05

nedjelja

prosinac

2021

Kratki Troblogipo





Budite se odgovorni - mislite na njih

Poslodavci su se (nekad) zauzimali za radnike, njihove obitelji kao izvor nove radne snage, napretka i porasta BDP-a.
Komunističke zemlje su uspostavile komitete koji su upravljali proizvodnjom i razvojem, zapadne zemlje su razvile privatno poduzetništvo.
Prvi su proganjali nekomuniste, drugi komuniste (bez obzira na utjecaj na BDP).
Robotizacijom povećanje stanovništva gubi smisao. Niti jedna strana nije zainteresirana za populaciju bilo kojeg usmjerenja.

Jedino je moć (politička - zapravo represivna) moneta budućnosti.
U tim okvirima politička i društvena moć mora biti strože kontrolirana, a osobe na takvim funkcijama brže rotirane.
Mandati na četiri godine su predugi, spodobe to pretvore u vječnost.
Sadašnje vlade su opomena za budućnost.







Referendum je uvijek dobrodošao

Referendum je uvijek dobro došao.






Rimac

Rimac je opasnost. Sposobni smetaju, jer su milijuni i milijarde stanovnika ove Zemlje nesposobni preživljavati. Treba sposobnim oduzeti mogućnosti i hraniti milijarde sirotinje (dok se ne dokopate vlasti). Kad se dokopate vlasti onda su i Rimac i milijarde sirotinje nesposobni.
A Rimac će i tada biti opasnost.








1/2






Oznake: budite se odgovorni, poslodavci, radnici, bdp, komunisti, zapad, mo, rotacija vlasti, Referendum, Rimac, sposobnost, opasnost

14

nedjelja

studeni

2021

Imaju li doktori pravo sudjelovati u nametanju cjepiva?




Ne, nemaju.


Nemaju prava u nametanju bilo kojeg postupka ili liječničkog zahvata.

U (socijalorjunističkoj) (nacionalsocijalističkoj) tvorevini srba, Hrvata i ostalih (gdje ostali nisu bitni) obaveza izdvajnja za zdravstveni sustav se odnosi samo na Hrvate. (Odnosi se samo na zaposlene, a kako je skoro 1/2 zaposlenih u državnim (nacionalsocijalističkim) službama i firmama na principu kolhoz-sovhoz (socijalistička udruga seljaka - državna udruga poljoprivrednika) ali u glasačkoj i cinkerskoj aktivnosti, samo maleni broj radnika snosi cjelokupni trošak nacionalsocijalističkog zdravstvenog sustava - razvidno da zdravstveno opterećenje nema veze s nacionalnom pripadnošću, a opet samo Hrvati plaćaju zdravstveni sustav ...)(Očigledni su i "uspjesi" zdravstva u takvim okolnostima, j* lud zbunjenog.)

E, u takvoj tvorevini liječnici nemaju pravo sudjelovati u prisilnom cijepljenju, niti smiju medijski zagovarati cjepljenje.
Novci koje oni troše nisu iz dobrotvornih izvora, nego su uplate za usluge koje su doktori dužni obavljati.
To što su te uplate prisilne ne daje za pravo liječnicima pravo u daljnjem (prisiljavanju) omalovažavanju i pokoravanju populacije koja snosi materijalni teret tog sustava.

Zdravstveno osigurane osobe (osigurane kod HZZO-a) su izloženi višestrukoj torturi, od prisilnog plaćanja do prisilinih medicinskih zahvata. Najpoznatiji je onaj "Naručeni ste 17. 10. 2031.)

Kako su liječnici (ne svi) dio represivnog aparata, a država sa sva tri stupa vlasti izvor potpune represije - obračun s državom (kakva je - nacionalsocijalistička) riješit će i probleme u zdravstvu.

Napomena:

nacionalsocijalizam je politička ideja koja zagovara uvođenje socijalizma parlamentarnim putem (za razliku od marksizma koji je zagovarao svjetsku proletersku revoluciju, što znači da SSSR nije bio država za sebe već začetnica svjetske revolucije) , a nakon osvajanja vlasti ujedinjenje s drugim socijalističkim državama; globalna država i novi svjetski poredak u kvazidemokracijama je moguće ostvariti samo putem nacionalsocijalizma - što se upravo i provodi. (Najozlogašenija pojava nacionalsocijalizma do sada je ona u Njemačkoj.) Treba uočiti u današnjem nacionalsocijalizmu revolucionarne elemente proleterske (kavijar-revolucionari: Macron, Merkel, Putin, Xi Jinping, ...) revolucije ... pomor stanovništva i nasilna izmjena društvenih odnosa.






Oznake: Uliječnici, cijepljenje, prisila, nacionalsocijalistička tvorba, zdravstveni sustav, radnici, trošak, prisilneuplate, prisilni medicinski zahvati, tri stupa vlasti, proleterska revolucijanesi oznake

17

subota

prosinac

2016

Hrvatski bog blata



Kroz sve društvene etape razvoja čovječanstva vrijedio je zakon ponude i potražnje.

Dolaskom Tita (i komunjarsko-orjunaške svojte), konfiskacijama i nacionalizacijama (iako je i Kraljevina SHS/Jugoslavija pomakla ekonomske zakonitosti na nepodnošljivu lakoću pljačkanja i uništavanja) stvorena je kasta parazita (koji vegetiraju političkim vratolomijama negiranja normalnog ekonomskog sustava).
Država je društvena nadogradnja. Stvaranje (rad) dobara je osnova (baza).

Hrvatska je propala/propadala kroz vremenska razdoblja kad je rad zanemaren (što zbog ratova (osmanlija na granicama), što zbog prisajedinjenja, ujedinjenja, komunizma, konfiskacija, nacionalizacija, bratstva i jedinstva, ...).

Zašto Hrvatska nakon osamostaljenja (u krnjim granicama) ne cijeni rad (osnovu postojanja, pa i društvene nadogradnje)?
Zašto Hrvatska ne cijeni branitelje u blatu (svakodnevnog rada)? Zašto (uzaludno i štetno) lamentira o boljitku (kojeg ne primjećujemo na oranicama (sada livadama i šikarama), pašnjacima, gradilištima, tvorničkim dvorištima, željeznicama, ...).
Što će mi država koja se nada kako ću skapavati i oboljevati u blatnom kanalu stvarajući sredstva kojim će odabrani besplatno liječiti one koje hoće, besplatno školovati podjednako odabrane ... ili (svejedno) bilo koga.

Titova lakoća stvaranja sociološke zbrke izvlaštenjem i obespravljivanjem stvorila je nepodnošljivu količinu blata (u kojem se nitko ne želi valjati). Bando, svi koji troše moraju prije zaraditi više nego imaju namjeru potrošiti.
Država nije nužna (a oni koji je žele imati moraju biti znatno pravedniji i organiziraniji od titovih pionira (koji se vlasti ne mogu odreći)).
Moja država ne priznaje srpsko kraljevstvo, ne priznaje jugoslavenstvo, ne priznaje komunizam, ne priznaje vladavine titoista, ne priznaje vlast plenkovića. Ja sam Kralj (kraljeva) kraljevstva u kojem radnik u blatu vrijedi više od bogova prava. Bog blata, hrvatskog blata. Hrvatski bog blata (koji ima želju nadograditi državu kojom će biti ponosan.

Borba za državu nije prestala završetkom Domovinskog rata. Borba protiv orjunaša, jugoslavena, parazita, titoista, izdajica borba je za državu blagostanja. Borba za onog tko stvara i radi. Država pripada njemu.





sv. Mihael


Oznake: društvene etape, zakon ponude i potražnje, konfiskacije, nacionalizacije, rad, osnova, društvena nadogradnja, radnici, blato, kraljevstvo, domovinski rat, država blagostanja

13

utorak

listopad

2015

Osuđeni na socijalistički raj

U razdiobi svjetskih resursa (2. svjetski rat se vodio zbog resursa), Hrvatska je potpala pod okupaciju srbo-komunističkih četničko-orjunaških staljinističko-titoističkih (antigermanskih, a ne antifašističkih) snaga. Zajedno s tom udruženom populacijom, pripala nam je ideološka indoktrinacija, masovna umorstva (podmetana nama samima - narod u ime naroda osuđuje narod), socijalistička utopija (sa svim manama), neimaština i siromaštvo.
Siromaštvo je bilo svetost društvenog sustava zadojenog boljim sutra. Tko nije mogao trpjeti siromaštvo, nije mogao biti komunista (mimo komunista koji su, zbog partije napustili siromaštvo i utaborili se u konfisciranim i nacionaliziranim dvorima, vilama, palačama, otmjenim kućama, ...). Proleteri i proletarizacija. (Siromaštvo.)
Prepušteni stalnoj neimaštini (sustavnog osporavanja na bolje), bili smo osuđeni na socijalistički raj ...
Slomom komunizma i Varšavskog bloka, ukazao se tračak nade u promjenu nakaradnog sustava (države gulaga, vojne diktature u policijskoj državi potpunog nereda i nerada). Radile su samo doušničke službe. Rusi za vratom. Šire humanizam (glad i nevolju). Titova Jugoslavija je slučajna država (oslonac vojne sigurnosti Sovjetskog saveza). Talac (politike laži i obmane). Napominjao sam kako titova Jugoslavija nije provodila industrijalizaciju (već stvarala uvjete potpune ovisnosti o Sovjetskom savezu). Elementarno, hibrid vojnog kompleksa opskrbljenog popratnim sadržajima neophodnim za funkcioniranje vojne tvorevine. Invaziono mjesto Varšavskog pakta na NATO članice. Proizvodnja zavoja, uniformi, cipela i svinjskog mesa. Nitko nije pitao za cijenu.
Onog trenutka kada je otpala mogućnost invazije Rusa na NATO članice, ugasila se socijalistička privreda. Za koju neupućeni tvrde kako je uništena privatizacijom. Da, nitko nije bio voljan proizvoditi nabrojeno (jer nije imao namjeru izvesti invaziju). Zlu netrebalo (nitko nije bio voljan održavati vojnu infrastrukturu (koja nije djelovala na tržišnim principima)). Samoupravljači, nesvrstani (ne)radnici. Politikanti.
Socijalistički se raj raspao odustajanjem Rusa od sovjetskih vojnih planova.

Povratak ratobornog Putina, iznova je pronašao privatizacijom neuništene (ljudske) potencijale koji su spremno stali u obranu tekovina (protekle) politike koja nas je porobila i okupirala. Smjestila u socijalistički raj (bez proizvodnje). Industrijalizacija bez potrošnih dobara. Tito/izam.
Bolje bez boljeg, veće bez većeg, više bez ičega. Rob bez prava priznati da je rob.
SDP je titoistička partija služenja vlastitoj propasti (militantna politika stvaranja vojnih diktatura pod upravom Moskve). Tvrdnja o boljem sutra je istinita ...
Antifašizam je antigermanska politika (smanjenja germanskog utjecaja a širenja ruskog stvaranjem despocija i nenarodnih režima (prepunih siromaštva)). Radnici koji ratuju i ratnici koji ne rade ...



Oznake: raj, socijalizam, antifašizam, antipamet, diktatura, doušnici, radnici, neradnici