Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Ukrajina do Zemuna



Kako se mijenjala Hrvatska? Tko mijenja Hrvatsku?
Zatiranje hrvatskog sjećanja



Sveruski projekt poigravanje narodima, kulturama i civilizacijama (s ciljem zaposjedanja i ovladavanja teritorijima i ljudima) odavno Hrvati na svojim kostima osjećaju.


Pretapanje hrvatske kraljevine (Trojedna Kraljevina Hrvatska, Slavonija i Dalmacija; uspostavljena 1868.) u Kraljevinu SHS, pretapanje Hrvata iz naroda u južnoslavensko pleme (troplemeni narod - jugoslaveni), pretapanje hrvatskih teritorija u autonomna i samotcjepljujuća (Krajine i ostali), administrativno otkidanje (Srijem - Zemun, Boka Kotorska), raseljavanje, proganjanje, genocid, razaranje pa iznova.


Trenutno: Hrvatska je svim zakonima i administrativnim uredbama nastavila politiku rastakanja Hrvatske države i hrvatske nacije.
Sadašnja državna uprava ne poštuje volju naroda, već provodi teror u putinovskom smjeru ...

Obezvrjeđuju nacionalne vrijednosti, vojsku, državnu upravu, prosvjetu, sport, tradiciju, kulturu.
Negiraju civilizacijsku pripadnost (Zapadnoj civilizaciji).

Prosrpsko-nesrpska (vlaška) koalicija na nedemokratskim osnovama, koristeći se izbornim prijevarama, demonstrirajući samovlašće pokušava stvoriti uvjete (razoriti tkivo sociološke tvorevine Republike Hrvatske) za daljnji prodor proruskog utjecaja i ovladavanja ...

Odcjepljenost državnih institucija od tkiva naroda razlog je za sveopću uzbunu i pobunu.

Svakodnevno veličanje srpstva (ja iskreno ne znam postoje li srbi, podjednako kao što mi je upitno postojanje kenijaca) ima zadaću kulturološki promijeniti hrvatsko biće ...

OTVORENO podilaženje ruskoj politici moguće je provoditi samo na jedan način: uporabom tajnih službi i represivnog aparata (koji su ionako netaknuti preuzeti iz titova režima).

Ujedno, to znači da službe sudjeluju u nedemokratskim procesima uspostavljanja nesposobnih poslušnika na javne funkcije.
Plenković ne zna gdje mu je g*zica.

Hrvatska nije uspostavila odgovornost za vlastitu državu, za vlastitu opstojnost.

Oduvijek su ruski saveznici (prusi)(franci) provodili politiku puštanja rusa na neka područja (Jugoslavija, Bugarska, ali ne i Grčka). Podjednako danas (za neupućene hitlerova njemačka je ratna saveznica staljinovom sssru) prokazuju svoje podle ciljeve pričama o otvaranju balkanskog fronta (BiH). Ne, Rusi su bili u Berlinu, što će im Odžak?
Državne novce rasipati na francuska vojna oružja, znajući da su francuzi osporavali postojanje Hrvatske u Korist širenja ruskog imperija i diktature je izdaja vlastite pameti.

Austrijsko osporavnje komemoracije Bleiburške tragedije je civilizacijski zločin, a proizišlo je iz ruskog ultimatuma zatiranja hrvatskog sjećanja.
Uostalom, najveći zločin prema Bleiburškim žrtvama i žrtvama Križnog puta čini biskupska konferencija koja se bez potrebnog moralnog autoriteta (veleizdajnički) odnosi prema narodu i žrtvama tog naroda.
Kada se Sabor (srba i roma) dočepao upravljanjem komemoracije bilo je pitanje vremena kada će se izdajnički naceriti prolivenoj krvi za istinsku i vrijednu Hrvatsku.


Ko j*be putina, macrona, merkel, scholza, austrijance, ...

Svijet je u kaosu, Rusi su zapeli u U-krajini.
Hong Kong je administrativno (Ugovor iz Nankinga 1842.) nakon opijumskih ratova pripao Britaniji. Povratak Hong Konga Kini je izvršen 1997. , uz jamčeni prijelazni rok do 2047.
Kina je 2019. prekršila taj sporazum i izazvalo pobunu u Hong Kongu. Zapad (prvenstveno Britanija koja je stanovništvu jamčila 50 godina autonomije) je podržao prosvjednike. Pojavio se virus Corone (potekao iz Kine, kineski virus) i svi su zaboravili na prosvjede u Hong Kongu koje je s lakoćom kineski represivni aparat ugušio.
Jamac autonomije prijelaznog perioda je GB, napad izvršila PR China.

Ukrajina (koja je u sto godina 5 puta proglašavala neovisnost, 6 puta s rusijom ratovala) je raspadom sssr-a sporazumno (USA, GB, RF (rusija)) denuklearizirana (ne denacificirana) uz jamčenje teritorijalnog integriteta i ekonomske stabilnosti (nitko nije smio ekonomski ucjenjivati Ukrajinu).
Jamac su USA, GB, Rusija, napad na Ukrajinu je izvršila Ruska Federacija.

Ispitivanje granica svjetskog poretka, rušenjem diplomatskih i pravnih normi Rusija i Kina su bacile rukavice cijelom svijetu, jer su bile potpisnice sporazuma koje su prekršile.
J*ebo hrvatsku koja u tom kaosu ne zna gdje joj je mjesto.
Ovi t*libani koji se koriste državom kao kasicom prasicom niti ne znaju da smo u ratu u kojem su onu gubitnici, a mi pravedno gnjevni.

Ukrajina do Zemuna

Zašto se u Novo Srbiji 1752. naselja zovu Vukovar (danas ukrajinski Bukvarka), Varaždin (danas ukrajinski Protopopivka), Zemun (danas ukrajinski Uspenka), ...?

https://en.wikipedia.org/wiki/New_Serbia_(historical_province)








Post je objavljen 09.04.2022. u 03:57 sati.