29

petak

travanj

2016

Goni to u * materinu



Hrvatska ratuje (budalama) s budalama.
Praksa političkog podmićivanja (oslanjanja na besprizorne i nekarakterne ljude, prvenstveno na nezrele i umno zaostale) izrodila je kastom (povlaštenih) izgubljenih.
Moram pojasniti karakterizaciju umno poremećenih. Onaj tko u narodu koji 1000 godina priželjkuje vlastitu državu podupire Srbiju i Jugoslavije nije ispravno sklopio neuronske mreže ...
Moždana aktivnost nije produkt samo karaktera osobe. Uvježbanost i dugogodišnja ishranjenost, ali i spoznaja kako se nemoral ne isplati ...
Ne možete budali reći kako je budala od jučer, on je budala od 3. godine kada je umjesto uporabe mozga za održavanje ravnoteže padao na glavu ...
Nije Milanović budala jer je 4 godine uništavao Hrvatsku, već zbog toga jer je od ranog djetinjstva padao na glavu. Oni koji to nisu primijetili i birali su takvu osobu na odgovornu dužnost podjednako su padali (na glavu).

Jednako moram pojasniti termin kasta (povlaštenih) izgubljenih. Oni koji se uzdaju u društvenu nadgradnju kao način preživljavanja (svi odgovaramo za vlastite živote) zaboravljaju kako ne postoji (prirodni) zakon po kojem je netko podređen nekome drugom ... obmana traje dok je podupire nasilje (koje ubrzava rušenje obmane). Paradoks društvene nadogradnje. Društvo je prisiljeno graditi nadogradnju na drugim (sveprihvatljivim) osnovama.

Što je istinski problem hrvatskog društva? Društvena nadogradnja.
Društvena nadogradnja (pravo, religija, obrazovne institucije, obitelj, država (ideologija)) uvjetovana je ekonomskom osnovicom.

Nametanje (okupacija) je izrodilo sukobom u društvenoj nadogradnji (obitelj, običajno pravo i religija protiv obrazovnih institucija , prava (a ne pravde ili običajnog prava) i države), jer okupacijski sustavi podmićuju sljedbenike. Stvaraju izdajice (uglavnom od nekarakternih i nesposobnih).

Hrvatska bespotrebno lamentira o Jasenovcu, Bleiburgu, ustašama, partizanima, antifašizmu, ... Oni ništa ne razumiju (jer se ne igraju na takav način).
Protivnici hrvatskih, obiteljskih, običajno pravnih uzusa nisu radno aktivno i sposobno stanovništvo kojem se možete obraćati argumentima. Oni promjenom ideološkog okvira društva postaju neprijatelji i gube materijalne privilegije. S takvima raspravljati nije uputno.
Parazitima se ne dokazuje, njih se tretira kako dolikuje njihovom doprinosu (društvu).

Portrait of Lydia Delectorskaya, Henri-Émile-Benoît Matisse, 1947.



Oznake: ratovanje s budala, političko podmićivanje, besprizorni, nekarakterni, nezreli, umno zaostali, kasta (povlaštenih) izgubljenih, neuonske mreže, moždana aktivnost, karakter osobe, ishranjenost, uvježbanost, budala, uporaba mozga za održavanje ravnoteže, društvena nadogradnja, prirodni zakon, obmana, nasilje, paradoks društvene nadogradnje, ekonomska osnovica, nametanje (okupacija), nerazumijevanje, igra na drugi način, promjena ideološkog okvira i posljedice, gubitak materijalnih prava, rasprave