25

ponedjeljak

travanj

2022

fRancuska je u Q





Stravična je uniformnost političara (ovi (mi) - oni (oni), što znači da su oni jedini svoji).
mAcron je zakoračio retorikom "mi" kao da je svaki dan na ručku s pola glasačkog tijela fRancuske.

Mamlaz.

Pojasnimo jednim teoremom (teorem Glup je pametan kad je pametan glup (nikad)): svi glupi nisu glupi, ali ni svi pametni nisu pametni.
Jedini teorem koji u nazivu sadrži dokaz.
(Kako bi inače budala mislila da je pametna? Srž demokracije je politička sloboda odlučivanja u svakom trenutku, a ne pri uspostavi Kralja luda ...)

Le Pen (otac, nema sina pa je kći Le Pen -političarka; mo``š mislit!).
fRancuska bira na namještenim izborima. Koji Q biraju?!

U fRancuskoj je država (poklonom USA) skrbnik o nuklearnom naoružanju. Jedna je od pet priznatih nuklearnih sila.



Ali. fRancuska državna ergela (deer state - država za odstrel)(iako sam namjeravo napisati duboka država), oni su proizveli Lujeve i dvorske svite, kad joj ponestane novaca za održavanje na dvoru proda (ono što se obavezala da neće) nuklearnu tehnologiju (neophodnu za proizvodnju nuklearnog oružja).
S tim novcima plaća familiju Le Pen (j*ba im pas mater nedoj*banu).
Takav je model i u Hrvatskoj, samo prodaju m*da ... (krše embargo (rUsiji) i sitno oružje ...).

Onda svjetski policajac (USA) prije nego p*deri (koji su podmazivali fRancusku kliku) stvore nuklearno oružje moraju intervenirati.
Zatim pola vas tracka kako su ameri ratovali zbog nafte i glasa na hrvatskim namještenim izborima. Koji Q birate?
(Kad bi utvrdili tko je pametan a tko glup, fRancuska vas ne bi zanima (jer, paradoksalno, znali bi što se događa u toj zas*anoj vukojebini koja se, takva kakva je, proglašava predvodnicom ustaške-ujedinje eUrope).

Zajedno s Njemačkom (koja se za Drugi svejcki rat spremala u Sovjetskom savezu), a Njemačka posebice uništila je Poljsku, Hrvatsku, Austriju, Mađarsku, Ukrajinu, Italiju, (paradoks, dokrajčila fRancusku), ...
Perjanice eUropske unije su u Q (jedino je rješenje pakt dijela europskih država i kolektivno istupanje iz EU te osnivanje zajednice kao što je bila EEZ (Europska ekonomska zajednica).

Nismo spali da p*zda Le Pen drma temelje Europske Unije. Temelje ne treba rušiti, već istupiti iz EU ...

Zajedno je lakše, ali s ped*rima ne.

Ako umre u narednih pet godina, imat će predsjednički ukop, plakat će cijela frankofonska polutka ...

Oznake: Francuska, macron, Le pen familija, nuklearne sile, nuklearno oružje, Sporazum, deer state, fRancuska klika, svjetski policajac, Njemačka, Poljska, Ukrajina, Mađarska, italija, Austrija, Hrvatska, EEZ, kolektivno istupanje iz EU

17

utorak

studeni

2015

Bez lustracije, bez abolicije

Hrvatska se populacijski ujednačila.
Trećina domoljubnih, druga trećina crvenih, treća trećina će služiti u sanitetu.
Sad kad smo po brojnosti izjednačeni vrijeme je za građanski rat.
Podjednake snage, rat će trajati do ponoći (kraće nego izborna noć).


Ostaje nejasno zašto sanitet (zbrda zdola skrpan) hoće sudjelovati u tom ratu (bez krpa i zavoja).
Nije uobičajeno da platforma (nezavisnih, koji skupe glasove nezadovoljnika (10,1% ukupnog biračkoga tijela (nakon brisanja 196 000 birača izvedeno prije niti mjesec dana prije izbora), 15 % birača koji su izišli na birališta), sve u službi statistike (kao oružja)) ne znajući koga točno predstavlja ustrajava na temeljnim reformama (šarenog) društva.

Ova će kriza (umjesto kraja) neželjeno dobiti nastavak.
Da je itko prije izbora uspostavio dijagnozu (nastojanje sdpa na produbljenju krize; zlouporabu zakonodavne, izvršne i sudbene vlasti; jednodomnost Sabora bez kontrole zakonodavnog tijela (koje imenuje i razrješuje Vladu, ministre, ustavne suce, suce Vrhovnog suda, članove izbornoga povjerenstva ... uz niz drugih ovlasti (proglašavati rat, odobravati promjene granica, ...) birači bi shvatili kako nismo ravnomjerno raspoređeni, shvatili bi kao posrednik (most) nije potreban.
Shvatili bi kako je politika (odstupanja) uz produžavanje nastavka iste politike (drugim sredstvima, koristeći druge aktere) logičan slijed.

Izbjegavanje Mosta imenovati uzročnike (osim zbirno, okrivljujući sve u zadnjih 25 godina, što je populistički čin stvaranja nezadovoljnika koji nisu sposobni razlučiti politike) svrstava Most na onu stranu (močvare) s koje mostovi ne vode nikamo ...


SDP je ruska (krvoločna) podružnica, koja svim sredstvima stvara napetosti u svijetu nuklearnih sila. SDP je prijetnja svjetskom miru i našem mirnom snu.
Ionako smo uspavani u osjećaju kako nas iako smo protiv njih nitko neće dirati ...

Teroriste bez protokola (kako bi ih prikrili) uz policijsko osiguranje probijaći međunarodne granice "guraju" na poprišta terorističkih napada ... slikavajući se kao humanitarci.
Politika (specijalnog rata). Ruska banda. Čeka ih temeljito čišćenje. Bez lustracije, bez abolicije.


Oznake: biračke skupine, nezadovoljni, kriza, dijagnoza, jednodomni parlament, kontrola (svemoćnog) parlamenta, svjetski mir, nuklearne sile, lustracija, abolicija