17

subota

prosinac

2016

Hrvatski bog blata



Kroz sve društvene etape razvoja čovječanstva vrijedio je zakon ponude i potražnje.

Dolaskom Tita (i komunjarsko-orjunaške svojte), konfiskacijama i nacionalizacijama (iako je i Kraljevina SHS/Jugoslavija pomakla ekonomske zakonitosti na nepodnošljivu lakoću pljačkanja i uništavanja) stvorena je kasta parazita (koji vegetiraju političkim vratolomijama negiranja normalnog ekonomskog sustava).
Država je društvena nadogradnja. Stvaranje (rad) dobara je osnova (baza).

Hrvatska je propala/propadala kroz vremenska razdoblja kad je rad zanemaren (što zbog ratova (osmanlija na granicama), što zbog prisajedinjenja, ujedinjenja, komunizma, konfiskacija, nacionalizacija, bratstva i jedinstva, ...).

Zašto Hrvatska nakon osamostaljenja (u krnjim granicama) ne cijeni rad (osnovu postojanja, pa i društvene nadogradnje)?
Zašto Hrvatska ne cijeni branitelje u blatu (svakodnevnog rada)? Zašto (uzaludno i štetno) lamentira o boljitku (kojeg ne primjećujemo na oranicama (sada livadama i šikarama), pašnjacima, gradilištima, tvorničkim dvorištima, željeznicama, ...).
Što će mi država koja se nada kako ću skapavati i oboljevati u blatnom kanalu stvarajući sredstva kojim će odabrani besplatno liječiti one koje hoće, besplatno školovati podjednako odabrane ... ili (svejedno) bilo koga.

Titova lakoća stvaranja sociološke zbrke izvlaštenjem i obespravljivanjem stvorila je nepodnošljivu količinu blata (u kojem se nitko ne želi valjati). Bando, svi koji troše moraju prije zaraditi više nego imaju namjeru potrošiti.
Država nije nužna (a oni koji je žele imati moraju biti znatno pravedniji i organiziraniji od titovih pionira (koji se vlasti ne mogu odreći)).
Moja država ne priznaje srpsko kraljevstvo, ne priznaje jugoslavenstvo, ne priznaje komunizam, ne priznaje vladavine titoista, ne priznaje vlast plenkovića. Ja sam Kralj (kraljeva) kraljevstva u kojem radnik u blatu vrijedi više od bogova prava. Bog blata, hrvatskog blata. Hrvatski bog blata (koji ima želju nadograditi državu kojom će biti ponosan.

Borba za državu nije prestala završetkom Domovinskog rata. Borba protiv orjunaša, jugoslavena, parazita, titoista, izdajica borba je za državu blagostanja. Borba za onog tko stvara i radi. Država pripada njemu.





sv. Mihael


Oznake: društvene etape, zakon ponude i potražnje, konfiskacije, nacionalizacije, rad, osnova, društvena nadogradnja, radnici, blato, kraljevstvo, domovinski rat, država blagostanja

04

srijeda

svibanj

2016

Odgovor idiotima


Hrvatska je sustavno uništavana u mandatu sdpove milanovićeve titoističke vlasti.
Posljedice koje je doživjelo stanovništvo (pad BDPa, iseljavanje, smanjenje standarda, porast javnog duga i ideološko zatupljivanje poduprto policijskim zastrašivanjem) stvorilo je okružje očekivanog razračuna s nenarodnom (bivšom) vlašću.

Stalno pojavljivanje u javnosti nije pokušaj rušenja nove vlasti, već održavanja interesa javnih sredstava informiranja kao jamstva zaštite (za počinjene zločine i štete).
Sjetimo se ponašanja Ostoje Rankovića u slučaju Pajčić, policijske invazije na Markov trg i branitelje-invalide, ...
Sjetimo se ministra (svih idiota) bez branitelja Matića i njegova doglavnika Govedarevića ...
Sjetimo se tuke (svih tuka)(capo di tutti capi) Vesne S. Pucić (i izjava koje su postale antologija flore i faune, lišajevi su intelektualno nadmoćniji)...
Sjetimo se Jovice (Antinog) Prosipovića (i njegova frfljanja o ustaškim zmijama/gujama, trećem putu i ustavnim reformama (ORA Jajce 2015.)) ...

Sjetimo se Komadine i Milanovića (no possible to be a Croat) (moj je pradjed bio narodnjak, a prabaka više od toga ...) ...
Sjetimo se Tita (i njegove duhovne sirotinje koju je posijao kao zlo sjeme koje nismo utopili u čaši hladne vode).

Hrvatska nije dokrajčila nenarodnu, priglupu, kvaziljevičarsku i ljevičarsku bandu orjunaša, četnika i otpadnika. Nije imala snage ostaviti retardirane na nemilost njihovim vlastitim zabludama.
Nije zaštitila opće dobro (pa je osuđena iznova proživljavati krizu koju (sustavno) stvaraju titoisti).
Društvena nadogradnja (preko državnog monopola) postala je sebi svrha (a paraziti od toga stvaraju trajnu frustraciju).

Pitanje za nove ravnatelje bolnica: Zašto vam kriminalni talog po bolnicama masakrira pacijente (nestručnošću)(i potplativošću lažiranjem nalaza, isisavanjem proračunskih novaca, otuđivanjem novaca osiguranika (na štetu svih: pacijenata, zdravstva i države))?
Zanima me tko će stradati u bolnicama ... shvaćam da su pojedini liječnici, šefovi odjela i ravnatelji pokrivali dugovanja lažnim fakturama ... ali što je s onim liječnicima koji lažiraju dokumentaciju za svoju korist??


Oznake: sdpova milanovićeva titoistička vlast, pad BDP-a.iseljavanje, smanjenje strandarda, ideološko zatupljivanje, policijsko zastrašivanje, strah od osvete, zablude titoističke vlasti, zaštitoa općeg dobra, društvena nadogradnja, kriminalni talog

29

petak

travanj

2016

Goni to u * materinu



Hrvatska ratuje (budalama) s budalama.
Praksa političkog podmićivanja (oslanjanja na besprizorne i nekarakterne ljude, prvenstveno na nezrele i umno zaostale) izrodila je kastom (povlaštenih) izgubljenih.
Moram pojasniti karakterizaciju umno poremećenih. Onaj tko u narodu koji 1000 godina priželjkuje vlastitu državu podupire Srbiju i Jugoslavije nije ispravno sklopio neuronske mreže ...
Moždana aktivnost nije produkt samo karaktera osobe. Uvježbanost i dugogodišnja ishranjenost, ali i spoznaja kako se nemoral ne isplati ...
Ne možete budali reći kako je budala od jučer, on je budala od 3. godine kada je umjesto uporabe mozga za održavanje ravnoteže padao na glavu ...
Nije Milanović budala jer je 4 godine uništavao Hrvatsku, već zbog toga jer je od ranog djetinjstva padao na glavu. Oni koji to nisu primijetili i birali su takvu osobu na odgovornu dužnost podjednako su padali (na glavu).

Jednako moram pojasniti termin kasta (povlaštenih) izgubljenih. Oni koji se uzdaju u društvenu nadgradnju kao način preživljavanja (svi odgovaramo za vlastite živote) zaboravljaju kako ne postoji (prirodni) zakon po kojem je netko podređen nekome drugom ... obmana traje dok je podupire nasilje (koje ubrzava rušenje obmane). Paradoks društvene nadogradnje. Društvo je prisiljeno graditi nadogradnju na drugim (sveprihvatljivim) osnovama.

Što je istinski problem hrvatskog društva? Društvena nadogradnja.
Društvena nadogradnja (pravo, religija, obrazovne institucije, obitelj, država (ideologija)) uvjetovana je ekonomskom osnovicom.

Nametanje (okupacija) je izrodilo sukobom u društvenoj nadogradnji (obitelj, običajno pravo i religija protiv obrazovnih institucija , prava (a ne pravde ili običajnog prava) i države), jer okupacijski sustavi podmićuju sljedbenike. Stvaraju izdajice (uglavnom od nekarakternih i nesposobnih).

Hrvatska bespotrebno lamentira o Jasenovcu, Bleiburgu, ustašama, partizanima, antifašizmu, ... Oni ništa ne razumiju (jer se ne igraju na takav način).
Protivnici hrvatskih, obiteljskih, običajno pravnih uzusa nisu radno aktivno i sposobno stanovništvo kojem se možete obraćati argumentima. Oni promjenom ideološkog okvira društva postaju neprijatelji i gube materijalne privilegije. S takvima raspravljati nije uputno.
Parazitima se ne dokazuje, njih se tretira kako dolikuje njihovom doprinosu (društvu).

Portrait of Lydia Delectorskaya, Henri-Émile-Benoît Matisse, 1947.



Oznake: ratovanje s budala, političko podmićivanje, besprizorni, nekarakterni, nezreli, umno zaostali, kasta (povlaštenih) izgubljenih, neuonske mreže, moždana aktivnost, karakter osobe, ishranjenost, uvježbanost, budala, uporaba mozga za održavanje ravnoteže, društvena nadogradnja, prirodni zakon, obmana, nasilje, paradoks društvene nadogradnje, ekonomska osnovica, nametanje (okupacija), nerazumijevanje, igra na drugi način, promjena ideološkog okvira i posljedice, gubitak materijalnih prava, rasprave