14

nedjelja

studeni

2021

Imaju li doktori pravo sudjelovati u nametanju cjepiva?




Ne, nemaju.


Nemaju prava u nametanju bilo kojeg postupka ili liječničkog zahvata.

U (socijalorjunističkoj) (nacionalsocijalističkoj) tvorevini srba, Hrvata i ostalih (gdje ostali nisu bitni) obaveza izdvajnja za zdravstveni sustav se odnosi samo na Hrvate. (Odnosi se samo na zaposlene, a kako je skoro 1/2 zaposlenih u državnim (nacionalsocijalističkim) službama i firmama na principu kolhoz-sovhoz (socijalistička udruga seljaka - državna udruga poljoprivrednika) ali u glasačkoj i cinkerskoj aktivnosti, samo maleni broj radnika snosi cjelokupni trošak nacionalsocijalističkog zdravstvenog sustava - razvidno da zdravstveno opterećenje nema veze s nacionalnom pripadnošću, a opet samo Hrvati plaćaju zdravstveni sustav ...)(Očigledni su i "uspjesi" zdravstva u takvim okolnostima, j* lud zbunjenog.)

E, u takvoj tvorevini liječnici nemaju pravo sudjelovati u prisilnom cijepljenju, niti smiju medijski zagovarati cjepljenje.
Novci koje oni troše nisu iz dobrotvornih izvora, nego su uplate za usluge koje su doktori dužni obavljati.
To što su te uplate prisilne ne daje za pravo liječnicima pravo u daljnjem (prisiljavanju) omalovažavanju i pokoravanju populacije koja snosi materijalni teret tog sustava.

Zdravstveno osigurane osobe (osigurane kod HZZO-a) su izloženi višestrukoj torturi, od prisilnog plaćanja do prisilinih medicinskih zahvata. Najpoznatiji je onaj "Naručeni ste 17. 10. 2031.)

Kako su liječnici (ne svi) dio represivnog aparata, a država sa sva tri stupa vlasti izvor potpune represije - obračun s državom (kakva je - nacionalsocijalistička) riješit će i probleme u zdravstvu.

Napomena:

nacionalsocijalizam je politička ideja koja zagovara uvođenje socijalizma parlamentarnim putem (za razliku od marksizma koji je zagovarao svjetsku proletersku revoluciju, što znači da SSSR nije bio država za sebe već začetnica svjetske revolucije) , a nakon osvajanja vlasti ujedinjenje s drugim socijalističkim državama; globalna država i novi svjetski poredak u kvazidemokracijama je moguće ostvariti samo putem nacionalsocijalizma - što se upravo i provodi. (Najozlogašenija pojava nacionalsocijalizma do sada je ona u Njemačkoj.) Treba uočiti u današnjem nacionalsocijalizmu revolucionarne elemente proleterske (kavijar-revolucionari: Macron, Merkel, Putin, Xi Jinping, ...) revolucije ... pomor stanovništva i nasilna izmjena društvenih odnosa.






Oznake: Uliječnici, cijepljenje, prisila, nacionalsocijalistička tvorba, zdravstveni sustav, radnici, trošak, prisilneuplate, prisilni medicinski zahvati, tri stupa vlasti, proleterska revolucijanesi oznake