13

subota

kolovoz

2016

Kičma&*Uda



Debata (koju neću gledati jer je nisam gledao ...) ima svoje popratno logičko tumačenje.


Svi su znali kako Milanović bezočno, bahato i prostački laže (iako ponekad i istinu laže).
Čemu je bila potrebna (do sada nitko tko je držao do sebe nije debatirao s takvom nakaradnom osobom) debata s takvim (ne)karakterom.

Tumačiti Milanovićev (izborni) uspjeh njegovom verbalnom osobnošću (u zemlji bijednih, gladnih, umorenih komunizmom, socijalizmom i jugoslavijama (prepunim srba i srpske okrutnosti), što je on otvoreno zastupao) nije ništa do povodljivost i popustljivost (u bitnim segmentima društva i života). Nemate kičme i bojite se tajnih službi ... to je razlog Milanovićeva "uspjeha". Niste se usudili izići na ulice i odgovoriti neverbalno majmunu (koji razumije samo neverbalno obraćanje ... toliko o njegovoj verbalnoj uspješnosti). Prisila.

Sad ste (iznova) opet isti (Plenković je verbalno uspješniji od Milanovića, vi i dalje nemate kičmu i niste sposobni ni verbalno ni neverbalno odgovoriti na planove tajnih službi). Bojite se.
Vi ste roblje (roblja).

Bistra izvorska voda ima više kalcija od vas ... (uputa, kalcij je potreban za tvorbu koštanog sustava).


Oznake: debata, logičko tumačenje, Milanović, bezočno, prostački, laže istinu, debata s nekarakterom, verbalna osobnost, umoreni komunizmom, iznova opet isti, bez kičme, verbalno, neverbalno, planovi tajnih službi, strah, kalcij, bistra izvorska voda, koštani sustav

22

utorak

ožujak

2016

Avioni i Ukrajina



U krajini nisu uspjeli ...


Ruska (škola) navika pokazivanja mišića (amerikancima) izazvala je mnoge (bespotrebne) ratove. (Od Rusa ne možete očekivati što pametnije ...)
Interesantna je "balkanska" ruta migranata (koja je skrenula s "Balkana" u naše krajeve i incidenti s mađarskim vlastima koje je prouzročio Ostojić (naguravajući teroriste, koji su poslije identificirani u napadima u Parizu), služeći ruskoj praksi sijanja straha i terora.

Sad je u žarištu Kotromanović, koji je prije izbijanja ukrajinske krize švrljao (poticao na korupciju pripadnike ukrajinske vojske, i tko zna što još ...)(znamo kako je Gotovinu salijetao ... i sreća naša, Gotovina je ispao iz igre)(sjećamo se kako je salijetao veterane četvrte prije i nakon izbora ... ) po Ukrajini, kontaktirajući ukrajinski vojni vrh.

Sjetimo se uloge (precednika orjunaša) Mecića, koji je skakao u obranu Gadaffi-ja, Saddam-a, ...

Sjetimo se Josipovića (i njegovog sviranja klavir-horror kompozicije u Banja Luci).

Sjetimo se Milanovića i oružja za Siriju.

Lozančić je uistinu nacrtani lik (na čelu SOA-e). Nacrtali ga orjunaški gadovi ...
Zar Hrvatska nije sposobna razoputiti tu orjunašku bandu, lustrirati i/ili povješati, ...
Oni sudjeluju u svrgavanju i namještanju diktatora-masovnih ubojica-terorista. Bez straha da će im se dogoditi isto.
Smrt fašizmu! (bando orjunaška)


Posvećeno svim/novim žrtvama terorizma koji uzima maha ...


Oznake: ruska agentura, teror, strah, bespotrebni ratovi, avioni, remont, Ukrajina, Soča, lustracija, diktaori