Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    21.02.2021. (21:34)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Moj prijatelju... Džaba je tebi išta govorit al ću ti reć. Za Balaševićem plaču ljudi... Jer je on bija Čovik. A što tebi smetaju Jugoslaveni pa njih sad ubacuješ u priču, to je tvoja stvar. Balaševićeva veličina će ostat i ostaje, iza njega. Ovakav post pišeš o Čoviku koji je u vrime agresije na Hrvatsku i BiH pisa antiratne članke, osobno branija protjerivanje Hrvata i Njemaca iz vojvodine... Otiša nakon rata u Sarajevo, posvetija pismu Osijeku... Tužno, da ima ljudi koji razmišljaju ko ti. Al eto ti, imaš pravo na svoj stav. I usput da kažem, ne slušan Balaševića. Ali ga cijenim. Iz već navedenog razloga, jer je Čovik.

    avatar

    22.02.2021. (14:22)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    nema to veze ... čovjek uvjeri sebe u neku vrijednost (kad bi znao kako je taj o kome pričaš pisao pjesme ili bolje tko mu je pisao pjesme) koja je ionako ciljana (svi nastoje prodati nešto, dopasti se ... nitko nije sam za sebe)
    dakle, plod smišljene aktivnosti i ti si pao (1:0 za mene)
    ali ja imam svjedoke koji su vidjeli istog s druge strane (jer oni nisu bili meta) i znam da je četnik (on osobno, bez mašinerije)
    eto ga ... ja pokvaren i glup, ti pametan (mene ne smeta)
    čak ne bi ni odgovorio, ne bih brisao komentar ... jer me ne smeta, ali ipak istina mora na vidjelo: nije Čovik nego Četnik

    avatar

    22.02.2021. (22:25)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    obrisani komentar: tvrdnja kako je nemali državni proračun (svaka država navodi kako je obrambeni) podložan svakojakim likovima (frikovima) koji su umislili kako kolektivnom ekstazom na nečijem koncertu ili sprovodu mogu usmjeriti ta sredstva na pacifistički i nenasilni način rješavanja društvenih problema zapravo je samo odraz plitkosti (iz čega proizlazi zajedljivost i posvemašna iskompleksiranost)

    sposobnost pojedinih "pesnika" zaustaviti tenkove poetskom riječju me duboko potresla, naročito što nisu zaustavili 91. kolone tenkova koje su nadirale i razarale Vukovar, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Osije, Vinkovce, ...
    odvedete sve armije svijeta na koncert pokojnog i zavladat će vječni mir

    nemem običaj kometirati, pogotovo ne opširno (blogoglagoljiv sam), ali ovo svakako neće biti tema bloga, pa eto ...
    komentare s kojima se ne slažem uobičajeno ne brišem, ali one koji ne poštuju logiku (a svatko ima svoju) s nastojanjem skrivanja istine (do koje se nekad dolazi suprotstavljanjem gledišta) (ionako komentari nisu brojni) ipak pobrišem, a komentatora blokiram u komentarima ...
    svatko može napisati opširan blog i iznijeti vlastita gledišta, a može potaknut nečijim blogom dodati komentarom svoja razmišljanja (potakniuta temom)
    ali ne može lakonski dodavati šlag na tortu, kad torte nema

    avatar

    23.02.2021. (07:43)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Ko što reko, džaba govorin, al eto, isto san reka. Balaš četnik? haahhaahha burazeru, pa ti nemaš pojma o čem pričaš. Ne fakat, ako misliš da je Balašević četnik, ti ili ništa ne znaš o tom čoviku. Informiraj se. Mada, nećeš se ti informirat, jer tebi nije stalo do istine. Nego svoju mržnju želiš projicirat na nekoga ko s ideologijom o kojoj pričaš, a to je velikosrpska, ne da nema veze, nego je potpuno suprotnih vrijednosti od te ideologije. Reko, ako ti je stalo do istine, informiraj se. Ako ti nije stalo, misli šta misliš, pa nek svi Srbi budu četnici, navij sebi Thompsona i uvjeri sebe da on nije ustaša, da su ustaše bili neki nježni i fini ljudi, da je Jasenovac bija radni logor, da Hrvati nisu nikad nikakvo zlo činili, nego su uvik krivci neki drugi, prvenstveno Srbi i tako.

    avatar

    23.02.2021. (12:06)    -   -   -   -  

  • Mozak mu provodnija

    U redu je komentar iznad.

    avatar

    23.02.2021. (15:17)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    ustaše su bili protiv jugoslavenstva (nove nacije) gorljivo pa su ih svrstali u ultrancionaliste, jednako su bili za državno pravo (a ne jugoslavensku papazjaniju koju je tito pretvorio ju Horror 2 samoupravnog socijalizma), obrnuto od postojećih katastara i vladavine prava, pa su ih svrstali u zločince (koje su pravedno kažnjavali ... iako od onih 400 ustaša nisu uhvatili skoro nikog)

    ustaše nisu bili protiv srba i pravoslavlja, bili su protiv jugoslavenstva

    okupaciju u 26 slika je provela jugoslavija, ali su film snimili o ustašama i vjeruju kako će oni koji su u stotinjak godina jugoslavenstva izgubili sve vjerovati kako su okupatori pravedni

    zašto je zEmun u Srbiji? zašto je srbija u zemunu? rekao srpski kralj, ali ne kao Kralj srbije već kao kralj Srba, Hrvata i Slovenaca
    koji q imaju slovenci i srbi sa Zemunom? samo kralja

    Kralja kojeg Hrvati nikad nisu priznali, pa ti vidi kako dalje širiti humanizam i pravdu, bratstvo i slavenstvo ...

    informiran sam ja dostatno, još bih trebao vjerovati da sam nakon stoljetne pljačke, otimačine, progona i genocida neinformiran?

    kakve veze s tim imaju ustaše?

    avatar

    24.02.2021. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...