17

subota

prosinac

2016

Hrvatski bog blata



Kroz sve društvene etape razvoja čovječanstva vrijedio je zakon ponude i potražnje.

Dolaskom Tita (i komunjarsko-orjunaške svojte), konfiskacijama i nacionalizacijama (iako je i Kraljevina SHS/Jugoslavija pomakla ekonomske zakonitosti na nepodnošljivu lakoću pljačkanja i uništavanja) stvorena je kasta parazita (koji vegetiraju političkim vratolomijama negiranja normalnog ekonomskog sustava).
Država je društvena nadogradnja. Stvaranje (rad) dobara je osnova (baza).

Hrvatska je propala/propadala kroz vremenska razdoblja kad je rad zanemaren (što zbog ratova (osmanlija na granicama), što zbog prisajedinjenja, ujedinjenja, komunizma, konfiskacija, nacionalizacija, bratstva i jedinstva, ...).

Zašto Hrvatska nakon osamostaljenja (u krnjim granicama) ne cijeni rad (osnovu postojanja, pa i društvene nadogradnje)?
Zašto Hrvatska ne cijeni branitelje u blatu (svakodnevnog rada)? Zašto (uzaludno i štetno) lamentira o boljitku (kojeg ne primjećujemo na oranicama (sada livadama i šikarama), pašnjacima, gradilištima, tvorničkim dvorištima, željeznicama, ...).
Što će mi država koja se nada kako ću skapavati i oboljevati u blatnom kanalu stvarajući sredstva kojim će odabrani besplatno liječiti one koje hoće, besplatno školovati podjednako odabrane ... ili (svejedno) bilo koga.

Titova lakoća stvaranja sociološke zbrke izvlaštenjem i obespravljivanjem stvorila je nepodnošljivu količinu blata (u kojem se nitko ne želi valjati). Bando, svi koji troše moraju prije zaraditi više nego imaju namjeru potrošiti.
Država nije nužna (a oni koji je žele imati moraju biti znatno pravedniji i organiziraniji od titovih pionira (koji se vlasti ne mogu odreći)).
Moja država ne priznaje srpsko kraljevstvo, ne priznaje jugoslavenstvo, ne priznaje komunizam, ne priznaje vladavine titoista, ne priznaje vlast plenkovića. Ja sam Kralj (kraljeva) kraljevstva u kojem radnik u blatu vrijedi više od bogova prava. Bog blata, hrvatskog blata. Hrvatski bog blata (koji ima želju nadograditi državu kojom će biti ponosan.

Borba za državu nije prestala završetkom Domovinskog rata. Borba protiv orjunaša, jugoslavena, parazita, titoista, izdajica borba je za državu blagostanja. Borba za onog tko stvara i radi. Država pripada njemu.





sv. Mihael


Oznake: društvene etape, zakon ponude i potražnje, konfiskacije, nacionalizacije, rad, osnova, društvena nadogradnja, radnici, blato, kraljevstvo, domovinski rat, država blagostanja