24

utorak

siječanj

2023

`Ajte u 5*





Svijet se okreće, kreće.

Amerika spašava svijet.

Prvi su primjetili pogubnost klimatskih promjena (klima se stalno mijenja).
El Nino. Ozonska rupa. Staklenički plinovi. Globalno zatopljavanje.
Svijet je na korak do samouništenja.

Ostatak svijeta spava snom krivdbenika.
Rusi krvare u Ukrajinin i mrcvare Ukrajinu.

Kinezi vježbaju vojsku.

Indijci vježbaju indijce.

Brazilci ne znaju što bi (bili bi malo lijevi, bili bi malo desni). Sredina u Brazilu ne postoji.

Zemlje proizvođači nafte planiraju život poslije nafte.

Zemlje potrošači nafte sanajaju život s naftom.

Svijet pati, ali sanja 5*.

Sve 5.

Underwater-Hotel-in-Istanbul


Oznake: svijet, amerika, rusija, Ukrajina, kina, Indija, brazil, nafta, 5

11

srijeda

svibanj

2022

Bleiburšku komemoraciju ne mogu organizirati Crkva ni država





Što je Bleiburg?


Mjesto stradanja. Povlačenje vojske i stanovništva prema ratnim pobjednicima koji u ratu nisu provodili revoluciju.
Prema ratnim pobjednicima koji su se držali Ženevskih konvencija.



Bilo kakvo drukčije tumačenje Bleiburške tragedije (pokolja) je necivilizirani postupak kršenja ratnih protokola.

Dvojbe i rasprave o ispravnosti čina su isključene.

Vojska se povlačila nadajući se ratnom zarobljeništvu po ratnim konvencijama.
Civili su se povlačili nadajući se spasu pred komunističkom krvoločnom najezdom.

Nažalost, ni jedni ni drugi nisu pronašli ono što su tražili (jer nisu ponijeli dovoljno zlata za prolaz na Zapad (koji "poštuje" ratne konvencije)).

Dakle, politička i vojno-strateška odluka britanaca oglušiti se na jasno obrazložene razloge povlačenja hrvatske vojske i predaje britanskoj vojnoj sili, te podjednako ignoriranje jasnih i nedvosmislenih razloga povlačenja civila pred najezdom komunističkih krvoloka izrodila je jednu od najtežih hrvatskih tragedija u dugoj povijesti Hrvata.
Kalkuliranje s najezdom Crvene armije i mogućim ratom (produžetak Drugog svjetskog rata) zauzimanjem za ratne norme prema hrvatskom zbjegu je (na sramotu britanaca) proizvelo oglušenje o stvarnu opasnost i kršenje ratnih protokola (prema posebno osjetljivoj grupaciji: ratnim zarobljenicima i civilnom stanovništvu).
Podjednako ne poštujući Ženevske konvencije, rUsi i danas napadaju Ukrajinu. Pod prijetnjama nuklearnim ratom.
Sad znamo tko je ishodio Bleiburške žrtve ...

Civilizacijski je (da su do danas razjasnili Austrijanci, Britanci, Hrvati, Slovenci ili bili tko drugi stradanje Hrvata na Bleiburgu ne bi rUsi 77 godina kasnije podjednako divljački kršili sve protokole i prisiljavali ostatak Svijeta na šutnju.
Na Bleiburgu su 1945. godine bili divljaci, i do danas se nisu promijenili.

U tom kontekstu Hrvatska katolička crkva niti Hrvatski (srpsko-ruski)(srbin Basta se junačio nad žrtvama) Sabor nemaju nikakvo pravo komemorirati Bleiburškim žrtvama na Udbini ili/i Mirogoju.
Proklet svaki onaj tko iskrivi ijedan podatak o tragičnom pokolju, proklet svaki onaj koji poduzme ikakav korak u relativiziranju i prikrivanju zločina, zaboravljanju žrtava.
Hrvati svoje oplakuju, a država i Crkva mogu biti tek gosti (u tišini).

Prokleti da ste na srebrnjacima za koje ste prodali dušu vragu.
Ne nadajte se dugovječnosti. Narod pamti. Mrtvi više ne mogu umrijeti.
Mrtvi se sjećaju. A to ne možete ugasiti.


Oznake: Bleburška tragedija, Ženevske konvencije, Crvena armija, prijetnja nuklearnim ratom, divljaci, Ukrajina, Hrvatska katolička crkva, Hrvatska država, komemoracija

25

ponedjeljak

travanj

2022

fRancuska je u Q





Stravična je uniformnost političara (ovi (mi) - oni (oni), što znači da su oni jedini svoji).
mAcron je zakoračio retorikom "mi" kao da je svaki dan na ručku s pola glasačkog tijela fRancuske.

Mamlaz.

Pojasnimo jednim teoremom (teorem Glup je pametan kad je pametan glup (nikad)): svi glupi nisu glupi, ali ni svi pametni nisu pametni.
Jedini teorem koji u nazivu sadrži dokaz.
(Kako bi inače budala mislila da je pametna? Srž demokracije je politička sloboda odlučivanja u svakom trenutku, a ne pri uspostavi Kralja luda ...)

Le Pen (otac, nema sina pa je kći Le Pen -političarka; mo``š mislit!).
fRancuska bira na namještenim izborima. Koji Q biraju?!

U fRancuskoj je država (poklonom USA) skrbnik o nuklearnom naoružanju. Jedna je od pet priznatih nuklearnih sila.



Ali. fRancuska državna ergela (deer state - država za odstrel)(iako sam namjeravo napisati duboka država), oni su proizveli Lujeve i dvorske svite, kad joj ponestane novaca za održavanje na dvoru proda (ono što se obavezala da neće) nuklearnu tehnologiju (neophodnu za proizvodnju nuklearnog oružja).
S tim novcima plaća familiju Le Pen (j*ba im pas mater nedoj*banu).
Takav je model i u Hrvatskoj, samo prodaju m*da ... (krše embargo (rUsiji) i sitno oružje ...).

Onda svjetski policajac (USA) prije nego p*deri (koji su podmazivali fRancusku kliku) stvore nuklearno oružje moraju intervenirati.
Zatim pola vas tracka kako su ameri ratovali zbog nafte i glasa na hrvatskim namještenim izborima. Koji Q birate?
(Kad bi utvrdili tko je pametan a tko glup, fRancuska vas ne bi zanima (jer, paradoksalno, znali bi što se događa u toj zas*anoj vukojebini koja se, takva kakva je, proglašava predvodnicom ustaške-ujedinje eUrope).

Zajedno s Njemačkom (koja se za Drugi svejcki rat spremala u Sovjetskom savezu), a Njemačka posebice uništila je Poljsku, Hrvatsku, Austriju, Mađarsku, Ukrajinu, Italiju, (paradoks, dokrajčila fRancusku), ...
Perjanice eUropske unije su u Q (jedino je rješenje pakt dijela europskih država i kolektivno istupanje iz EU te osnivanje zajednice kao što je bila EEZ (Europska ekonomska zajednica).

Nismo spali da p*zda Le Pen drma temelje Europske Unije. Temelje ne treba rušiti, već istupiti iz EU ...

Zajedno je lakše, ali s ped*rima ne.

Ako umre u narednih pet godina, imat će predsjednički ukop, plakat će cijela frankofonska polutka ...

Oznake: Francuska, macron, Le pen familija, nuklearne sile, nuklearno oružje, Sporazum, deer state, fRancuska klika, svjetski policajac, Njemačka, Poljska, Ukrajina, Mađarska, italija, Austrija, Hrvatska, EEZ, kolektivno istupanje iz EU

09

subota

travanj

2022

Ukrajina do Zemuna



Kako se mijenjala Hrvatska? Tko mijenja Hrvatsku?
Zatiranje hrvatskog sjećanja



Sveruski projekt poigravanje narodima, kulturama i civilizacijama (s ciljem zaposjedanja i ovladavanja teritorijima i ljudima) odavno Hrvati na svojim kostima osjećaju.


Pretapanje hrvatske kraljevine (Trojedna Kraljevina Hrvatska, Slavonija i Dalmacija; uspostavljena 1868.) u Kraljevinu SHS, pretapanje Hrvata iz naroda u južnoslavensko pleme (troplemeni narod - jugoslaveni), pretapanje hrvatskih teritorija u autonomna i samotcjepljujuća (Krajine i ostali), administrativno otkidanje (Srijem - Zemun, Boka Kotorska), raseljavanje, proganjanje, genocid, razaranje pa iznova.


Trenutno: Hrvatska je svim zakonima i administrativnim uredbama nastavila politiku rastakanja Hrvatske države i hrvatske nacije.
Sadašnja državna uprava ne poštuje volju naroda, već provodi teror u putinovskom smjeru ...

Obezvrjeđuju nacionalne vrijednosti, vojsku, državnu upravu, prosvjetu, sport, tradiciju, kulturu.
Negiraju civilizacijsku pripadnost (Zapadnoj civilizaciji).

Prosrpsko-nesrpska (vlaška) koalicija na nedemokratskim osnovama, koristeći se izbornim prijevarama, demonstrirajući samovlašće pokušava stvoriti uvjete (razoriti tkivo sociološke tvorevine Republike Hrvatske) za daljnji prodor proruskog utjecaja i ovladavanja ...

Odcjepljenost državnih institucija od tkiva naroda razlog je za sveopću uzbunu i pobunu.

Svakodnevno veličanje srpstva (ja iskreno ne znam postoje li srbi, podjednako kao što mi je upitno postojanje kenijaca) ima zadaću kulturološki promijeniti hrvatsko biće ...

OTVORENO podilaženje ruskoj politici moguće je provoditi samo na jedan način: uporabom tajnih službi i represivnog aparata (koji su ionako netaknuti preuzeti iz titova režima).

Ujedno, to znači da službe sudjeluju u nedemokratskim procesima uspostavljanja nesposobnih poslušnika na javne funkcije.
Plenković ne zna gdje mu je g*zica.

Hrvatska nije uspostavila odgovornost za vlastitu državu, za vlastitu opstojnost.

Oduvijek su ruski saveznici (prusi)(franci) provodili politiku puštanja rusa na neka područja (Jugoslavija, Bugarska, ali ne i Grčka). Podjednako danas (za neupućene hitlerova njemačka je ratna saveznica staljinovom sssru) prokazuju svoje podle ciljeve pričama o otvaranju balkanskog fronta (BiH). Ne, Rusi su bili u Berlinu, što će im Odžak?
Državne novce rasipati na francuska vojna oružja, znajući da su francuzi osporavali postojanje Hrvatske u Korist širenja ruskog imperija i diktature je izdaja vlastite pameti.

Austrijsko osporavnje komemoracije Bleiburške tragedije je civilizacijski zločin, a proizišlo je iz ruskog ultimatuma zatiranja hrvatskog sjećanja.
Uostalom, najveći zločin prema Bleiburškim žrtvama i žrtvama Križnog puta čini biskupska konferencija koja se bez potrebnog moralnog autoriteta (veleizdajnički) odnosi prema narodu i žrtvama tog naroda.
Kada se Sabor (srba i roma) dočepao upravljanjem komemoracije bilo je pitanje vremena kada će se izdajnički naceriti prolivenoj krvi za istinsku i vrijednu Hrvatsku.


Ko j*be putina, macrona, merkel, scholza, austrijance, ...

Svijet je u kaosu, Rusi su zapeli u U-krajini.
Hong Kong je administrativno (Ugovor iz Nankinga 1842.) nakon opijumskih ratova pripao Britaniji. Povratak Hong Konga Kini je izvršen 1997. , uz jamčeni prijelazni rok do 2047.
Kina je 2019. prekršila taj sporazum i izazvalo pobunu u Hong Kongu. Zapad (prvenstveno Britanija koja je stanovništvu jamčila 50 godina autonomije) je podržao prosvjednike. Pojavio se virus Corone (potekao iz Kine, kineski virus) i svi su zaboravili na prosvjede u Hong Kongu koje je s lakoćom kineski represivni aparat ugušio.
Jamac autonomije prijelaznog perioda je GB, napad izvršila PR China.

Ukrajina (koja je u sto godina 5 puta proglašavala neovisnost, 6 puta s rusijom ratovala) je raspadom sssr-a sporazumno (USA, GB, RF (rusija)) denuklearizirana (ne denacificirana) uz jamčenje teritorijalnog integriteta i ekonomske stabilnosti (nitko nije smio ekonomski ucjenjivati Ukrajinu).
Jamac su USA, GB, Rusija, napad na Ukrajinu je izvršila Ruska Federacija.

Ispitivanje granica svjetskog poretka, rušenjem diplomatskih i pravnih normi Rusija i Kina su bacile rukavice cijelom svijetu, jer su bile potpisnice sporazuma koje su prekršile.
J*ebo hrvatsku koja u tom kaosu ne zna gdje joj je mjesto.
Ovi t*libani koji se koriste državom kao kasicom prasicom niti ne znaju da smo u ratu u kojem su onu gubitnici, a mi pravedno gnjevni.

Ukrajina do Zemuna

Zašto se u Novo Srbiji 1752. naselja zovu Vukovar (danas ukrajinski Bukvarka), Varaždin (danas ukrajinski Protopopivka), Zemun (danas ukrajinski Uspenka), ...?

https://en.wikipedia.org/wiki/New_Serbia_(historical_province)






Oznake: sveruski projekt, Prosrpsko-nesrpska (vlaška) koalicija, odcjepljenost državnih institucija, Bleiburške žrtve, veleizdaja, Sabor (srba i roma), Hong Kong, Ukrajina, kina, rusija, usa, GB, Zemun

17

četvrtak

ožujak

2022

Svi sveci Ukrajine




Svi sveci Ukrajine/Bosne

https://blog.dnevnik.hr/goto/2017/12/1632113630/svi-sveci-bosne.html




Oznake: bosna, Ukrajina, sveci

11

petak

ožujak

2022

NATO smo mi




Nije NATO morao nas upozoriti na bespilotnu neman, mi smo u sklopu NATO saveza morali identificirati i neutralizirati opasnost, izvijestiti NATO članice.

Ali niste, jer ste uhljebi i pljačkaši. Saberite koliko ste "pojeli" proračuna u ništa.
Umjesto aktivnog sudjelovanja u NATO savezu, vi se sakrivate iza NATO snage, a ono što ste morali utkati u savez "pojeli" ste ili pokrali.

Za Q ste.

Ako vam NATO neće j*bat mater, ja ću. (Iako je ovaj slučaj odgovor NATO-a na vaše ponašanje ... morate otići jer ste za ništa, za štetu stvoreni.)
Ruski politički kadar. Neka netko pokaže porodično stablo ili školsku spremu koja nije usko povezana sa ruskom jugoslavensko-srpskom pozadinom.

Uvijek samo ruski igrači međusobno se nadmeću za državne pozicije.
Milanović (tobožnji nesvrstani rusofil-komunjara)-Plenković (tobožnji proeuropski rusofil-komunjara), jUsipović (tobožnji nesvrstani rusofon komunjara) - Kolinda (tobožnja natO rusofonka komunjarsko služinče), ...
Nađite jednog nerusofila, demokratičnog, nacionalnog, katoličkog, hrvatskog tradicionalistu.

Kad god postane (signali za pobunu i krvavu smjenu vlasti) napeto, ispliva kreten (Ivošević) i pod palicom pUljka (zabranio bih svima koji rade u državnoj službi političke kandidature - to su pretorijanci propalog socijalističkog, netržišnog, prorusko-prosrpskog anti hrvatskog, anti čovječanskog ponašanja) u ime partije terorizira pamet i poštenje.



Putevi u socijalizam i put iz socijalizma

Ubijmo socijalizam, proletersku revoluciju, naciona socijalizam. Ubjimo bilo koji put u socijalizam.
Ciljevi socijalizma se postižu bogaćenjem društva i članova društva, ove horde (instruirane iz srca nerada i neznanja - sibirske stepe) to nikad neće postići jer su za Q (išli na qurc).


Za dom Spremni, s ovima ćemo gladovati i čekati ruske, srpske ili bilo čije tenkove, dronove, naredbe, savjete, upute, milostinju.


Nas je tito(va partija) odveo na put socijalizma, ali puta iz socijalizma mi s ovakvima ne možemo naći. To je i Ukrajinu koštalo ratnog uništavanja. Nitko ne smije skrenuti s puta socijalizma, na čijem čelu stoji qurčev kepec (staljin, tito, putin, plenković ... svi mogu samo ne može jkosor).

Samo je jedan put iz socijalizma (likvidacija).

NATO, to smo MI.

idu ravno na nas



Oznake: nato, bespilotna letjelica, rusofili, komunjare, demokrate, nacionalni, putevi u socijalizam, put iz socijalizma, Ukrajina

23

petak

travanj

2021

Kome smetaju ustaše?




U Hrvatskoj je politika sredstvo smanjivanja intelektualnih sposobnosti, ili/i dužine življenja.

Količina laži, iznosi opljačkanog, uništeni životi poprimaju strahotne razmjere.

Ako vas lažu, potkradaju ili ugrožavaju život morate imenovati onog tko uzrokuje nevolje.

Trenutno, ruska klika krši embargo, izvozi hrvatske prehrambene robe preko Srbije ili trećih zemalja. I galame o ustašama.

Samo rusima smetaju ustaše. Samo rusima. (Srpčad samo sluša ruse.)

Rusi napadaju Ukrajinu. Nas koriste kao tampon zonu (vjeruju kako smo nesposobni išta zarađivati mimo servisa ruskih zločinačkih poduhvata).
Plaćaju obnove partizansko-četničkih spomenika. Veličanje jedinstva i panslavenstva, jugoslavenstva.
Šaka izroda s ruskim novcima terorizira Hrvatsku.

A bili smo u jugoslavijama, jedna je bila rusko čedo. S titom. Bratstvom i jedinstvom. Narodnom (jugoslavenskog naroda) armijom. Pa su s tim oružjem nahrupili na (tutlavu) braću (hrvatiće), srbima držali diplomatsku stranu (mirovni pregovori zaraćenih strana, rusi su jamčili za srpčad (vlahe)). Sada srbiju naoružavaju (protiv ustaškog svetog trojstva).
Da, srpčad može nakon noža troprstima vitlati, a Hrvati su ustaše (žešće).

Hrvatska je podvrgnuta antiustaškoj kampanji, a istovremeno krši embargo, vlastitom proizvodnjom potiče osvajački ruski rat u Ukrajini.
Svi koji galame su potkapacitirani, kreteni koji moraju odgovarati za zločine koje provode ili ih potpomažu.
Mi krivi, a oni (oni su u Q, to treba rasformirati)?? Ma zamisli!

Dosta nam je ruskog uplitanja na našu štetu. Od te stepske horde nikad ništa dobra.
Od tita do pionira. Svi su kreteni.

U normalnim državama idioti proizvode pivo, a pametni razvijaju i unapređuju svijet. Kod nas idioti proizvode ideološke podjele.
Isprazne priče, i tako nam iscrpljuju kreativni potencijal.

Kad ja dođem na vlast uvest ću povratak smrtne kazne. I dijeliti posjede poslušnima.

Petar Berislavić


Oznake: Hrvatska, intelektualne sposobnosti, dužina življenja, ruska klika, kršenje embarga, ustaše, rusima smetaju ustaše, Ukrajina, stepska horda, proizvodnja ideoloških podjela

22

utorak

ožujak

2016

Avioni i Ukrajina



U krajini nisu uspjeli ...


Ruska (škola) navika pokazivanja mišića (amerikancima) izazvala je mnoge (bespotrebne) ratove. (Od Rusa ne možete očekivati što pametnije ...)
Interesantna je "balkanska" ruta migranata (koja je skrenula s "Balkana" u naše krajeve i incidenti s mađarskim vlastima koje je prouzročio Ostojić (naguravajući teroriste, koji su poslije identificirani u napadima u Parizu), služeći ruskoj praksi sijanja straha i terora.

Sad je u žarištu Kotromanović, koji je prije izbijanja ukrajinske krize švrljao (poticao na korupciju pripadnike ukrajinske vojske, i tko zna što još ...)(znamo kako je Gotovinu salijetao ... i sreća naša, Gotovina je ispao iz igre)(sjećamo se kako je salijetao veterane četvrte prije i nakon izbora ... ) po Ukrajini, kontaktirajući ukrajinski vojni vrh.

Sjetimo se uloge (precednika orjunaša) Mecića, koji je skakao u obranu Gadaffi-ja, Saddam-a, ...

Sjetimo se Josipovića (i njegovog sviranja klavir-horror kompozicije u Banja Luci).

Sjetimo se Milanovića i oružja za Siriju.

Lozančić je uistinu nacrtani lik (na čelu SOA-e). Nacrtali ga orjunaški gadovi ...
Zar Hrvatska nije sposobna razoputiti tu orjunašku bandu, lustrirati i/ili povješati, ...
Oni sudjeluju u svrgavanju i namještanju diktatora-masovnih ubojica-terorista. Bez straha da će im se dogoditi isto.
Smrt fašizmu! (bando orjunaška)


Posvećeno svim/novim žrtvama terorizma koji uzima maha ...


Oznake: ruska agentura, teror, strah, bespotrebni ratovi, avioni, remont, Ukrajina, Soča, lustracija, diktaori