sredstava, pa bi smanjenje državne potrošnje (G) umanjilo BDP u iznosu od oko 2,5% (što znači kako porasta BDP-a nije bilo).
Ujedno je razvidno kako Vlada RH nema nikakvih pozitivnih zasluga na porast BDP-a, već je neodgovornim ponašanjem prouzročila njegov stvarni pad.

Vlast koja laže za novce nije moja vlast, jer ne mogu dozvoliti da takvi upravljaju policijom, vojskom, sudstvom (represivnim aparatom koji je sposoban koristiti raspoloživa sredstva u svrhu održavanja titoističke ili bilo kakve druge diktature (totalitarizma)).

Razlozi zbog kojih A. Plenković mora otići.


Oznake: bdp, vlada rh, uzroci, produžavanje kredita, uloge, karakter Vlade, diktatura

12

ponedjeljak

lipanj

2017

HDZ je titoistička partija



HDz je tipična titoistička partija koja 115 milijardi kuna državnog proračuna raspoređuje na podobne (poslušne)(ponajčešće besciljno zbog potpunog nerazumijevanja politike i političkih zahtjeva).
115 milijardi kuna je oko 15,3 milijardi eura. 15,3 milijardi eura je oko 35,6 % BDPa.
Uračunamo li monopol na zakonodavstvo (uglavnom kao servis vladajućih struktura), titoistički se model zlouporabe državne vlasti bitno rasprostire na znatni dio BDPa (ekonomska kontrola politike - koja je društvena nadogradnja, u Hrvatskoj nakaradno izvedena).

Sve ono (o boljitku i državi Hrvata kao temelju opstojnosti) čime se prvotni HDZ krasio, pretvorilo se u antipod.



Procesi nacionalnog, državnog (suverenističkog) sazrijevanja bespovratno je zaustavljen, okaljan budaletinama koji marširaju kroz posttuđmanovski HDZ kao skijaši na kakvom austrijskom skijalištu ...
Još jednom se pokazalo kako služinčad (u HDZu)(Valentić, Gregurić, Manolić, Mesić, Šeks, Granić, ...) ne može preuzeti ulogu vođe i kreatora.

Politikanstvo i neostvarena država (boljeg) upućuje na titoistički model (mi ili oni) državne represije nad većinom. Krah HDZa je kraj te jedne (titoističke) epohe produciranja društvenih sukoba kao sredstva osobnog bogaćenja.
(To je još jedan od razloga zašto treba promjeniti ime Trgu u Zagrebu posvećenom prokletom (kvazi)maršalu).

Oznake: titoizam, partija HDz, državni proračun, bdp, boljitak, temelj opstojnosti, antipod, nacionalno sazrijevanje, služinčad, Vođa, politikanstvo, trg, krah HDZa, društveni sukobi, kvazimaršal

04

ponedjeljak

siječanj

2016

Socijaldemokracija i socijalna država nisu isto



Socijalizam (za koji se zauzima socijaldemokracija) nije isto što i socijalna država


Izbori su prošli (nove ne/očekujemo ...).
SDP s kukurikavcima je prošlost.


Pobjeda nad nakupinom (omraženih) samodržaca ima manjkavost.
Socijaldemokratska partija (sdp) nije prokazana/označena kao partija koja se zalaže za socijalizam. Ustrajavali su na zakonskom izjednačavanju (poreznim i ostalim zakonima) građanstva (bez obzira na količinu rada i sposobnosti iskazane u radu).
Iako ih pamte po omalovažavanju branitelja, vukovarske i bleiburške žrtve, omalovažavanju obitelji, omalovažavanju volje naroda, omalovažavanju države, omalovažavanju Ustava ...glavna karakteristika im je omalovažavanje Ustava RH. Nametanje socijalizma.

Nametanje socijalizma je urušilo državni proračun, stabilnost monete, stabilnost gospodarstva, nacionalnu državu i potaklo sveopću krizu.
Iako (javno) sdp ne ističe ideju socijalizma kao glavnu programsku točku, provođenje socijalizma im je osnovica postojanja. Nametanje srba u vladu (na ministarska mjesta), nametanje ćirilice (u Vukovaru) imalo je zadaću skrenuti oštricu kritike sa socijalističkog koncepta na međunacionalni.

Socijalizam je majka svih diverzija (izokrenuti društveni poredak koji izaziva urušavanje cjelokupnog društva, preko gospodarskog sektora (iz kojeg proizlazi i u gospodarstvo se vraća svekolikost društvenog određenja) koji podupire opstojnost društva). Socijalizam je antihrvatski sveopći koncept.

Iseljavanje stotinu tisuća Hrvata, posljedica je povratka socijalizma, demografski pad nužno (iako izazvan padom BDP-a uzrokovanog povratkom socijalizma) izaziva (daljnji) pad BDP-a.
Za rast BDP-a neophodan je demografski rast. (I jamčenje osobnog vlasništva. Nitko ne radi za siromašne ... zato i jesu siromašni (zbog toga što niti oni ne rade za svoje dobro). S porastom društvenog bogatstva, rastu prihodi od poreza, i sposobnost države biti socijalna. )

Tko će kazniti (samozvanu) vlast koja je (unatoč otklonu od socijalizma i jugoslavije) nastojala povratiti socijalizam i jugoslaviju (region)?
Izbori i postizborna koaliranja protiču/protekla su u ispuštanju imenovanja krivaca za stanje i određivanja kazne za počinjena nedjela (prema narodu; neispunjavanje obaveza propisanih poveljom UN-a ...). Ako domaće zakonodavstvo i institucije nemaju volje kazniti zločince, pozivam se na povelju UN-a i prava koja su mi pripadala, a protekla ih je vlast brutalno kršila.

SDP/kukuriku su zločinci.
Zabluda naroda (dijela glasača) kako bi takva vlast bila više socijalna (HDZ je u svim svojim vladama podijelio preko 2500 milijardi kuna socijalne pomoći) je zabluda koja opstaje jer se u obraćanjima prema sdp-u svi odnose kao prema prosrpskoj partiji. SDP je partija koja primarno zagovara socijalizam (kao sredstvo uništavanja Hrvata). Osnovni politički program te partije je povratak socijalizma (ne nužno i socijalnosti, ... sve su socijalističke države stvarale siromaštvo svojim odnosom prema vlasništvu, time manje skupljali poreza i nužno manje izdvajali (uz ogromne izdatke za represivni aparat) na socijalnost).
Desne stranke (ili stranke desnog centra su socijalnije od socijaldemokrata kojima je cilj parlamentarnim putem uspostaviti socijalizam).
U tom svjetlu, glasačko tijelo Gorskog Kotara, Istre, Međimurja, Prigorja (kao izrazito nacionalno čistog stanovništva, s posebnim odnosom prema vlasništvu i radu) koje po rezultatima DIP-a glasa za SDP, ne brine dovoljno o svojoj i imovini ostalih Hrvata ...
Oni koji se drže radišnim i štedljivim, glasaju za socijalizam. Omogućiti ćemo im ga (na ubrzanom tečaju).


Oznake: izbori, socijaldemokracija, socijalizam, opstojnost društva, iseljavanje, demografski porast, bdp, osobno vlasništvo, socijalna država, povelja UN-a, glasači

19

subota

prosinac

2015

Tko će vam raditi?

Ja sam ja ... (premijer, ministar i doglavnik).

Sastavi li se tripartitna vlada (u vrijeme pozamašnog duga (preko 100% BDP-a, a BDP pada (raste naniže))), tko će im raditi ...?

premijer iz žIVOG zIDA ...


Masai negroid iz Kenije

Oznake: ja, premijer, ministar, doglavnik, negroid, tripartitna vlada, dug, bdp, živo pizdaš

16

ponedjeljak

studeni

2015

Je li ovo osveta HDZ-a ...?!


Republika Srpska Hrvatska


Vjerojatnost da su sdp dobili 742653 glasova, ili Josipović preko 1 milijun, na izborima graniči sa fantazijom.
Znam da je prozivanje izbornih rezultata naknadna pamet (onaj kome je stalo do izbora morao je poduzeti sve potrebne radnje (osiguranja izbora)).

Ali, nakon srpske vlade koja je sakatila branitelje, uništavala sve Hrvatsko i bezdušno sudjeluje u širenju terorizma u EU (nepoštivanjem protokola o migrantima). Nakon premijera narkomana (koji se ustaje nadrogiran poslije 10 sati). Poslije svesrdnog rasipanja novaca koje uplaćujemo u EU fondove, a zablokirali su projekte kojim bi te novce povratili. Taj postupak plaćanja i dobivanja novaca nazad bitno je poremetio investicijske cikluse.
Preko 740 000 glasova takvoj stranci (partiji)?

Onaj tko krade izbore previše zahtijeva od birača. Neki od njih su dostatno školovani i mogu matematički dokazati da su izbori pokradeni.
A tko krade izbore, krade i novac. Tko krade novac laže. Tko laže ubija. A tko sve to radi preziva se Milanović!

Pretpostavimo da se birači i stranke slažu s rezultatima izbora. Tko će državu sa dugom većim od BDP-a potaknuti na gospodarsku aktivnost dostatnu za podupiranje državnog proračuna i vraćanje dugova? Vlada Republike Srpske Hrvatske?

Zašto onda kreten (titoist, proruski agent) krade izbore ...?
Hrvatska je punopravna članica NATO saveza i EU.

Je li ovo osveta HDZ-a HSP-ovcima, HSLS-ovcima, umirovljenicima, riječanima, međimurcima, sisčanima, zagrepčanima, splićanima, istranima, slavoncima ... jer su (ambivalentno, podvojeno) HDZ smatrali nenarodnom strankom. Sada nitko (unatoč tome što je HDZ u oporbi) ne ostvaruje svoje ciljeve. Začudo, HDZ ih ne uništava a njih nema nigdje.
Da, bez svehrvatskog pokreta cjelokupna Hrvatska propada. Četiri milijuna Hrvata ne mogu istovremeno sastaviti nogometnu i rukometnu reprezentaciju ... jedna mora izgubiti.
Teorija (upravljanja) upućuje na zablude, koje nas koštaju slobode.



Oznake: broj glasova, osiguranje izbora, nenarodna vlast, rasipništvo, rasprodaja, bdp, Vračanje dugova, Vlada Republike Srpske Hrvatske, kreten, krađa izbora, nato, EU fondovi, nenarodna stranka, Osveta, svehrvatski pokret, zablude

05

četvrtak

studeni

2015

Zašto nam nije potrebna socijaldemokracija!?



I ja sam Elvis!

Zašto Domoljubna koalicija mora osvojiti 2/3 saborskih mandata ...


Hrvatska je padom Berlinskog zida (i nametnutim ratom) iskoračila iz socijalizma.
Denacionalizacijom (i povratom konfisciranog), isplatom štednih uloga socijalističkih banaka, preuzimanjem socijalističkih umirovljenika, saniranjem ratnih šteta (bez naplate od agresora) u tranziciji postiže (prihvatljivo) zaduženje ispod 56% BDP-a.
Struktura duga je kao najveće dužnike označavala građane, pa firme, a državu kao najmanjeg dužnika.

Dolaskom kukurikavaca (samozvanih socijaldemokrata) struktura duga se promijenila. Najveći dužnik je država.

Dolaskom kukurikavaca (SDP, IDS, HNS, HSU; treba ih imenovati) nastala je eksplozija duga, nastala je eksplozija javnog duga.
(O smanjenju BDP-a (što je rezultat smanjene privredne aktivnosti), (nepravičnoj) raspodjeli državnih (i privrednih) sredstava (pljački), demografskim i političko-vojnim posljedicama ... drugom prigodom (ili nikada, ako Bog da i 8. zaokružimo domoljubne)). Naglasak je na eksploziji duga.

Prebacivanje dužništva s građana na državu (a poduzetništvo je trebalo biti najveći dužnik, i time pokretati gospodarski razvoj), izazvalo je jagmu za državnim (nekontroliranim) novcima (podobnost) i (prividno) povećalo broj sdp-ovih glasača (podobnika koji se uzdaju državnim novcima).
Kako je broj dobitnika pri takvoj politici minoran, a sredstva pozamašna, očigledno je partija "isisala" ogromna novčana sredstva (desetke milijardi kuna) za buduće (subverzivno) djelovanje na hrvatskoj političkoj (i ostaloj) sceni.
Nakon pada sdp-a i socijaldemokracije (nakon pada socijalizma) očekuje nas još jedna (?) borba protiv povrataka socijaldemokracije.
Jesmo li (unatoč politici pomirbe) mogli Ustavom zabraniti socijaldemokraciju (bila ona istinska ili paravan za prorusku politiku raseljavanja i uništavanja malih naroda)?
U ovom osvrtu se nije razrađivala proruska odrednica (nakaradne) socijaldemokracije sdp-a. Naglasak je samo na odnosu prema dužništvu u demokraciji i socijaldemokraciji. Hrvatska je i socijalna država, ali ne produciranjem sirotinje.
Stvaranje sirotinje, zbog koje je potrebna socijaldemokracija je fašizam (ruskih krvoloka).

Socijaldemokracija je hrvatskoj nepotrebna (jer se protivi borbi protiv siromaštva; neodgovornošću i neiskorištavanjem razvojnog potencijala).

Glasujte za Domoljubnu koaliciju!


Tko sada zabrlja, neće se oprati do kraja života




Oznake: Berlinski zid, pad socijalizma, bdp, dužništvo, kukurikavci, siromaštvo, nesposobnost, nerad