13

subota

kolovoz

2016

Kičma&*UdaDebata (koju neću gledati jer je nisam gledao ...) ima svoje popratno logičko tumačenje.


Svi su znali kako Milanović bezočno, bahato i prostački laže (iako ponekad i istinu laže).
Čemu je bila potrebna (do sada nitko tko je držao do sebe nije debatirao s takvom nakaradnom osobom) debata s takvim (ne)karakterom.

Tumačiti Milanovićev (izborni) uspjeh njegovom verbalnom osobnošću (u zemlji bijednih, gladnih, umorenih komunizmom, socijalizmom i jugoslavijama (prepunim srba i srpske okrutnosti), što je on otvoreno zastupao) nije ništa do povodljivost i popustljivost (u bitnim segmentima društva i života). Nemate kičme i bojite se tajnih službi ... to je razlog Milanovićeva "uspjeha". Niste se usudili izići na ulice i odgovoriti neverbalno majmunu (koji razumije samo neverbalno obraćanje ... toliko o njegovoj verbalnoj uspješnosti). Prisila.

Sad ste (iznova) opet isti (Plenković je verbalno uspješniji od Milanovića, vi i dalje nemate kičmu i niste sposobni ni verbalno ni neverbalno odgovoriti na planove tajnih službi). Bojite se.
Vi ste roblje (roblja).

Bistra izvorska voda ima više kalcija od vas ... (uputa, kalcij je potreban za tvorbu koštanog sustava).


Oznake: debata, logičko tumačenje, Milanović, bezočno, prostački, laže istinu, debata s nekarakterom, verbalna osobnost, umoreni komunizmom, iznova opet isti, bez kičme, verbalno, neverbalno, planovi tajnih službi, strah, kalcij, bistra izvorska voda, koštani sustav

12

petak

kolovoz

2016

Nadnaravno (naravno)Plenković je u debati pokazao svoje pravo (sposobno) naličje.

Toliko je superioran nad Milanovićem (što, ruku na srce, ništa ne govori o Plenkoviću (već o nama koji smo trpjeli Milanovića, a trebali bi trpjeti i (podjednakog, retorički drukčijeg) Plenkovića).

Ako je Plenković verbalno porazio Milanovića (i otvorio vrata vlasti), zašto verbalne vještine nije iskoristio prije?
Zašto verbalno nije potukao (Karađorđeviće, orjunaše, četnike, partizane) Tita, Miloševića, JNA, Račana (Šuvara i Bakarića)? Zašto nije Milanovića verbalnim vještinama prijevremeno svrgnuo s vlasti? Zašto je Plenković čekao imenovanje predsjednikom HDZ-a da bi iskazao svoje verbalne (nadnaravne) vještine (vratiti će i državni dug tim vještinama?)? Zašto nitko nije iskoristio verbalne vještine (prije Plenkovića)?
Bit će da je ipak Plenković izgubio i prije nego je počeo govoriti (jer se netko ružno poigrava sudbinom jednog naroda producirajući demokraciju (koje nema) i vještine (kojim se ne ostvaruje ništa)).
Mi smo dobitnici. Još jednom se pokazalo kako se izbori u RH namještaju (naočigled svih). Strah i treptaj (koji ukazuje na besprizornost bezobraštine koju nam serviraju).

Onaj tko verbalno pridoda jednu kunu u proračun RH, dobiti će nobelovu nagradu za mir (i ekonomiju).

Ja sam rekao!


Oznake: Plenković, debata, naličje, superioran, Milanović, retorička razlika, demokracija koje nema, vještine, dobitnici, namještanje izbora, bezprizornost, kuna u proračunu, nobelova nagrada za mir i ekonomiju