19

srijeda

travanj

2023

Tko tu koga drži spremnoga?




Predsjednik strančice (rusko-srpske orjunaško komunjarsko lopovske zločinačko koljačke) koju su osnovali ratni zločinci i bila je pokretač genocidnog rata proziva pripadnika hrvatskih vojnih obrambenih postrojbi za korištenje pozdrava ZDS kao uznemirujućeg (dakle, onog koji je dvosmisleno uporabljen).

Suludo. neDvosmisleno.
Hrvatska je pod orjunaškom svitom poklekla do neprepoznatljivosti. rUska kamarila prekraja pamet, logiku, činjenice i slobodnu volju jednog naroda.

Za Dom spremni nije ni ustaški ni hosovski već od Cicerona republikanski (vlast naroda, (od lat. res publica = javna stvar)).

Sudaranje civilizacija ne mora nužno izazivati sukobe, ali ako ih izaziva onda treba proglasiti zabranjenim one koji pripadaju civilizaciji koja nije domicilna.

Pitate se tko je od Hrvata (osim ustaša) koristio ZDS? Pa Radići (Antun Radić je (hss - ali bez talibana beljka) hspovcima u zamjenu za starčevićevu Bog i Hrvati koju je koristio Stjepan (brat) "iskovao" Za Dom Spremni - zapravo podmetnuo Ciceronovu Pro patria paratus - Za Dom (vazda) spremni).

Kome smeta neka se ne laća zabrana, već neka razmisli o svojoj civilizacijskoj pripadnosti.

Hrvati su veliki narod ali nas ima malo. (Jungoslavenski lopovi, kad im se vlast (bilo jUngo-hDz ili jUngo-sDp) zatetura političku snagu koja bi civilizacijsku pripadnost istakla manevrima pokušavaju proglasiti zločinačkom. To što su u 100 godina jUngoslavijama i prorusko prosrpskom politikom izazvali 3 rata, genocide i razaranja ne smatraju svojom krivicom. Usklađivanje javnog prostora (protivno volji naroda) s rUskim planovima o širenju majčice rU(munije)ske na zapad ne smatraju prijetnjom već sve koji su sposobni i spremni zaustaviti rastakanje hrvatskog identiteta i opstojnosti proglašavaju krivcima.

I za to smo spremni. Bog i Hrvati (izdajice).



Oznake: stranica, Ciceron, ZDS, sudar civilizacija, krivnja, genocid, agresija