19

srijeda

svibanj

2021

Komad po komad (analitike)
Ugasili ste televiziju?

Nakon 20 godina bAndića (??), zAfreb nije mogao birati drukčije.
Pa nije zagreB prirodno urbananizirana sredina.

Prirodno urbanizirane sredine svoje nastajanje temelje na proizvodnoj (obrti, manufakture, tvornice, ...), vojnoj ili administrativnoj ulozi.
zagRen je prevelik za administrativno opravdanje, prezapadno za vojno uporište (mobilizirati stanovništvo i poslati na istočnu granicu kao topovsko meso). Obrte, manufakturu ili industriju nemaju jer su naseljeni u partizansko-kokošarskom valu doseljavanja gladnih dalmatinaca, izmorenih ličana i umornih hercegovaca. Srbe ne spominjem jer su manjina i ne odgovaraju za stanje.

Stanovništvo koje je podrijetlom seljačko, kad odustane od seljačke privrede (stočarstvo, ratarstvo, poljoprivreda, ribarstvo, šumarstvo) ne postane industrijsko, već se vrati na sakupljačku privredu (ubiranje samoniklog bilja, lova, ... koje odgovara državnim plaćicama, portirskim i profesorskim mjestima, sve na državnim poslovima).

E, takav zAgreb ne može 20 godina birati bLandića, sdpovca kojeg je sdp utvrdio u zAgreBu, a sada glumataju snagu za promjenu.
Normalno da netko (glup) mora prikriti tragove potpuno promašenog grada koji iscrpljuje i porobljuje zdravu, seljačku, nuklearnim bombama oboružanu neadministrativnu, radišnu Hrvatsku. Ni Texas ne bi bio slobodan da nije nuklearna sila.
Da je Ukrajina ostala nuklearna sila ne bi pUtin otcjepio i cijepio Krim, istočnu U-krajinu.

Najezda priglupih aktivista sakrit će sve tragove pljačke u ime principa (Bandić, Bandić, Bandić, Bandić) iako su svi pripadnici SSMožemoSS toliko stari da sam siguran da su glasali od početka za bRnadića.

Normalno, tu papazjaniju, pokvarenost i priglupost (mentalno stanje koje se ne da podrškom popraviti) treba zaustaviti prebacivanjem privredne aktivnosti na firme i privredne subjekte koji ne posluju iz zagrEba. Bojkot nije pravi izraz.

Uspostavu nacionalne privrede na tržišnim osnovama, s izuzetkom zAgrebačke privrede koju treba ignorirati iz političkih razloga.

Za Hrvatsku dostojnu življenjaOznake: Bandić, zAfreb, prirodno urbanizirana sredina, seljaštvo, sakupljačka privreda, snaga za promjenu, potpuno promašen grad, nuklearne bombe, princip, SSMožemoSS, razvoj zdrave Hrvatske, bojkot

04

nedjelja

travanj

2021

Uskrs Hrvatske
Titove obmane, samohvale, izljevi verbalnih tirada nakon njegove smrti prouzročile su bolnu tišinu i otvaranje očiju kojima smo vidjeli praznine u svim segmentima života. Postala je zastrašujuća spoznaja koliko smo zastranili s umobolnom osobom koja je provodila strahovladu u ime ruskih interesa.

Smrt Bandića podjednako, u ime ruskih interesa, bolno razotkriva svu prazninu dvodesetljetnog bauljanja stranputicama zagrebačke i hrvatske neozbiljnosti.

Podjednak isprazan put korača apLenković sa svojom niskointeligentnom svitom.

Praznina, otuđenost (svih oblika vlasti, institucija, instituta). Od tita do pLenkovića-miLanovića katolička crkva je postala isprazna (jer su uspjeli zauzeti (po marksovoj teoriji opijuma za narod)) sve poluge te institucije - pola biskupa su rigidni komunisti).
Uspjeli su izgubiti utjecaj u društvu - nestanak nacionalnih, demokratskih, kršćanskih političkih stranaka, političara.
Uskrs s njima je ateistički sprovod - bez uskrsnuća tijela. Uskrsavaju samo jugoslavenske, panslavenske, komunističke ideje - proruske. Toliko o duhovnosti katoličke crkve u Hrvata.
(Katolička su groblja prepustili svjetovnoj vlasti koja se drži dostignuća medicine o kratkotrajnosti zemaljskih ostataka pokojnika. Kao da Vjerovanje nije katolička, kršćanska molitva.)

Ali je uskrisio polužid koji je po Osijeku bacao srbe u Dravu. To je poraz hrvatskih sigurnosnih službi. Poraz NATO sigurnosnih službi. Poraz razuma. Taj krkan (iako su iza ruske službe) predstavlja vrh anthrvatske piramide terora ispraznosti koji prisiljava mlade hrvatiće na iseljavanje. (Rješenje je č*vao u glavu.)

Umjesto Kristove muke, koja je trebala otkupiti naše grijehe i osigurati nam život vječni, imamo svjetovnu vlast koja će nam osigurati stalnu krivnju i kratak život.

Da, svrha povećanog cijepljenja potiv Covida19 ima zadaću znatno smanjiti prosječni životni vijek stanovništva zbog mirovinskih, zdravstvenih i ostalih davanja takvom stanovništvu. Oni koji poktkradaju državnu riznicu, neće se cijepiti jer će imati dostatno sredstava za starost bez države.

Uskrs Hrvatske nije danas, već prvog radnog dana iza Uskrsa, ali samo ako se odlučimo Hrvatsku vrijednim radom činiti dostojnom življenja.

Bog i Hrvati, Za Dom spremni

Veiled Christ, Giuseppe Sanmartino

Oznake: Uskrs, tito, Bandić, Plenković, ispraznost, tirade, rusi, Katolička crkva, biskupi, rigidni komunisti, cijepljenje, smanjenje šrosječnog životnog vijeka, Hrvatska dostojna življenja